| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|
+15eleni 2 robsten kiss Bella07 Marzaki Cullen sisaki xrysanthi twilightsagaddicted despina aek demi cullen LITSA0089 ed<3 Nemesis Of Bellin Emy+Robert annia ROBELINA 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 25 Ιαν 2011 - 22:21 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 25 Ιαν 2011 - 22:27 | |
| - Παράθεση :
- Ελπίζουμε κι η συνέχεια να είναι αντάξια των προσδοκιών σου!
είμαι σίγουρη γι αυτό | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 25 Ιαν 2011 - 22:32 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 13:16 | |
| Και ναι ήρθα να κάνω σχόλια τώρα που βρήκα ευκαιρία!!! Θα επικεντρώθω σε κάποια κομμάτια: --->Όταν συνειδητοποίησα την κατάσταση ένιωσα σα να χάθηκε όλο το οξυγόνο από το δωμάτιο και ασφυσκτιούσα. Ερμιονάκι μου τι μου έκανες;Ασφυκτιούσα και εγώ μαζί του ---->Αποκλείεται όλα αυτά να είναι αλήθεια. Είναι ένας εφιάλτης και από ώρα σε ώρα θα ξυπνήσω. Δε γίνεται να είναι αλήθεια!, στρίγκλιζα από μέσα μου. Μου σπάραξε την καρδία ---->Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισα την Τάνια κάτι μέσα μου μου έλεγε πως αυτή ήταν η ιδανική γυναίκα όχι μόνο για μένα, αλλά για τον κάθε άντρα. Σαν άνθρωπος ήταν ο πιο γλυκός και ο πιο μεγαλόκαρδος που είχα συναντησει ποτέ μου, απέπνεεε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ερωτισμό που με έκανε να χάνω το μυαλό μου πολλές φορές. Ήμουν βέβαιος πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο για μένα, δυστυχώς όμως διαψεύστηκα. Ζούσε μέσα στις ψευδαισθήσεις και έχει φτίαξει ένα τέλειο κόσμο δικό του και η Τάνια του τον καταστρέφει... ---->Με παρατούσε για κάποιον άλλο, η γυναίκα που ήταν ο έρωτας της ζωης μου. Το φως μου και η αναπνοή μου. Εκείνη για την οποία θυσίαζα κάθε τι στη ζωή μου προκειμένου να της προσφέρω ό,τι επιθυμούσε. Το μυαλό μου, ο νούς μου αρνιόταν να πιστέψει κάτι τέτοιο. Πιστεψέ το Έντουαρντ να πάμε παρακάτω γιατί χανόμαστε!!!Έχω πλανταξει στο κλάμα Πως μπορεί και παρατάει το μανάρι μας ,το κουκλι μας που έκανε τα πάντα γι αυτήν για έναν άλλο;; ---->Η Μπέλα μου τον γνώρισε. Ε όχι αυτό παραπάει πολύ Η Μπέλλα;Δεν μπορώ να το πιστέψω!Α ρε Μπέλλα με τα προξενία σου , μας κατεστρεψές το αγόρι μας!!! ---->Αιτία όλων αυτών: η Μπέλα... Αυτό κρατάω και περιμένω συνέχεια!!!Έχω μείνει άφωνη με τις εξελίξεις Υ.Γ Κοριτσάρες μου γραφετε υπερόχα...Συνεχίστε έτσι.... - Σπόιλερ:
Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Τετ 26 Ιαν 2011 - 13:24, 1 φορά | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 13:21 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ μαρνακι μου , μου αρεσε που σχολιασες την καθε ατακα !Την συνεχεια θα την εχετε απο εμενα και θα προσπαθησω να σας φανει η ιστορια ανταξια των προσδοκιων σας !οσο για την μπελλα οτι ειναι η αιτια ολων θα δειτε την συνεχεια και θα κρινετε | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 13:23 | |
| Εννόειται πως θα είναι αντάξια των προσδοκιων μας Ελινακι μου!!! Γραφεται και οι δυο ξεχωριστα και μας δινεται κατι ΜΟΝΑΔΙΚΟ... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 13:25 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ γλυκια μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 20:48 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:05 | |
| Ερμιονακι μου και Ελινακι μου νομιζω πως εδω περα εχουμε να κανουμε και δυο τεραστια ταλεντα!!! Σημερα διαβασα το fanfic και νομιζω πως ειναι απλα Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο!!! Το λεξιλογιο οι περιγραφες σας η πλοκη... ολα εκπληκτικα!!! Οσο για την πλοκη.... τον λυπηθηκα τον Εντι. Ειδικα εκει στο τελος που σπαει το ποτηρι....αχ .Την Τανια πραγματικα μου ηρθε να την χαστουκισω! Αμαν και η Μπελλια πια! Αυτη καιντα προξενια της να τι προκαλουν!!! Νευριασα πολυ και με τις δυο!!! - Σπόιλερ:
Οπως βλεπτε ειμαι αρκετα εκδητλωτικη στα συναισθηματα μου! Αν δεν το πω θα σκασω!
Μπραβο σας κοριτσακια μου συνεχιστε ετσι!!!1 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:16 | |
| Ερμιονακι μου δεν κανει τιποτα! αξιζεται το μεγαλυτερο σχολιο του κοσμου και δεν υπερβαλλω καθολου!οταν μου αρεσει κατι το λεω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 26 Ιαν 2011 - 21:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 19:57 | |
| μολις μπηκε καινουριο κεφαλαιο !περιμενουμε σχολια !!!! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:06 | |
| Λοιπον πολυ ωραιο κεφαλαιο!!! Εχουμε γνωριμια αναμεσα σε Μπελλα και Εντουαρτ ε?? ερωτες μου μυριζονται!! - Σπόιλερ:
Εχω μια απορια... ο αρραβωνιαστικος της Μπελλα ειναι ο Τζεικομπ??
Περιμενουμε συνεχεια κουκλιτσες !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:07 | |
| σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου !οσο για ερωτες θα δουμε και οσο για τον αρραβωνιαστικο ναι ο τζεικ ειναι | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:09 | |
| σε αυτη την ζωη δεν ειναι ολα ευκολα , οσο για συνεχεια απο την ερμιονη μας , το ταλεντο μας | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:15 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ed<3 στις Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:22, 1 φορά | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:17 | |
| σας ευχαριστω πολυ γλυκες μου χαιρομαι πολυ που σας αρεσε , αχ ποσο θα ηθελα να ημουν και εγω στα χερια του εντουαρτ!. οσο για την συνεχεια απο το ταλεντο μας , θα σας ενημερωσει η ιδια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:33 | |
| Κορίτσια, να'μαι κι εγώ! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια αγάπες μου! Σίσσυ μου, Δήμητρά μου, annia και Μαρινάκι μου! Το Ελινάκι μας, "έγραψε" πάλι! Τη συνέχεια δεν θα την αργήσω, το υπόσχομαι!!! Ευχαριστούμε και πάλι γλυκιές μου για τη στήριξη!!! Φιλάκια πολλά!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 20:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:02 | |
| σε ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου , μας ενθαρυνουν τα καλα λογια απο μια πραγματικα θεικη συγγραφεα !Οσο για την συνεχεια θα καιει απο πολλες πλευρες! | |
|
| |
| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|