Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 1 Νοε 2010 - 11:11
!~Twilighter~! έγραψε:
Ντόλ! Ντόλ! Ντόλ! Ντόόόόλ!!!
Είμαι στο 4ο Κεφάλαιο Αλέξανδρος POV και τα χω παίξει!!! Ήξερα από την αρχή ότι έχεις ταλέντο, αγάπη μου!!! Keep going!! Δεν θα συνεχίσω παρακάτω, γτ είμαι λίγο αρρωστούλα, αλλά θα πάω να γράψω το δικό μου fanfic, για να σε ανταμείψω!!
Συγχαρητήρια και πάλι!!!
dolores!! έγραψε:
Σπόιλερ:
Αννα ξερεις πολυ καλα....
Tώρα το είδα!! Αν ξέρω λέει... Πράσινα μάτια, καστανά μαλλιά, παίζει κιθάρα... Εμμ.. οκ! Γκουχ!! Το σταματάω εδώ!!
Eγω δε μιλοαω,δε μιλαω γιατι...Αντε!!!!Το παιδι ειναι η καταστροφη προσωποποιημενη.... καλα κανεις και το σταματας!!!!!!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 1 Νοε 2010 - 15:47
Τι να πρωτο πω......Η ιστορια σου ειναι απλα μαγευτικη....εχω διαβασει ξανα και ξανα ολα τα κεφαλαιασου και την λατρευω ολα αυτα που περηγραφεις φαινονται απο τα αισθηματα που θα νιωθεις γιατι ολο αυτο πιστευω βγαινει απο ενα αισθημα που νιωθεις εκεινη την στιγμη......
Προσωπηκα εχω μαγευτη απο την ιστορια σου απο ολα τις περηγραφες απο τους πρωταγωνηστες το πως νιωθουν.....Με βαζεις να σκεφτομαι πολλα....για αυτη την ιστορια.....Πραγματικα σου αξηζουν Πολλα Μπραβοοοο................
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 2 Νοε 2010 - 17:51
Αχ dolores μου, στο έχω πει πόσες φορές και θα το ξαναπώ!!!! Γράφεις τόσο όμορφα...!!! Με συνεπαίρνει ο τρόπος σου...!!! Το πώς περιγράφεις τα συναισθήματα των χαρακτήρων σου...το πώς τα παρομοιάζεις...είναι απλά μαγευτικά!!! Τα τελευταία κεφάλαια είναι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!! Τόσο έντονα και με τόσο πάθος!!! Στενοχωρήθηκα τόοοοοσο πολύ που βιώνει έτσι τον αποχωρισμό η Ηλέκτρα...!!! Συγχαρητήρια!!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 12:40
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Καλε τι εγινεεεεεε????????????Γιατι χωρισανε????Τι εκανε η Ηλεκτρααααααααα?????????τι στο καλο τα εχω παιξειιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 14:46
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για τα καλα σας λογια!Με παροτρινετε νασυνεχισω να γραφω αυτη την ιστορια! Αν απαντησω στα ερωτηματα σου δε θα χει αγωνια η συνεχεια...Δε θ'αργησεις πολυ να παρεις τις απαντησεις! Μαλλον στο επομενο κεφαλαιο...Περιπου μετααπο 4-5 κομματια που θα ποσταρω...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 16:07
Μπράβο!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα ακόμη υπέροχο κομμάτι!!!!!!!!!!! Με τέλειες φανταστικές εικόνες και συναισθήματα!!!!!!!!!!!!!!! Για ποιο λόγο δεν είναι μαζί πλέον???? Ανυπομονώ για τη συνέχεια ώστε να μας λυθούν οι τόοοσες απορίες!!!!!!!!!!!
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 16:10
Emy+Robert έγραψε:
Μπράβο!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα ακόμη υπέροχο κομμάτι!!!!!!!!!!! Με τέλειες φανταστικές εικόνες και συναισθήματα!!!!!!!!!!!!!!! Για ποιο λόγο δεν είναι μαζί πλέον???? Ανυπομονώ για τη συνέχεια ώστε να μας λυθούν οι τόοοσες απορίες!!!!!!!!!!!
Σ'ευχαριστω πολυ πολυ αγαπη μου!Αχ ο λογος δυστηχως ειναι σοβαρος....Τα λαθη πληρωνονται...θα μαθεις την Κυριακη!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 19:11
καλα για αλλη μια φορα τελειο.!!!τι ωραια η σκηνη οι δυο τους στην παραλια.!τι να εγινε αραγε και χωρισαν...οτανη ηλεκτρα ειπε αυτο το μου λειπεις την λυπηθηκα πραγματικα.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο.!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 3 Νοε 2010 - 20:24
Dolores μου,μετα απο τοσο καιρο κατω διαβασα κι εγω την ιστορια σου... και πραγματικα εκανα λαθος που δεν την ειχα διαβασει νωριτερα...Ειναι υπεροχη...
Ο τροπος γραφης σου και ο τροπος που περιγραφεις και παρομοιαζεις τα συναισθηματα των χαρακτηρων ειναι συναρπαστικος..... Μπραβο!!
Κι εκει που ειπα πως ολα πανε καλα μεταξυ τους,συνηδειτοποιω διαβαζοντας το επομενο κομματι οτι χωρισαν..Τι εγινε??? Γιατι??? Τι εκανε η Ηλεκτρα????
Ανυπομονω για τη συνεχεια.....
Υ.Γ Το ονομα Αλεξανδρος ειναι το αγαπημενο μου! Και τα τραγουδια που βαζεις ειναι καταπληκτικα....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 4 Νοε 2010 - 12:04
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας.Λοιπον ξαναεξηγω.Τα πρωτα κεφαλαια ειναι αναπνησεις.Ενα μεγαλο flash back και απο τους 2.Η αποριες σας θα λυθουν πολυ συντομα. Βασικα αργοτερα θα γινει λιιιγο χαμος.Θα δειτε τον Αλεξανδρο σε περιεργες φασεις αλλα πιστευω πως θα τον δικαιολογησετε. Εμυλη το επομενο κεφαλκαιο θα το βαλω τωρα κι ελπιζω να σας αρεσει!Οσο για τον λογο που χωρισανε θα τον μαθετε σε καναδυο μερες εξαιτιας ενος ταξιδιου της Ηλεκτρας πισω στην Ελλαδα!Νομιζω θα σας σοκαρει λιγο αλλα ο.κ.!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 4 Νοε 2010 - 17:09
Αχχχχχχχχχχ...............τι μαγικό κεφάλαιο.................. Ήταν υπέροχο!!!!!!! Κι εγώ θα σκάσω αν δε μάθω τη συνέχεια!!!!!!! Γιατί??? Τι να έγινε??? Ανυπομονώ....σύντομα για το επόμενο chapter!!!!!!!!!!!
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 4 Νοε 2010 - 18:59
Τελειο το τελευταιο τραγουδιιιιι!!!!!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧ και εγω θα σκασω αν δνε μαθω τι εκανε......πηγε με αλλον????????? Αχχχχχχ μπραβοοοοοοο να βαλεις γρηγορα την συνεχειαααααα!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Παρ 5 Νοε 2010 - 13:47
Αγαπες μου!!!!Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια! Αυριο θ ανεβασω νεο κεφαλαιο και την Κυριακη θα δειτε γιατι χωρισαν! Προειδοποιω πως θα ναι πολυ συγκινυητικα τα 2 επομενα κομματια!
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Παρ 5 Νοε 2010 - 17:42
Τι να πω...δεν βρισκω λογια την υπερλατρευω την ιστορια σου ....ετσι οπως περηγραφεις τα αισθηματα και τον δυο ειδηκα στο χωρησμο τους αλλα δεν καταλαβαινω κατι γιατι χωρησαν ......???Περημενω συνεχεια.....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 2:31
Kαταρχην σ'ευχαριστω πολυ πολυ κι εσενα Κελλυ μου για τα καλα σου λογια! Εβαλα νεο κεφαλαιο!!!Και ναι αυριο θα μαθετε γιατι χωρισαν!!!ηρθε η στιγμη που περιμενατεεεε!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 11:34
Διαβασα την συνεχεια και εχω να σου οτι γραφεις εκπληκτικατα περηγραφεις πολυ ωραια τα συναισθηματα τους και αυτο ειναι που μου αρεσει περισσοτερο στην ιστορια σου....Περημενω με αγωνια την σενεχεια σου....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 17:03
Αχ αχ αχ...συγκινήθηκα... Τι κρίμα...γιατί περνούν τόσο πολλά...??? Θέλω να μάθω γιατί χώρισαν!!! Ελπίζω ο λόγος να μην είναι ανόητος γιατί φαίνονται τόσο ερωτευμένοι... Μακάρι να μην έκαναν καμιά χαζομάρα και αυτή να ήταν η αιτία που δεν είναι πια μαζί... dolores μου τι να πω??? Ξαναέχω μείνει άφωνη για τον τρόπο που γράφεις...!!! Είσαι καταπληκτική!!! Συγχαρητήρια!!! Μπράβο σου!!! Περιμένω τη συνέχεια!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 21:02
Αχ...δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μα πόσο συγκινήθηκα.... Αχ αχ αχ βρε Ηλέκτρα!!! Τι έκανες κορίτσι μου???? Αχ αυτό το ποτό....!!!!!!! Κρίμα κρίμα κρίμα....!!! Πάντως την παραδέχομαι που του το είπε και δεν το έκρυψε!!! Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ!!!!!!!! dolores μου για μία ακόμη φορά μας κατέπληξες και μας συγκλόνισες....!!!!!! Μας καθήλωσες...τόσο πολύ...με τα συναισθήματα και τις περιγραφές των ηρώων!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Αδημονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 21:23
Α την μπιιιιιιπ! τα ήθελε ο ποπός της! Φτου της! και να πω ότι άξιζε τον κόπο,ούτε που το θυμόταν μετά! απαπα! τα ποτά και τα ξενύχτια θα μας φάνε! Τι να πω;;;;; θέλω να βρω τον Αλέξανδρο και να τον σφίξω στην αγκαλιά μου,το καημενούλη το λυπάμαι!!! Να δω πως θα καταφέρουν να τα ξανα βρούνε..πάντως της αξίζει να της κάνει κάτι παρόμοιο ο Αλεξ,έστω και σκηνοθετημένο έτσι να δει αυτή πως είναι η γλύκα!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 7 Νοε 2010 - 22:10
Παιδια απο δω και περα θα γινεται ενας ψηλοχαμος!!!!Θα δειτε τους ηρωες να ξεπερναν ο ενας τον αλλον αλλα οχι για πολυ γιατι θα ξανασυναντηθουνε!Θα δειτε τον Αλεξ να την πληγωνει πολυ κι αντιστοιχα μετααπο καποιο συμειο θα κανει κι εκεινη το ιδιο!θα μαλωνουν,θα εχουν στιγμες παθους....ΧΑΜΟΣ!!!