| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Σεπ 2010 - 20:13 | |
| κοριτσια το 6ο κεφαλαιο θα εχει και συνεχια!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Σεπ 2010 - 20:45 | |
| τωρα διαβασα ολη την ιστορια πολυ ωραια ειναι περιμενουμε συνεχεια και ελπιζω να μην σκιστει η καρδια του εντι γιατι θα ειναι παρα πολυ κριμα | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Σεπ 2010 - 22:26 | |
| Δεν σας λεω τιποτα ! να εχετε αγωνια βρε κοριτσια!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:38 | |
| μολις διαβασα συνεχεια , καλα το σπιτι ειναι φοβερο , αλλα θα με φαει η αγωνια το τι θα συμβει επειτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Σεπ 2010 - 11:51 | |
| Μαλλον οταν θα ττην τελειωσω την ιστορια το πιθανοτερο ειναι να ζησω μερικα δευτερολεπτα αφου θα με σκοτωσετε. . . .!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Σεπ 2010 - 14:37 | |
| τελεια η συνεχεια , το σπιτι φοβερο!ο Τζασπερ κ η Αλις αδερφια ε; αυτο τωρα το ειπες για να μας καθησυχασεις; ελπιζω ολα να πανε καλα κ να μην αναγκαστουμε να σε σκοτωσουμε | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 27 Σεπ 2010 - 19:46 | |
| σαςευχαριστω παραπολυ κοριτσακια μου. Θα ανεβασω σημερα και αλλο κεφαλαιο!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 27 Σεπ 2010 - 19:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 27 Σεπ 2010 - 19:53 | |
| χα χαχα χα !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 27 Σεπ 2010 - 22:46 | |
| Αχ συγνωμη που μερικες φορες ειναι μικρα τα κεφαλαια που γραφω! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 14:18 | |
| αχ η καημενη η ροζαλι αλλα τελος καλα ολα καλα , πολυ ενδιαφερουσα συνεχεια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 15:11 | |
| Εγω πιστευω πως τα κεφαλαια που βαζεις ειναι μια χαρα στο μεγεθος... Οσο για αυτο... δεν μπορουμε παντα να γραφουμε τεραστια κεφαλαια, σημασια εχει να μας καλυπτουν και να νιωθουμε εμεις ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα Και για να μην βγαινω και πολυ εκτος θεματος.... Η ιστορια αυτη ειναι εκπληκτικη Περιμενω με αγωνια συνεχεια |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 16:09 | |
| Σίσσυ μου...μη ζητάς συγγνώμη για τα μικρά κεφάλαια!! Όπως λέει και η Έμιλυ ...δεν μπορούμε συνέχεια να γράφουμε μεγάλα!!!! Λοιπόν...διάβασα τη συνέχεια σήμερα(τα δύο τελευταία κεφάλαια)... Ήταν...τέλεια!!! Μου άρεσε πάρα πολύ η σχέση που έχουν οι δυο τους...(Έντουαρντ-Μπέλα)...αλλά και η αδερφική σχέση μεταξύ της Μπέλας και του Έμμετ για το θέμα της Ρόζαλι!!! Ευτυχώς που δεν είναι έγκυος!!! Είναι τέλεια η ιστορία καλό μου!!! Συνέχισε έτσι και ανυπομονώ για τη συνέχεια!! - Σπόιλερ:
Σίσσυ μου... ................τι έργο είπες ότι είδαν??? Το "Λυκόφως"???
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 20:47 | |
| ναι ειδαν το λυκοφως!!!!!!! Οσο για το θεμα της ροζαλι ημουν στο να μεινει εγλυος να μην μεινει και τελικα δεν . . . αλλα νομιζω οτι ετσι θα συνεχιστη πιο ομαλλα η πλοκη της ιστοριας μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 20:48 | |
| Ωραία!!! Τη "Νέα Σελήνη" πότε θα την δουν??????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 20:51 | |
| χαχαχα δεν νομιζω να τη δουν συντομα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 20:58 | |
| Οκ!!!! Τη Χαραυγή κανόνισε να δουν πάντως........!!!!!!!!!!!!! Όμως...στ'αλήθεια τέλειο είναι!!!!!!! Περιμένουμε συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 21:01 | |
| Ευχαριστω για την υποστηριξη σου ερμιονη μου! Την συνεχει α μαλλον την πεμπτη να ξερετε παντως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 28 Σεπ 2010 - 21:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 15:20 | |
| αχ εχω ενθουσιαστει με την υποστηριξη σας κοπελιτσες μου!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 15:45 | |
| Sisaki μου, Βλέπω τόσο καιρό τον τίτλο της ιστορίας σου αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω προλάβει ακόμα να την διαβάσω. Πηγαίνω αμέσως και επανέρχομαι με σχόλια! -Χριστίνα | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 17:20 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια!!!θελω να δω τι θα γινει παρακατω μην το καθυστερησεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 18:41 | |
| κοριτσακια μου η συνεχει σημερα !!! | |
|
| |
| |
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|