Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon DVD

Πήγαινε κάτω 
+72
$ofi@ + Edward
despina aek
Mrs.Cullen
mimigk
!~Twilighter~!
SULPICIA-phoive
peby
fotini_loves_edward
twilightFOREVER
ΕΡΗ
MyrtoCullen
nonipas300
Bella13
scarlet rose
lydiacallen
robb.elen
matia*
Rozmari
twilightsagaddicted
AnaroseCullen
Ashley Greene
AliceK
redbutterfly
evac
maria23
magica
Twilight girl-maniac
sunrise
alice cullen!
VLaSia =)
vikaki21
ma.do
dimitroula-robsessed
nantiaki_twilight 4 ever
niki
ntinaki
pink
DinaCullen
NICKY
Bella Cullen12
JuStleNe
Lizzy Cullen
Kristen Stewart
Alexia_4
Mrs Alice
Morena
hiddenfantasy
Fotis333
dani
Kimberly
T-NM-E-BD
ioannaki-twilightaddicted
SpunK RansoM
elsa
RafaelaVolturi
freakyannie
.::Ελευθερία::.
John Cullen
sambrina
d@n@e twilight!
liaki
evaki
robert\'s girl
Edward_ Breaking_ Dawn
team edward
volturi girl
evi
~Rob-Patty~
MARIA SWAN CULLEN
dolores!!
Mαρία
angepsi
76 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

New Moon DVD - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:28

AnaroseCullen έγραψε:
New Moon DVD - Σελίδα 19 480860 Μολις επεστρεψα απο το Public και πηρα την απλη με τα 2 dvd και ησυχασα!!!!!!!!
Εντομεταξυ, χοροπηδουσα συνεχεια πανω κατω με ολα αυτα που εβλεπα New Moon DVD - Σελίδα 19 6512 (κουπες, μπιζουτιερες, τα βιβλια New Moon DVD - Σελίδα 19 98735 )
Και οταν παω στο ταμειο με ενα ηλιθιο χαμογελο στο στομα με κοιταει η κοπελα με συμπαθεια και λεει ''Και εσυ, ε?'' Εγω την κοιταω καπως ετσι New Moon DVD - Σελίδα 19 252380 και ξαναλεει ''Βγηκε επιτελους, ε?Ευχαριστημενες?'' Συνηδητοποιω πως δεν ημουν η μονη crazy twifan που θα ειχε παει και απανταω ενα ''Ναι πολυ'' wiiiiiiiii!!!!!Eιναι τελειοοοο! New Moon DVD - Σελίδα 19 4947

χιχιχιχι!!! giggle μας εχουν παρει χαμπαρι ολοι! giggle boogie
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:29

pink έγραψε:
AnaroseCullen έγραψε:
New Moon DVD - Σελίδα 19 480860 Μολις επεστρεψα απο το Public και πηρα την απλη με τα 2 dvd και ησυχασα!!!!!!!!
Εντομεταξυ, χοροπηδουσα συνεχεια πανω κατω με ολα αυτα που εβλεπα New Moon DVD - Σελίδα 19 6512 (κουπες, μπιζουτιερες, τα βιβλια New Moon DVD - Σελίδα 19 98735 )
Και οταν παω στο ταμειο με ενα ηλιθιο χαμογελο στο στομα με κοιταει η κοπελα με συμπαθεια και λεει ''Και εσυ, ε?'' Εγω την κοιταω καπως ετσι New Moon DVD - Σελίδα 19 252380 και ξαναλεει ''Βγηκε επιτελους, ε?Ευχαριστημενες?'' Συνηδητοποιω πως δεν ημουν η μονη crazy twifan που θα ειχε παει και απανταω ενα ''Ναι πολυ'' wiiiiiiiii!!!!!Eιναι τελειοοοο! New Moon DVD - Σελίδα 19 4947

geek Αυτα ειναι!!!Οχι παιζουμε! New Moon DVD - Σελίδα 19 388681
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:30

Εγώ πήγα το πρωί στο public του Πειραιά και φυσικά δεν το είχαν παραλάβει ακόμα!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 872396

Σε λίγο φεύγω για μάθημα και θα το πάρω απο το Σύνταγμα... να μας βγάζουν την ψυχή μέχρι τελευταία στιγμή δηλαδή!!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 173153
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:30

AnaroseCullen έγραψε:
pink έγραψε:
AnaroseCullen έγραψε:

geek Αυτα ειναι!!!Οχι παιζουμε! New Moon DVD - Σελίδα 19 388681

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile
Alexia_4
New Moon Victim
New Moon Victim
Alexia_4

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 243
Registration date : 07/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:32

αχ τι τυχερές κορίτσια!!!!για θεσσαλονίκη ξέρει καμία τίποτα??πήρα χθες τηλέφωνο στα public και μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα,μετά τις 25 του μήνα θα βγουν.... Sad Sad Sad
αχ πέιτε μου ότι λέγανε ότι να'ναι γιατί δε θα αντέξω!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 945889
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:32

New Moon DVD - Σελίδα 19 403120 New Moon DVD - Σελίδα 19 403120 πλακά έχουμε lol!
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:33

Morena έγραψε:
Εγώ πήγα το πρωί στο public του Πειραιά και φυσικά δεν το είχαν παραλάβει ακόμα!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 872396

Σε λίγο φεύγω για μάθημα και θα το πάρω απο το Σύνταγμα... να μας βγάζουν την ψυχή μέχρι τελευταία στιγμή δηλαδή!!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 173153

Χεχε!Τοτε για σενα θα μου μιλουσε η πωλητρια, γιατι και εγω στου Πειραια πηγα! geek
Παρεπιπτοντως εχετε ιδεα τι ειναι αυτο το -πανακριβο- memory box???? New Moon DVD - Σελίδα 19 413121
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:34

Alexia_4 έγραψε:
αχ τι τυχερές κορίτσια!!!!για θεσσαλονίκη ξέρει καμία τίποτα??πήρα χθες τηλέφωνο στα public και μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα,μετά τις 25 του μήνα θα βγουν.... Sad Sad Sad
αχ πέιτε μου ότι λέγανε ότι να'ναι γιατί δε θα αντέξω!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 945889

εδω το έχουν φέρει στο Αίγιο και την θεσσαλονίκη οχι lol!
Alexia_4
New Moon Victim
New Moon Victim
Alexia_4

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:39

vikaki21 έγραψε:
Alexia_4 έγραψε:

lol! ελπίζω να έχεις δίκιο!!!!σε λιγάκι τρέχω cosmos!!!! lol!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 16:48

Alexia_4 έγραψε:
vikaki21 έγραψε:
Alexia_4 έγραψε:

lol! ελπίζω να έχεις δίκιο!!!!σε λιγάκι τρέχω cosmos!!!! lol!

Εγώ το πείρα πάντως εκεί που έλεγα να πω στην αδελφή μου να μου το πάρει από την Αθηνά πάω μια βόλτα στα μαγαζιά και το είδα boogie
dimitroula-robsessed
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dimitroula-robsessed

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 833
Registration date : 06/02/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 17:15

και εμενα το ιδιο μου λενε στο public αλλα εγω πηγαινω στο συνταγμα!!!!!!!!
εγω θα παω αυριο να το παρω μετα τη γιορτη του σχολειου γιατι σημερα εχει διαδηλωση και δω θα προλαβω....
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

¶ντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 18:20

Εγώ σιγά μην περιμένω πότε θα το φέρει το seven. . .Γτ εδώ Λαμία μόνο αυτό θα το έφερνε πιο γρήγορα αλλά και αυτοί θα το αργούσαν πολύ οπότε σήμερα θα το παραγγείλω από το e-shop και τέλος. . .
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 18:23

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το memory box? Κατι θα λεει για να ειναι τοσο ακριβο.......ετσιι?? New Moon DVD - Σελίδα 19 413121 lol!
sambrina
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
sambrina

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κύπρος
Αριθμός μηνυμάτων : 324
Registration date : 27/07/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 19:50

πρεπει να είναι κατι σαν κουτι, οπως την εκδοση που βγηκε του twilight.. αλλα δεν ξερω.. ας μας πει καποιος που το εχει παρει!
sunrise
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sunrise

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athina
Αριθμός μηνυμάτων : 2711
Registration date : 27/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 21:44

'New Moon' Sells Over 4M DVDs in First Weekend and surpass 'Twilight'

"New Moon" sank its teeth into the DVD sales chart over the weekend, leaving its predecessor, "Twilight" in the dust.

"New Moon" sold just over 4 million DVDs in its first weekend of release, Summit Entertainment announced on Tuesday. The vampire sequel's opening numbers bested the first weekend sales of "Twilight," which moved 3.8 million DVDs. It went on to be the top selling DVD title of 2009 with 9.2 million units sold.

“Once again the incredibly dedicated fans of the Twilight Saga came out in massive numbers this weekend for the opportunity to be one of the first take home the second movie in the series," Summit Entertainment’s Co-Chairmen Rob Friedman and Patrick Wachsberger said in a joint statement. " As we have said all along, the fans are what make this franchise and we once again thank them for their support.”

To gin up enthusiasm for the release, Summit arranged for a series of midnight launch parties at some of the 7,000 retailers carrying the movie nationwide that featured the film's cast and director Chris Weitz. Among the cast members appearing at launch parties were Peter Facinelli, who plays Dr. Carlisle Cullen, and Nikki Reed, who plays Rosalie Hale.

Sadly, for the hormonal teen girls who make up a large chunk of the films' audiences, Taylor Lautner and Robert Pattinson were not on hand at any of the midnight events.
Alexia_4
New Moon Victim
New Moon Victim
Alexia_4

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:12

Sad Sad αχ παιδιά δεν είμαι καλά!!!λίγο πρίν γύρισα από το public στο cosmos και η απάντηση ήταν πως τα dvd θα έρθουν τέλος του μήνα!!!όπως καταλαβαίνεται εκνευρίστηκα και είπα στον πωλιτή:αν είναι δυνατόν και μάλιστα του είπα για την αθήνα που εσείς παιδιά τα έχετε ήδη πάρει!!!και να φανταστείτε δε με πίστευε ο παλιο**** και πήγε στον υπολογιστή να το τσεκάρει...τελίκα το παραδεχτηκε ότι έχουν πάει παντόυ εκτός από θεσσαλονίκη και πάλι μου είπε πως το μόνο που ξέρει είναι οτι θα έρθουν τέλους του μήνα κατά τις 30!!!!δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 945889 New Moon DVD - Σελίδα 19 945889
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:16

ελα δεν πειραζει και εγω που μενω εδω δεν εχω παει ακομα να το παρω! Crying or Very sad
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:23

το πήρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα boogie boogie boogie boogie
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:25

Alexia_4 έγραψε:
Sad Sad αχ παιδιά δεν είμαι καλά!!!λίγο πρίν γύρισα από το public στο cosmos και η απάντηση ήταν πως τα dvd θα έρθουν τέλος του μήνα!!!όπως καταλαβαίνεται εκνευρίστηκα και είπα στον πωλιτή:αν είναι δυνατόν και μάλιστα του είπα για την αθήνα που εσείς παιδιά τα έχετε ήδη πάρει!!!και να φανταστείτε δε με πίστευε ο παλιο**** και πήγε στον υπολογιστή να το τσεκάρει...τελίκα το παραδεχτηκε ότι έχουν πάει παντόυ εκτός από θεσσαλονίκη και πάλι μου είπε πως το μόνο που ξέρει είναι οτι θα έρθουν τέλους του μήνα κατά τις 30!!!!δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 945889 New Moon DVD - Σελίδα 19 945889

Σε καταλαβαινω κι εσενα και οσες φαν ζουν Θεσσαλονικη....εχετε απολυτο δικιο και New Moon DVD - Σελίδα 19 80711 που φερομαστε λιγο ''γουρουνιστικα'' με το να παινευομαστε... Razz Razz
Σκεψου, ομως, οτι θα το δεις με πιο πολλη λαχταρα!!! huggie
ntinaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ntinaki

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3
Αριθμός μηνυμάτων : 1650

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:26

Morena έγραψε:
το πήρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα boogie boogie boogie boogie

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

θελωω και εγωωωωωωωωωωω!
Alexia_4
New Moon Victim
New Moon Victim
Alexia_4

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤρι 23 Μαρ 2010 - 22:37

AnaroseCullen έγραψε:
Alexia_4 έγραψε:

Σε καταλαβαινω κι εσενα και οσες φαν ζουν Θεσσαλονικη....εχετε απολυτο δικιο και New Moon DVD - Σελίδα 19 80711 που φερομαστε λιγο ''γουρουνιστικα'' με το να παινευομαστε... Razz Razz
Σκεψου, ομως, οτι θα το δεις με πιο πολλη λαχταρα!!! huggie

αχ το ελπίζω!!!καλέ τι ζητάς συγγνώμη,λογικό είναι να χαίρεστε εσείς!!!και καλά κάνετε στο κάτω-κάτω!!!δεν μπορεί επειδή εμείς είμαστε μέσα στη μιζέρια μας να στεναχωριέστε εσείς!!!ας χαρεί και κάποιος στην τελική!!! lol! και εννοείτε πως χαίρομαι για εσάς παιδιά μου!!!!! huggie kiss
nonipas300
Twilight Human
Twilight Human
nonipas300

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 42
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 11:27

μηπως ξερετε απο που μπορω να το αγαρασω το dvd μεσω internet;δε μπορω να το βρω διαφορετικα!
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 11:36

ΑΑΑΑχχχ και εγω το θελω!!!! Sad Sad Sad
Η Θεσσαλονικη θεωρηται η δευτερη πρωτευουσα... τι να πουμε εμεις απο τα νησια...!!!!
Δεν παει θα το παραγγειλω απο το Internet!!! New Moon DVD - Σελίδα 19 872396
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 12:24

το σαββατο 20/3 πηγα με τισ φιλες μου να δουμε στη Nova το twilight και σε dvd το new moon...(το new moon το ειχα κατεβασει και δεν εδειχνε ολες τις σκηνες New Moon DVD - Σελίδα 19 206202 New Moon DVD - Σελίδα 19 206202 )
MyrtoCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MyrtoCullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Seattle
Αριθμός μηνυμάτων : 1734
Registration date : 14/03/2010

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon DVD   New Moon DVD - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 24 Μαρ 2010 - 12:25

το Mtv δινει συλλεκτικα δωρα twilight!!!!!!!!!!

New Moon DVD
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 30Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» New Moon Cast

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: