Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Heart's Revenge

Πήγαινε κάτω 
    +15
    eleni 2
    robsten kiss
    Bella07
    Marzaki Cullen
    sisaki
    xrysanthi
    twilightsagaddicted
    despina aek
    demi cullen
    LITSA0089
    ed<3
    Nemesis Of Bellin
    Emy+Robert
    annia
    ROBELINA
    19 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 21:39

Καλησπέρα παιδιά!!! kiss
    Μόλις ανέρτησα το 6ο κεφάλαιο από την ιστορία μας!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341
    Ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 906998
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 21:54

μολισ το διαβασα!!!!!!!!!!!!!!!τελειο!!!!!!!!!ξετρελαθηκα ιντριγκα σασπενσ....!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 ποιοσ τουσ εβγαλε φωτογραφιεσ..κατι μου λεει οτι αυτο ητν η εκδικηση του εντ για το χωρισμου του με την τανια....!!!!!!!!!!!!ο τζεικ μεσα στο θυμο...με το δικιο του κιολασ...!φοβερο,ειχε αναμεικτα συναισθηματα... συναισθημα λυπησ εκδικησησ χωρισμου...πολυ ωραιο συγχαρητηρια!!!ανυπομωνω να δω τη συνεχεια..με αγωνια! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 868134 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 868134
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 21:59

Αχ πολύ χαιρόμαστε που σου άρεσε Δήμητρα!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341

Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σχετικό με αυτό που είπες για την εκδίκηση...Θα μάθουμε παρακάτω... Wink
    Σ' ευχαριστούμε τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 34442
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 21:59

Αγαπουλες τελειο το κεφαλαιο!!!! study
    Μενω εκπληκτη για αλλη μια φορα!
    Οι περιγραφες , το λεξιλογιο ολα ειναι υπέροχα... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 4947
    Οσο για την πλοκη δεν εχω να πω τιποτα παρα μονο οτι ηταν... Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η!!!!
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 937159 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 937159 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 937159
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 22:01

καλυτερα που δεν το σχολιαζεισ...για να εχουμε αγωνια...!και να βαζουμε διαφορα με το μυαλο μασ!!!!!ειμαι ενθουσιασμενη!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 22:04

Σισσάκι μου όμορφο, αχ...ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα λογάκια σου αγάπη μου!!! kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    Τι καλά που σου άρεσε!!! Είμαστε πολύ πολύ χαρουμενες!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227

Δήμητρά μου, πράγματι είναι καλύτερα έτσι!!! giggle Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 98735
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 11 Φεβ 2011 - 22:28

πολυ ωραιο το νεο κεφαλαιο...αραγε η τανια το εκανε??????γιατι εχω την υποψια οτι ο εντουαρτ εχει καποια σχεση με αυτο.....

ειμαι καχυποπτη.. Rolling Eyes
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 0:06

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 xixixixiixix Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229
    γιατί κάτι μου λέει ότι όλα τα έκανε ο Έντουαρτ???
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 xixixixiixix Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229
    για να τον δω τώρα που θα την φορτωθεί και η καρδούλα του θα χτυπήσει άσχημα για εκείνην Razz Razz Razz Razz
    μπράβο κοριτσάρα μου πολύ καλή η συνέχεια και τα συναισθήματα πολύ δυνατά
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 11:30

κοριτσακια μου σας ευχαριστουμε τοσο πολυ ολες για τα καλα σας σχολια οσο για εκδικηση και τετοια θα απαντηθουν συντομα αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι εξελιξεις θα σας αφησουν το στομα λιγο ανοιχτο!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 11:31

θα περιμένουμε με αγωνία boogie boogie boogie
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 14:02

Ερμιονάκι μου η Μπέλλα είναι πολύ μπερδεμένη! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691775
    Περιέγραψες τόσο ωραία τα συναισθήματα της .... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 474941

Shocked Shocked Ο Εντουαρντ εβγαλε φωτογραφιες και τις εστειλε στον Τζεικ; Ετσι φανηκε στην αρχη!Αλλα δεν ειναι ετσι!Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 Γιατι κατι μου λεει οτι ολο αυτο εχει σχεση με την Τανια;Και οτι αυτη η πανουργα βρισκεται πισω απο ολα αυτα; Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Πω πω στο διαλογο Μπελλα-Τζεικ μου κοπηκαν τα υπατα!!!Στενοχωρηθηκα τοσο πολυ Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 206202 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 206202 , απο τους καλυτερους διαλογους εντασης που εχω διαβασει... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 31995

Δε με πείθεις με τα κλάματα! Τελείωσες για μένα! Φύγε τώρα από μπροστά μου! Και σήκω επάνω Μπέλα! Αρκετά εξευτελίστηκες!, μου πέταξε και έφυγε ευθύς από το σπίτι κλείνοντας με δύναμη την πόρτα.

Την να της πω τωρα αυτης!Επεσε στα γονατα για τον Τζεικ;Αφου δεν το αξιζει Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 945889 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 945889
    Ο Εντουαρντ ειναι πολυ καλυτερος χιλιες φορες!!!Ενταξει και εγω στην θεση του αυτο θα εκανα!Αλλα αν ημουν στην θεση της Μπελλας οταν εχω να επιλεξω τον θεο σιγα μην τον προσκυνουσα κι ολας Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 403120

Πολυ αγαπη μου και αγαπη μου ακουω απο το στομα του Εντουαρντ!!Την εχει δαγκωσει την λαμαριναgiggle giggle για τα καλα!!!Ενα ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο για μια ακομη φορα!!Μπραβο κοριτσακια μου...Μας εχετε συνεχως στην μπριζα boogie giggle
    kiss kiss kiss
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 15:36

Τελειο!!! Για να πω την αληθεια αυτη ειναι η πρωτη φορα που λυπηθηκα πραγματικα τον Τζεικομπ Embarassed Ειναι καλος και δεν του αξιζει μια τετοια μεταχειριση αλλα και παλι και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της Μπελλα. Λιωνω και μονο στην σκεψη να εχω εναν Εντουαρντ σαν γυμναστη Razz Το περιεχομενο του φακελου με εκανε και εμενα να κολλησω στην οθονη, διαβαζοντας σαν τρελη τις λεξεις... Στην θεση της Μπελλα θα πετουσα τις φωτογραφιες κατω απο τον καναπε μολις ακουγα τα κλειδια στην πορτα αλλα αμα γινοταν αυτο δεν θα ειχαμε το ξεσπασμα οργης του Τζεικομπ... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 921765 Δυσκολα πραγματα Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 413121 Οταν ο Τζεικομπ την εδιωξε απο το σπιτι, ηταν λες και μια φωνη μεσα στο κεφαλι μου ουρλιαζε: "ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 413121 Οταν εγινε αυτο και αρχισε να την παρηγορει ο Εντι... Αχχχ... Δεν εχω λογια, ηταν τοσο γλυκια στιγμη... Τωρα ομως αναρωτιεμαι ποιος εβγαλε αυτες τις φωτογραφιες, ποιος τις εστειλε και τι ακριβως θα κερδιζε απο αυτο; Ισως η Τανυα... Για εκδικηση... Ισως ο Εντουαρντ... Η για εκδικηση η λογο της αγαπης τους για την Μπελλα, ισως επειδη φοβαται πως θα την χασει... Δεν ξερω... Ερμιονη μου, γραφεις εκπληκτικα kiss Τα συναισθηματα που μεταφερεις, οι τοσο αληθινοι διαλογοι... Τα λατρευω ολα!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 98735
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 16:16

η ερμιονη για ακομα μια φορα εδωσε τα ρεστα της και απεδωσε αμριβως αυτο που θελαμε απο την αρχη τα συναισθηματα του καθενος , οσο για τον τζεικ γα λυπηση ειναι ο καημενος αλλα ισως και οχι ? θα δειτε στην συνεχεια οσο για τον εντουαρτ και για αυτον σην συνεχεια οσο για την μπελλα ειναι πολυ μπερδεμενη αλλα ισως στο επομενο να ξεκαθαρισουν η ι΄σως να γινουν και χειροτερα !!θα ετοιμασω την συνεχεια οσο πιο συντομα μπορω απλα θελω να ειναι καλη και να αποδωσει οτι πρεπει και να σας βαλει για ακομα μια φορα στην πριζα!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011 - 19:02

Να'μαι κι εγωωωωωωω... boogie boogie boogie Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω κοριτσάρες μου αλλά και πάλι είμαι σκαστή τώρα, γιατί θα βγω. giggle
    Δέσποινά μου, Χρυσάνθη μου, Μαρινάκι μου και Έμιλύ μου σας ευχαριστούμε δεν φαντάζεστε πόσο μα πόσο μα πόσο πολύ! Είμαι καταχαρούμενη που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο!
    Δέσποινα, η καχυποψία είναι καλή να την έχουμε, αλλά θα εξακριβώσουμε παρακάτω αυτό που υποψιάζεσαι εσύ. Αν ισχύει ή όχι! Wink Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691711 kiss

Χρυσάνθη, χαίρεσαι που του φορτώθηκε? Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 403120 Χαχαχαχαχα! Χτυπάει άσχημα η καρδούλα του! giggle Έχεις δίκιο!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691711 kiss

Μαρινάκι, σου άρεσε η σκηνή που μάλωναν Μπέλα-Τζέικ? Ήθελα να βγει δυνατή με πολλή ένταση! Εν τω μεταξύ, διακρίνω μια αντιπάθεια στον Τζέικ ε? Χαχαχα! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 403120 Σιγά μην τον προσκυνούσες αν είχες τον Εντ!!! χαχαχαχα! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 31995 Είσαι απίστευτη αγάπη μου!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691711

'Εμιλυ, σε σένα διακρίνω μια αμυδρή συμπάθεια στον Τζέικομπ??? Έχεις δίκιο...Δεν το άκουσα από καμιά σας αυτό. Του είπε ψέμματα και μάλιστα τον απατά κι όλας! Δικαιούται νομίζω μια συμπαθεια ο Τζεικ... Rolling Eyes Τι λέτε...? Wink Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691711 kiss

Τέλος, Ελινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αγάπη μου!!!! kiss kiss Αναμένω θεϊκή συνέχεια από εσένα, την ταλεντάρα μας!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 174341
    Κορίτσια σας ευχαριστώ μία-μία για τα σχόλιά σας! Είμαι πολύ χαρούμενη!Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227

Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Από το Ελινάκι κι εμένα!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 19:52

κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια , πιστευουμε να σας αρεσει και περιμενουμε με αγωνια τα σχολια σας!
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:13

Ηταν τελειο!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 31995 Μετα την τελευταια σκηνη ημουν επι ενα λεπτο ετσι Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 μπροστα στην οθονη του υπολογιστη προσπαθωντας να χονεψω αυτο που διαβασα. Αυτος ο Τζεικομπ ειναι... ΕΛΕΟΣ Evil or Very Mad Αντι να διεκδικισει με εναν τιμιο τροπο την Μπελλα στελνει, δεν παει ο ιδιος να τα βαλει με τον Εντουαρντ, αλλα στελνει αλλους για να κανουν την δικη του δουλεια Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 872396 Τον μισω και σοβαρα τωρα στην θεση της Μπελλα μετα απο αυτο θα τον παρατουσα και θα πηγαινα να ζησω με τον Εντουαρντ Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 616544 Ηταν τοσο γλυκη η σκηνη που της ειπε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 98735 Αλλα λατρεψα την προταση που της εκανε να συγκατοικησουνε Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 465227 Στην θεση της Μπελλα θα ελεγα κατευθειαν ναι Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 876749 Περιμενω με αγωνια καινουργιο κεφαλαιο Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 388681 Πραγματικα η ιστορια τα σπαει Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 906998
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:16

εμιλυ μου σε ευχαριστουμε πολυ , χιαρομαστε που σου αρεσε! κανονικα πρεπει να τονπαρατησει αλλα θα κανει ?? γιατι μην ξεχναμε γυναικα ειναι , ευαλωτη ειναι !!! αλλα η συνεχεια πο την ερμιονη μας!!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:17

έμενα γιατί κάτι μου λεεί ότι όλο αυτό είναι φτιαχτό ????
    δεν ξέρω αλλά αυτός ο Εντ μου βγάζει τον κακό μου εαυτό και μάλιστα τον πονηρό
    δεν ξέρω γιατί άλλα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου Embarassed Embarassed Embarassed

ήταν πολύ καλό κομμάτι και πραγματικά μου πέρασες την αγωνία και όλα τα συναισθήματα που ήθελες να δώσεις απόλυτα kiss Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 630836
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:19

αχ χρυσανθη μου σε ευχασριστω πολυ , αυτο το πονηρο μηπως να το περιορισεις , τι σας εκανε ο καημενος ο εντουαρτ και ξυλο εφαγε και θα την πληρωσει?
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:28

δεν ξέρω αυτό μου βγάζει απο την αρχή
    δεν με πείθουν τα λόγια του Embarassed
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:29

εγω παντως θα επεφτα με αυτα που λεει , και γιατι σε παρεξενευουν ειναι ο ιδανικος αντρας!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:35

δεν ξέρω κάτι μου κάνει για πολύ δολοπλόκος
    ίσως γιατί έτσι ξεκίνησε το στόρι
    όπως και να έχει θα περιμένω την συνέχεια με μεγάλη αγωνία kiss Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 616544
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:36

πολυ ωραια η συνεχεια αγαπη...αλλα θελω να μαθω τι ετοιμαζει ο εντουαρτ....
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 20:37

οκ χρυσαμθη μου θα ερθει η συνεχεια και θα σας αποζημιωσει πιστευω !!!σε ευχαριστουμε πολυ δεσποινακι μου ,, οσο για τον εντουαρτ θα δειτε !!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 18 Φεβ 2011 - 22:11

Κοιτα στο καλυτερο το μετανιωσε ο Εντουαρντ Ελινακι μου Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 592681 και σαν να μην εφτανε αυτο!!!Παιρνει και ο αλλος τηλεφωνο που ακουει στο ονομα Τζεικ Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 872396

Ποιος ηρθε; Shocked Shocked Τι εγινε;Τα ξαναβρηκαν; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 558691
    Εχω μεινει ετσι Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 526765 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 921765 ..Γιατι,γιατι,γιατι μου το κανετε αυτο; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 413121 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 691775

Και εκει που εβριζα και χτυπιομουν, παιρνει η Μπελλα τηλεφωνο τον Εντουαρντ!
    Και μου ερχεται η κεραμιδα στο κεφαλι Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 773164 !Θα πιασω στα χερια μου το Τζεικ και θα τον χτυπαω με αυτο το τηγανι στο κεφαλι---> Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 730856
    Παραγγελια να χτυπησουν τον Εντουαρντ, μα τον Εντουαρντ το λεω και δεν το πιστευω!!!Θα ηθελα να τον πιασει μετα και να τον κανει μαυρο στο ξυλο το αγορι μας! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 500229
    Ελπιζω να ειναι καλα..Εφτασα στα ορια της απελπισιας τα νευρα μου χτυπησαν κοκκινο Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 4736 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 951556 .....Υπεροχα το περιεγραψες Ελινακι μου!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 5 630836 Με το καθαρμα!
    Κοριτσακια μια μου συγχαρητηρια τετοια ανατροπη δεν την περιμενα νομιζα οτι θα ηταν ολα μελι γαλα! kiss kiss Περιμενω συνεχεια....

Σχόλια: Heart's Revenge
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: