| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 20:05 | |
| παρα πολυ ωραια το κεφαλαιο πραγματικα εξιζε η αναμονη κριμα για τον εντι μωρε ειναι αρρωστουλικο το καημενο...οσο για τον τζεικ ελπιζω να μην ειναι αυτος που φιλαει την μπελλα γιατι θα τον πνιξω.....μπραβο ηταν πολυ ωραιο.... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 1 Μαρ 2011 - 22:08 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 1 Μαρ 2011 - 22:09 | |
| Σε ευχαριστω καλο μου!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 6 Απρ 2011 - 21:20 | |
| Λοιπόν ετοιμο το κεφαλαιο! Ελπιζω να μην αργησε πολυ και να σας αρεσε!
| |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 6 Απρ 2011 - 23:45 | |
| χορταστικό - εκπληκτικό - και αποκαλυπτικό έγκυος η Μπ ? άντε τώρα να δω αντιδράσεις μπράβο σισακι | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 7 Απρ 2011 - 20:43 | |
| τελεια η συνεχεια , αχ ειναι εγκυος αραγε θα το παρει καλα ο εντουαρτ ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 10 Απρ 2011 - 16:34 | |
| Κοριτσια σας ευχαριστω ολες (αν και λιγο αργοπορημενα )!!!! η συνεχεια δεν θα αργησει!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 14 Απρ 2011 - 19:06 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Emily The Strange Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 11/06/2011
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 11 Ιουν 2011 - 11:13 | |
| Εγκυος η Μπελλα; Εχω χασει επεισοδια Αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει ο Εντουαρντ οταν θα το μαθει Συνεχισε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Ιουλ 2011 - 11:49 | |
| Κοριτσακια μου γλυκα ποσο μου λειπετε!!!! Τα κεφαλαια αργησαν λίγο ε??? - Σπόιλερ:
οχι απλα λιγο παρα πολυ.... Ηθελα να ξερετε πως αργω τα κεφαλαια γιατι βρισκομαι σε διακοπες, ε και ειπα να κανω και κανενα διαλειματακι.... Οταν επιστρέψω θα εχετε απο εμενα καφαλαια και για τις δυο ιστοριες, και μια καινουρια μικρη ιστοριουλα!!!!!! Ελπιζω να περνατε καλα, Πολλα φιλάκια!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 8 Ιουλ 2011 - 16:47 | |
| | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|