Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 15 Σεπ 2010 - 22:15
συγχαρητήρια καταπληκτική ιστορία..........
περιμένω με αγωνία την συνέχεια
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 16 Σεπ 2010 - 17:48
Εναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματια την λατρευω!!Οπως και το τραγουδι που εβαλες της σιεννα λεονε!!!!! Εντομεταξυ η κοπελα ειναι χειρωτερη και απο εμενα!!!Τι ειναι τουτη ???? Συνχαρητηρια παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποτε θα βαλεις συνεχεια????(δεν σε πιεζω απλα ρωταω!!)
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 16 Σεπ 2010 - 19:21
sandra21 έγραψε:
Εναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πραγματια την λατρευω!!Οπως και το τραγουδι που εβαλες της σιεννα λεονε!!!!! Εντομεταξυ η κοπελα ειναι χειρωτερη και απο εμενα!!!Τι ειναι τουτη ???? Συνχαρητηρια παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποτε θα βαλεις συνεχεια????(δεν σε πιεζω απλα ρωταω!!)
Θα τη βαλω κατα πασα πιθανοτητα την Κυριακη!Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου! Την εχετε παρεξηγησει την κοπελα!απλα δεν εχει αυτοπεποιθηση.Ολα τα βλεπει αρνητικα! Πιστευει πως αυτος ειναι οι τελειος και δν προκειται να της δωσει σημασεια.επεισης ειναι και λογω των οικογενειων τους που γνωριζονται Σας ειπα πως σας εχω μια εκπληξη και σκοπευω να σας την αποκαλυψω ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!!
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 16 Σεπ 2010 - 20:19
Αχχχχχχχχχχχ Ο Αλξανδρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου αρεσει πολυ ο ονομα του!!!!!!!Αντε περιμενω με πολυ ανυπομονησια το επομενω!!!!!!Τον ''καημενο'' τον αλεξανδρο ,με την τρελη που εμπλαιξε......λολ!!!!!!!!
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Πεμ 16 Σεπ 2010 - 22:16
sandra21 έγραψε:
Αχχχχχχχχχχχ Ο Αλξανδρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου αρεσει πολυ ο ονομα του!!!!!!!Αντε περιμενω με πολυ ανυπομονησια το επομενω!!!!!!Τον ''καημενο'' τον αλεξανδρο ,με την τρελη που εμπλαιξε......λολ!!!!!!!!
Θα δειτε μετα γιατι συμπεριφερεται ετσι η κοπελα...θα την δικαιολογησετε κιολαςΔεν ειναι τρελλη!αγαπαω το ρολο της στη ιστορια! Ειναι ιδιετερος ανθρωπος....Αν την κραζεται τωρα αργοτερα που θα κανει 1 τραγικο λαθος να δω τι θα κανετε...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 18 Σεπ 2010 - 15:40
Αχ μου άρεσε τόσο πολύ η συνέχεια...................... Γράφεις πολύ όμορφα.........!!!!!!!!!!!!!!! Το τέλος με εξέπλησε μόνο λιγάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το επόμενό σου κεφάλαιο!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 19 Σεπ 2010 - 16:01
Ax..............Μου αρεσει πολυ η ιστορια σου!!!!!!!!!!!Και θελω οπωσδηποτε συνεχεια!!!!!!Γρηγορα!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Κυρ 19 Σεπ 2010 - 20:47
Koριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ! Τα κομματια ηταν μικρα γιατι ελειπε η Ηλεκτρα η οποια ειναι συμαντικο μερος της ιστοριας. Λογω διαβασματος που εχω λογικα θα βαλω κομματι μετα απο καποιες μερες! Ξερω πως σας το εκωψα πολυ αποτομα αλλα ειμαι λιγο κακια καταβαθος!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 20 Σεπ 2010 - 18:07
dolores τέλεια η συνέχεια!!!! Τους έπιασε στα πράσα ε???? Αχ.....τι θα γίνει????? Αδημονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 20 Σεπ 2010 - 19:19
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....Λατρευω τον Αλεξ και οπως ειναι λογικο και την ιστορια σου Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει παρα πολυ
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Δευ 20 Σεπ 2010 - 21:20
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια! Θα προσπαθησω να βαλω νεο κεφαλαιο οσο πιο συντοα μπορω! Οσο για τον Αλεξ?Καποιες τις εχει τρελλανει εδω και χρονια!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 25 Σεπ 2010 - 18:50
Kαταρχην 1.000 συγγνωμη για το 2πλο ποστ.κατα δευτερον μια ακομα συγγνωμη σε οσους διαβαζετε και σας αρεσει το φανφικ μου,απλα δεν εχω εμπνευση να γραψω κι εχω και πολλες υποχρεωσεις.Ισως σημερα το βραδυ η αυριο βαλω καινουριο κεφαλαιο!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Σαβ 25 Σεπ 2010 - 20:50
Δεν πειραζει γλυκεια μου,ξερω πως ειναι οταν δεν εχεις εμπνευση!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τρι 12 Οκτ 2010 - 20:50
Αχ υπέροχη η συνέχεια dolores!!!!!!!!!!!!!! Τέλεια τέλεια τέλεια!!!! Γράφεις φανταστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!! Και μην αγχώνεσαι αν δεν προλάβεις την Πέμπτη!!!!!!!! Όποτε ευκαιρήσεις!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 13 Οκτ 2010 - 0:37
Οταν διαβαζω το φανφικ σου με πιανει μια αναστατωση βρε παιδι μου!..................... Πολυ ωραα ιστορια.....Αχχχχχχχχχ αυτος ο Αλεξανδρος.......Σημαδια στο λαιμο ε???Η αδυναμια μου!!Περιμενω συντομα κεφαλαιο!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Ο δρομος της καρδιας σου Τετ 13 Οκτ 2010 - 15:33
τελεια η συνεχεια.!!καλα αυτα τ σημαδια στ λαιμο +φωνω με την αλεξανδρα..ειναι...τελεια.!καλα ο αλεξ ειναι φοβερος πολυ μ αρεσει και γνκ αυτο τ κεφαλαιο ηταν τοσο εντονο και ρομαντικο και ταυτοχρονο τοσο ηρεμο.!μπραβο.!πειρμενω με αγωνια τ συνεχεια.!