| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 19 Σεπ 2010 - 23:46 | |
| Ζητω συγνωμη που δεν μπορεσε σημερα να βαλω και αλλο κεφαλαιο αλλα αυριο θα το βαλλω οποσδιποτε! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 0:58 | |
| τωρα διαβασα την συνεχεια!καταπληκτικη εκει που την φιλησε ειδικα ο Εντουαρντ περιμενω να δω αντιδρασεις απο την Μπελλα | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 14:37 | |
| τελεια συνεχεια περιμενω συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:40 | |
| χαιρομαι που σας αρεσει! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:41 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια.!οπα και φιλι.!!ανυπομονω για τ επομενο κεφαλαιο!μπραβο.! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 18:01 | |
| Φανταστική η συνέχεια!!!!!!! Αχ....Μπράβο σου!!!!!!!!!!! Ανυπομονω για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!! | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 18:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Δευ 20 Σεπ 2010 - 21:56 | |
| Ναι θα προσπαθισω να το διωρθωσω αυτο που μου ειπες τα κανω απο την βιασυνη μου. Οσο για την Αλις και τον Τζασπερ και μενα μου αρεσαν σαν ζευγαρι αλλα ειπα να το αλλαξο αυτο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 21 Σεπ 2010 - 16:41 | |
| Παιδια να σας ενημεροσω οτι πλεον τα κεφαλαια θα τα βαζω οποτε εχω χρονο , και οχι ανα μια βδομαδα . Επισις ηθελα να σας ζητησω συγνωμη γιατι δεν ειμαι συνεπεις στις υποσχεσει μου. Τωρα αμεσως θα γρψω το επομενο καιφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 21 Σεπ 2010 - 16:42 | |
| Παιδια να σας ενημεροσω οτι πλεον τα κεφαλαια θα τα βαζω οποτε εχω χρονο , και οχι ανα μια βδομαδα . Επισις ηθελα να σας ζητησω συγνωμη γιατι δεν ειμαι συνεπεις στις υποσχεσει μου. Τωρα αμεσως θα γρψω το επομενο καιφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 21 Σεπ 2010 - 17:48 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 21 Σεπ 2010 - 19:09 | |
| Συμφωνω με την Ερμιονη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 21 Σεπ 2010 - 20:36 | |
| ενταξι κοριτσια σας ευχαριστω σε καμια ωριτσε περιμενεγτε νεο φρεσκο κεφαλαιο! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 22 Σεπ 2010 - 12:26 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια , ειναι πολυ καλα αδερφια και απορω τι θα κανει ο εντουαρτ στην μπελλα και θα της σκισει την καρδια. α τελεια η συνεχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 15:14 | |
| γιατι την ακριβει δεν σκιστει η καρδια τς μπελλας. . . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 19:11 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 19:12 | |
| πολυ ωραια συνεχεια!!!για να δουμε τι θα γινει
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 21:18 | |
| θα εμφανιστει και ο τζεικομπ καποια στιγμη και απο εκει θα αρχισουν ολα. Αυτο σας λεω μονο!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 21:19 | |
| α τι καλα..θα εχω παλι δολοφονικες τασεις..ωραια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 21:27 | |
| χα χα χα μετα απο αυτο που θα γινει μεχρι και εμενα θα θες να δολοφονισεις!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 21:27 | |
| ωωωωωωω με τρομαζεις........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 23 Σεπ 2010 - 21:31 | |
| πολυ κλαμα φιλεναδα . . . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 24 Σεπ 2010 - 20:27 | |
| Τι νομιζετε οτι θα συμβει στη συνεχεια??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Σεπ 2010 - 17:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 25 Σεπ 2010 - 19:41 | |
| αυτη η ιστορια μου κεντριζει το ενδιαφερον, πολυ καλη η συνεχεια αλλα περιμενω με ανυπομονυσια τοην συνεχεια | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|