| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|
+15eleni 2 robsten kiss Bella07 Marzaki Cullen sisaki xrysanthi twilightsagaddicted despina aek demi cullen LITSA0089 ed<3 Nemesis Of Bellin Emy+Robert annia ROBELINA 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:39 | |
| Καλησπέρα παιδιά!!! Μόλις ανέρτησα το 6ο κεφάλαιο από την ιστορία μας!!! Ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!!! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:54 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:59 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 21:59 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:01 | |
| καλυτερα που δεν το σχολιαζεισ...για να εχουμε αγωνια...!και να βαζουμε διαφορα με το μυαλο μασ!!!!!ειμαι ενθουσιασμενη!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:04 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 11 Φεβ 2011 - 22:28 | |
| πολυ ωραιο το νεο κεφαλαιο...αραγε η τανια το εκανε??????γιατι εχω την υποψια οτι ο εντουαρτ εχει καποια σχεση με αυτο..... ειμαι καχυποπτη.. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 0:06 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 11:30 | |
| κοριτσακια μου σας ευχαριστουμε τοσο πολυ ολες για τα καλα σας σχολια οσο για εκδικηση και τετοια θα απαντηθουν συντομα αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι εξελιξεις θα σας αφησουν το στομα λιγο ανοιχτο!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 11:31 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 14:02 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 15:36 | |
| Τελειο!!! Για να πω την αληθεια αυτη ειναι η πρωτη φορα που λυπηθηκα πραγματικα τον Τζεικομπ Ειναι καλος και δεν του αξιζει μια τετοια μεταχειριση αλλα και παλι και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της Μπελλα. Λιωνω και μονο στην σκεψη να εχω εναν Εντουαρντ σαν γυμναστη Το περιεχομενο του φακελου με εκανε και εμενα να κολλησω στην οθονη, διαβαζοντας σαν τρελη τις λεξεις... Στην θεση της Μπελλα θα πετουσα τις φωτογραφιες κατω απο τον καναπε μολις ακουγα τα κλειδια στην πορτα αλλα αμα γινοταν αυτο δεν θα ειχαμε το ξεσπασμα οργης του Τζεικομπ... Δυσκολα πραγματα Οταν ο Τζεικομπ την εδιωξε απο το σπιτι, ηταν λες και μια φωνη μεσα στο κεφαλι μου ουρλιαζε: "ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" Οταν εγινε αυτο και αρχισε να την παρηγορει ο Εντι... Αχχχ... Δεν εχω λογια, ηταν τοσο γλυκια στιγμη... Τωρα ομως αναρωτιεμαι ποιος εβγαλε αυτες τις φωτογραφιες, ποιος τις εστειλε και τι ακριβως θα κερδιζε απο αυτο; Ισως η Τανυα... Για εκδικηση... Ισως ο Εντουαρντ... Η για εκδικηση η λογο της αγαπης τους για την Μπελλα, ισως επειδη φοβαται πως θα την χασει... Δεν ξερω... Ερμιονη μου, γραφεις εκπληκτικα Τα συναισθηματα που μεταφερεις, οι τοσο αληθινοι διαλογοι... Τα λατρευω ολα!!! |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 16:16 | |
| η ερμιονη για ακομα μια φορα εδωσε τα ρεστα της και απεδωσε αμριβως αυτο που θελαμε απο την αρχη τα συναισθηματα του καθενος , οσο για τον τζεικ γα λυπηση ειναι ο καημενος αλλα ισως και οχι ? θα δειτε στην συνεχεια οσο για τον εντουαρτ και για αυτον σην συνεχεια οσο για την μπελλα ειναι πολυ μπερδεμενη αλλα ισως στο επομενο να ξεκαθαρισουν η ι΄σως να γινουν και χειροτερα !!θα ετοιμασω την συνεχεια οσο πιο συντομα μπορω απλα θελω να ειναι καλη και να αποδωσει οτι πρεπει και να σας βαλει για ακομα μια φορα στην πριζα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 12 Φεβ 2011 - 19:02 | |
| Να'μαι κι εγωωωωωωω... Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω κοριτσάρες μου αλλά και πάλι είμαι σκαστή τώρα, γιατί θα βγω. Δέσποινά μου, Χρυσάνθη μου, Μαρινάκι μου και Έμιλύ μου σας ευχαριστούμε δεν φαντάζεστε πόσο μα πόσο μα πόσο πολύ! Είμαι καταχαρούμενη που σας άρεσε τόσο πολύ αυτό το κεφάλαιο! Δέσποινα, η καχυποψία είναι καλή να την έχουμε, αλλά θα εξακριβώσουμε παρακάτω αυτό που υποψιάζεσαι εσύ. Αν ισχύει ή όχι! Χρυσάνθη, χαίρεσαι που του φορτώθηκε? Χαχαχαχαχα! Χτυπάει άσχημα η καρδούλα του! Έχεις δίκιο!!! Μαρινάκι, σου άρεσε η σκηνή που μάλωναν Μπέλα-Τζέικ? Ήθελα να βγει δυνατή με πολλή ένταση! Εν τω μεταξύ, διακρίνω μια αντιπάθεια στον Τζέικ ε? Χαχαχα! Σιγά μην τον προσκυνούσες αν είχες τον Εντ!!! χαχαχαχα! Είσαι απίστευτη αγάπη μου!!! 'Εμιλυ, σε σένα διακρίνω μια αμυδρή συμπάθεια στον Τζέικομπ??? Έχεις δίκιο...Δεν το άκουσα από καμιά σας αυτό. Του είπε ψέμματα και μάλιστα τον απατά κι όλας! Δικαιούται νομίζω μια συμπαθεια ο Τζεικ... Τι λέτε...? Τέλος, Ελινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αγάπη μου!!!! Αναμένω θεϊκή συνέχεια από εσένα, την ταλεντάρα μας!!! Κορίτσια σας ευχαριστώ μία-μία για τα σχόλιά σας! Είμαι πολύ χαρούμενη! Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Από το Ελινάκι κι εμένα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 19:52 | |
