| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 28 Νοε 2010 - 20:44 | |
| Ναι 13 ειμαι!!! Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα σχολια σας το επομενο κεφαλαιο να το περιμενετε περιπου την Παρασκευη αγαπουλες μου!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 16:07 | |
| Πως σας φαινετε το νεο κεφαλαιο? | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 18:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 18:53 | |
| Ευχαριστω Ερμιονακι μου! Πολυ, πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ,πολυ!!!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 20:09 | |
| γλυκια μου παρα πολυ ωραια και τα δυο κεφαλαια γτ τα διαβασα μαζι ελεγα και εγω δεν θα φανει τοσο καιρο αλιμονο ηταν καταπληκτικα στεναχωρηθηκα με την μπελλα που ηταν θλιμενη και μετα λιποθυμησε και μενα κτ μου περναει απο το μυαλο αλλα θα δουμε συνεχισε ετσι ηταν φανταστικα | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 20:12 | |
| που να παει το μυαλο μου αγαπη???????????τι επαθε η μπελλα?????ελπιζω να μην αργησεις πολυ τη συνεχεια γιατι θα σκασω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 20:14 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολ!Δεν εχω λογια! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 21:00 | |
| σορρυ τωρα μολις το διαβασα καλα αυτος ο τζεικ παντου ομως μου αρεσει τρελα η ιστορια σου πιστευω να μην επαθε τιποτα η Μπελλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 5 Δεκ 2010 - 21:04 | |
| Ευχαριστω πολυ ROBELINA μου! - Σπόιλερ:
Ονοματακι?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:12 | |
| Μολις ανεβασα κεφαλαιο ! Ελπιζω να σας αρεσει και περιμενω σχολια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:26 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:33 | |
| καλα μολις το διαβασα , δεν εχω λογια , ε μα και αυτοι μπροστα τους !και θα συμφωνησω με την ερμιονη απολυτα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:53 | |
| Ερμιονακι μου και robelina μου σας ευχαριστω πολυ!!! Οσο για τον Τζεικομπ προσπαθω να γραφω μερικα πραγματα που θα φερουν σε κοντρα τον Εντουαρτ με τον Τζεικομπ! Οσο για την Μπελλα καλα ενταξει! Γαι το προξενιο Αλις-Τζεικομπ τι εχετε να πειτε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:07 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:26 | |
| δεν ξερω τι μπορει να επαθε.?????τι ν επαθε κοπελια ο ανθρωπος οταν εσυ μιλας μπροστα του για το ποσο ωραια ηταν η σχεση με τ πρωην αγορι σου.?ελεος.!!!!!!καλα εκανε και ο εντ.!!μπραβο σισσυ.!τελειο.!!ανυπομονω να δω τι θα γινει.! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:44 | |
| Ε-Λ-Ε-Ο-Σ Μονο αυτο εχω να πω Δηλαδη ποσο χαζη μπορει να ειναι η Μπελλα;;; Αμα ημουν κοντα της θα της εδινα ενα χαστουκι για να συνελθει με αυτα που παει και κανει Δηλαδη... ΕΛΕΟΣ!!!!!! Μιλουσε με τον σκυλο ενω ειχε τον κουκλο, τον ΘΕΟ, τον Εντουαρντ που ανησυχουσε τοσο πολυ για αυτην διπλα της... Τι να πω μετα απο αυτο; Μπραβο;;; Μου αρεσει που μετα, αφου εχει αφησει τον Εντι εξω απο την συζητηση, αναρωτιεται κιολας τι επαθε ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 17:02 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιακι και ηταν καταπληκτικο ο Εντι ηταν τοσο γλυκος τρυφερος προστατευτικος θεος οπως παντα και αυτη η ηλιθια μπιπ μπιπ μπιπ δεν κταλαβαινει οτι τον στεναχωρησε και οτι το παλικαρι ζηλεψε τι να πω ποσο ανοητη να ειναι μια κοπελα οταν εχει διπλα της τον ημιθεο τον κουκλο και ασχολειται με τα περσινα ξυνα σταφυλια του σκυλου ελεος......Σισσυ οπως καταλαβες πορωθηκα με αυτο το κεφαλαιο ηταν φοβερο ολο και εξελισσεσαι εσυ η πλοκη η γραφη σου εχουν γινει αρτιες μπραβο σου περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 18 Δεκ 2010 - 23:25 | |
| Ποσο σας ευχαριστω κουκλιτσες μου!! Φενια μου Εμιλυ μου Μαρακι μου! Δεν εχω λογια υποστηριζετε τοσο πολυ τοσο το fanfic μου οσο και εμενα! Ειστε πολυ γλυκες! Ειληκρινα χιλια ευχαριστω!! x 100000000000000! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Δεκ 2010 - 23:40 | |
| Μολις ανεβασα το 19ο κεφαλαιο ελπιζω να σας αρεσει! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 1:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 12:07 | |
| ελα δεχομαι προσφορες για τον τζεικ , ποσα μου δινεται να τον σκοτωσω, παντου μπλεκεται αυτος ο ανθρωπος!τεσπα καταπληκτικη συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 12:44 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 18:36 | |
| | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|