| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 20:09 | |
| Χρυσανθη μου Robelinaμου Ερμιονακι μου και ed<3. ειστε ολες πολυ πολυ γλυκες! Σας ευχαριστω πολυ πολυ! Δεν εχω λογια! !!!! Εd<3 εχω μια απορια . . . Στο μυνημα σου αναφερεις οτι ξερεις περιπου τι θα γινει . . . μπορεις να μου πεις ας πουμε πως το εχεις σκευτει?? | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 20:14 | |
| ναι θα σου πω την σκεψη μου! δεν ξερω αν στεκει φυσικα - Σπόιλερ:
Η Μπελλα ειναι εγκυος.ο Τζεικ μενει τωρα μαζι της. Ο Εντουαρντ λογικα θα ζηλεψει.Σιγα σιγα θα φθειρεται η σχεση τους.Καποια στιγμη ο Τζεικ πιστευω θα λυγισει και θα την φιλησει παρα την θεληση της και εκεινη την ωρα θα μπει μεσα ο Εντουαρντ.Αυτος δεν θα εχει μαθει ακομα για το παιδι και οταν του το πει αυτος δεν θα το θελει γιατι θα πιστευει οτι ειναι του Τζεικ.και οτι κατι γινοταν μεταξυ αυτουνου και της Μπελλα πισω απο την πλατη του. Τωρα φυσικα κανω ικεσιες.Δεν ξερω καν αν η Μπελλα ειναι εγκυος!Ελπιζω να μην αποκαλυψα τιποτα .Μπορει να κανω και λαθος!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! ναι ξερω εχω μεγαλη φαντασια | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 26 Δεκ 2010 - 20:28 | |
| Κοιτα εχεις πεσει μεσα σε καποια κομματια αλλα οχι σε ολα! Παντως ειναι και αυτο ενα πολυ καλο σεναριο!! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 2 Ιαν 2011 - 22:02 | |
| τωρα διαβασα το κεφαλαιακι και ηταν παρα πολυ ωραιο χαρηκα που τα βρηκανε ο εντι με την μπελλα και τα λογια που της ειπε ηταν παρα πολυ γλυκα. απορω αυτη η μπελλα τοσο χαζη ειναι δεν καταλαβαινει πως ζηλευει ο εντι δηλαδη ελεος αμα της το εκανε αυτο ο εντι εκεινη θα πετουσε στα ουρανια???οσο για το τελος δεν το συζητω θελει ξυλο ακου εκει αλλωστε εγω εχω τον τζεικ με εκνευρισε τοσο πολυ ειναι χαζη χαζη χαζη.....οπως καταλαβες πορωθηκα και περιμενω με αγωνια την συνεχεια μακαρι να μην μπλεξει με τον τζεικ μακαρι. ΥΣ:καλη χρονια χρονια πολλα και ο καινουργιος χρονος να σου φερει οτι ποθεις...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:22 | |
| Καλη μου σε ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!!! Καλη χρονια και σε εσενα!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:07 | |
| Μολις ανέβασα το 20ο κεφάλαιο! Περιμενο σχολια!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 20:22 | |
| τωρα να πω οτι λυπαμαιτον τζεικ , καθολου ! αλλα η μπελλα θα τον λυπηθει και θα αφησει τον κουκλο , τουλαχιστον ετσι φανταζομαι!πολυ τελεια η συνεχεια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 21:19 | |
| Απλα υπεροχο το κεφαλαιο, Σισσυ μου Η γραφη σου εκπληκτικη οπως παντα!!!! Ο Εντουαρντ ειναι τοσο προστατευτικος και γλυκος Οσο για τον Τζεικ... Ηταν η πρωτη φορα που τον λυπηθηκα κατα καποιον τροπο... Αλλα η συμπεριφορα του απεναντι στην Μπελλα δεν ηταν καλη, ουτε και δικαιολογημενη. Η αντιδραση της Μπελλα ομως πιστευω πως ηταν Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!! Ανυπομονω να δω αμα επαθε τιποτα κακο ο Τζεικομπ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 21:48 | |
| Robelina μου και Εmily μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Το κεφάλαιο θα έχει και συνεχεια! Οσο για τον Τζεικ δεν θα τον αφησω ετσι . . . Αλλη μια φορα ευχαριστω παρα πολυ!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 21:51 | |
| πωπω...ο τζεικ απαραδεκτος αλλα νομιζω οτι μπορει να τον καταλαβει καποιος... ενταξει ο εντουαρτ απλα δεν παιζεται...... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 23:09 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 7 Ιαν 2011 - 23:20 | |
| | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:50 | |
| Σισσυ μου!!!! Συγχαρητήρια!!!! Η ιστορία σου είναι απίστυετη!!! Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά τι σημείο είναι αυτό που μας το έκοψες καλή μου??? Ελπίζω να διαβάσω γρήγορα την συνέχεια!!!! Well Done!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 8 Ιαν 2011 - 19:20 | |
| τελεια η συνεχεια μες στην ανατροπη καταπληκτικη. η μπελλα και εγω πιστευω οτι δυστυχως θα λυπηθει τον τζεικ αν και εγω δεν τον λυπηθηκα κθλ δεν λεω μπορει να επαθε κατι τετοιο αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που πλησιαζει την μπελλα ακου εκει δεν του αρεσει ο εντουαρντ βεβαια μετα τα μαζεψε λιγο αλλα πιστευω το εκανε για την μπελλα.....οσον αφορα τον εντουαρντ ειναι απιθανος τοσο γλυκος προστατευτικος μια γλυκα οπως παντα....μπραβο ηταν υπεροχη συνεχεια περιμενουμε με αγωνια το καινουργιο κεφαλαιακι...... | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 9 Ιαν 2011 - 20:29 | |
| Η συνεχεια ΦΟΒΕΡΗ!!!! Αυτος ο Τζεικ πως χωνεται παντου δεν μπορω να το καταλαβω Τελος παντων εφαγε τα μουτρα του απο το πεσιμο, κατι ειναι και αυτο !!! (δεν ειμαι πολυ κακια ) Επισης η σκηνη που η Μπελλα ηταν μονη της με τρομοκρατησε , με ολες αυτες τις σκεψεις της! Ευτυχως που υπαρχει ο Εντουαρντ μας Ειναι τοσο καλος !!! Μπραβοοοοο!!! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 12 Ιαν 2011 - 16:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:23 | |
| αληθεια ποτε θα εχουμε κεφαλαιακι μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 10 Φεβ 2011 - 19:58 | |
| - i love edward 2 έγραψε:
- αληθεια ποτε θα εχουμε κεφαλαιακι μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου...
Σε λιγες μερουλες η ακομα και το Σαββατοκυριακο μπορει. Κανω οτι μπορω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 10 Φεβ 2011 - 20:29 | |
| οκ μην ανησυχεις οπως σου βγαινει απλα μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου και ειπα να ρωτησω πως παει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 16:27 | |
| Λοιπον πως σας φαινεται το κεφαλαιο? | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 16:46 | |
| καλα τελεια η συνεχεια , αλλα αυτος ο τζεικ παντα μες στην μεση , και ο εντουαρτ αρρωστουλης μωρε , αχου ?? ποια ειναι αυτα τα δυο ζεστα χειλη ??? ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 16:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 16:49 | |
| Ωραιο κεφαλαιο!Αυτος ο Τζεικ ή με τον εναν ή με τον αλλο τροπο θα μπαινει στην μεση!!! το αγορι μας αρρωστο....στα να πανε! Ελπιζω να εχουμε συντομα κεφαλαιο.Μπραβο... | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 17:00 | |
| Το κεφαλαιο ειναι τελειο αξηζε η αναμονη,τωρα ελπιζω βεβαια να μη περιμενουμε αλλο τοσο καιρο για να μαθουμε πιος την φιλαει γιατι θα σκασω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 19:18 | |
| Λινα μου Ζαφρινα μου Ed<3 και Βella07 δεν ξερεται ποσο σας ευχαριστω!!! Το κεφαλαιο λοιπον αργησε γιατι ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου και επειδη ειχα ελειψη εμπνευσης.... Τωρα επειδι θελω να ασχοληθω και με την αλλη την ιστορια που την εχω αργησει ακομα πειρισσοτερο δεν μπορω να σας υποσχεθω οτι θα ειναι νωρις το επομενο κεφαλαιο. Θα προσπαθησω να το βαλω οσο γινεται πιο συντομα. Και παλι ευχαριστω!!!! | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|