| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|
+15eleni 2 robsten kiss Bella07 Marzaki Cullen sisaki xrysanthi twilightsagaddicted despina aek demi cullen LITSA0089 ed<3 Nemesis Of Bellin Emy+Robert annia ROBELINA 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 20:53 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 20:54 | |
| πολύ καλή και γεμάτη ένταση η συνέχεια... αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι ο Τζέικ τελικά δεν είχε σχέση με αυτό... αλλά της το χτύπησε για να την κάνει να πονέσει? δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθετε καλά... και πιο πολύ με τον ΕΝτ δεν τον έχω και για τόσο καλό παιδί σε αυτήν την ιστορία ίσως και να κάνω λάθος... αλλά γιατί νιώθω ότι εκείνος τα δημιουργεί όλα αυτά ??? μπράβο Ερμιονάκι μου έκανες πολύ καλή δουλειά... ελπίζω να έχουμε και σύντομα συνέχεια απο την άλλη αγαπημένη μου ιστορία σου που περιμένω πως και πως | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:00 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:05 | |
| κοριτσακαι αν μαι και εγω!!! χιλια ευχραιστουμε για τα καλα σας λογια !! για αλλη μια φορα η ερμιονη εδειξε το ταλεντο της!!! η συνχεια θα ειναι απο εμενα , θα την εχετε αρκετα συντομα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:09 | |
| Χρυσάνθη μου, σ' ευχαριστούμε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Πολύ χαιρόμαστε που σου άρεσε το καινούριο μας κεφάλαιο!!! Χμ...νιώθεις ότι ο Έντουαρντ τα δημιουργεί όλα? Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τέτοιο προφίλ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και ότι δεν ισχύει. Θα δείτε παρακάτω πράγματα που δεν θα πιστεύετε! Είμαι σίγουρη γι αυτό!!! Έτσι Ελινάκι??? Και πάλι σ' ευχαριστούμε πολύ Χρυσάνθη μου!!! Τα σχόλιά σου μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και μας κάνουν καλύτερες!!! - Σπόιλερ:
Από μένα συνέχεια έχει το "Broken Tango", αλλά και μια νέα ιστορία που ετοιμάζω σιγά-σιγά.
Φιλάκια πολλά!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 21:36 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 22:36 | |
| όχι τα μαθήματα πάθους γιατί αλλάζουν γραμμή πλεύσης και θέλω να το σκεφτώ πάρα πολύ καλά πως θα το συνεχίσω... οπότε τώρα που δεν μπορώ να γράψω φτιάχνω στο μυαλό μου το καινούργιο σενάριο... για να δω που θα με οδηγήσει... όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά καυτό... αλλά όταν αρχίσω να γράφω θα δω με τι θα συνεχίσω... βέβαια εννοείτε ότι θα έχει προτεραιότητα το "η αγάπη σου με σκοτώνει" αλλά έχει το αβαντάζ ότι το έχω γράψει ήδη και απλά πρέπει να το περάσω στο πιτσι για να το ανεβάσω... μόνο ένα μικρό κομμάτι λείπει για να γράψω απο την αρχή και μετά το άλλο είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του δευτέρου μέρους... το τρίτο δεν το έχω σκεφτεί ακόμα πως θα εξελιχθεί οπότε μπορεί να το καθυστερήσω λίγο αλλά ενδιάμεσα μπορώ να προχωρήσω λίγο και με αυτά που έχω ήδη ανεβάσει... και επειδή όπως είπα καλοκαιράκι είναι... θα προτιμήσω να συνεχίσω τον διαγωνισμό ευχαριστώ για την υποστήριξη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 12 Ιουν 2011 - 22:40 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 18:55 | |
| να μαι και εγω με την συνχεια της ιστοριας πιστευω να την απολαυσετε και περιμενω με αγωνια τα σχολια!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 19:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 19:40 | |
| τι εκαναν μωρε η καημενη !!! χαιρομαι που σου αρεσε!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 20:50 | |
| μου αρεσει που ρωτας κιολας ελινακι μου..κανει που κανει ζεστη,μας αποτελειωσες...παντως ειναι πολυ ωραια η συνεχεια.....με την ποδια με το γουρουνακι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 20:55 | |
| χαιρομαι που σου αρεσε !!! Η συνεχεια θα ειναι απο την ερμιονη μας !! και ειμαι σιγουρη θα σας εκπληξει | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 20:58 | |
| Οι λιποθυμιες ηταν ενας καλος τροπος να αρχισω... Μας ξεκανες τις κακομοιρες...να δω τωρα που να βρω μυαλο για να διαβασω.... Το λεμονι πολυ καυτο!!! Και ολες οι σκηνες που ξετυλιγονται... Η νοτα η χιουμοριστικη με τον Εντουαρντ να φοραει ποδια ''ολα τα λεφτα'' ''ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ συνεχεια''...Ελινακι μου!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κοριτσακια μου αν και προσπαθειτε να μας ξεκανετε εμεις σας αγαπαμε και σας στηριζουμε ! Και δυο φιλακια απο μενα για σας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 21:02 | |
| μαρινακι μου χαιρομαι που σου αρεσε , θα μπορυσα να πω οτι δυσκολευτηκα σε αυτη λεμοναδα , ήθελα να την κανω αρκετα αισθησιακη αλλα και λιγακι αστεια !! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 21:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 14 Ιουν 2011 - 22:11 | |
| | |
|
| |
| |
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 17:27 | |
| Πω πω Ερμιονη μου χαμος σε αυτο το κεφαλαιο!!! Ο καβγας του Εντουαρντ με τη Μπελλα ηταν πολυ εντονος...Της θυμωσα στην αρχη ηταν πολυ αδικη μαζι...αλλα ειχε και τα νευρα της αρα δικαιολογηται λιγο... Μου φανηκε πολυ παραξενο που ο Τζεικομπ θελει διαζυγιο...Μου φαινεται πως κατι σκαρωνει... Την Τανια αν δεν τη σκοτωσει η Μπελλα θα το κανω εγω... Τι ηταν παλι αυτο στο γραφειο της?Στην αρχη μου φανηκε παραξενο που ηταν τοσο ηρεμη αλλα τελια εδειξε τον πραγματικο της εαυτο... Μα καλα να τη χαστουκισει!!!Πρεπει να το μαθει ο Εντουαρντ... Και δεν της εφταναν της καημενης της Μπελλα ολα αυτα,καταστραφηκε και το αρχειο για την παρουσιαση εξ αιτιας τη αλλης της σκυλας... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ γλυκια μου και εσυ και η Ελινα εχετε κανει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια και σε αυτη την ιστορια!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 20:03 | |
| καλα αυτη την τανια θελω να την πατησω κατω....εχε χαρη....η μπελλα τι αλλο θα παθει πια..
π τσακωμος με τον εντουαρτ νομιζω οτι ηταν δικαιολογημενος,ηταν πιεσμενη και ξεσπασε ετσι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 20:25 | |
| κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσε η συνεχεια , η ερμιονη μας για αλλη μια φορα εδωσε τα ρεστα της ..ειναι απολυτα δικαιολογημενη η μπελλα λογω του αγχους της αλλα δεν μπορει συνεχιεα να ξεπσαιε , εχει και ο αλλος νευρα .. οσο για την τανια ακουω πως την σκοτωνουμε , ακουω προσφορες.. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 21:51 | |
| Ερμιονακι μου και ημουν ετοιμη να ρωτησω ποτε θα μπει συνεχεια απο την ιστορια! Περιττο να σου πω οτι για αλλη μια φορα ''ΕΣΚΙΣΕΣ'' κουμπαρουλα μου ....... Εριξα το γελιο με αυτο: Το έσωσες την τελευταία στιγμή Εντουαρντάκο!, κορόιδεψα. Ατσα η Μπελλα μας μας βγηκε με χιουμορακι...αλλα ο Εντουαρντ οοοουυυυυ ετσουξε το πηρε ασχημα πολυ ασχημα ....Αφου φοβηθηκα προς το παρον οτι θα την χαστουκησει... Αλλα για τον Εντουαρντ μιλαμε ο ΘΕΟΣ δεν απλωνει τα χερια του σε γυναικες με τετοιο τροπο Α ρε Μπελλα α ρε Μπελλα!Γιατι το πληγωνει ετσι το καμαρι μας .Θα της θυμωσε Ερμιονακι μου...Πως μπορεσε να πει ολα αυτα τα πραγματα;Καταλαβαινω οτι πιεζεται αλλα ειναι τροπος αυτος; Τετοιον αντρα να εχεις και να του συμπεριφερθεις ασχημα;Με τιποτα Την σκυλα την Τανια, πραγματικα τι καθεται και σκαλιζει; Γιατι δεν μενει με τον Αλεκ να τελειωνουμε;Γιατι δεν μου αρεσει ολο αυτο εμενα τωρα; Κοριτσακια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ η συνεργασια σας ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 22:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 2 Αυγ 2011 - 23:37 | |
| Κορίτσια μου, χαιρόμαστε απίστευτα που σας άρεσε το κεφαλαιάκι αυτό!!! Κατερινάκι μου, πράγματι χαμός. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να το τραβήξω λίγο ακόμη, αλλά μετά σκέφτηκα πως ήδη ήταν αρκετά αυτά. Η Τάνια...άλλου παπά ευαγγέλιο αυτή η γυναίκα! Ήρεμη στην αρχή, αλλά έπειτα με ένα άγριο, γερό ξέσπασμα! Κι εγώ όχι μόνο να τη χαστουκίσω ήθελα, να τη χώσω μέσα στη γη!!!! να δούμε μετά ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα! Σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια!!!!! Δέσποινά μου, θα συμφωνήσω πως ήταν δικαιολογημένη η συμεπριφορά της ως ένα σημείο, καθώς ένιωθε τεράστια πίεση. Δούλεψε πάρα πολύ και τελικά όλα πήγαν χαμένα!!! Σ' ευχαριστούμε ππάρα μα πάρα πολύ που μας στηρίζεις!!!! Κουμπαράααααακιιιιιιιι μου, χαχαχα σε πρόλαβα!!! Το ότι άργησε η συνέχεια είναι φυσικά φταίξιμο δικό μου, όμως σημερα επιτέλους την ανέρτησα! Αχ ο Έντουαρντ! Αχ! Ήταν ένα βήμα πριν κάνει το "λάθος", αλλά όχι...δεν θα έφτανε με τίποτα σε σημείο να τη χτυπήσει. Είπε σκληρά λόγια η Μπέλα, χωρίς όμως να το θέλει, κι εκείνος θύμωσε πολύ άσχημα. Πήγε κι αυτή η κακομοίρα να γίνει λιγάκι "χιουμοράκι" (έγραψες!!!!) και την πάτησε πρωτύτερα!!! Τι να πεις;;; Μαρινάκι μου καλό, σε χιλιοευχαριστούμε για το υπέροχα σχόλιά σου πάντα!!! Χρυσάνθη μου, η Τάνια εμφανίστηκε τη χειρότερη στιγμή. Την Μπέλα κι εγώ τη λυπάμαι πάρα πολύ. Έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για την παρουσίαση που ετοίμαζε και όλα διαλύθηκαν εξαιτίας της άλλης. Και συμφωνώ επίσης, πως λογικά ήταν ό,τι έγιναν με τον Έντουαρντ. Πολύ άγχος και πίεση, με αποτέλεσμα πολλά νεύρα. Σε υπερευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Χρυσάνθη μου κάθε φορά!!!!!!!!!!!! Αγάπες μου, η συνέχεια αναμένεται από το ένα και μοναδικό Ελινάκι μας!!! | |
|
| |
| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|