| New Moon DVD | |
|
+72$ofi@ + Edward despina aek Mrs.Cullen mimigk !~Twilighter~! SULPICIA-phoive peby fotini_loves_edward twilightFOREVER ΕΡΗ MyrtoCullen nonipas300 Bella13 scarlet rose lydiacallen robb.elen matia* Rozmari twilightsagaddicted AnaroseCullen Ashley Greene AliceK redbutterfly evac maria23 magica Twilight girl-maniac sunrise alice cullen! VLaSia =) vikaki21 ma.do dimitroula-robsessed nantiaki_twilight 4 ever niki ntinaki pink DinaCullen NICKY Bella Cullen12 JuStleNe Lizzy Cullen Kristen Stewart Alexia_4 Mrs Alice Morena hiddenfantasy Fotis333 dani Kimberly T-NM-E-BD ioannaki-twilightaddicted SpunK RansoM elsa RafaelaVolturi freakyannie .::Ελευθερία::. John Cullen sambrina d@n@e twilight! liaki evaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn team edward volturi girl evi ~Rob-Patty~ MARIA SWAN CULLEN dolores!! Mαρία angepsi 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 17:14 | |
| να ρωτησω εχει αγορασει κανεις το dvd? εγω ρωτησα στο public και μου ειπαν οτι το περιμενουν να ερθει σημερα | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 17:16 | |
| πριν από 20 λεπτά τους τηλεφωνησα στο Σύνταγμα και μου είπαν ότι μόλις το παρέλαβαν. Στο public του Πειραιά δεν έχει πάει ακόμα | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 18:43 | |
| | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 18:45 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 18:48 | |
| - lydiacallen έγραψε:
- ποσο το πηρεσ???
24.99 εχει η μεταλλικη θηκη και η διπλη η χαρτινη και 23.99 εχει το απλο με τα δυο dvd 30 exei to blue ray | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 19:15 | |
| και τη ειχε μεσα??? ειχε μονο το dvd ή και αλλα πραγματα??? | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 19:39 | |
| Ναι οντως...ειχε κατι αλλο μεσα??
Παντως ημουν το πρωι στο public και μεχρι το μεσημερακι δεν τα ειχαν βαλει στα ραφια γιατι επρεπε να βγαλουν τα τιμολογια...μην ανησυχειτε οτι δεν θα τα βρειτε παντως...μου ειπε ενας κυριος εκει που ηταν πολυ ενημερωμενος οτι φετος παρηγγειλαν ενα καραβι απο dvd...μονο οσες θα παρετε την εκδοση με την action figure πρεπει να πατε γρηγορα γιατι θα ειναι λιγα τα αντιτυπα!!
Αυτην δεν την ειδες kimberly???που τα εβαλαν αληθεια...στον οροφο με τα dvd η στο ισογειο??? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 19:53 | |
| | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 22:32 | |
| bluray rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 22:46 | |
| | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 23:07 | |
| ο χριστος και η μαμα του!!!!!λιγες ωρες ελειψα απο το public!!ποτε προλαβαν??? kimberly ρωτησες κανενα οταν πηγες εκει? εγω ρωτησα εναν που ειναι στον οροφο που εχει την αφισα δν ξερω αν τον προσεξες..σημερα φοραγε νομιζω γκρι μπλουζα και ειχε ενα κοκκινο κρεμαστο απο το λαιμο του (με το καρτελακι)-μεγαλος ηταν... μελαχρινος προς τον γκριζο το μαλλι... ισως η ιωαννα τον θυμαται καλυτερα, δν συγκρατω ασημαντα προσωπα! σου λεει κατι?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 22 Μαρ 2010 - 23:36 | |
| - dimitroula-robsessed έγραψε:
- ο χριστος και η μαμα του!!!!!λιγες ωρες ελειψα απο το public!!ποτε προλαβαν???
