| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 18:47 | |
| Σε ευχεριστω Ερμιονακι μου!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 18:51 | |
| Αντε και γω τωρα να γραψω το επομενο κεφαλαιο να μην εχετε αγωνια!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 18:52 | |
| Χιχιχι!!! Περιμένουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........................................................ | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 20:43 | |
| Να'μαι κι εγώωωω! ¶ργησα; Δεν άργησα... Λοιπόοονννν, *ξεροβήξημο* Διάβασα κι εγώ την ιστοριούλα σου και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ! Έχει πολύ καλές προοπτικές και με λίγη εξάσκηση θα μπορέσεις να γίνεις ακόμα καλύτερη! Πιο αναλυτικά: 1. Η περιγραφές σου και γενικά η απόδωση συναισθημάτων είναι αρκετά καλή! Έχεις σκιαγραφήσει τους χαρακτήρες σωστά! Απλά πιστεύω πως το φιλί το έβαλες λίγο νωρίς... Αλλά όπως σημείωσα και παραπάνω, κάθε φορά θα γίνεσαι ακόμα καλύτερη! 2. Η πλοκή είναι πολύ συνεχόμενη και χωρίς κενά και μπορώ να πω πως το λεξιλόγιό σου είναι αρκετά πλούσιο για την ηλικία σου! Για να μην μακρυγορώ, να ξέρεις πως το γενικό σύνολο μ'αρεσε πολύ πολύ!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΒΟ για την προσπάθειά σου και το αποτέλεσμά σου! Φιλάκια πολλά! -Χριστίνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 21:07 | |
| Σ ευχαριστω χριστινακι μου! Πολυ καλη η κριτικη σου!! Προσπαθω να γινομαι ολα και καλυτερη! Ακου γνωμες για το 9ο κεφαλαιο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 21:19 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 21:35 | |
| Ναι ναι πολυ γλυκια σκηνη. . . Για να σου λυθει η απορια οχι δεν θα γινει τιποτα αναμεσα σε ροζαλι και εντουαρτ. Αυτο μας ελειπε! χαχαχαχα | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 29 Σεπ 2010 - 21:36 | |
| ουφ ηρεμισα τωρα | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 13:03 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια ειχα την ιδια ανυσηχια με το μαρινακι αν θα γινει κατι μεταξυ εντουαρτ και ροζαλιςα αλλα τωρα ανακουφιστηκα, περιμενω με ανυπονησια την συνεχεια | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 13:48 | |
| ουφ και χαρηκα και εγω παρα πολυ η ιστορια ειναι παρα πολυ καλη κ περιμενουμε συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 15:52 | |
| σας ευχαριστω κοπελαρες μου!!! Αν και δεν μπορω να καταλβω γιατι βγαλατε συμπερασμα οτι μπορει να γινει κατι ματεξι εντουαρτ-ροζαλι. . . Εμενα ουτε που μου περασε απο το μυαλο κατι τετοιο, οταν εγραφα το κεφαλαιο!! Τεσπα αφου σας λυθηκε η απορια ολα καλα . . . .!!!!
sisaki | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 21:57 | |
| Λοιπον ειχα την πρωτη ερωτικη επαφη αναμεσα σε εντουαρτ-μπελλα περιμενω εντυπωσεις!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 21:59 | |
| πολυ ωραιο τ κεφαλαιο.!και τ σκηνικο πολυ ρομαντικο χριστουγεννα και η καλυτερη ευχη τη μπελλας πραγματοποιηθηκε..!αυτο που ηταν πολυ ωραιο ηταν οτι συνδυασες οικογενειακο χριστουγεννιατικο δειπνο με φιλικο και προσωπικο...δηλ.βγηκαν ολοι μαζι.!μπραβο.!ανυπομονω για την συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 30 Σεπ 2010 - 22:02 | |
| χαιρομαι πολυ που σου αρεσε! Ελπιζω να αρεσει και στις υπολοιπες κουκλες εδω μεσα! Οσο το εγραφα ειχα συγκινιθει που δακρυσα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 1 Οκτ 2010 - 13:42 | |
| Κοριτσαρες μου θα προσπαθισω μεχρι τις 4 να βαλλω το 10ο κεφαλαιο. Για να εχετε να διαβαζεται ολο το σαββατοκυριακο γιατι θα λυπω και δεν θα μπορω να γραψω!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 1 Οκτ 2010 - 14:15 | |
| μου αρεσε πολυ και τελειο σκηνικο ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 1 Οκτ 2010 - 15:14 | |
| δυστυχως αγαπουλες μου δεν προλαβαινω να γραψ ω κεφαλαιο σημερα! Αλλα την κυριακη θα προσπαθησω! και παλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 1 Οκτ 2010 - 17:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 15:52 | |
| Σημερα κοριτσακια μου θα γραψω το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 22:11 | |
| πολυ ωραια συνεχεια!ρομαντικη και στο τελος ο Εμετ ειχε πολυ πλακα ''που σας βρηκα και τις 3'' χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 22:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 22:19 | |
| Ευχαριστω μπουμπουκακια μου οποτε μπορεσω το επομενο να ξερετε!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 23:32 | |
| οντως ηταν παρα πολυ ρομαντικη η συνεχεια καταπληκτικη | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|