| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 17:49 | |
| Αχ sisaki τί ωραίος τίτλος....μυρίζομαι...πόνο γι αυτήν την ιστορία.... Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ . . . Ωραίος.....πάρα πολύ ωραίος........ Τί να περιμένουμε άραγε??? Κάποιος θα πλήγωσε κάποιον άλλο...κι εκείνος παρ'όλα αυτά συνεχίζει να τον αγαπάει............ Αχ............θα κλάψω πάλι.................... Αδημονώ.................................................................. | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:03 | |
| Πως σας φανηκε το πρωτο κεφαλαιο ??? περιμενω εντυπωσεις!!! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:08 | |
| αχ σισακι πολυ καλο το πρωτο κεφαλαιο αν και λιγο μικρο..δεν θα επρεπε ομως κανονικα να φτιαξεις δυο τοπικ στο ενα να εχεις την ιστορια και στο αλλο τα σχολια....πρεπει να το φτιαξει καπια διαχειριστρια...καλυτερα λοιπον καπια μοντ να σβησει ολα τα μυνηματα που ειναι ασχετα απο αυτο το τοπικ και να ανοιξει ενα καινουργιο τοπικ που θα ειναι για τα σχολια και να μεταφερει εκει τα σχολια μας..κανονικα ετσι επρεπε να το φτιαξεις απο την αρχη σισακι.... παντως πολυ ωραια ιστορια... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:14 | |
| δεν ηξερα οτι πρεπει να γινει αυτο μου ξαναλες τι πρεπει να κανω γιατι δεν καταλαβα τι ειπες πριν??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:18 | |
| λοιπον καλυτερα στειλε ενα μυνημα σε μια μοντ στην απριλ η σε οποια θελεις και πες της οτι δεν ηξερες πως βαζουμε ενα φανφικ στο φορουμ και εφτιαξα ενα τοπικ και για την ιστορια και για τα σχολια...παρακαλεσε την αν μπορει να τα χωρησει και να φτιαξει αλλο τοπικ για την ιστορια και αλλο για τα σχολια..επισης πες της οτι μυνηματα υπαρχουν εδω να τα μεταφερει..βαλε και το λινκ να δει και μονη της την κατασταση..θα σου προτεινα να το στειλεις στην april γιατι η whitequeen και η angepsi δεν εχουν καθολου χρονο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:31 | |
| δλδ δεν μπορω εγω να διαγραψω απο εδω τα σχολια και να κανω ενα αλλο τοπικ για σχολια μονη μου??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:33 | |
| οχι εσυ δυσυχως δεν μπορεις γιατι μονο μια μοντ εχει το δικαιωμα να σβησει σχολια αλλων να τα επεξεργαστει κλπ...καλυτερα κανε αυτο στειλε ενα πμ..... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:38 | |
| ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ | |
|
| |
| Θέμα: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συν Τετ 15 Σεπ 2010 - 20:47 | |
| μαλλον την κυριακη το επομνο κεφαιλεο | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 15 Σεπ 2010 - 23:48 | |
| κριμα που η συνεχεια θα αργησει τοσο πολυ! μου αρεσει παρα πολυ αν και ακομα δεν εχω δει πολλα! αλλα το εκοψες σε πολυ κρισιμο σημειο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 14:54 | |
| ε το εκοψα σε αυτο το σημειο για να εχει αγωνια!! Παντως αν θελετε μπορω σημερα να βαλω αλλο ενα κεφαλαιο γιατι εχω εχω χρονο . Δεν ξερω για την αλλη εβδομαδα αλλα αυτην την εβδομα που δεν εχω πολλα μαθηματα μοπορω να βαλω αλλα 2 κεφαλαια θελετε??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:37 | |
| Φυσικά και θέλουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανέβασέ τα αν μπορείς!!!!!!!!!!!!!!!!! Σήμερα διάβασα το πρώτο σου κεφάλαιο............ Μου άρεσε πολύ sisaki........!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!! Ο τίτλος με παραπέμπει όπως σου έχω ξαναπεί σε πολύ πολύ πόνο.............................. ¶ρα περιμένω πολλάαααααα ακόμη............................... Θα έχει πολύ κλάμα???????? Αχ...Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:45 | |
| ναι θα εχει πολυ κλαμα αυτο το ξεκαθαριζω θα γινει κατι τελειως ανατρεπτικο στο τελος!! αφου και γω οταν μου ηρθε η ιδεα ημουν χαρουμενη αλλα εκλαιγα κιολας γιατι στεναχορηθηκα για . . α δεν σας λεω θα το μαθετε σε λιγο καιρο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:50 | |
| ε ναι γιατι αν σας πω πους θα εχετε αγωνια??? | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:51 | |
| ωραιος τιτλος μικτουλη το κεφαλαιο αλλα για να μας βαλεις στο κλιμα οτι πρεπει να γραψει και αλλα κεφαλαια ανυπομωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 16:54 | |
| ναι βαλτα πιστευω θα βγει πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 17:40 | |
| ευχαριστω το 2ο κεφαλαιο θα το βαλω γυρο στις 9 γιατι τωρα θα βγω τα λεμε! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 16 Σεπ 2010 - 22:54 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια μπηκε και ο εμετ στο παιχνιδι! ανυπομονω να συναντησει τον Εντουαρντ!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 17 Σεπ 2010 - 16:24 | |
| πολύ ωραία η ιστορία και ο τίτλο τέλειος!!!!! ανυπομονώ γιατη συνέχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 17 Σεπ 2010 - 17:43 | |
| το επομενο κεφαλαιο την κυριακη το βραδακυ παιδια γιατι θα ειμαι εκτος και δεν θα εχω ιντερνετ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 19 Σεπ 2010 - 20:11 | |
| Επιδι αυτην την βδομαδα δεν θα εχω χρονο σημερα θα βαλλω 2 κεφαλαια ελπιζω να σας αρεσουν!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 19 Σεπ 2010 - 20:15 | |
| Ανυπομονούμε!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|