kimberly ρωτησες κανενα οταν πηγες εκει? εγω ρωτησα εναν που ειναι στον οροφο που εχει την αφισα δν ξερω αν τον προσεξες..σημερα φοραγε νομιζω γκρι μπλουζα και ειχε ενα κοκκινο κρεμαστο απο το λαιμο του (με το καρτελακι)-μεγαλος ηταν... μελαχρινος προς τον γκριζο το μαλλι... ισως η ιωαννα τον θυμαται καλυτερα, δν συγκρατω ασημαντα προσωπα! σου λεει κατι?? ρωτησα τον υπαλληλο που ηταν μπροστα στα dvdκαι τον ρωταγανε και αλλοι | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 1:56 | |
| Σημερα ειχε πολυ γελιο!!!! Δεν προλαβαν οι ανθρωποι να τα βαλουν τα dvd στα ραφια και τσουπ η scarlet ηταν εκει!!!Παω στα public στις 2 και ξεκιναω την ανακριση,μου λεει η κοπελα οτι ερχονται οπου να ναι το απογευμα θα ειναι στο ραφι!!!Μετα παω στα fnac ρωταω και εκει και μου λενε τα ιδια!!!Παω κατα τις 6 στα public και τσουπ τα βλεπω!!!!Εννοειται ξεκινησα να ρωταω τι περιεχει η καθε ειδικη εκδοση!!!Ο υπαλληλος κατω μου ειπε λιγα πραγματακια ...αλλα δεν ικανοποιηθηκα ...ανεβαινω επανω και ρωταω την κοπελα η οποια ανοιξε εκεινη την ωρα 2 συσκευασιες digipack για να δει την διαφορα απο την σιδερενια συσκευασια!!!Δεν ειχε τιποτα μεσα και ανοιξε και την δευτερη για να βεβαιωθει!!!!Ενιωσα ψιλοασχημα αλλα η κοπελα μου ειπε οτι επρεπε να τις ανοιξει για να ξερει τι περιεχει να ενημερωνει τους πελατες!!!Ανακουφιστηκα καπως!!!Και εκει μου πεταει το κορυφαιο....''περιμενουμε μεσα στην εβδομαδα και αλλες 2 εκδοσεις'' 2????Γιατι 2?????Εγω για αυτη με την κουκλα ηξερα!!!Ελα ομως που η κοπελα δεν ηξερε τιποτα για τις αλλες 2 εκδοσεις!!!''Και τωρα εγω πως θα διαλεξω τι θα παρω'',σκεφτηκα???Και τοτε μου ηρθε η ιδεα να παω στα fnac μηπωσ ξεραν περισσοτερα!!!(Και πηγα και πετυχα και εναν γνωστο μου...ειναι μεγαλη ...τζουλια η μοιρα)Εκει ουτε καν ειχαν βαλει τις τιμες ..οταν πηγα ηταν σε κουτια τα Dvd !!!!Τελικα η τριτη εκδοση ειναι αυτη με την κουκλα και η τεταρτη δεν θα εχει ελληνικους υποτιτλους και θα κοστιζει πανω απο 100 και ερχεται απο Αγγλια!!!Αυτα μας ειπε ο χριστιανος!!!Περιττο να σας πω οτι και εκει ανοιξε μια συσκευασια για να ξερει ο υπαλληλος τι του γινεται γιατι το digipack του ειπανε οτι ειχε 4 dvd αλλα δεν ισχυει !!!Πηρα το Dvd στα fnac η δολια πριν τα βαλουν στα ραφια ,εκεινη την ωρα κολλησαν την τιμη για να παω στο ταμειο!!!
Ουφ ...τι αλλο θα κανω για το saga????Ολοκληρη φασαρια σημερα!!!Ταλαιπωροι υπαλληλοι!!!!Τους χρωσταω δωρο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 2:19 | |
| !!!!!!!1 Καλα τους εκανες...μα τοσο καιρο την πιστη μας εβγαλαν...ειναι δυνατον να μην ξερουν τι εχει μεσα??Και εμεις πως θα διαλεξουμε???? Τελικα εσυ ποια πηρες??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 2:22 | |
| αχ μπερδευτικα τωρα....δεν ξερω πιο να παρω......θα παω αυριο σστο public να δω τη εχει το καθενα για να αποφασισω πιο να αγορασω | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 2:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 2:51 | |
| Οταν λες ενα θηκακι???Μια απο τις θεσεις για τα cd ηταν κενη δηλαδη???Γτι??? Εγω δεν ξερω τι να παρω ρε γα...ο...και φοβαμαι και μην βγαλει το public το memory box που δειχνει στην αφισα του...γιατι αν βγει αυτο θελω...εκτος αν ειναι πανακριβο... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 14:44 | |
| Εγω θα παρω με την μεταλλικη θηκη! | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 15:03 | |
| εγω θελω να παρω το new moon memory box αλλα στο public εχει 150Ε | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 16:16 | |
| τι εχει αυτο??καλα πολυ ακριβο ρε | |
|
| |
| |
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 23 Μαρ 2010 - 16:26 | |
| Μολις επεστρεψα απο το Public και πηρα την απλη με τα 2 dvd και ησυχασα!!!!!!!! Εντομεταξυ, χοροπηδουσα συνεχεια πανω κατω με ολα αυτα που εβλεπα (κουπες, μπιζουτιερες, τα βιβλια ) Και οταν παω στο ταμειο με ενα ηλιθιο χαμογελο στο στομα με κοιταει η κοπελα με συμπαθεια και λεει ''Και εσυ, ε?'' Εγω την κοιταω καπως ετσι και ξαναλεει ''Βγηκε επιτελους, ε?Ευχαριστημενες?'' Συνηδητοποιω πως δεν ημουν η μονη crazy twifan που θα ειχε παει και απανταω ενα ''Ναι πολυ'' wiiiiiiiii!!!!!Eιναι τελειοοοο! | |
|
| |
| New Moon DVD | |
|