Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ

Πήγαινε κάτω 
    +17
    daisyalicecullen
    Zafrina
    pretty witch
    LadyTaniaXd
    Mrs.Christina
    i love edward 2
    despina aek
    twilightsagaddicted
    Fay1765
    evaki
    sandra21
    demi cullen
    ed<3
    ROBELINA
    twilightFOREVER
    sisaki
    Emy+Robert
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 21:37

αχ τ καλα που ανεβασες συνεχεια.!μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια.!τν λυπηθηκα μωρε τν εμετ και την αλις.!!!!!!!κλιμα.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 21:56

παιδια ο Εμμετ νιωθει συναισθηματικα φορτισμενος με ολο αυτο! Λογικο δεν ειναι?
    Σιγα σιγα θα αρχισει να το αποδεχετε! Αχ αυτη η Αλις !

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Το η συνεχεια το 12ου κεφαλαιου θα ειναι απο την μερια του Εντ!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 274215

Σε ευχαριστω πολυ φενια μου που διαβαζεις την ιστορια μου και την στυριζεις!!! kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 22:19

αχ τελεια ανυπομονω για τη συνεχεια.!τπτ αγαπη μ.!αφου ειναι πολυ ωραια.! huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 22:40

boogie boogie boogie καινούριο boogie boogie boogie καινούριο boogie boogie boogie κεφάλαιο boogie boogie boogie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αγάπη μου!!! Το κεφάλαιο ήταν πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ ωραίο!!! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!!!Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 480860
    Μπορώ να πω...από τα καλύτερά σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huggie Η ένταση ανάμεσα στην Μπέλα και τον Έμμετ φουντώνει!!! Ελπίζω να το ξεπεράσει ο Έμετ και να μη νιώθει ότι ο Έντι την παίρνει μακριά του!!! Το.............<<ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΥΞΑΜΕ>> δε μ'άρεσε!! Γιατί βρε Έμετ μιλάς έτσι???Neutral Neutral
    Σισσάκι μου τέλειο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!! Αχ αχ αχ μπράβο ψυχή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 318209
    Αναμένω τη συνέχεια...από την πλευρά του Έντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiss kiss kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 7:21

Σε ευχαριστω αγαπουλα μου για τα καλα σου λογια!!!! huggie
    Χαιρομε πολυ που σου αρεσει!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 388681
    Λοιπον οπως ειπα και πιο πανω ολα θα γινουν μια χαρα με την Μπελλα και τον Εμμετ!Δεν χρειαζετε να ανυσιχεις για αυτο! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 30231
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:14

faint faint Καλέ??? faint faint faint
    Αίμα...??? Πολύ αίμα??? Τι έκανε η χαζή??? Έκοψε τις φλέβες της???
    Ζουζούνα μου...απλά...Α-Κ-Α-Τ-Α-Μ-Α-Χ-Η-Τ-Ο κεφάλαιο!!!!!!!!!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 474941 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 474941
    Είχε τόση ένταση.... Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 868134 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 868134 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 868134 Μου άρεσε πάααααααρα πολύυυυυυυυ!!!!!!!!!!!
    Συγχαρητήρια αγάπη μου!!!!!!!! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 98735 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 201917 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 98735 Μπράβο σου!!!!
    Αχχχχχχ......τι θα γίνει τώρα....???? Neutral Rolling Eyes Neutral Ελπίζω να μην πάθει τίποτα κακό η ¶λις!!!!
    Θέλω θέλω θέλω συνέχεια!!!!!!!! Ανυοπομονώωωωωωω!!!!!!!!!kiss kiss kiss
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:15

πολυ ωραια η συνεχεια.!!καλε τ πηγε κι εκανε.!!τ καλος αδερφος ο εντ.!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.:!
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:21

Σε ευχαριστω αγαπουλες μου. Αν και δεν βγηκε οπως ακριβως το ηθελα τελως παντων . . . Εχετε αγωνια?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:26

Γιατί καλέ??? Πώς αλλιώς το ήθελες???? Τέλειο βγήκε αγάπη!!!!!!!!! faint
    Α!!! Συγγνώμη!!! Ρωτάς??????? Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 921765 Δε φαίνεται αν έχουμε αγωνία?????????
    faint faint faint faint faint faint faint
    Αχ αχ...πότε με το καλό η συνέχεια????? Κοριτσάκι μου....αγάπη μου...ομορφιά μου.......
    Σπόιλερ:
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:29

Έκοψε τις φλέβες της, έτσι? Αχ, δεν μπορώ να το πιστέψω! Σιγά μωρέ τον Μάρκο! Περιμένω με τρελή αγωνία την συνέχεια αν και δεν πιστεύω να πεθάνει από λίγες κομμένες φλέβες.. Αστειεύομαι.. ¶ντε, γρήγορα συνέχεια! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 4947
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:42

η συνεχεια της ιστοριας σου ηταν παρα πολυ ωραια στεναχωρηθηκα ομως που η αλις εκοψε της φλεβες της ελπιζω να μην πεθανει σε παρακαλω......
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:46

Κοριτσακια μου επιδι σας αγαπαω πολυ πολυ μπορει και αυριο το επομενο κεφαλαιο!
    Μην στεναχωριεστε δεν θα πεθανει η Αλις (φτου φτου φτου μακρια απο δω)χαχαχα!
    Αφου με καλοπιανεις Ερμιονακι λεω να σε κανω την χαρη. Σουλιτσα μου σε ευχαριστω που με στηριζεις!!!
    LadyTaniaXd
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    LadyTaniaXd

Θηλυκό Δίδυμος
    Αριθμός μηνυμάτων : 262
    Registration date : 23/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:50

Όταν κάτι μας κάνει καλό πρέπει να το αγαπάμε..(και να το στηρίζουμε) Smile
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:52

Χιχιχι!!! Κι όμως...τον πέτυχα το σκοπό μου!!!!!!!!!!!giggle Αυριο το επόμενο κεφάλαιο??? Αν μπορέσεις θα ήταν τέλεια αγάπη!!!!!!!!!!!!! kiss
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:53

Αχ με συγκινησεις σε ευχαριστω πολυ πολυ! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 206202
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:55

kiss huggie Sad kiss huggie Sad kiss huggie Sad Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 382268
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 22:59

Αχ αντε βραδιατικα με με κανατε να κλαιω! Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 206202
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 1:07

sisaki μου πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! τι εκανε η τρελη η Αλις; Razz Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 835489 Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 6626
    αγωνιω για το επομενο κεφαλαιο!!!
    ελπιζω να ειναι καλα................ huggie kiss
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 8:56

Πολυ ωραια η ιστορια σου!!!! giggle giggle
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 13:16

αχ τελεια η συνεχεια αν και η αλις πηγε να αυτοκτονησει . εγω δεν θα το εκανα ποτε για κανεναν !τεσπα περιμενω συνεχεια
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 15:33

Κοπελιτσες μου μπορει και σημερα το επομενο κεφαλαιο!!
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 15:46

Τελεια Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 474941 Ανυπομονω Σισσυ μου Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 17:27

ΑΧ πολυ χαιρομαστε
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 13:45

Μπορει να μην το ανεβασα χτες κοπελιτσες μου αλλα σημερα. Δηλαδι σα καμια ωριτσα οπως δηποτε!!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ   Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 13:48

αχ πολυ ωραία!

Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 6 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: