| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|
+17daisyalicecullen Zafrina pretty witch LadyTaniaXd Mrs.Christina i love edward 2 despina aek twilightsagaddicted Fay1765 evaki sandra21 demi cullen ed<3 ROBELINA twilightFOREVER sisaki Emy+Robert 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 14 Νοε 2010 - 21:59 | |
| Αγάπη μου, δεν είχα δει ότι έβαλες συνέχεια!!! Αχ...ήταν τ*έ*λ*ε*ι*α.............υ*π*έ*ρ*ο*χ*η!!!! Μη σου πω..το αγαπημένο μου κεφάλαιο!!! Μου άρεσε πάααααααρα πολύυυυυυ!!!!! Εξελίχτηκες τόοοσο πολύ γλυκιά μου στον τρόπο γραφής σου!!! Μπράβο μπράβο μπράβο σου!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:01 | |
| Καλα πριν δεν αφησες σχολιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:04 | |
| Όχι καλέ!!! Είπες ότι το κεφάλαιο θα έχει και συνέχεια και σου λέω..συνέχεια??? Την περιμενω πώς και πώς!!!! Δεν είχα καταλάβει ότι εννοούσες ότι έβαλες κεφάλαιο!!! Μετά το είδα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 14 Νοε 2010 - 22:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 9:45 | |
| Πως σας φαινετε η συνεχεια?? Περιμενω εντυπωσεις!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 11:18 | |
| θεικια η συνεχεια , ποσο λυπαμαι την αλις αλλα δεν αξιζει για κανεναν να κλαιμε , και τι ωραιο ζευγαρι που ειναι τα παιδια αχου! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 11:59 | |
| Υπεροχη συνεχεια Σισσυ μου Ο τροπος που γραφεις ειναι καταπληκτικος, θεικος... Δεν εχω λογια... Λυπηθηκα παρα πολυ την Αλις Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει... Θα περιμενουμε με αγωνια παντως!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:17 | |
| ευχαριστω πολυ κουκλιτσες μου! Χαιρομαι που σας αρεσε! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:21 | |
| σισακι μ πολυ ωραια η συνεχεια...ωπα να και η ζηλια της μπελλας.!!αχ..τι ωραια ζευγαρι..+φωνω κριμα η αλις..ελπιζω να γινει κτ συντομα..!ανυπομονω γιατη συνεχεια.! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 13:34 | |
| | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 14:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 15:22 | |
| Ευχαριστω Πολυ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 15:32 | |
| Τέλειο! Καλά Μπέλλα-Εντ θεοί δεν το συζητώ! τους βλέπω έτσι όπως είναι και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια! Οσο για την ¶λις,την λυπάμαι,αλλά κι αυτή πολύ κατάκαρδα το πήρε,ας κοιτάξει και λίγο γύρο της,υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια! Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η περιγραφή που έκανες για την εμφάνιση όλων,γιατί παραδείγματος χάρη την Ρενέ την αναφέρεις συχνά όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε καμιά αναφορά στην εμφάνιση της! Συνέχισε έτσι,όσο περνάει ο καιρός λατρεύω όλο και πιο πολύ την ιστορία σου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 15:41 | |
| Σε ευχαριστω πολυ ζωητσα μου! Το οτι εχεις αγωνια συμαινει οτι σου αρεσει η ιστορια μου!!! Και παλι ευχαριστω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:34 | |
| Σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ αγαπουλα μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:46 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 21 Νοε 2010 - 14:27 | |
| μολις διαβασα την συνεχεια και τα τρια κεφαλαια μνοκοπανια και δεν εχω λογια τι να πρωτοσχολιασω την Μπελλα που κατατρομαξε με τον εμμετ και εριξα το γελιο της ζωης μου ή οτι δεν μπορει να κοιμηθει μακρια του. ολη η ατμοσφαιρα ηταν μαγικη τα ρουχα που διαλεξες για τον καθενα ηταν τελεια στην αλλαγη του χρονου εκει που έπαιζε το καμαρι μας πιανο η Μπελλα ζηλεψε λογικο εγω θα της ειχα βγαλει τα ματια της κλοσας.....αχ και στο τελος ποσο αγαπημενα ειναι τα παιδια και αυτη η πονηρουλα η μπελλα θα το τρελανει το παιδι μας με τα κολπα της αλλα καλα κανει να τον εχει σιγουρο μπραβο και παλι μπραβο ηταν μοναδικη η συνεχεια περιμενουμε με αγωνια το επομενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Κυρ 21 Νοε 2010 - 14:38 | |
| Σε ευχαριστω πολυ πολυ μαρακι μου! Και εγω περιμενω συνεχεια απο την δικη σου ιστορια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 26 Νοε 2010 - 19:27 | |
| Ανεβασα καινουριο κεφαλαιο πως σας φαινετε"? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 26 Νοε 2010 - 20:17 | |
| Ευχαριστω καλη μου οσο πιο γρηγορα μπορω!!\ | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Παρ 26 Νοε 2010 - 21:43 | |
| μμ εμφανιστηκε το πουλακι μας ? και λεγα και εγω , πολυ ωραια η συνεχεια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ Σαβ 27 Νοε 2010 - 0:46 | |
| ΥΠΕΡΟΧΟ πραγματικά μου άρεσε πολύ περιμένω σύντομα και την συνέχεια συνέχισε την καλή δουλειά αλήθεια είσαι 13?? | |
|
| |
| Σχολια: Δεν με νοιαζει που τσακισες την καρδια μου, εγω συνεχιζω να σε ΑΓΑΠΑΩ | |
|