Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου

Πήγαινε κάτω 
    +12
    sandra21
    !!!twilight!!!
    Stella Sunlight
    Zafrina
    ΕΡΗ
    vikaki21
    Mrs.Christina
    twilightsagaddicted
    !~Twilighter~!
    Emy+Robert
    ed<3
    dolores!!
    16 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:48

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ Ερμιονακι μου!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Ελπιζω να σου αρεσει και το επωμενο κεφαλαιο. Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 691689
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:56

Είμαι σίγουρη!!! Wink kiss Πότε θα το βάλεις dolores μου?
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 22:59

Kατα πασα πιθανοτητα αυριο το βραδυ!Απο αυτο που θα βαλω θ'αρχισει να γινεται χαμος... Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 23:01

Ωχ... Shocked Shocked Shocked Ανυπομονώ!!! huggie Τι θα διαβάσω πάλι άραγε??? Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 558691

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Δευ 6 Δεκ 2010 - 23:07, 1 φορά
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 6 Δεκ 2010 - 23:06

Κοιτα...Δυστηχως τα πραγματα ματαξυ τους δεν θα πανε και τοσο καλα! Sad
    Ομωςθα γινει και κατι καλο.... Smile
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 20:58

Αγαπες μου εβαλα νεο κεφαλαιο που νομιζω πως θα σας αρεσει πολυ!!! Smile
    Ακουστε το κομματι που χω ποσταρει στο συγκεκριμενο κεφαλαιο και
    μην ξεχασετε ν'αφησετε σχολεια!!! kiss kiss kiss
    Καλη αναγνωσηηηη!!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 906998
    Υ.Γ.Μην ξεχασετε τα χαρτομαντυλα!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202
    Επεισης θελω να πω πως ειναι βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα απλα αλλαζουν καποια
    μικρα πραγματακια!!! Smile
    emma cullen pattinson
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2339
    Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 21:15

Μουαχαχά ήρθε η ώρα σου Ντολ!
    Θα σχολιάσω!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 474941
    Ξέρεις την αδυναμία μου σε τέτοιου είδους ιστορίες...Μιλάμε για μία σχέση καρμική,για το μεγάλο μίσος-μεγάλο έρωτα,για μία σχέση που περνάει πολλές δυσκολίες αλλά όπως λένε και οι Πυξ Λαξ ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο!Νομίζω ότι η συμπεριφορά της Ηλέκτρας κάποιες στιγμές είναι λίγο παιδιάστικη και δρα παρορμητικά όμως είναι φανερό ότι αγαπάει τον Αλέξανδρο ακόμα κι όταν αυτή η ίδια δεν το συνηδητοποιεί.Βέβαια να πω ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς μου θυμίζουν έργο κάποιου ρομαντικού ποιητή.¶ντε να δούμε πόσο θα αντέξει ο Αλέηανδρος την Ηλέκτρα.
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 21:18

emma cullen pattinson έγραψε:
    Μουαχαχά ήρθε η ώρα σου Ντολ!
    Θα σχολιάσω!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 474941
    Ξέρεις την αδυναμία μου σε τέτοιου είδους ιστορίες...Μιλάμε για μία σχέση καρμική,για το μεγάλο μίσος-μεγάλο έρωτα,για μία σχέση που περνάει πολλές δυσκολίες αλλά όπως λένε και οι Πυξ Λαξ ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο!Νομίζω ότι η συμπεριφορά της Ηλέκτρας κάποιες στιγμές είναι λίγο παιδιάστικη και δρα παρορμητικά όμως είναι φανερό ότι αγαπάει τον Αλέξανδρο ακόμα κι όταν αυτή η ίδια δεν το συνηδητοποιεί.Βέβαια να πω ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιείς μου θυμίζουν έργο κάποιου ρομαντικού ποιητή.¶ντε να δούμε πόσο θα αντέξει ο Αλέηανδρος την Ηλέκτρα.
    Δεν ξερεις ποσο περιμενα αυτη την ωρα...E ποιανου το μερος θα παιρνες εσυ!!!! lol! Δεν ηταν παιδιαστικο που ειπε πως τη μισει?καρμικη λες ε?χμμμ.
    Σ'ευχαριστω πολυ πολυ γλυκο μου...Εσυ συγκεκριμενα ξερεις.... Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 23:15

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202
    Αχ αχ αχ...τι συνέχεια κι αυτή..............?!?!?!?!?!?!?!?! Τη Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Ψ-Α!!!! Με συκλόνισε, με συγκίνησε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Τι υπέροχη που ήταν dolores μου...!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 ΜΟΝΑΔΙΚΗ....ΜΑΓΙΚΗ.......ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ...... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 150320
    Στενοχωριέμαι τόοοοοοοοοσο πολύυυυυυ για ό,τι περνούν και οι δυο τους...Τόοοοσο πολύυυ...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ!!! cry cry cry Περιμένω πώς και πώς αυτή τη στιγμή...!!!
    Όσο για τη γραφή σου, το λεξιλόγιο, τις περιγραφές, δεν έχω να πω τίποτα! Τελειότατος πίνακας ζωγραφικής! Η ανπαράσταση κάθε εικόνας είναι μαγευτική...!!! Κάθε λεπτομέρεια, κάθε συναισθήμα...αποτυπωμένα σε μερικές γραμμές!! Γράφεις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ και δεν χωράει αμφιβολία....!! Συγχαρητήρια!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917
    Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο...!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 98735 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 7 Δεκ 2010 - 23:43

Eρμιονακι μου σ'ευχαριστω πολυ γλυκουλι μου! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Χαρηκα που σου αρεσε αυτο το κεφαλαιο!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 4947
    Stella Sunlight
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 837
    Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010 - 21:59

