Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου

Πήγαινε κάτω 
    +12
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Stella Sunlight
    Zafrina
    ΕΡΗ
    vikaki21
    Mrs.Christina
    twilightsagaddicted
    !~Twilighter~!
    Emy+Robert
    ed<3
    dolores!!
    16 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Project Thoughts

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 12:07

Διαβασα την συνεχεια και εχω μεινη καπως Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 837848 ετσι ηταν φανταστικο το κεφαλαιο αλλα η Ηλεκτρα ειναι πολυ .......Π****** αντε... Evil or Very Mad ειναι τοσο αναισθητη Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 4736 εχει το καλητερο αγορι διπλα της και τον πληγωσε Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 229597 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 592681 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 16320 Την λατρεψα την συνεχεια σου......Ειδηκα εκει που εξηγουσε γιατι χωρησαν...... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 ...Μπραβο αγαπη μου εχει μεγαλο ταλεντο περημενω συνεχεια..... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 31995 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 12:27

λοιπον, καταρχας μετα τις αποκαλυψεις εχω μεινει λγ ετσι.: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 558691 εριξα ενα κλαμα σε αυτο τ εκφαλαιο αλλο πραγμα.ενταξει μπορει να ειμαι η μοναδικη που θα τ πω αλλα την ψιλολυπηθηκα την ηλεκτα ενταξει τ ηθελε κι αυτη...αλλα δν ηξερε τι εκανε...κριμα μωρε.!τεσπα ανυπομονω για τη συνεχεια.!μπραβο.!
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 8 Νοε 2010 - 14:05

Δεν μπορω να περιγραψω ποσο πολυ με συγκινησε αυτο το κεφαλαιο Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Την λυπηθηκα την Ηλεκτρα αλλα και την αντιπαθησα κιολας Evil or Very Mad Αμα ημουν εγω στην θεση της δεν θα τον ειχα πληγωσει τον καημενο ετσι Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 30231 Ειναι τοσο αναισθητη σε μερικα σημεια που θελω να παω απο διπλα της και να της ριξω ενα ποτηρι νερο για να συνελθει Razz Συνηθως δεν ειμαι τοσο επιθετικη αλλα αυτο θελω να κανω συγκεκριμενα σε αυτην lol! Τεσπα... Ηθελα να πω επισης πως γραφεις εκπληκτικα study Εχω κολλησει με αυτην την ιστορια και με τους χαρακτηρες study Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 906998
    sandra21
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    sandra21

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Τάρταρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 690
    Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 0:29

Ειμαι η μονη που δεν κατηγορη τοσο πολυ την Ηλεκτρα ε??Νταξη ρε 'σεις ειχε πιει και το εκανε!!!!Το κακο θα ηταν να μην ειχε πιει και να το ειχε κανει τοτε οκ!!!!Αλλα τωρα.....χμμμμ
    Παντως μπραβο σου!!!!!!! Μου αρεσει πολυυυυυυ η ισοτρια σου!!!!! huggie kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 11:33

Αχ σας ευχαριστω πολυ για τα θετικα σας σχολεια!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442
    Σημερα θα ποσταρω 2 κεφαλαια που νομιζω πως ειναι πολυ συγκινητικα!Ναι!Ειχα εμπνευση χθες το βραδυ!!! boogie boogie boogie
    Να εχετε διπλα σας χαρτομαντυλα!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202
    Οσο για την Ηλεκτρα....Κι εγω την κατηγορω,αλλα αναισθητη δεν ειναι...Θα δειτε το γιατι... Wink
    Υ.Γ.Ελπιζω να καταλαβετε ποιος ηταν μεσαστο σπιτι... Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:06

Αχχχχχ....τέλεια dolores μου!!!!!!!!!!! Πολύ πολύ συγκινήθηκα...!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202 Έκανε τη γκάφα της που ίσως είναι ασυγχώρητη γι αυτό η Ηλέκτρα...αλλά το μετάνιωσε μετά...του το είπε....Δεν ξέρω όμως...αν ήταν εκείνη στη θέση του...πώς θα αντιδρούσε...??
    Πολύ συγκινητική και εκπληκτική συνεχεια!!!!! Μπράβο μπράβο μπράβο.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αγωνιώ πραγματικά για τα επόμενα κεφαλαιάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Να πω ότι ίσως κατάλαβα ποιος ήταν....?? Δεν είμαι σίγουρη όμως... Rolling Eyes γι αυτό θα περιμένω....!!! Wink Wink
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:29

Σας λεω ποιος ηταν!!!Ο Αλεξανδρος!Αφου λεει πανω-πανω Αλεξανδρος POV!
    Ερμιονακι μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ για τα θετικα σχολεια! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442
    Το επομενο κεφαλαιο θα εχει κιαλλη,δυνατη συγκινηση,απλα σας λεω απο τωρα πως μετα απο δυο αποσπασματα που θ ανεβασω θα ξανασυναντηθουνε!!!
    pretty witch
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 518
    Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:32

Πες με κακιά,αλλά το ευχαριστήθηκα με όλη την καρδιά μου! Twisted Evil Και λίγα της είπε η Αγάπη!!!!! Καλά να πάθει! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 872396 Οσο για την Αλέξανδρο συνεχίζω να τον λυπάμαι!! Sad.....Κακιά Ηλέκτρα,κακιά! Evil or Very Mad Ανυπομονώ για την συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!! kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:33

Τίποτα dolores μου!!!!!!! kiss Πραγματικά ήταν θεϊκή η συνέχεια!!!!!!!
    Αχ χίιιιιιιιιιιιιλια συγγνώμη!!! ¶λλο κατάλαβα εγώ...!!! Embarassed Embarassed
    Έχεις δίκιο...το έγραφε στην αρχή!!!! Embarassed Embarassed Θα συναντηθούν..??? Αχ...και τι θα γίνει??
    Αγωνιώ....αγωνιώ...ΑΓΩΝΙΩ!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 4947
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:36

Ε αμα σου τα πω ολα απο το τωρα ποιο το νοημα?Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα δωσω 2-3 στοιχεια!Θα δειτε τη συμπεριφορα του Αλεξανδρου να ειναι κακη προς το προσωπο της Ηλεκτρας...Θα την πληγωνει αρκετα αθελα του οπως κι εκεινη αυτον.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:41

Αυτός ναι!!!! Αλλά εκείνη γιατί να τον πληγώνει αυτόν???? Αυτή έκανε την πατάτα!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 730856 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 730856 Την λυπήθηκα κι εγώ ίσως λιγάκι πριν....αλλά αν του πει τίποτα μετά............ Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 626465
    Βέβαια σαφώς και εσύ ξέρεις τι θα γίνει και γιατί!!!!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύυυυυυ που έδωσες στοιχεία!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 174341
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:46

Tποτα Ερμιονη μου! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Ειναι περιπλοκη η ιστορια απο εδω και περα!Με το δικιο της θ'αντιδασει...Θα φτασουν και οι δυο σε σημειο να μη θελουν να δουν ο ενας τον αλλον! Smile
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:48

Αχ....τέλεια τέλεια τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι ότι θέλω να μη μιλιούνται αλλά μου αρέσει που θα έχει πολύ σασπένς και ευελπιστώ...συγκίνηση!!!!!!! boogie Αδημονώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 9 Νοε 2010 - 19:51

Zwitsa έγραψε:
    Πες με κακιά,αλλά το ευχαριστήθηκα με όλη την καρδιά μου! Twisted Evil Και λίγα της είπε η Αγάπη!!!!! Καλά να πάθει! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 872396 Οσο για την Αλέξανδρο συνεχίζω να τον λυπάμαι!! Sad.....Κακιά Ηλέκτρα,κακιά! Evil or Very Mad Ανυπομονώ για την συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!! kiss
    Zωιτσα μου ας μπουμε λιγο κα;ι στη θεση της...Πιστεψε με μετα θα λυπασαι την Ηλεκτρα! Sad
    Θα της φερεται πολυ ασχημα,πληγωνοντας την συνεχως.
    Ερμιονη μου εκει ειναι ολο το ρεζουμε... Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 20:08

Αχχχ...τι συγκινητική συνέχεια....Πόσο λυπάμαι που είναι χωριστά!!! Neutral Sad Crying or Very sad
    Τους θέλω τόσο μα τόσο μαζί!!!!!!! dolores μου...ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941
    Καθώς διάβαζα...έλεγα τώρα θα τον δει...ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ!!!!!! μετά έλεγα...τώρα θα μπει μέσα...αλλά ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ!!!! Αχ γιατί???? Συγκλονιστική ήταν η συνέχεια!!!!!!
    Αναμένω το επόμενο κεφάλαιο!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Πεμ 18 Νοε 2010 - 22:48, 1 φορά
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 2:59

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Ερμιονη μου!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442
    Λοιπον προειδοποιω πως θ'αργησω αρκετα να βαλω κομματι! :oops1000 συγγνωμη σε οσυς το διαβαζουν!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 80711 οι λογοι ειναι οι εξης.
    1ον λογω διαβασματος και αλλων υποχρεωσεων
    2ον δεν εχω εμπνευση.κι αυτο που ποσταρα σημερα με τα 1.000 ζωρια το γραψα και δεν βγηκε και καλο... Sad Sad Sad
    Niki Patt
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Robert's World!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2620
    Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 8:51

