| Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου | |
|
+12sandra21 !!!twilight!!! Stella Sunlight Zafrina ΕΡΗ vikaki21 Mrs.Christina twilightsagaddicted !~Twilighter~! Emy+Robert ed<3 dolores!! 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 30 Νοε 2010 - 23:17 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 30 Νοε 2010 - 23:58 | |
| Σ'ευχαριστω πολυ ερμιονακι μου για τα καλα σου λογια! Ελπιζω να σου αρεσε και στον τροπο γραφης. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 1 Δεκ 2010 - 13:37 | |
| ντολορες μ.!τελειο τελειο.!!+φωνω με την ερμιονη καλε που τ εκοψες.!!!επιτελους.!!!!ναι ναι ναι,αντε να φιληθουνε..!ανυπομονω για τ επομενο κεφαλαιο.! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 1 Δεκ 2010 - 13:50 | |
| Σ'ευχαριστω πολυ πολυ φςνια μου! Θα δειτε τι θα γινει στο επωμενο... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 1 Δεκ 2010 - 14:59 | |
| ενταξει μετα απο αυτο το κεφαλαιο εχουμε ενα καλο κι ενα κακο.! καλο:για τον αλεξ μετα την τελευταια προταση ειμαστε σιγουροι οτι την αγαπαει(οχι πως πριν δεν ημαστε αλλα τεσπα) κακο:πως αυτα τα παιδια καταφεραν να τα φερουν παλι ετσι τα πραγματα.!!!εκει που ελεγα και ναι θα τα ξαναβρουν...τ εκαναν χειροτερα.!! ντολορες μ λατρευω.!!!!!!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 1 Δεκ 2010 - 15:11 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 2 Δεκ 2010 - 0:55 | |
| Μπραβο , Μπραβο και ξανα μπραβο!!!! Παντα η γραμμη αναμεσα στην Αγαπη και το Μισος ειναι τοσο λεπτεες που συχνα μπερδευονται μεταξυ τους... Πραγματικα θελω να δω πως θα το τελειωσεις....ελπιζω παντως να μην εισαι στο δικο μου στυλ γιατι τοτε χαθηκαμε.... Αααα και εβαλες και την δευτερη αγαπημενη μου εκδοχη του Requiem for a dream !!!!Βασικα ολες του οι εκδοχες ειναι υπεροχες...τελος παντων... Αληθεια εχουμε ακομα πολλα κεφαλαια???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 2 Δεκ 2010 - 1:59 | |
| Σ'ευχαριστω παρα πολυ γλυκο μου για τα καλα σου λογια!!! Ναι!Εχουμε πολλα κεφαλαια(δεν ξερω αν σε χαροποιει,αλλα ελπιζω πως ναι).Απο δω και περα βασικα θα γινεται ενας ψηλοχαμος.Αυτο που συνεβει στο τελευταιο κεφαλαιο μεταξυ τους ηταν κατι χαλαρο!Ξαναλεω πως θα φερθουν πολυ ασχημα ο ενας τον αλλον και θα εμπλακει σ'ολο αυτο κι ενα ακομα ατομο ειτε θετικα,ειτε αρνητικα.Παντως πολλα δε θα ναι οπως φαινονται...! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 2 Δεκ 2010 - 21:26 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Παρ 3 Δεκ 2010 - 15:25 | |
| Σας ευχαριστω πολυ κοριτσιααα!Στο επωμενο κεφαλαιο θα γινει κατι που θα σας αρεσει και κατι που δεν θα σας αρεσει!!! θα δειτε....! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 16:11 | |
| Αζαπη μου,η ιστορια σου ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.... Γραφεις καταπληκτικα,πολυ ομορφα..... Οπως σου ειπα,ταξιδευω μολις την διαβαζω. . . Παντα καταφερνεις να με συγκινησεις. . Γιατι δεν ειναι μαζι,αφου αγαπιουνται τοσο??? Πες μου ο εγωισμος φταει για ολα,αλλα χρειαζονται ο ενας τον αλλο. . . Γιατι δεν το βλεπουn??? Ανυπομονω για τη συνεχεια αζαπηηη..... Και μετα απο αυτα που μου ειπες δεν κρατιεμαι. . . . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 16:32 | |
| Nικη μου σ'ευχαριστω παρα παρα μολυ γλυκια μου!! Ακομα δεν ειναι ο εγωισμος.Αργοτερα....Τωρα δεν ειναι μαζι επειδη η Ηλεκτρα πιστευει πως την ξεχασε και ο Αλεξ δεν την εμπιστευεται!Η πικρια του τον κραταει μακρια τον αλεξαπο αυτο που θελει και βασανιζει τον εαυτο του!!! Το απογευμα θα ποσταρω! | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:23 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:35 | |
| Αζαπηηη υπεροχη συνεχεια...... Θα βαρεθεις να διαβαζεις,θα στο γραφω συνεχεια. . . Με ταξιδευεις με τις περιγραφες σου..... Και ναι!!!! Γυρισε. .. αλλα μαζι με τη Μαρια. . Για να δουμε τι θα δουμε. . . Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:43 | |
| Σ'ευχαριστω πολυ Νικη μου!!! Θα δειτε πολλα απο και περα!Καταρχην στο επωμενο κεφαλαιο η Ηλεκτρα θα καταλαβει ποια ειναι η Μαρια και θα του κανει σκηνη.Ο Αλεξανδρος θα της μιλησει πολυ μα πολυ ασχημα και θα κανει 1 παρτυ που δε α την καλεσει...Το θεμα ειναι αν θα παει και τι θα κανει αν παει...Παντως σας προειδοποιω!σε αυτο το παρτυ θα γινουν πολλα!!!!Οσο για τη Μαρια...Θα σας μπερδεψω λιγακι... θα παιξει αρκετα συμαντικο ρολο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:46 | |
| Μου αναψες φωτιες τωρα....... Τι εχει να γινει παναγια μου????!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:49 | |
| Χαμος θα γινει!!!Αυτοι οι 2 ειναι σαλταρισμενοι και εγωιστες!!!!!! Οσο για τη Μαρια...Τι πιστευεται οεο?????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:52 | |
| Θα βοηθησει να τα βρουν....το πετυχα ή ειπα μ#@$@#%??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:57 | |
| Δε λεω τιποτα....Μονο αυτο φαινομενα απατουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 22:59 | |
| Με υποχρεωσες τωρα! Τεσπα..σε εμπιστευομαι...δεν θα κανεις κατι που θα με στενοχωρησει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 4 Δεκ 2010 - 23:02 | |
| Ευχαριστω αγαπη μου πολυ πολυ!!! Θα κανω οτι καλυτερο μπορω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 6 Δεκ 2010 - 18:03 | |
| | |
|
| |