Την λαυτρευω την ιστορια σου δεν ξερω παντα με βαζεις να κλαιω οταν βαζεις συνεχεια.Θελω να πω οτι ο τροπος γραφης σου ειναι συναρπαστικος εξαισιος....Περηγραφεις τα αισθημα τον ηρρων το πως νιωθουν ο ενας τον αλλον με ενα μοναδικο τροπο. Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 837848

Μπραβο σου και να ξερεις οτι ειμαι με τα 10000 μαζι σου.
    Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 334688
    http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010 - 22:04

Αχχχχχχχ..........dolores μου.......τι κεφάλαιο ήταν αυτό??? Ήταν...μοναδικό...συγκλονιστικό...ρομαντικό...συγκινητικό....! Τα είχε ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ!!!Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202
    Αυτή την ιστορία, την έχω αγαπήσει πραγματικά, γιατί μου βγάζει κάτι το τόσο έντονο καθώς τη διαβάζω! Μου περνάει τα συναισθήματα των χαρακτήρων...! Μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 201917 Ανυπομονώ όσο τίποτε άλλο για τη συνέχεια!!! kiss kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010 - 23:07

Αγαπακια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Χαιρομαι που σας αρεσε αυτο το κεφαλαιο γιατι οταν το γραφα εκλαιγα!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202 ταυτιζομαι πολυ... Wink Και μαλιστα το αφιερωνω στον "Αλεξανδρο"!Ημουν πολυ φορτισμενη συναισθηματικα οταν το γραφα για ιδιετερους λογους!
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 14:35

Η συνεχεια με μαγεψε, με εκανε να κλαψω, με γεμισε με ρομαντικες εικονες και αυτη τη στιγμη ειμαι πλημμυρισμενη απο τα συναισθηματα με ενα κουτι χαρτομαντηλα διπλα μου Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202 Το ξερω πως ισως φανει υπερβολικο αλλα συνηθως ειμαι ευαισθητη οταν αντιμετωπιζω μια τετοια σκηνη παρεα με τον ΤΕΛΕΙΟ τροπο γραφης σου... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202
    Τα συναισθηματα των ηρωων ειναι σαν να μεταφερονται απο την οθονη του υπολογιστη σε εμενα Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 206202
    Ειναι υπεροχη ιστορια, καθε συνεχεια σε αυτην με μαγευει Smile
    Συνεχισε ετσι Wink
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 14:47

Aγαπη μο υ σ'ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια! huggie huggie huggie
    Χαιρομαι ιδιετερως που καταλαβαινεις τα συναισθηματα των ηρωων! Smile
    Ειναι πολυπλοκα... Rolling Eyes
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Δεκ 2010 - 15:08

Τιποτα, γλυκια μου Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:08

Λοιπον θα θελα να ζητησω 1.000 συγγνωμη που αργησα τοσο πολυ να βαλω συνεχεια! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 80711
    Απλα εειπα τις γιορτες και δεν ηταν δυνατον!Την εχω ετοιμη!!!Υποσχομαι πως αυριο θα ποσταρω 2 νεα κεφαλαια με πολυ ενδιαφερον που θ αποκαλυπτονται καποια πραγμα....Επεισης θα συμβουν πολλα μεταξυ του Αλεξ και τις Ηλεκτρας!!! Wink (καλα και ασχημα)
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗ!!! Sad Sad Sad
    Φιλακια πολλα!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 906998 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 906998 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:12

Dolores μου, τι κάνεις??? Καλά είσαι??? Μας έλειψε πολύ η ιστορία σου και μαζί κι εσύ! Μην αγχώνεσαι όμως, δεν πειράζει! Θα περιμένουμε με αγωνία ως αύριο για να διαβάσουμε τα δυο αυτα νέα κεφαλαια!!! kiss kiss kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:17

Καλα ειμαι Ερμιονακι μου εσυ?Παρεπιπτοντως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑ!!!!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 4947 Ευχαριστω πολυ πολυ για την κατανοηση!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Χαιρομαι ιδιετερως που ακουω οτι σας ελειψε!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 868134 Λοιπον αυριο θα σας αποζημιωσω για ολκο τον καιρο που δεν ποσταρα!!!!! WinkΗ συνεχεια εχει ερωτα,ζηλεια,καυγαδες,λυπη,ενταση.... Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:20

Καλά είμαι κι εγώ!!! huggie Επίσης, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη κι ευτυχία! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 465227 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 465227 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 465227 Φυσικά και μας έλειψε! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 174341 Ξέρεις ότι μας αρέσει τρελά! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 34442 Πω πω...ανυπομονώ τώρα!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 868134 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 868134 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 868134 Αυριο η συνεχεια του "ο δρομος της καρδιας σου"! boogie boogie boogie Τι καλάααααααα!!! kiss
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:29

E ναι!Παραπερασε καιρος!!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 4947 Απλα θ απογοητευτητε με καποιο ατομο και δεν ειναι η Ηλεκτρα...
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:31

Με τον Αλέξη??? Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 558691 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 558691 Ωχ, τι μας περιμένει?
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:34

Ναι με αυτον... Sad Επεισης θα γνωρισετε καλυτερα τη Μαρια! Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:37

Πω πω...μου έξαψες την περιέργεια τωρα dolores μου... Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 868134 Αύριο μας περιμένουν πολλά!!! Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 6512 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 6512 Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 6512
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου   Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 22 Ιαν 2011 - 18:42

Aρκετα μπορω να πωωω...Ελπιζω μονο να σας αρεσει!

Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 8 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: