| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 3 Οκτ 2010 - 23:37 | |
| Ναι, όντως ειναι πολυ ρομαντικη η συνέχεια! Και όντως ο Έμετ εχει πολυ πλάκα!! Μπραβο σου! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 4 Οκτ 2010 - 15:54 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 6 Οκτ 2010 - 22:58 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια χαιρομαι που θα συγκατοικησουνε αλλα με μπερδευει πολυ αυτη η ιστορια μια υποθετω οτι η μπελλα θα πληγωσει τον εντι τωρα σκεφτομαι το αντιθετο μεχρι και οτι θα τον κανεις γκει και θα τα φτιαξει με τον τζεικ εχω σκεφτει...... δεν ξερω τι να υποθεσω απλα περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 7 Οκτ 2010 - 12:24 | |
| η ιστορια σου με μπερδευει και εμενα λιγακι , αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον και σου ελκυει το ενδιαφερον | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 7 Οκτ 2010 - 20:37 | |
| Σίσσυ μου Σίσσυ μου Σίσσυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα μείνουν μαζί??? Αχ τέλεια............. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια από πάνω...................... Κι εγώ έχω μπερδευτεί λιγάκι................δεν ξέρω τι να υποθέσω........ Ποια να είναι άραγε η κατάληξη αυτής της συγκατοίκησης??? Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονώ................ | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:19 | |
| αγαπουλες μου σας ευχαριστω καταρχην που διαβαζεται την ιστορια μου, και που με υποστιριζετε!! Ηθελα να μαθω τι ειναι αυτο που σας μπερδευει γιατι δεν καταλαβα . . . | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:23 | |
| σισσυ μ πολυ ωραια η συνεχεια μπραβο κοπελα μ.!!περιμενω τη συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:24 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:44 | |
| Πολυ ωραια η συνεχεια!!!θελω να δω που κολλαει ο τιτλος προς το παρον δεν εχω καταλαβει τι θα γινει.ελπιζω να μην στενοχωρηθουμε πολυ θα μεινουν μαζι επιτελους Μπραβο sisaki μου.......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:03 | |
| σε ευχαριστω. Δεν εχετε καταλαβει που κολαει ο τιτλος ε? θα δειτε στο τελος!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:06 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια! μπραβοοο!!!! και μωλε μωλε!! τι καλος αδερφουλης ο εμμετ!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:07 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:08 | |
| διαβασα και γω τη συνεχεια αν και ειχα μεινει αρκετα πισω πολυ ωραιο μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:16 | |
| Ηθελα να πω οτι αυτον τον μηνα δεν θα βαλω πολα κεφαλαια γιατι θα συμμετοχω στο διαγωνισμο για το Halloween οποτε δεν θα προλαβαινω. . . αγαπουλες μου!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:18 | |
| συγχωρεμενη αλλα θα περιμενουμε οσο πιο συντομα μπορεσεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Οκτ 2010 - 22:19 | |
| Ενταξι μπουμπουκακια μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 23 Οκτ 2010 - 11:26 | |
| κοριτσακια μου εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ και με τους υπολογιστες μου για αυτο δεν μπορω να βαλω κεφαλαιο οταν μπορεσω θα βαλω αμεσως!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 23 Οκτ 2010 - 11:32 | |
| οκ sisaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 26 Οκτ 2010 - 13:12 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 26 Οκτ 2010 - 16:56 | |
| Μην ανησυχεις Σισσυ μου Εμεις θα συνεχιζουμε να περιμενουμε με την ιδια αγωνια και ανυπομονησια συνεχεια στην ιστορια σου Αν και ελπιζω το προβλημα αυτο να λυθει γρηγορα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 31 Οκτ 2010 - 21:44 | |
| κοριτσακια μου λυπαμαι παρα πολυ που τοσο καιρο δεν ανεβασα κεφαλαιο . . . σας εξηγησα τον λογο ομως. Σας ευχαριστω κουκλακια που με στηριζετε και εγω σας εχω νεακια να χαρητε!! Αυριο να περιμενετε νεο κεφαλαιο!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:20 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια καλα ο εμμετ το εχει παρει πολυ βαρια !κριμα τον λυπάμαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:22 | |
| μην ανυσηχεις για αυτο σε λιγο θα φτιαξουν τα πραγματα !!!! Ολα θα ειναι μια χαρα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:25 | |
| μακαρι περιμενω την συνεχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:29 | |
| | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|