| Book 6: Last Sacrifice | |
|
+28ed<3 AspaKorth marina Stella Sunlight almighty Bitten Pillows alexia.p Kornilia PattinsonCullen twilightFOREVER alice4ever1 Nantia Hale_Biers Kimberly broken angel MIKAELLA Lizzy Cullen michelle athina magic princess vikaki21 SilverMusk sandra21 WhiteQueen di1996 Connie Cullen evi ΕΡΗ mR.Geo April 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:30 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:39 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:43 | |
| Οχι, Εντ.Αυτος ηθελενα φαει τη Μπελλα, οχι αυτη αυτον! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 19:45 | |
| Ναι αλλά αν την έβλεπε με το που μεταμορφωνόταν, θα την έτρωγε.. τεσπα σπαμμάρουμε :Ρ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:11 | |
| Για την ακριβεια και η Μπελλα ηθελε να τον φαει αλλα με αλλο τροπο..... Το βιβλιο ηταν απλα τελειο....αν και λυπηθηκα τον ξερεται ποιον ειμαι τοσο ευτυχισμενη για την καταληξη που θα το ξεπερασω ανετα.... | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Δευ 13 Δεκ 2010 - 15:04 | |
| καλησπέρα, το διάβασα και εγω το βιβλιο, μεσα σε 2 μερες... (δεν μπορουσα να σταματησω, οπως καταλαβαινεται) Και τώρα δεν έχω τι να διαβάσω… Το βιβλίο, έχει ευχάριστο τέλος, αλλά μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Για πολλά από τα πρόσωπα των βιβλίων, δεν μαθαίνουμε τι κάνουν στο μέλλον. - Σπόιλερ:
Στενοχωρήθηκα πολύ για τον Αντριαν καθώς ένιωθε πολύ προδομένος. Για τον Εντι θα ήθελα κάτι καλύτερο, καθώς είναι παρά πολύ κάλος χαρακτήρας, και τους βοήθησε όλους πολλές φορές. (Θα μου άρεσε να ήταν μαζί με την Μια). Επίσης, τον Κριστιαν τον λυπήθηκα παρά πολύ… ποσά να αντέξει και αυτός από την οικογένεια του? Η Tasha ήταν μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη. Θεωρώ ότι θα μπορούσε η συγγραφέας να είχε διαλέξει κάποιον άλλο για να κάνει ότι έκανε… Πιστεύω ότι δεν ταίριαζε με το χαρακτήρα της και την αυτοθυσία που είχε δείξει μέχρι τώρα.
Έχω παρά πολλά να σχολιάσω για το βιβλίο αλλά καλυτερα να σταματήσω εδω … | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 14 Δεκ 2010 - 11:46 | |
| Δεν αντέχωωωωωω :Ρ :Ρ :Ρ Άνθρωπος είμαι...! Θέλω να δω τι γίνετε με Άντριαν και Κρίστιαν (όλους τους άλλους τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια). Ποιός πέθανε; Ποιός έζησε; κλπ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 14 Δεκ 2010 - 15:57 | |
| Υπομονη....καποια στιγμη θα βγει....αλλα δεν νομιζω οτι θα σου αρεσουν ολες οι εξελιξεις..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τρι 14 Δεκ 2010 - 16:06 | |
| Ένα σπόιλερ άνοιξα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 15 Δεκ 2010 - 1:12 | |
| Τοτε εχει γινει ηδη η ζημια..... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Τετ 15 Δεκ 2010 - 9:41 | |
