Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ

Πήγαινε κάτω 
    +17
    daisyalicecullen
    Zafrina
    pretty witch
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    i love edward 2
    despina aek
    twilightsagaddicted
    Fay1765
    evaki
    sandra21
    demi cullen
    ed<3
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    sisaki
    Emy+Robert
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 20:09

Χρυσανθη μου Robelinaμου Ερμιονακι μου και ed<3. ειστε ολες πολυ πολυ γλυκες!
    Σας ευχαριστω πολυ πολυ! Δεν εχω λογια! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 4947 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 4947 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 4947 !!!!

Εd<3 εχω μια απορια . . . huggie
    Στο μυνημα σου αναφερεις οτι ξερεις περιπου τι θα γινει . . . μπορεις να μου πεις ας πουμε πως το εχεις σκευτει??
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 20:14

ναι θα σου πω την σκεψη μου!
    δεν ξερω αν στεκει φυσικα

Σπόιλερ:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ! kiss kiss

ναι ξερω εχω μεγαλη φαντασια Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 876749
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 20:28

Κοιτα εχεις πεσει μεσα σε καποια κομματια αλλα οχι σε ολα! Παντως ειναι και αυτο ενα πολυ καλο σεναριο!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 22:02

τωρα διαβασα το κεφαλαιακι και ηταν παρα πολυ ωραιο χαρηκα που τα βρηκανε ο εντι με την μπελλα και τα λογια που της ειπε ηταν παρα πολυ γλυκα. απορω αυτη η μπελλα τοσο χαζη ειναι δεν καταλαβαινει πως ζηλευει ο εντι δηλαδη ελεος αμα της το εκανε αυτο ο εντι εκεινη θα πετουσε στα ουρανια???οσο για το τελος δεν το συζητω θελει ξυλο ακου εκει αλλωστε εγω εχω τον τζεικ με εκνευρισε τοσο πολυ ειναι χαζη χαζη χαζη.....οπως καταλαβες πορωθηκα και περιμενω με αγωνια την συνεχεια μακαρι να μην μπλεξει με τον τζεικ μακαρι.
    ΥΣ:καλη χρονια χρονια πολλα και ο καινουργιος χρονος να σου φερει οτι ποθεις......
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 16:22

Καλη μου σε ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου!!!!!
    Καλη χρονια και σε εσενα!!!!!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 309237
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 20:07

Μολις ανέβασα το 20ο κεφάλαιο! Περιμενο σχολια!!! huggie
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 20:22

τωρα να πω οτι λυπαμαιτον τζεικ , καθολου ! αλλα η μπελλα θα τον λυπηθει και θα αφησει τον κουκλο , τουλαχιστον ετσι φανταζομαι!πολυ τελεια η συνεχεια
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 21:19

Απλα υπεροχο το κεφαλαιο, Σισσυ μου faint Η γραφη σου εκπληκτικη οπως παντα!!!!
    Ο Εντουαρντ ειναι τοσο προστατευτικος και γλυκος Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 480860 Οσο για τον Τζεικ... Ηταν η πρωτη φορα που τον λυπηθηκα κατα καποιον τροπο... Αλλα η συμπεριφορα του απεναντι στην Μπελλα δεν ηταν καλη, ουτε και δικαιολογημενη. Η αντιδραση της Μπελλα ομως πιστευω πως ηταν Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 6512
    Περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!! Ανυπομονω να δω αμα επαθε τιποτα κακο ο Τζεικομπ Wink
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 21:48

Robelina μου και Εmily μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Το κεφάλαιο θα έχει και συνεχεια! Οσο για τον Τζεικ Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 500229 δεν θα τον αφησω ετσι . . . Αλλη μια φορα ευχαριστω παρα πολυ!!!
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 21:51

πωπω...ο τζεικ απαραδεκτος αλλα νομιζω οτι μπορει να τον καταλαβει καποιος...
    ενταξει ο εντουαρτ απλα δεν παιζεται......
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 23:09

ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917
    Όσο πάει και αγαπάω όλο και πιο πολύ αυτή τη ιστορία...(πού θα φτάσει..?)
    ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο αγαπούλα μου!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941
    Από τη μία τον συμμερίζομαι τον Τζέικομπ γι αυτά που πέρασε και θεωρώ πως εξαιτίας της εγκυμοσύνης η Μπέλα φέρθηκε έτσι, αλλά από την άλλη με το τελευταίο γεγονός...
    <<Μπέλλα έπεσα με την μηχανή>> δε μπορώ!Shocked
    Μυρίζομαι γκρίνιες, ζήλιες κλπ κλπ...Όπως αναφέρεται και πιο πάνω...^^^θα παρατήσει τον ΚΟΥΚΛΟ και θα πάει στον Τζέικ.... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 951556
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 23:20

Emy+Robert έγραψε:
    ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 201917
    Όσο πάει και αγαπάω όλο και πιο πολύ αυτή τη ιστορία...(πού θα φτάσει..?)
    ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο αγαπούλα μου!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 474941
    Από τη μία τον συμμερίζομαι τον Τζέικομπ γι αυτά που πέρασε και θεωρώ πως εξαιτίας της εγκυμοσύνης η Μπέλα φέρθηκε έτσι, αλλά από την άλλη με το τελευταίο γεγονός...
    <<Μπέλλα έπεσα με την μηχανή>> δε μπορώ!Shocked
    Μυρίζομαι γκρίνιες, ζήλιες κλπ κλπ...Όπως αναφέρεται και πιο πάνω...^^^θα παρατήσει τον ΚΟΥΚΛΟ και θα πάει στον Τζέικ.... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 951556
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 620541

