| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:37 | |
| αχ τ καλα που ανεβασες συνεχεια.!μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια.!τν λυπηθηκα μωρε τν εμετ και την αλις.!!!!!!!κλιμα.!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 21:56 | |
| παιδια ο Εμμετ νιωθει συναισθηματικα φορτισμενος με ολο αυτο! Λογικο δεν ειναι? Σιγα σιγα θα αρχισει να το αποδεχετε! Αχ αυτη η Αλις ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Το η συνεχεια το 12ου κεφαλαιου θα ειναι απο την μερια του Εντ!!! Σε ευχαριστω πολυ φενια μου που διαβαζεις την ιστορια μου και την στυριζεις!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 22:19 | |
| αχ τελεια ανυπομονω για τη συνεχεια.!τπτ αγαπη μ.!αφου ειναι πολυ ωραια.! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τρι 2 Νοε 2010 - 22:40 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 7:21 | |
| Σε ευχαριστω αγαπουλα μου για τα καλα σου λογια!!!! Χαιρομε πολυ που σου αρεσει!! Λοιπον οπως ειπα και πιο πανω ολα θα γινουν μια χαρα με την Μπελλα και τον Εμμετ!Δεν χρειαζετε να ανυσιχεις για αυτο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:15 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια.!!καλε τ πηγε κι εκανε.!!τ καλος αδερφος ο εντ.!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.:! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:21 | |
| Σε ευχαριστω αγαπουλες μου. Αν και δεν βγηκε οπως ακριβως το ηθελα τελως παντων . . . Εχετε αγωνια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:26 | |
| | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:29 | |
| Έκοψε τις φλέβες της, έτσι? Αχ, δεν μπορώ να το πιστέψω! Σιγά μωρέ τον Μάρκο! Περιμένω με τρελή αγωνία την συνέχεια αν και δεν πιστεύω να πεθάνει από λίγες κομμένες φλέβες.. Αστειεύομαι.. ¶ντε, γρήγορα συνέχεια! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:42 | |
| η συνεχεια της ιστοριας σου ηταν παρα πολυ ωραια στεναχωρηθηκα ομως που η αλις εκοψε της φλεβες της ελπιζω να μην πεθανει σε παρακαλω...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:46 | |
| Κοριτσακια μου επιδι σας αγαπαω πολυ πολυ μπορει και αυριο το επομενο κεφαλαιο! Μην στεναχωριεστε δεν θα πεθανει η Αλις (φτου φτου φτου μακρια απο δω)χαχαχα! Αφου με καλοπιανεις Ερμιονακι λεω να σε κανω την χαρη. Σουλιτσα μου σε ευχαριστω που με στηριζεις!!! | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:50 | |
| Όταν κάτι μας κάνει καλό πρέπει να το αγαπάμε..(και να το στηρίζουμε) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:52 | |
| Χιχιχι!!! Κι όμως...τον πέτυχα το σκοπό μου!!!!!!!!!!! Αυριο το επόμενο κεφάλαιο??? Αν μπορέσεις θα ήταν τέλεια αγάπη!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:53 | |
| Αχ με συγκινησεις σε ευχαριστω πολυ πολυ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Τετ 3 Νοε 2010 - 22:59 | |
| Αχ αντε βραδιατικα με με κανατε να κλαιω! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 4 Νοε 2010 - 1:07 | |
| | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 4 Νοε 2010 - 13:16 | |
| αχ τελεια η συνεχεια αν και η αλις πηγε να αυτοκτονησει . εγω δεν θα το εκανα ποτε για κανεναν !τεσπα περιμενω συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 4 Νοε 2010 - 15:33 | |
| Κοπελιτσες μου μπορει και σημερα το επομενο κεφαλαιο!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 4 Νοε 2010 - 15:46 | |
| Τελεια Ανυπομονω Σισσυ μου |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Πεμ 4 Νοε 2010 - 17:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 5 Νοε 2010 - 13:45 | |
| Μπορει να μην το ανεβασα χτες κοπελιτσες μου αλλα σημερα. Δηλαδι σα καμια ωριτσα οπως δηποτε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 5 Νοε 2010 - 13:48 | |
| | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|