| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|
+15eleni 2 robsten kiss Bella07 Marzaki Cullen sisaki xrysanthi twilightsagaddicted despina aek demi cullen LITSA0089 ed<3 Nemesis Of Bellin Emy+Robert annia ROBELINA 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:38 | |
| Ελινάκι μου, πολύ μακάβρια ιδέα, αλλά πολύ καλή παράλληλα! Θα σκεφτούμε κατι σίγουρα! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:41 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:04 | |
| εχεις απολυτο δικιο εχω την εντυπωση , ας βρουμε πολλους τροπους και μετα διαλεγουμε | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:35 | |
| Αχχχ... Το κεφαλαιο αυτο ηταν υπεροχο Η τελευταια στιγμη ηταν το αποκορυφωμα καθως και το ολο θεμα της ζηλιας! Αυτη η σφαλιαρα, την λατρεψα Βλεπετε ανηκω και εγω στο κλαμπ που θελουμε να δουμε την Τανυα δολοφονημενη, κατα προτιμηση απο τα δικα μας τα χερια Ειναι τοσο εγωιστρια... Οχι μονο παρατησε τον καημενο τον Εντουαρντ αλλα και κατηγορει την Μπελλα απο πανω που της γνωρισε τον Αλεκ. Την μισω Απο την αλλη ο Εντουαρντ ειναι τοσο γλυκος... Δινει την εντυπωση του εθραυστου σε αυτο το κεφαλαιο και αυτο ειναι κατι που λατρευω. Το φιλι, η απαιτηση του να τον φιλησει η Μπελλα για να κανει την Τανυα να ζηλεψει... Ομως θελει στα αληθεια την Μπελλα η θελει να την εκδικηθει με αυτον τον τροπο που γνωρισε την πρωην γυναικα του με τον Αλεκ;;; Σας παρακαλω να μην ειναι το δευτερο |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:38 | |
| εμιλυ μου σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια , γιατι να θελει να την εκδικηθει ? ειναι αναγκαστικο η εκδικηση να ειναι απο την μερια του εντουαρτ ? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:41 | |
| Τωρα με εβαλες σε σκεψεις, Ελινα μου Νομιζω πως καταλαβα ομως... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:42 | |
| ετσι νομιζω οτι πηρες το νοημα ισως αφησα να εννοηθει και μεσα απο το κειμενο | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:43 | |
| Τωρα ανυπομονω πιο πολυ για καινουργιο κεφαλαιο για να ειμαι ειλικρινης!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:44 | |
| αυτο απο την ερμιονη μας ! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 19:46 | |
| Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ Έμιλύ μου για τα υπέροχα λόγια σου! Αλήθεια, χαιρόμαστε πολύ που σου αρέσει! Η εκδίκηση είναι κάπως "κρυμμένη" στην ιστορία. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά γιατί θα χάσει την ουσία του, αλλά στο περίπου έχετε καταλάβει νομίζω ποια είναι η αλήθεια και προς τα πού θα κινηθεί η εκδίκηση! Δε σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι ο Εντουαρντ εξαιτίας αυτού που έγινε, αλλά ούτε και η Τάνια που είναι και γυναίκα! Η συνέχεια προσεχώς, σε λίγες μέρες! Δεν θα αργήσει! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 22:27 | |
| καλα..το κεφαλαιο με εχει αφησει καπως ετσι.: καταρχας να αρχισω με την τανια.. τωρα αυτη τι θελει και μπλεκεται..??αφηνει πρωτα τον κουκλο, και παει με το σαμιαμιδη (γιατι μπροστα στον εντ σιγουρα ετσι θα ειναι) και μετα ζηταει και εξηγησεις..?δεν καταλαβα ποια εισαι κουκλα μου.?? μετα ο τζεικ... λιγο περιεργα μας τα λεει κι αυτος...πολυ δουλεια, ξεχνα να παρει τηλεφωνα,δεν παει μαζι της...πολυ υποπτο... θα δουμε.... τωρα για το τελος..με το καταπληκτικο φιλι και την εξομολογηση του εντουαρντ μας πωπω τελειο..!!!!και πολυ ρομαντικο.!!! αλλα υπαρχει και αυτο το αλλα.!!! για να ολοκληρωσω καποια στιγμη μου αρεσε πολυ πολυ πολυ.!!!! μπραβο κοριτσαι ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 11:55 | |
| τα σχολια σου ειναι εκπληκτικα σχολιασες τους παντες, σε ευχαριστουμε πολύ!! για την τανια θα συμφωνησω αλλά για τον τζεικ ?? θα δουμε στην συνεχεια | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 13:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:05 | |
| σε ευχραριστουμε πολυ καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε ! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:09 | |
| | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 20:40 | |
| Κορίτσια μου κάνετε εξαιρετική δουλεία !!!ΜΠΡΑΒΟ!!!! Περιμένουμε συνέχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 20:43 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ λιτσακι μου! | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Κυρ 6 Φεβ 2011 - 20:47 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- σε ευχαριστουμε πολυ λιτσακι μου!
Τίποτα Ελινάκι μου!!!Την αλήθεια λέω!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 7 Φεβ 2011 - 0:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 7 Φεβ 2011 - 14:12 | |
| αχ χρυσανθη σε χιλιοευχαριστω , χαιρομαι που σου αρεσε !οταν την χαστουκισε η μπελλα ηταν μακρια απο τον εντ !! πιστευω η συνεχεια ττου ταλεντου που λεεγται ερμιονη να σας αποζημιωσει το ιδιο αν και ειμαι συγουρη για αυτο! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 7 Φεβ 2011 - 14:14 | |
| ααα δεν το κατάλαβα αυτό δεν πειράζει όμως της άξιζε - Παράθεση :
- πιστευω η συνεχεια ττου ταλεντου που λεεγται ερμιονη να σας αποζημιωσει το ιδιο αν και ειμαι συγουρη για αυτο!
και εγώ είμαι σίγουρη γι αυτό και περιμένω με μεγάλη αγωνία την εκπληκτική συνέχεια | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:36 | |
| Καλα διαβασα το κεφαλαιο και εχω μεινει! Ειχαμε και φιλακι τι καλα!!!! ΑΧ εχω τοση αγωνια γαι το επομενο κεφαλαιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 8 Φεβ 2011 - 15:37 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ σισακι μου , χαιρομαστε που σου αρεσε , ανε η συνεχεια θα ειναι καλυτερη! | |
|
| |
| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|