| κοριτσακια μου μολις εβαλα συνεχεια , πιστευουμε να σας αρεσει και περιμενουμε με αγωνια τα σχολια σας! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:13 | |
| Ηταν τελειο!!! Μετα την τελευταια σκηνη ημουν επι ενα λεπτο ετσι μπροστα στην οθονη του υπολογιστη προσπαθωντας να χονεψω αυτο που διαβασα. Αυτος ο Τζεικομπ ειναι... ΕΛΕΟΣ Αντι να διεκδικισει με εναν τιμιο τροπο την Μπελλα στελνει, δεν παει ο ιδιος να τα βαλει με τον Εντουαρντ, αλλα στελνει αλλους για να κανουν την δικη του δουλεια Τον μισω και σοβαρα τωρα στην θεση της Μπελλα μετα απο αυτο θα τον παρατουσα και θα πηγαινα να ζησω με τον Εντουαρντ Ηταν τοσο γλυκη η σκηνη που της ειπε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της... Αλλα λατρεψα την προταση που της εκανε να συγκατοικησουνε Στην θεση της Μπελλα θα ελεγα κατευθειαν ναι Περιμενω με αγωνια καινουργιο κεφαλαιο Πραγματικα η ιστορια τα σπαει |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:16 | |
| εμιλυ μου σε ευχαριστουμε πολυ , χιαρομαστε που σου αρεσε! κανονικα πρεπει να τονπαρατησει αλλα θα κανει ?? γιατι μην ξεχναμε γυναικα ειναι , ευαλωτη ειναι !!! αλλα η συνεχεια πο την ερμιονη μας!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:17 | |
| έμενα γιατί κάτι μου λεεί ότι όλο αυτό είναι φτιαχτό ???? δεν ξέρω αλλά αυτός ο Εντ μου βγάζει τον κακό μου εαυτό και μάλιστα τον πονηρό δεν ξέρω γιατί άλλα δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου ήταν πολύ καλό κομμάτι και πραγματικά μου πέρασες την αγωνία και όλα τα συναισθήματα που ήθελες να δώσεις απόλυτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:19 | |
| αχ χρυσανθη μου σε ευχασριστω πολυ , αυτο το πονηρο μηπως να το περιορισεις , τι σας εκανε ο καημενος ο εντουαρτ και ξυλο εφαγε και θα την πληρωσει? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:28 | |
| δεν ξέρω αυτό μου βγάζει απο την αρχή δεν με πείθουν τα λόγια του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:29 | |
| εγω παντως θα επεφτα με αυτα που λεει , και γιατι σε παρεξενευουν ειναι ο ιδανικος αντρας!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:35 | |
| δεν ξέρω κάτι μου κάνει για πολύ δολοπλόκος ίσως γιατί έτσι ξεκίνησε το στόρι όπως και να έχει θα περιμένω την συνέχεια με μεγάλη αγωνία | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:36 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια αγαπη...αλλα θελω να μαθω τι ετοιμαζει ο εντουαρτ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 20:37 | |
| οκ χρυσαμθη μου θα ερθει η συνεχεια και θα σας αποζημιωσει πιστευω !!!σε ευχαριστουμε πολυ δεσποινακι μου ,, οσο για τον εντουαρτ θα δειτε !!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 18 Φεβ 2011 - 22:11 | |
| Κοιτα στο καλυτερο το μετανιωσε ο Εντουαρντ Ελινακι μου και σαν να μην εφτανε αυτο!!!Παιρνει και ο αλλος τηλεφωνο που ακουει στο ονομα Τζεικ Ποιος ηρθε; Τι εγινε;Τα ξαναβρηκαν; Εχω μεινει ετσι ..Γιατι,γιατι,γιατι μου το κανετε αυτο; Και εκει που εβριζα και χτυπιομουν, παιρνει η Μπελλα τηλεφωνο τον Εντουαρντ! Και μου ερχεται η κεραμιδα στο κεφαλι !Θα πιασω στα χερια μου το Τζεικ και θα τον χτυπαω με αυτο το τηγανι στο κεφαλι---> Παραγγελια να χτυπησουν τον Εντουαρντ, μα τον Εντουαρντ το λεω και δεν το πιστευω!!!Θα ηθελα να τον πιασει μετα και να τον κανει μαυρο στο ξυλο το αγορι μας! Ελπιζω να ειναι καλα..Εφτασα στα ορια της απελπισιας τα νευρα μου χτυπησαν κοκκινο .....Υπεροχα το περιεγραψες Ελινακι μου!!! Με το καθαρμα! Κοριτσακια μια μου συγχαρητηρια τετοια ανατροπη δεν την περιμενα νομιζα οτι θα ηταν ολα μελι γαλα! Περιμενω συνεχεια.... | |
|
| |
| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|