| Εγω ευτηχως κρατιθηκα και δεν ανοιξα τα σποιλερ.... Και ειμαι στο δευτερο κεφαλαιο!!!!!!!!!! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 5:09 | |
| Λοιπόν, παιδιά εμένα αυτό το βιβλίο με απογοήτευσε. Και δεν το περίμενα, γιατί τα προηγούμενα πέντε μου άρεσαν πάρα πολύ (με τη saga δε θα τα συνέκρινα καν- κάπου διάβασα ότι είναι καλύτερα, αλλά περί ορέξεως... ). Η εντύπωση που μου άφησε το Last sacrifice είναι ότι γράφτηκε στο πόδι. Εντάξει είχε και τις καλές του στιγμές, αλλά δυστυχώς αυτό ήταν μόνο: Στιγμές. Ίσως και να φταίει ότι μου δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες από τα 5 πρώτα βιβλία. Τελοσπάντων, όπως είπα παραπάνω, γούστα είναι αυτά! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 9:53 | |
| Εμένα μου άρεσε το τελευταίο βιβλίο αλλά παραδέχομαι ότι το 4ο και το 5ο μου άρεσαν καλύτερα! Ίσως επειδή είχε πιο έντονες στιγμές, περισσότερο σασπένς κ.τ.λ. Μου άρεσε βέβαια και το 6ο, δεν με απογοήτευσε. Μου άφησε μία γλύκα και ένα χαμόγελο στο τέλος και εδώ που τα λέμε από ένα fairy tale δεν περιμένεις κάτι άλλο παρά να είναι fairy tale! Βέβαια εκεί προς το τέλος σε κάποιο σημείο είχε γίνει κωμωδία! Προσωπικά είχα λιώσει στο γέλιο! Τι ήταν αυτό που δεν σου άρεσε michelle, τι σε χάλασε περισσότερο; - Σπόιλερ:
Αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι ο Άνδριαν θα 'στόλιζε' τη Ρόουζ έτσι! αλλά εδώ που τα λέμε είχε δίκιο... το χρειαζόταν γιατί κάπου το είχε παρακάνει! Η επανένωνση Ρόουζ - Ντιμίτρι με ξετρέλανε! Τον Άντριαν τον λυπήθηκα βέβαια και είναι πολύ γούτσου γούτσου... Τώρα κατά τα άλλα εκεί που ξέφυγε λίγο κατά τη γνώμη μου ήταν ότι μετά το τέλος, σε εκείνη την τρελή σκηνή, όλα ξαφνικά γίνονται μέλι - γάλα, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επίσης ο Κρίστιαν που με τη Λίζα είναι μία χαρά παρ'όλα αυτά που έπαθε... Γνωρίζοντας τον Κρίστιαν πολύ φοβάμαι ότι θα του ήταν πολύ βαρύ. Και η βασιλεία της Λίζα... δεν ξέρω ίσως να μάθουμε γιαυτά από τα άλλα βιβλία που θα γράψει. Μόνο αυτά όμως, κατά τα άλλα το βρήκα ένα υπέροχο βιβλίo που ολοκλήρωσε τη σειρά.
Αλλά η Saga θα είναι για πάντα η Βασίλλισα της Καρδιάς μου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 10:54 | |
| To βιβλιο ηταν παρα πολυ ωραιο αν και αφηνε τα πραγματα ρευστα σε καποια σημεια.... - Σπόιλερ:
Μονο το γεγονος οτι η Ροουζ και ο Ντιμιτρι ειναι μαζι εμενα με καλυψε....Γιατι αυτο το ΄'τελος' αφορα μονο την Ροουζ.....με πειραξε το πως τελειωσε το βιβλιο για τον Αντριαν η το γεγονος οτι δεν ανεφερε τπτ περισσοτερο για την Σιδνει αλλα οι ιστοριες τους μας περιμενουν στο αμεσο μελλον....οποτε τπτ δεν τελειωσε....Και δεν αποκλειεται καποιο βιβλιο απο το Bloodlines να ειναι απο την πλευρα του Κριστιαν αν και νομιζω πως η αρχη τουλαχιστον θα γινει με τον Αντριαν.....
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 11:28 | |
| Αχ ναι!!! - Σπόιλερ:
Άντριαν! Άντριαν! Άντριαν! Σας είπα ότι σκέφτομαι να τον βάλω σε ένα φανφικ μου;;;
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 12:12 | |
| Tην καλυτερη δουλεια θα κανεις Μαρακι... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:13 | |
| Χαιρομαι που το τελειωσατε για να εχω και εγω με καποιον να σχολιαζω. Εμενα μου αρεσε το 6!Δεν με χαλασε καθολου.Το διαβασα πολυ ευχαριστα. Δεν συγκρινεται μα το σασπενσ του 4 και του 5 αλλα δεν με απογοητευσε κιολας. - Σπόιλερ:
Ισως μονο στο κομματι του Αντριαν.Περιμενα οτι θα εχει αυτο το τελος αλλα δεν παυει να με ποναει.Ειναι αναμικτο το συναισθημα σε αυτη την ιστορια..απο την μια χαιρομαι και ηθελα φυσικα να μεινει με τον Ντιμιτρι αλλα απο την αλλα η στεναχωρια του Αντριαν μου σπαραξε την καρδια. Σε οτι της ειπε ειχε δικιο.Γι αυτο και ειχα νευριασει μαζι της στο 5.Του εδωσε ελπιδες ενω δεν επρεπε γιατι το μονο που καταφερα ειναι να τον πληγωσει περισσοτερο.Βεβαια ηξερε και αυτος που πηγαινε αλλα απο την αλλη οταν εισαι ερωτευμενος δεν σκεφτεσαι λογικα.Θελω να ελπιζω οτι στα επομενα βιβλια της θα δουμε ευχαριστη εξελιξη στη ζωη του Αντριαν.
Μαρια μου να τον βαλεις σε φανφικ..αλαλ σε παρακαλω να εχει καλο τελος για αυτον! Τον θελω ευτυχισμενο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:22 | |
| Κι εγώ η αλήθεια είναι - Σπόιλερ:
στεναχωρέθηκα για τον Άντριαν και δεν περίμενα να τη στολίσει έτσι. Ήταν πάντα πολύ χαμηλών τόνων, Κύριος και δεν συνηθίζει αυτού του είδους τη συμπεριφορά. Αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι είχε δίκιο. Παρόλο που καταλάβαινα τη Ρόουζ και δεν της έριξα άδικο στο 5 όπως θυμάστε για αυτά που έκανε, παράλληλα σε αυτό το βιβλίο άρχισα να νιώθω περισσότερο άσχημα επειδή της στάθηκε σε όλα με τον τρόπο του και προσπάθησε να τη βοηθήσει.
Αλήθεια Βάσω σκοπεύω να τον βάλω σε ένα φανφικ που θα γράψω στο μέλλον αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρη για την τύχη του. Θα δείξει ότι η ιδέα μου θα είναι ολοκληρωμένη! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:32 | |
| Λοιπόν: - Σπόιλερ:
Δε μου άρεσε που τον Άντριαν η Ρόουζ τον σχόλασε με ελαφρά την καρδία! Δε μου άρεσε που όποτε άνοιγε το στόμα της αποκάλυπτε ένα μυστικό που δεν έπρεπε δήθεν να αποκαλύψει- δε νομίζω ότι ταιριάζει στον χαρακτήρα της. Με κούρασε το γεγονός ότι η Ρόουζ στο μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου ή θα είχε επισκέψεις στον ύπνο της ή θα παρακολουθήσε τη Λίζα- και το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος χάθηκε και η σύνδεση που μοιράζονταν! Επίσης δε μου άρεσε που αφήνει φλου την ιστορία με τη Sydney, τον Eddie, την Jill- όταν λέμε ότι τελειώνουμε ένα βιβλίο, ρε παιδιά δε σημαίνει ότι δεν αφήνουμε ανοιχτές επιταγές;;;
Αυτά τα λίγα με χάλασαν! Ε, να σας πω και το αγαπημένο μου σημείο, για να μη με πείτε και παράξενη!!! O Dimitri ομιλεί: - Σπόιλερ:
"Because sometimes, a person can get so caught up in the details that they miss the whole. It's not just the dress or the hair. It's YOU. You're beautiful. So beautiful, it hurts me." Και εννοείται ότι θέλουμε να τον δούμε σε fanfic! Θα είναι twilight fanfic με Adrian;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:36 | |
| Θα προτιμούσα va fanfic xD Θέλω να δω ποια είναι καλύτερη!
WQ vs RM | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:39 | |
| Ναι, θα είναι Twilight Fanfic με Άντριαν! Όσο γιαυτά που είπες - Σπόιλερ:
Εδώ που τα λέμε δεν ήταν η πρώτη φορά που κουράζομαι να παρακολουθώ τη ζωή της Λίζα μέσα από τη Ρόουζ, το είχαμε δει και στο τέταρτο αυτό και προσωπικά με είχε κουράσει κι εκεί λίγο. Επίσης η δική μου ένσταση είναι η Λίζα - Βασίλισα. Αλλά εντάξει, σέβομαι τις απόψεις και τις επιλογές της συγγραφέως. Τώρα για τα όνειρα, εγώ πραγματικά το διασκέδαζα που είχε γίνει ο ύπνος της κέντρο διερχομένων! Ανοιχτές επιταγές μάλλον άφησε επειδή σκοπεύει να γράψει γιαυτούς τους χαρακτήρες άλλα βιβλία. Για τη Σίντνει ας πούμε το έχει δηλώσει. Αν και δεν είναι στο χαρακτήρα της Ρόουζ να αφήνει τους φίλους της στην μοίρα τους. Ίσως γενικά τα παραέμπλεξε τα πράγματα ξέρω κι εγώ. Αλλά δεν νιώθω απογοητευμένη. Και φυσικά ο Ντιμίτρι αχχ... ο Ντιμίτρι....
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 15:51 | |
| Α ναι και εγω.... - Σπόιλερ:
Στο 4 ειδικα με ειχε κουρασει παρα πολυ! Τα ονειρα δεν με χαλασαν ουτε εμενα...ειδικα τα ονειρα με τον Αντριαν! Εκτος απο το τελευταιο,που ειχε κοιμηθει με τον Ντιμιτρι και ο καημενος δεν ειχε ιδεα. Η αληθεια ειναι οτι προς το τελος το ετρεξε λιγο και αφησε καποια κενα,αλλα επειδη θα την συνεχισει την ιστορια με αλλος πρωταγωνιστες πιστευω οτι θα μας καλυψει μεσα απο αυτους. Βασικα ειχε αρκετα κομματια γελιου αυτο το βιβλιο,και ειδαμε και εναν πιο ανετο Nτιμιτρι. Μπορει να ηταν στη τσιτα καποιες στιγμες αλλα ειχε και αρκετες που ηταν πιο χαλαρος.
| |
|
| |
michelle New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:04 | |
| Ναι, αυτό με τα άλλα βιβλία είναι ένα θέμα! Τόσο καιρό δεν έλεγαν ότι το 6 θα είναι το πολυπόθητο φινάλε; Είχε πει και παλιότερα ότι θα υπάρχει συνέχεια για τους άλλους χαρακτήρες ή τώρα το αποφάσισε; (Αντιγράφει λίγο τη Στέφανι ή μου φαίνεται;;; ) Χαχαχα! Οι 1000 ερωτήσεις!!! Γιατί αν έχουμε συνέχεια για όλες αυτές τις υποθέσεις που άφησε εκκρεμείς θα πρέπει να γράψει άλλα 200 βιβλία!!! Και βάλε! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:22 | |
| Αχ παναγια μου.......δεν αντεχω. Βρηκα κατι λινκ που εχετε εδω αλλα ή ειναι λάθος ή δεν ειναι πια διαθεσημα. Σας παρακαλω αν το εχει καποια ας μου το στειλει με e mail . Δεν αντεχω αλλο. Λυπηθειτε με!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Book 6: Last Sacrifice Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:36 | |
| Καλά είναι περιτό να σας πω πως με έχετε κολάση χρονιάρες μέρες. Έχει χάρη που δεν προλαβαίνω διαφορετικά με τόσα σπόιλερ που βλέπω και όμως συγκρατούμε και δεν ανοίγω να διαβάσω, τώρα θα είχα πέσει με τα μούτρα και θα τους έγραφα όλους μέχρι να το τελειώσω. Αλλά δόξα το Θεό από αύριο είμαι σε άδεια για μια βδομαδούλα και ευελπιστώ να το ξεκινήσω και εγώ... | |
|
| |
| Book 6: Last Sacrifice | |
|