Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 8 Νοε 2010 - 12:07
Διαβασα την συνεχεια και εχω μεινη καπως ετσι ηταν φανταστικο το κεφαλαιο αλλα η Ηλεκτρα ειναι πολυ .......Π****** αντε...ειναι τοσο αναισθητη εχει το καλητερο αγορι διπλα της και τον πληγωσε Την λατρεψα την συνεχεια σου......Ειδηκα εκει που εξηγουσε γιατι χωρησαν...... ...Μπραβο αγαπη μου εχει μεγαλο ταλεντο περημενω συνεχεια.....
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 8 Νοε 2010 - 12:27
λοιπον, καταρχας μετα τις αποκαλυψεις εχω μεινει λγ ετσι.: εριξα ενα κλαμα σε αυτο τ εκφαλαιο αλλο πραγμα.ενταξει μπορει να ειμαι η μοναδικη που θα τ πω αλλα την ψιλολυπηθηκα την ηλεκτα ενταξει τ ηθελε κι αυτη...αλλα δν ηξερε τι εκανε...κριμα μωρε.!τεσπα ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο.!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 8 Νοε 2010 - 14:05
Δεν μπορω να περιγραψω ποσο πολυ με συγκινησε αυτο το κεφαλαιο Την λυπηθηκα την Ηλεκτρα αλλα και την αντιπαθησα κιολας Αμα ημουν εγω στην θεση της δεν θα τον ειχα πληγωσει τον καημενο ετσι Ειναι τοσο αναισθητη σε μερικα σημεια που θελω να παω απο διπλα της και να της ριξω ενα ποτηρι νερο για να συνελθει Συνηθως δεν ειμαι τοσο επιθετικη αλλα αυτο θελω να κανω συγκεκριμενα σε αυτην Τεσπα... Ηθελα να πω επισης πως γραφεις εκπληκτικα Εχω κολλησει με αυτην την ιστορια και με τους χαρακτηρες Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 0:29
Ειμαι η μονη που δεν κατηγορη τοσο πολυ την Ηλεκτρα ε??Νταξη ρε 'σεις ειχε πιει και το εκανε!!!!Το κακο θα ηταν να μην ειχε πιει και να το ειχε κανει τοτε οκ!!!!Αλλα τωρα.....χμμμμ Παντως μπραβο σου!!!!!!! Μου αρεσει πολυυυυυυ η ισοτρια σου!!!!!
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 11:33
Αχ σας ευχαριστω πολυ για τα θετικα σας σχολεια!!! Σημερα θα ποσταρω 2 κεφαλαια που νομιζω πως ειναι πολυ συγκινητικα!Ναι!Ειχα εμπνευση χθες το βραδυ!!! Να εχετε διπλα σας χαρτομαντυλα!!! Οσο για την Ηλεκτρα....Κι εγω την κατηγορω,αλλα αναισθητη δεν ειναι...Θα δειτε το γιατι... Υ.Γ.Ελπιζω να καταλαβετε ποιος ηταν μεσαστο σπιτι...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:06
Αχχχχχ....τέλεια dolores μου!!!!!!!!!!! Πολύ πολύ συγκινήθηκα...!! Έκανε τη γκάφα της που ίσως είναι ασυγχώρητη γι αυτό η Ηλέκτρα...αλλά το μετάνιωσε μετά...του το είπε....Δεν ξέρω όμως...αν ήταν εκείνη στη θέση του...πώς θα αντιδρούσε...?? Πολύ συγκινητική και εκπληκτική συνεχεια!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αγωνιώ πραγματικά για τα επόμενα κεφαλαιάκια!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Να πω ότι ίσως κατάλαβα ποιος ήταν....?? Δεν είμαι σίγουρη όμως... γι αυτό θα περιμένω....!!!
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:29
Σας λεω ποιος ηταν!!!Ο Αλεξανδρος!Αφου λεει πανω-πανω Αλεξανδρος POV! Ερμιονακι μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ για τα θετικα σχολεια! Το επομενο κεφαλαιο θα εχει κιαλλη,δυνατη συγκινηση,απλα σας λεω απο τωρα πως μετα απο δυο αποσπασματα που θ ανεβασω θα ξανασυναντηθουνε!!!
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:32
Πες με κακιά,αλλά το ευχαριστήθηκα με όλη την καρδιά μου! Και λίγα της είπε η Αγάπη!!!!! Καλά να πάθει! Οσο για την Αλέξανδρο συνεχίζω να τον λυπάμαι!! .....Κακιά Ηλέκτρα,κακιά! Ανυπομονώ για την συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:36
Ε αμα σου τα πω ολα απο το τωρα ποιο το νοημα?Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα δωσω 2-3 στοιχεια!Θα δειτε τη συμπεριφορα του Αλεξανδρου να ειναι κακη προς το προσωπο της Ηλεκτρας...Θα την πληγωνει αρκετα αθελα του οπως κι εκεινη αυτον.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:41
Αυτός ναι!!!! Αλλά εκείνη γιατί να τον πληγώνει αυτόν???? Αυτή έκανε την πατάτα!!!!!! Την λυπήθηκα κι εγώ ίσως λιγάκι πριν....αλλά αν του πει τίποτα μετά............ Βέβαια σαφώς και εσύ ξέρεις τι θα γίνει και γιατί!!!!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύυυυυυ που έδωσες στοιχεία!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:46
Tποτα Ερμιονη μου! Ειναι περιπλοκη η ιστορια απο εδω και περα!Με το δικιο της θ'αντιδασει...Θα φτασουν και οι δυο σε σημειο να μη θελουν να δουν ο ενας τον αλλον!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:48
Αχ....τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι ότι θέλω να μη μιλιούνται αλλά μου αρέσει που θα έχει πολύ σασπένς και ευελπιστώ...συγκίνηση!!!!!!! Αδημονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 9 Νοε 2010 - 19:51
Zwitsa έγραψε:
Πες με κακιά,αλλά το ευχαριστήθηκα με όλη την καρδιά μου! Και λίγα της είπε η Αγάπη!!!!! Καλά να πάθει! Οσο για την Αλέξανδρο συνεχίζω να τον λυπάμαι!! .....Κακιά Ηλέκτρα,κακιά! Ανυπομονώ για την συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!!
Zωιτσα μου ας μπουμε λιγο κα;ι στη θεση της...Πιστεψε με μετα θα λυπασαι την Ηλεκτρα! Θα της φερεται πολυ ασχημα,πληγωνοντας την συνεχως. Ερμιονη μου εκει ειναι ολο το ρεζουμε...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 11 Νοε 2010 - 20:08
Αχχχ...τι συγκινητική συνέχεια....Πόσο λυπάμαι που είναι χωριστά!!! Τους θέλω τόσο μα τόσο μαζί!!!!!!! dolores μου...ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!!!!! Καθώς διάβαζα...έλεγα τώρα θα τον δει...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ!!!!!! μετά έλεγα...τώρα θα μπει μέσα...αλλά ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ!!!! Αχ γιατί???? Συγκλονιστική ήταν η συνέχεια!!!!!! Αναμένω το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Πεμ 18 Νοε 2010 - 22:48, 1 φορά
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Παρ 12 Νοε 2010 - 2:59
Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Ερμιονη μου!!! Λοιπον προειδοποιω πως θ'αργησω αρκετα να βαλω κομματι! :oops1000 συγγνωμη σε οσυς το διαβαζουν!! οι λογοι ειναι οι εξης. 1ον λογω διαβασματος και αλλων υποχρεωσεων 2ον δεν εχω εμπνευση.κι αυτο που ποσταρα σημερα με τα 1.000 ζωρια το γραψα και δεν βγηκε και καλο...
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:08
Σ'ευχαριστω πολυ νικη μου!!! Η συνεχεια θ αργησει λιγακι αλλα υπαρχει 1 μικρη πιθανοτητα να μπει αυριο!!!! Δε μπηκε να του μικησει γιατι δεν ηθελε να τον κανει να αισθανθει χειροτερα.Παντως εισαι απο τα ελαχιστα ατομα μου δεν την εβρισαν και πολυ.
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:15
αι στ καλο εσκασα στ κλαμα παλι κριμα μωρε την ηλεκτρα απο ενα λαθος απο αυτο τ αλκοολ ολα αυτα..!!πολυ την λυπαμαι και αυτη και τν αλεξ...δεν τους αξιζει αυτο που περνανε.!ελπιζω να γινει κτ γρηγορα.!ανυπομονω για τη συνεχεια!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 16 Νοε 2010 - 22:48
Πω πω!!! dolores μου..τι κεφάλαιο ήταν αυτό??? Ήταν τόσο έντονο... τόσο...δυνατο... Ο Αλέξανδρος ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος...τον καταλυπήθηκα!!! Κρίμα...ο έρωτάς τους να πάει έτσι!!! Συγκινήθηκα... Αυτά για την πλοκή...όσο για τον τρόπο γραφής σου..ένα μόνο θα πω!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!! Είσαι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!! Κάθε φορά που διαβάζω ένα νέο κεφάλαιο...πάντα μου γεννάει όμορφες εικόνες..., με γεμίζει με περίεργα συναισθήματα και νιώθω σα να είμαι από μια μεριά και να τα βλέπω όλα αυτά!! Γράφεις πολύ παραστατικά!!! Χρησιμοποιείς με τέτοια δεξιοτεχνία τη φαντασία σου που μένουμε με το στόμα ανοιχτό όσοι διαβάζουμε την ιστορία σου!! Συγχαρητήρια!!! Αδημονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Μακαρι όλα να πάνε καλά!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 16 Νοε 2010 - 22:57
Eρμιονη μου σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ... Ηθελα σε αυτο το κεφαλαιο να βγουν εντονα συναισθηματα οπως και στο επομενο!!! Για να πω την αληθεια δεν ειναι φαντασια...Η ιστορια ειναι αληθινη απλα αλλαζουν καποια πραγματακια.Π.χ. οτι σπουδαζουν στο εξωτερικο,οτι πηγε τυχαια στο εξωχικο του εκεινη τη μερα αλλα βασιζεται σε αληθινη ιστορια... Οσο για τις εικονες...Αυτο ηθελα!Οσοι το διαβαζετε να νιωθετε πως τα βλεπετε ολα απο μια μερια! Οσο για τον ερωτα τους...Δε θα παει χαμμενος... Θα γινουν πολλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolores!! στις Τρι 16 Νοε 2010 - 22:59, 1 φορά