Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Heart's Revenge

Πήγαινε κάτω 
    +15
    eleni 2
    robsten kiss
    Bella07
    Marzaki Cullen
    sisaki
    xrysanthi
    twilightsagaddicted
    despina aek
    demi cullen
    LITSA0089
    ed<3
    Nemesis Of Bellin
    Emy+Robert
    annia
    ROBELINA
    19 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 28 Ιαν 2011 - 21:07

δεν φαντάζεσαι πως το περιμένω Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681
    εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες εξελίξεις Razz βασάνισε την Μπέλα αλύπητα Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 730856
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 28 Ιαν 2011 - 21:11

Γεια σας και απο εμενα Smile

Σημερα βρηκα -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 413121 - χρονο για να διαβασω το fanfic σας που απο οτι προβλεπω θα γραψει ιστορια Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 616544 Ειναι ΘΕΙΚΟ!!!
    Ο Εντουαρντ προσωπικος γυμναστης της Μπελλα!!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 558691 Θεε μου!!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 868134 Με βλεπω να σερνομαι στα πατωματα μετα απο το πρωτο μαθημα... lol! Εδω πρεπει να προσθεσω πως το ολο κλιμα μου θυμιζει Vampire Academy, Rose and Dimitri!!! Και το φανφικ και το βιβλιο μου προκαλουν ενθουσιασμο!!!

Φυσικα δεν ειναι μονο το θεμα που κανει την ιστορια ξεχωριστη αλλα και οι περιγραφες, η πλοκη κτλ. Πιστευω πως τα κατεχετε ολα και οι δυο σας Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Η γραφη σας ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Σας ευχομαι καλη συνεχεια, γλυκες μου Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Μολις αποκτησατε μια ακομη φαν Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 868134

Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 29 Ιαν 2011 - 0:05

Έμιλύ μου, σ'ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τα υπέροχα λογάκια σου γλυκιά μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Χαιρόμαστε πάρα μα πάρα πολύ που σου άρεσε η ιστορία μας! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 616544 Ελπίζουμε η συνέχεια να σας φανεί εξίσου καλή! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 21:00

Μόλις αναρτήθηκε το 4ο κεφάλαιο! Smile Smile Smile Καλή ανάγνωση! study study study
    Περιμένουμε αγωνιωδώς τα σχόλιά σας! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 21:29

είμαι πολύ ενθουσιασμένη Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 4947 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 4947 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 4947
    ήταν εκπληκτική συνέχεια και μου άρεσε πάρα πολύ η περιγραφή των συναισθημάτων της Μπέλας ιδίως την στιγμή που ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον με έκανε να νιώθω τον ηλεκτρισμό και την ένταση που ένιωθε που με έκανε να μπω τόσο πολύ στην θέση της Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 413121 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 413121 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 413121
    μπράβο καρδιά μου πολύ καλό
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917
    περιμένω με αγωνία την συνέχεια του Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 21:59

lol! Cool lol! Cool lol!
    ΑΓΑΠΩ αυτο το κεφαλαιο ΑΓΑΠΩ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 480860
    πως να μην χασει η Μπελλα τα λογικα της με τον Εντουαρντ γυμναστη; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 835489 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 686606
    Ερμιονακι μου για αλλη μια φορα εσυ και το Ελινακι κανατε φοβερη δουλεια...

Ολες αυτες τις εικονες , μας τις εδωσες τοσο παραστατικα και ζωντανα.Η Μπελλα ερωτευεται τον Εντουαρντ για τα καλα...Αυτος ομως τι νιωθει; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 271609 Ακομα δεν ξερουμε τι θελει να κανει...
    Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 691775 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 876749 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 691775 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 876749

Ανυπομονω μεχρι την επομενη τους συναντηση.

Σπόιλερ:

Περιμενω συνεχεια , για αλλη μια φορα του δωσες και καταλαβε Ερμιονακι μου!!!

Μπραβο σας κοριτσακια μου!!! huggie kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 12:27

σας ευχαριστουμε πολυ κοριτσακια μου !το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο εμενα αλλα δεν υποσχομαι οτι θα ειναι και τοσο συντομα !
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 20:38

Χρυσάνθη μου, Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 ! Σ' ευχαριστώ και σ' ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολύ! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735
    Αχ χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε αυτό το κεφάλαιο! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442
    Μαρινάκι μου, σ'ευχαριστούμε τόοοοοοοοσο τόοοοοοοοσο πολύ κι εσένα αγάπη μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 616544 Τα όμορφα λογάκια σου, μας δίνουν τεράστια δύναμη να πιστέψουμε σε αυτήν την ιστορία και να τη συνεχίσουμε! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268

Σπόιλερ:

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 691711 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 691711 και πάλι κορίτσια μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 603117

Η συνέχεια προσεχώς από το Ελινάκι μας! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 150320
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 21:08

κοριτσαρες μου χιλια συγγνωμη που δεν σχολιαζα πιο νωρις αλλα δεν ειχα ιντερνετ.!!! Rolling Eyes καλα ε εχω πορωθει με την ιστορια σας.!!!!!τελεια η συνεχεια..αυτοι οι 2 μονοι εκει μεσα...δεν μας βλεπω καλα....προβλεπω ζεστες, και η μπελλα ερωτευτμενη...χμμμ....τρικυμιες και φουρτουνες...αλλα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι ο εντουαρντ δεν εχει καθολου καλο σκοπο...θα δουμε.!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 1 Φεβ 2011 - 21:18

Φενιούλα μου, σιγά δεν πειράζει καλό μου! huggie huggie huggie
    Αλήθεια, σ' άρεσε? Αχ σ'ευχαριστούμε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ γλυκιά μου για τα υπέροχα λόγια σου! kiss Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 kiss Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 kiss
    demi cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2219
    Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 15:12

μολισ διαβασα το καινουργιο κεφαλαιο...τι ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο σασ κοριτσια!!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 η μπελλα εχει δαγκωσει τη λαμαρινα με το εντ...χιχιχιχι Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229 και γω θα χαρω ο τζεικ να γινει ο απατημενοσ συζυγοσ.. evil_laugh evil_laugh τελεια σκηνη ο εντ και η μπελλα να κανουν μαζι γυμναστικη... boogie μαρεσει πολυ αυτο τ κεφαλαιο..και παλι συγχαρητηρια!!!!!!!!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 201917 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 388681 περιμενουμε συνεχεια!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 274215 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 4947
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 15:19

σε ευχαριστουμε πολυ , γιατι μωρε να τον απατησει τον ανθρωπο μια χαρα αντρας ειναι και πολυ πλουσιος?
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 21:39

Κοριτσαρες μου ομορφες τιομορφο κεφαλαιο!
    Η Μπελλα βλεπω...την χτυπησε κεραυνοβολος ερωτας βλεπω! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229 χαχα!
    Με προβληματιζει κατι ομως....
    Σπόιλερ:
    Συνεχιστε ετσι γλυκουλια μου!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 21:41

σε ευχαριστουμε πολυ καλη μου , χαιρομαστε που σου αρεσε η συνεχεια λογικα η στο τελος της εβδομαδας η την αλλη
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 21:44

Σισσάκι μου όμορφο, σ' ευχαριστούμε πολύ γλυκό μου! kiss huggie kiss huggie kiss
    Μη βιάζεσαι! Μη βιάζεσαι! Όλα στη συνέχεια! giggle Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 giggle Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735

Δήμητρά μου, σ' ευχαριστούμε κι εσένα πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαιρόμαστε απίστευτα που σου αρέσει! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 174341 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 17:16

καλες μας αναγνωστριες μολις ανεβασα κεφαλαιο πιστευω να το χαρειτε περιμενουμε σχολια σας
    Marzaki Cullen
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    Marzaki Cullen

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : -
    Αριθμός μηνυμάτων : 539
    Registration date : 25/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 17:55

Ειναι τελειοοο! Συνεχιστε ετσι!
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 17:56

σε ευχαριτουμε πολυ γλυκια μου!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:14

Καλα ε η Μπέλλα εχει για τα καλα ερωτευτει τον Εντουαρντ...

Κι όμως η ιδέα με εξίταρε και ήθελα τόσο πολύ να φιλήσω τον Έντουαρτ , να νιώσω τα χάδια του , αχ δεν ήμουν καλά, άρχιζα να τα παίζω αλλά βαθιά μέσα μου , μου άρεσε!!!

Της εχει γινει εμμονη...Ωραια ο Τζεικ ειχε εφημερια και η Μπελλα νομιζει οτι με την συναινεση του την αφηνει να τον απατησει;; Razz Razz Αυτος δεν ξερει αν ηξερα θα της ελεγα εγω αν θα την αφηνε να παει Twisted Evil Twisted Evil

Και τωρα ερχομαι εκει που εμφανιστηκε η Τανια Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 872396 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 872396 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 229597
    Η Μπελλα μου αρεσει που τους γνωρισε αυτη , ενταξει δεν ηξερε οτι η Τανια θα ερωτευοταν τον Αλεκ , αλλα τωρα κανει τον φιλο στον Εντουαρντ Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 592681 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 592681 μου φαινεται καπως προσποιητο και ασχημο!

Και εκεί που καθόμασταν έρχεται η Τάνια με τον ¶λεκ , εγώ της το γνώρισα κατά τύχη και έχω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό .Ένιωθα ότι ο πόνος του Έντουαρτ κατά ένα μέρος είχε προκληθεί κι από εμένα !

Αλλα μετα απο αυτο την συγχωρωρεσα καπως!!

Αλλα και αυτο που της ζητησε ο Εντουαρντ δεν ξερω τι προσπαθει να πετυχει!Cool Cool
    Αα ηθελα απο μια μερια να ημουν εκει να εβλεπα την φατσα της Τανια εκει που συστησε ως κοπελα του ο Εντουαρντ την Μπελλα!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑΣχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 626465 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 626465
    Τι ειπε η γυναικα στην Μπελλα ειναι με τα καλα της; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 945889 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 945889 Πρωτα αφηνει τον Εντουαρντ και μετα λεει οτι ολο αυτο ηταν σχεδιασμενο;Η μονη που φταιει ειναι αυτη!

Και ηρθε να ολοκληρωσει την συγκοπη μου το φιλι τους Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 173153
    - Μπέλλα ?, μου είπε με σχεδόν κομμένη την ανάσα
    - Πες μου ..
    - Σε θέλω , από την πρώτη στιγμή που σε είδα ..
    - Έντουαρτ…. Ήταν το μόνο που μπορούσα να προφέρω μετά από τέτοια εξομολόγηση και χωρίς να του πω τίποτα άλλο ξαναφιληθήκαμε σε ένα βαθύ φιλί γεμάτο πάθος . Αχ τον ήθελα αλλά…

Πειτε μου οτι δεν ονειρευομαι; Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 526765 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 30231 Λεει αληθεια ή το κανει μονο για να πληγωσει την Τανια και να εκδικηθει την Μπελλα που της γνωρισε αυτον τον αντρα;Αλλα συναμα μου φαινεται πολυ αληθινο για να ειναι προσποιητο! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 31995 Θα περιμενω να δω!!!

Μπραβο Ελινακι μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541
    Κοριτσακια μου ειστε ΤΕΛΕΙΕΣ... kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:22

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 480860 Μαρινάκι μου καλό, τι υπέροχο σχόλιο είναι αυτό! Σχολίασες την κάθε ατάκα, και κάθε τι που σου άρεσε!
    Χαιρόμαστε τρελά που σου άρεσε η συνέχεια! "Έγραψε" για μία ακόμη φορά το Ελινάκι μας! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735
    Χαχαχαχαχαχαχαχα! Όχι όχι! Δεν ονειρεύεσαι! Αλήθεια είναι! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120
    Επίσης, θέλεις να σκοτώσεις την Τάνια??? Κι εσύ??? Πολλές μαζευόμαστε και ενθουσιάζομαι! Twisted Evil Πάμε όλες μαζί! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229
    Σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ, πάρα πάρα πολύ καλό μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 603117 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 603117 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 603117 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 465227 Είσαι απίθανη! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:25

Ειμαι μεσα σε οτι θελετε να της κανετε Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 500229
    Ειμαι εκνευρισμενη μαζι της!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 4736 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 951556

Ερμιονακι μου δεν κανει τιποτα ειστε απιστευτες!!! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 150320
    Αχτυπητο διδυμο... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 34442

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:30

Κάτι θα σκεφτώ να της κάνουμε... evil_laugh ...και θα σου πω αμέσως! evil_laugh

Ευχαριστούμε τόσο πολύ γλυκιά μου! Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 382268 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:30

χαχαχα , μην με ξεχασεις Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120
    θα περιμενω... Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 403120

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:32

Με τίποτα δεν σε ξεχνάω! Πρώτη πρώτη θα σε πω! Twisted Evil
    Τάνια, ετοιμάσου! giggle

Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 98735 Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 620541
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge   Σχόλια: Heart's Revenge - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 5 Φεβ 2011 - 18:32

σε ευχαριστουμε πολυ μαρινακι μου για τα καλά σου σχολια ! ολα ειναι αληθινα , αμαν με την καχυποψια στο στομα οσο για την τανια , μηπως λεω εγω να της οργανωσουμε ενα φονο !

Σχόλια: Heart's Revenge
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: