Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 13 Σεπ 2010 - 12:37
Σ'ευχαριστω παρα πολυ γλυκια μου!Ναι ηταν τελειως σαλεμενη και θα σου το εξηγησω καποια στιγμη!!!Την ξερω Οσο για τον Αλεξανδρο οντως ειναι κουκλι!!!! Παιζει να μπει σε λιγο η συνεχεια!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 13 Σεπ 2010 - 14:19
Ax dolores μου υπέροχη η ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ ωραίο το θέμα της........!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε τρελά.........!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφεις και πάρα πολύ ωραία παρεπιπτόντως!!!!!!!!!!!!!! Ιδιαίτερο λεξιλόγιο...καταπληκτικές περιγραφές...ειδικά στην αρχή που λες.... Τα μεγαλα δεντρα χαιδευαν με τα καταπρασινα φυλλα τους τη σηδερενια πορτα.Το απαλο αερακι χαιδεψε το μαγουλο μου απαλα και με διαπερασε ενα ρηγος. Ανοιξα την πορτα και μπηκα μεσα στον αυλιο χωρο,περπατωντας με δειλα βηματα προς το κεντρικο κτηριο.οπυ ηταν οι κυτωνες των σπουδαστων της αρχιτεκτωνικης σχολης.Αναμεσα απο τις πυκνες φυλλοσιες μπροστα μου δεσπωζε ενα πανεμορφο αναγεννησιακης αρχιτεκτωνικης κτηριο που ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να θαυμασει το αριστουργημα που φανερωνβνταν μπροστα στα ματια του...το αχνο φως του φεγγαριου εδινε μια διαφορετικη γοητεια στο μερος και το τοπιο φανταζε ειδιλιακο.Ενιωσα την πρωτη ψιχαλα της βροχης που θα ερχοταν ν αγγιζει το δερμα μου κι ετσι αποφασισα να μπω μεσα οπου βρισκοταν ενας μακρυς και φαρδης διαδρομος.... Είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αυτός ο Αλέξανδρος....κούκλος!!!!!!!!!! Αχχχχ........... Η συνέχεια για πότε???? Τί κρίμα που ξενίνησαν τα σχολεια και δεν θα μπορώ να μπαίνω συχνά για να τη διαβάζω..... Σίγουρα όμως θα την διαβάσω όλο όλη όλη μαζεμένη!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και πάλι!!!!!!!!!!!!!
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Καταπληκτικη η ιστορια σου, ομολογω πως γραφεις παρα πολυ ωραια και οτι ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την λατρευω αυτην την ιστορια!!!!!!!!!!!!!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 13 Σεπ 2010 - 17:52
Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια! με βοηθατε να τη συνεχισω!σας υποσχομαι το βραδυ νεο κεφαλαιο με πολυ ενδιαφερον και πολυ λυρισμο Αχ ο Αλεξανδρος ειναι οντος κουκλος!
Σπόιλερ:
Αννα ξερεις πολυ καλα....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 13 Σεπ 2010 - 18:42
Ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 13 Σεπ 2010 - 23:12
Aααα...Δεν θα τα πάμε καλάααα.... Καλά εε; Όλοι σας δεν με λυπάστε; Τώρα που άρχισα τα σχολεία γίνεται βοβμαρδισμός από υπέροχα φανφικ; Δηλαδή τι να σας πω... Ντροπή σας!
Οκ...οκ... Ας αφήσω τους εκνευρισμούς και ας μπω στο ψητό! Ντολ μου; Αζαπούλα μου; Πότε θα βάλεις συνέχεια; Εγώ που σε λατρεύω τόοοοοοοσοοοο πολύυυ;;; Ε τι να κάνω... Το κόλλησα από την ¶ννα!
Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο! Προσκυνάω για το λ-ε-ξ-ι-λ-ο-γ-ι-ο! Προσκυνάω για την συνεχόμενη και εμπλουτισμένη πλοκή! Προσκυνάω για το στόρι!!! Και τέλος, προσκυνάω για τον ίδιο τον καινούριο φανφικολυκοφωσυγγραφέα της παρέας μας! Ντολ μου είσαι καταπληκτική! Τυχάιο; Δεν νομίζω!
Φιλάκια πολλά και συνέχισε έτσι!
-Χριστίνα.
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 14 Σεπ 2010 - 0:03
dolores μου δυστυχώς η ντομάτες είναι ακριβές και έτσι μην περιμένεις να σου πετάξουμε μην χαίρεσαι H ιστορία σου δεν είναι για ντομάτας είναι υπεροχή και έτσι θα πρέπει να βάζεις κεφάλαια συχνά γιατί θέλω να διαβάσω την συνεχεια με αγωνία
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 14 Σεπ 2010 - 9:13
Ξεκιναω με ερωτηση:θα βαλεις και αλλο? Ωραια ιστορια και περιμενω την συνεχεια της! Αν ημουν παντως στην θεση του Αλεξαντρου θα της εδινα ενα φιλι να το βουλωσει! Αφου κανει μπαμ οτι τον θελει αλλα και οτι την θελει!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 14 Σεπ 2010 - 9:27
Nαι Ερη μου θα βαλω κιαλλο!Κοιτα ειναι πολυ εγωιστες και οι δυο για να παρεχτουνε τα συναισθηματα τους.Μπορει βαλω κεφαλαιο απο τη μερια του Αλεξανδρου για να δουμε πως σκεφτεται εκεινος! Η Ηλεκτρα ειναι περιεργο πλασμα....κλεινεται πολλες φορες στον εαυτο της λογω της χαμηλης της αυτοπεποιθησης
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 15 Σεπ 2010 - 15:45
dolores..............καταπληκτική η ιστορία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ ωραία πλοκή και τέλειες περιγραφές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ η συνέχεια που έβαλες!!!!!!!!!!!! Σε τί σημείο το κόβεις??????????????? Γιατί δε γύρισε τελικά???????????????????????????????????? Μπράβομπράβομπράβο για μία ακόμη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010