| Book 6: Last Sacrifice | |
|
+28ed<3 AspaKorth marina Stella Sunlight almighty Bitten Pillows alexia.p Kornilia PattinsonCullen twilightFOREVER alice4ever1 Nantia Hale_Biers Kimberly broken angel MIKAELLA Lizzy Cullen michelle athina magic princess vikaki21 SilverMusk sandra21 WhiteQueen di1996 Connie Cullen evi ΕΡΗ mR.Geo April 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Δευ 6 Δεκ 2010 - 23:21 | |
| Εγώ περιμένω απλά να παραλάβω το βιβλίο μου! Πότε θα προλάβω να το διαβάσω δεν ξέρω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Δευ 6 Δεκ 2010 - 23:34 | |
| Eγω θα πρεπει να το παραγκειλω αυριο....αλλα αν ειμαι τυχερη την επομενη θα ειναι εδω....Κι εγω θα πρεπει να βρω το χρονο.... Ισως επιτρεψω στον εαυτο μου μια μικρη ματια προς το τελος....αμα μενει με τον Ντιμιτρι τουλαχιστον θα ειναι λιγο πιο ηρεμη[λεμε τωρα....] | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Δεκ 2010 - 19:54 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Δεκ 2010 - 20:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Δεκ 2010 - 20:46 | |
| Μολις το κατεβασα.....Τι ευτυχια ειναι αυτη...... - Σπόιλερ:
Και ναι μενει με τον Ντιμιτρι...... | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| |
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Δεκ 2010 - 22:07 | |
| Πω πω γρηγοράδα!!! Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και το ανέβασαν κιόλας ουάουυυυυυυ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 7 Δεκ 2010 - 22:26 | |
| Μήπως έκανα βλακεία που το παρήγγειλα;;; Με ένα κλικ θα το κατέβαζα.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 0:37 | |
| Kαι παλι τετοιο βιβλιο δεν λεει να μην υπαρχει στην βιβλιοθηκη..... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 15:56 | |
| Τι βιβλιο!!!!! Καταπληκτικο απο την αρχη μεχρι το τελος!!Λατρεψα καθε στιγμη του! Καρα σποιλερ για την υποθεση του βιβλιου.......- Σπόιλερ:
Αχ παιδια αυτος ο Dimitri τι αντρας!!!Αυτα τα λογια του με κανανε κομματια! Το τελος το περιμενα...ενταξει αυτη οι δυο επρεπε να ειναι μαζι! Αλλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ για τον Αντριαν.Τοσα αντιφατικα συναισθηματα μαζεμενα. Απο την μια να πεταω απο την χαρα μου που ειναι με τον Dimitri και απο την αλλη να στεναχωριεμαι τοσο πολυ για τον Αντριαν. Οταν μιλησανε και της ειπε αυτα που της ειπε εγω εκλαψα. Δεν ξερω θα μου αρεσε πολυ να τον δω ζευγαρι με την Σιντνει.Η Τζιλ θα του επεφτε λιγο μικρη αλλα με την Σιντνει θα ηταν το απολυτο ανατρεπτικο ζευγαρι.Η Σιντνει δεν εχει ερωτευτει ποτε στην ζωη της και επειδη η σειρα θα συνεχιστει και αυτη θα ειναι σιγουρα μεσα στην ιστορια θα μου αρεσε να δω μια τετοια εξελιξη.Υπαρχει και ο Ιαν βεβαια αλλα εμενα αυτη την στιγμη με νοιαζει ο Αντριαν.Οχι τιποτα αλλο να μην μας αφησει με το παραπονο για τον Αντριαν.Ολοι γινανε με καποιο τροπο ευτυχισμενοι εκτος απο αυτον.Θελω να πιστευω οτι θα μας δικαιωσει μεσα απο τα επομενα βιβλια της. Κατα τα αλλα αυτο το βιβλιο θα ειναι σιγουρα απο τα αγαπημενα μου.Με εκανε να γελασω,να κλαψω να αγωνιω δεν του ελειπε τιποτα!!Και για πρωτη φορα ειχαμε τοσο κοντα την Ροουζ με τον Ντιμιτρι! Οσο για την Τασα αυτο και αν ηταν εκπληξη.Δεν το περιμενα με τιποτα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Πεμ 9 Δεκ 2010 - 11:52, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 16:40 | |
| Κοριτσια σας εγκλιπαρω....μπορειτε να μου βαλετε την διευθηνση απο οπου το κατεβασατε...και να πειτε λιγακιιιιιι ποιο αναλυτικα τι ακριβος παταμε??Ειμαι τελειως ασχετη οπως θα καταλαβατε!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 17:20 | |
| |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 18:28 | |
| μόλις το έμαθα κορίτσια ... και το κατέβασα αμέσως :D Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το βράδυ για να το αρχίσω (έχω δουλειά τώρα και δεν μπορώ, αλλιώς....) Καλή ανάγνωση σε όλους | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 18:46 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:15 | |
| Μόλις γύρισα σπίτι βρήκα ένα δέμα να με περιμένει! Μαντέψτε τι είχε μέσα! Το βιβλίο! Αυτό θα πει amazon!!! Μέσα σε δύο ημέρες από την Αμερική στο σπίτι μου! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:17 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 21:59 | |
| Τιποτα Σαντρα μου Καλη Αναγνωση |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 8 Δεκ 2010 - 23:25 | |
| Είμαι στο τσακ και εγώ να το ανοίξω το σπόιλερ. Πρέπει να πω ότι το έχω από χθες το βράδυ στο netbook το βιβλίο και όμως έχω αντέξει και δεν έχω διαβάσει ούτε μια σειρά. Είχα ξεκινήσει με το Spirit Bount για να το ξαναθυμηθώ και είπα να το τελειώσω αυτό πρώτα. Όταν όμως το κατέβασα εχθές, πήγα να κάνω μια παρασπονδία γιατί δεν κρατιόμουν και έτσι πήγα κατευθείαν στο τελευταίο κεφάλαιο του 5, ώστε μετά να πάω κατευθείαν στο 6. Έλα όμως που ήμουν τόσο κουρασμένη ώστε με πήρε ο ύπνος κα έτσι σήμερα το πρωί φρέσκια φρέσκια καθώς ήμουν αποφάσισα, πως θα το πάω κανονικά όπως είχα σκεφτεί στην αρχή, γιατί μετά δεν θα έχω κάτι άλλο να διαβάσω μέχρι τον Ιανουάριο. Έτσι έχω κατασποιλεριαστεί και όμως αντέχω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 7:07 | |
| Καμια ιδεα ποτε θα το βγαλουν και για αγορα το public.....?Το θελω σαν τρελη ασχετα που το εχω στο laptop......Τι βιβλιο.....τωρα που πλεον εχω ολοκληρωμενη αποψη μπορω να πω με σιγουρια πως η Mead ειναι στους αγαπημενους μου συγγραφεις ever...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 11:58 | |
| Εμένα έγινε η αγαπημένη μου συγγραφείς από το δεύτερο βιβλίο μου άρεσε πολύ πως έδηξε την σχέση ανάμεσα στη ροουζ και της μητέρα της ειδικά εκκινεί η μπούνια ήταν όλα τα λεφτά έχω διαβάσει από το Last Sacrifice μόλις 6 κεφάλαια και είναι τέλειο αν και λυπάμαι που τελειώνει αλλά κάποτε έπρεπε να τελειώσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 12:00 | |
| Εγώ είμαι ακόμα στο τρίτο κεφάλαιο, το πάω με ρυθμούς χελώνας... Θέλω να πιστεύω ότι ίσως σήμερα καταφέρω να διαβάσω λίγο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 12:11 | |
| Πιο χελώνα από εμένα δεν υπάρχει γιατί από αγγλικά είμαι στην πρώτη ταξει από το 5 κεφαλαίο και μετά ξεκίνα το καλύτερο αλλά η μετάφραση μου είναι για κλάματα και έτσι μέχρι να το τελειώσω θα έχει βγει στα ελληνικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 15:07 | |
| Παιδιά ακόμη δεν το έχω ξεκινήσει. Από τη μία λέω πάλι καλά που δεν έχω το χρόνο για να τελειώσω με το άλλο και από την άλλη δεν κρατιέμαι να το βλέπω στην επιφάνεια εργασίας και όμως να μην την κάνω την κίνηση να το ανοίξω. Απορώ με τον εαυτό μου πραγματικά... | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:08 | |
| Εγω εχθες το τελειωσα και εχω παθει καταθληψη...Τι θα εχω να διαβασω τωρα??? - Σπόιλερ:
Περα απ'αυτο ομως, νομιζω οτι το βιβλιο ηταν πραγματικα ΤΕΛΕΙΟ! (Παρα το γεγονος οτι ο Αντριαν στο τελος μου την εδωσε τοσο που μ 'ρχοταν να του ριξω μπουνια!Ακου εκει αντιδραση! Μα πραγματικα τι περιμενε? Οτι η Ροουζ θα εμενε μαζι του ενω ειχε τον Ντιμιτρακι απο διπλα? Εξαλλου, εκεινος ηξερε πως αυτη ηταν ακομη ερωτευμενη μαζι του!!! Και κατα τη γνωμη μου, το σταματησε σε πολυ ακυρο σημειο.Ουτε ενα γαμο δεν προλαβαμε να δουμε! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:25 | |
| Παραλίγο να διαβάζω το σπόιλερ (μέχρι το μου την έσπασε ο... (ξε΄ρεις εσύ) στο τέλος! | |
|
| |
| Book 6: Last Sacrifice | |
|