Dolores μου τωρα καταφερα να διαβασω τη συνεχεια.....Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941
    Κι οφειλω να ομολογησω οτι συγκινηθηκα.. Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 206202

Περιμενα οτι η Ηλεκτρα ειχε παει με αλλον..μεγαλη ανοησια.Evil or Very Mad ...Ευτυχως που εχει τον Αγγελο και της συμπαραστεκεται!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442

Βρε τον ειδε και δεν μπηκε να του μιλησει????Ελπιζω κατι να γινει και να συναντηθουν!!!

Αζαπη μου,περιμενω συνεχεια συντομα... kiss Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 551700 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 551700
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:08

Σ'ευχαριστω πολυ νικη μου!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Η συνεχεια θ αργησει λιγακι αλλα υπαρχει 1 μικρη πιθανοτητα να μπει αυριο!!!! Smile
    Δε μπηκε να του μικησει γιατι δεν ηθελε να τον κανει να αισθανθει χειροτερα.Παντως εισαι απο τα ελαχιστα ατομα μου δεν την εβρισαν και πολυ. Smile
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:15

αι στ καλο εσκασα στ κλαμα παλι Sad κριμα μωρε την ηλεκτρα απο ενα λαθος απο αυτο τ αλκοολ ολα αυτα..!!πολυ την λυπαμαι και αυτη και τν αλεξ...δεν τους αξιζει αυτο που περνανε.!ελπιζω να γινει κτ γρηγορα.!ανυπομονω για τη συνεχεια!!
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:27

Φενια μου σ'ευχαριστω πολυ!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Θα ξανασυναντηθουνε κι απο κει και περα θα γινει 1 ψηλοχαμος!!Για την ακριβεια στο μεθεπομενο κεφαλαιο!!! Smile
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:28

αχ τελεια.!ανυπομονω..! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 868134
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 22:34

Αχ θα προσπαθησω να γραψω καλα... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 691689 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 691689 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 691689
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Νοε 2010 - 19:49

Ποσταρα καινουριο κεφαλαιοοοο!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 4947 Ελπιζω να σας αρεσει!!! Smile
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Νοε 2010 - 22:48

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 201917
    Πω πω!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 558691 dolores μου..τι κεφάλαιο ήταν αυτό???
    Ήταν τόσο έντονο... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 150320 τόσο...δυνατο... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 150320 Ο Αλέξανδρος ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος...τον καταλυπήθηκα!!! Neutral Neutral Neutral Κρίμα...ο έρωτάς τους να πάει έτσι!!!Sad Sad Συγκινήθηκα...Crying or Very sad
    Αυτά για την πλοκή...όσο για τον τρόπο γραφής σου..ένα μόνο θα πω!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 31995 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 31995
    Είσαι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή!!! Κάθε φορά που διαβάζω ένα νέο κεφάλαιο...πάντα μου γεννάει όμορφες εικόνες..., με γεμίζει με περίεργα συναισθήματα και νιώθω σα να είμαι από μια μεριά και να τα βλέπω όλα αυτά!! Γράφεις πολύ παραστατικά!!! Χρησιμοποιείς με τέτοια δεξιοτεχνία τη φαντασία σου που μένουμε με το στόμα ανοιχτό όσοι διαβάζουμε την ιστορία σου!! Συγχαρητήρια!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 474941
    Αδημονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!! Μακαρι όλα να πάνε καλά!!! kiss kiss kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 16 Νοε 2010 - 22:57

Eρμιονη μου σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 5 34442 Ηθελα σε αυτο το κεφαλαιο να βγουν εντονα συναισθηματα οπως και στο επομενο!!!
    Για να πω την αληθεια δεν ειναι φαντασια...Η ιστορια ειναι αληθινη απλα αλλαζουν καποια πραγματακια.Π.χ. οτι σπουδαζουν στο εξωτερικο,οτι πηγε τυχαια στο εξωχικο του εκεινη τη μερα αλλα βασιζεται σε αληθινη ιστορια... Smile Οσο για τις εικονες...Αυτο ηθελα!Οσοι το διαβαζετε να νιωθετε πως τα βλεπετε ολα απο μια μερια! Smile
    Οσο για τον ερωτα τους...Δε θα παει χαμμενος... Wink Θα γινουν πολλα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dolores!! στις Τρι 16 Νοε 2010 - 22:59, 1 φορά

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: