| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|
+15eleni 2 robsten kiss Bella07 Marzaki Cullen sisaki xrysanthi twilightsagaddicted despina aek demi cullen LITSA0089 ed<3 Nemesis Of Bellin Emy+Robert annia ROBELINA 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:07 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Παρ 28 Ιαν 2011 - 21:11 | |
| Γεια σας και απο εμενα Σημερα βρηκα -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - χρονο για να διαβασω το fanfic σας που απο οτι προβλεπω θα γραψει ιστορια Ειναι ΘΕΙΚΟ!!! Ο Εντουαρντ προσωπικος γυμναστης της Μπελλα!!!! Θεε μου!!!! Με βλεπω να σερνομαι στα πατωματα μετα απο το πρωτο μαθημα... Εδω πρεπει να προσθεσω πως το ολο κλιμα μου θυμιζει Vampire Academy, Rose and Dimitri!!! Και το φανφικ και το βιβλιο μου προκαλουν ενθουσιασμο!!! Φυσικα δεν ειναι μονο το θεμα που κανει την ιστορια ξεχωριστη αλλα και οι περιγραφες, η πλοκη κτλ. Πιστευω πως τα κατεχετε ολα και οι δυο σας Η γραφη σας ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Σας ευχομαι καλη συνεχεια, γλυκες μου Μολις αποκτησατε μια ακομη φαν |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 29 Ιαν 2011 - 0:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 31 Ιαν 2011 - 21:00 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 31 Ιαν 2011 - 21:29 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Δευ 31 Ιαν 2011 - 21:59 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 1 Φεβ 2011 - 12:27 | |
| σας ευχαριστουμε πολυ κοριτσακια μου !το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο εμενα αλλα δεν υποσχομαι οτι θα ειναι και τοσο συντομα ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 1 Φεβ 2011 - 20:38 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 1 Φεβ 2011 - 21:08 | |
| κοριτσαρες μου χιλια συγγνωμη που δεν σχολιαζα πιο νωρις αλλα δεν ειχα ιντερνετ.!!! καλα ε εχω πορωθει με την ιστορια σας.!!!!!τελεια η συνεχεια..αυτοι οι 2 μονοι εκει μεσα...δεν μας βλεπω καλα....προβλεπω ζεστες, και η μπελλα ερωτευτμενη...χμμμ....τρικυμιες και φουρτουνες...αλλα εμενα γιατι κατι μου λεει οτι ο εντουαρντ δεν εχει καθολου καλο σκοπο...θα δουμε.!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τρι 1 Φεβ 2011 - 21:18 | |
| | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 2 Φεβ 2011 - 15:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 2 Φεβ 2011 - 15:19 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ , γιατι μωρε να τον απατησει τον ανθρωπο μια χαρα αντρας ειναι και πολυ πλουσιος? | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 2 Φεβ 2011 - 21:39 | |
| Κοριτσαρες μου ομορφες τιομορφο κεφαλαιο! Η Μπελλα βλεπω...την χτυπησε κεραυνοβολος ερωτας βλεπω! χαχα! Με προβληματιζει κατι ομως.... - Σπόιλερ:
στο τελος του πρωτου κεφαλαιο ο Εντουαρτ σκεφτεται πως η αιτια που χωρισαν με την Ταινια ηταν η Μπελλα... Και μετα πλησιαζει την Μπελλα... Κατι μου μυριζετε εδω περα...
Συνεχιστε ετσι γλυκουλια μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 2 Φεβ 2011 - 21:41 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ καλη μου , χαιρομαστε που σου αρεσε η συνεχεια λογικα η στο τελος της εβδομαδας η την αλλη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Τετ 2 Φεβ 2011 - 21:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:16 | |
| καλες μας αναγνωστριες μολις ανεβασα κεφαλαιο πιστευω να το χαρειτε περιμενουμε σχολια σας | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:55 | |
| Ειναι τελειοοο! Συνεχιστε ετσι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 17:56 | |
| σε ευχαριτουμε πολυ γλυκια μου! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:14 | |
| Καλα ε η Μπέλλα εχει για τα καλα ερωτευτει τον Εντουαρντ... Κι όμως η ιδέα με εξίταρε και ήθελα τόσο πολύ να φιλήσω τον Έντουαρτ , να νιώσω τα χάδια του , αχ δεν ήμουν καλά, άρχιζα να τα παίζω αλλά βαθιά μέσα μου , μου άρεσε!!! Της εχει γινει εμμονη...Ωραια ο Τζεικ ειχε εφημερια και η Μπελλα νομιζει οτι με την συναινεση του την αφηνει να τον απατησει;; Αυτος δεν ξερει αν ηξερα θα της ελεγα εγω αν θα την αφηνε να παει Και τωρα ερχομαι εκει που εμφανιστηκε η Τανια Η Μπελλα μου αρεσει που τους γνωρισε αυτη , ενταξει δεν ηξερε οτι η Τανια θα ερωτευοταν τον Αλεκ , αλλα τωρα κανει τον φιλο στον Εντουαρντ μου φαινεται καπως προσποιητο και ασχημο! Και εκεί που καθόμασταν έρχεται η Τάνια με τον ¶λεκ , εγώ της το γνώρισα κατά τύχη και έχω και εγώ ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό .Ένιωθα ότι ο πόνος του Έντουαρτ κατά ένα μέρος είχε προκληθεί κι από εμένα ! Αλλα μετα απο αυτο την συγχωρωρεσα καπως!! Αλλα και αυτο που της ζητησε ο Εντουαρντ δεν ξερω τι προσπαθει να πετυχει! Αα ηθελα απο μια μερια να ημουν εκει να εβλεπα την φατσα της Τανια εκει που συστησε ως κοπελα του ο Εντουαρντ την Μπελλα! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ Τι ειπε η γυναικα στην Μπελλα ειναι με τα καλα της; Πρωτα αφηνει τον Εντουαρντ και μετα λεει οτι ολο αυτο ηταν σχεδιασμενο;Η μονη που φταιει ειναι αυτη! Και ηρθε να ολοκληρωσει την συγκοπη μου το φιλι τους - Μπέλλα ?, μου είπε με σχεδόν κομμένη την ανάσα - Πες μου .. - Σε θέλω , από την πρώτη στιγμή που σε είδα .. - Έντουαρτ…. Ήταν το μόνο που μπορούσα να προφέρω μετά από τέτοια εξομολόγηση και χωρίς να του πω τίποτα άλλο ξαναφιληθήκαμε σε ένα βαθύ φιλί γεμάτο πάθος . Αχ τον ήθελα αλλά… Πειτε μου οτι δεν ονειρευομαι; Λεει αληθεια ή το κανει μονο για να πληγωσει την Τανια και να εκδικηθει την Μπελλα που της γνωρισε αυτον τον αντρα;Αλλα συναμα μου φαινεται πολυ αληθινο για να ειναι προσποιητο! Θα περιμενω να δω!!! Μπραβο Ελινακι μου! Κοριτσακια μου ειστε ΤΕΛΕΙΕΣ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Heart's Revenge Σαβ 5 Φεβ 2011 - 18:32 | |
| σε ευχαριστουμε πολυ μαρινακι μου για τα καλά σου σχολια ! ολα ειναι αληθινα , αμαν με την καχυποψια στο στομα οσο για την τανια , μηπως λεω εγω να της οργανωσουμε ενα φονο ! | |
|
| |
| Σχόλια: Heart's Revenge | |
|