Αν και τωρα εκατσα να διαβασω απο εκει που ειχα μεινει συμφωνω μαζι σου!!!!
    Περιμενω τη συνεχεια!!! giggle giggle
    niki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    niki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Κορινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 2465
    Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 18:50

Σισσυ μου!!!! Συγχαρητήρια!!!! Η ιστορία σου είναι απίστυετη!!!
    Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά τι σημείο είναι
    αυτό που μας το έκοψες καλή μου???
    Ελπίζω να διαβάσω γρήγορα την συνέχεια!!!!
    Well Done!!!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 8 Ιαν 2011 - 19:20

τελεια η συνεχεια μες στην ανατροπη καταπληκτικη. η μπελλα και εγω πιστευω οτι δυστυχως θα λυπηθει τον τζεικ αν και εγω δεν τον λυπηθηκα κθλ δεν λεω μπορει να επαθε κατι τετοιο αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που πλησιαζει την μπελλα ακου εκει δεν του αρεσει ο εντουαρντ βεβαια μετα τα μαζεψε λιγο αλλα πιστευω το εκανε για την μπελλα.....οσον αφορα τον εντουαρντ ειναι απιθανος τοσο γλυκος προστατευτικος μια γλυκα οπως παντα....μπραβο ηταν υπεροχη συνεχεια περιμενουμε με αγωνια το καινουργιο κεφαλαιακι...... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 4947
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 9 Ιαν 2011 - 20:29

Η συνεχεια ΦΟΒΕΡΗ!!!!
    Αυτος ο Τζεικ πως χωνεται παντου δεν μπορω να το καταλαβω Rolling Eyes
    Τελος παντων εφαγε τα μουτρα του απο το πεσιμο, κατι ειναι και αυτο !!! evil_laugh (δεν ειμαι πολυ κακια Razz )
    Επισης η σκηνη που η Μπελλα ηταν μονη της με τρομοκρατησε , με ολες αυτες τις σκεψεις της! Sad Sad
    Ευτυχως που υπαρχει ο Εντουαρντ μας giggle Ειναι τοσο καλος Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 98735 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 616544 !!!
    Μπραβοοοοο!!!
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 16:35

τον τζεικομπ τον λυπθηκα σισακι μου.... ΛΙΓΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! giggle giggle
    αλλα η συνεχεια ηταν καταπληκτικη...και 8α +φωνισω εννοειται με το μαρινακι...καλα να παθει αφου φυτρωνει εκει που δεν τον σπερνουν...και δεν καταλαβα?τη σκηνη ηταν αυτη που ειναι συνεχεια μαζι τους ο εντουαρντ λεει?!?!?! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 872396 αμα δεν του αρεσει να τζασει! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 6512 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 6512 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 6512 ακους εκει?!?!? giggle
    και ο εντουαρντ ομως...παντα κοντα στην μπελλα!το λατρευω αυτο το παιδι...! giggle Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 98735 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 98735 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 98735
    μπραβο σου αγαπη μου...ηταν ενα φοβερο κεφαλαιοοοο!περιμενω με αγωνια την συνεχεια!
    kiss huggie kiss huggie
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 6 Φεβ 2011 - 22:23

αληθεια ποτε θα εχουμε κεφαλαιακι μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου...
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011 - 19:58

i love edward 2 έγραψε:
    αληθεια ποτε θα εχουμε κεφαλαιακι μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου...
    Σε λιγες μερουλες η ακομα και το Σαββατοκυριακο μπορει. Κανω οτι μπορω!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011 - 20:29

οκ μην ανησυχεις οπως σου βγαινει απλα μου εχει λειψει πολυ η ιστορια σου και ειπα να ρωτησω πως παει...
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 26 Φεβ 2011 - 16:27

Λοιπον πως σας φαινεται το κεφαλαιο?
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 16:46

καλα τελεια η συνεχεια , αλλα αυτος ο τζεικ παντα μες στην μεση , και ο εντουαρτ αρρωστουλης μωρε , αχου ?? ποια ειναι αυτα τα δυο ζεστα χειλη ??? ανυπομονω για την συνεχεια
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 16:47

Ηταν πολυ καλο το κεφαλαιο...μπραβο!!!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 34442 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 34442 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 34442
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 16:49

Ωραιο κεφαλαιο!Αυτος ο Τζεικ ή με τον εναν ή με τον αλλο τροπο
    θα μπαινει στην μεση!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 229597 το αγορι μας αρρωστο....στα να πανε!
    Ελπιζω να εχουμε συντομα κεφαλαιο.Μπραβο... kiss
    Bella07
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Κρητη
    Αριθμός μηνυμάτων : 435
    Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 17:00

Το κεφαλαιο ειναι τελειο αξηζε η αναμονη,τωρα ελπιζω βεβαια να μη περιμενουμε αλλο τοσο καιρο για να μαθουμε πιος την φιλαει γιατι θα σκασω.
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 27 Φεβ 2011 - 19:18

Λινα μου Ζαφρινα μου Ed<3 και Βella07 δεν ξερεται ποσο σας ευχαριστω!!! huggie Το κεφαλαιο λοιπον αργησε γιατι ειχα προβλημα με τον υπολογιστη μου και επειδη ειχα ελειψη εμπνευσης.... Embarassed
    Τωρα επειδι θελω να ασχοληθω και με την αλλη την ιστορια που την εχω αργησει ακομα πειρισσοτερο δεν μπορω να σας υποσχεθω οτι θα ειναι νωρις το επομενο κεφαλαιο. Θα προσπαθησω να το βαλω οσο γινεται πιο συντομα. Rolling Eyes
    Και παλι ευχαριστω!!!! Smile Smile Smile

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 10 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: