Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ερμιονη μου μπραβο σου τελειο κεφαλαιο πραγματικα εγραψες Αργησα λιγο να αφησω το σχολιο αλλα πριν λιγο διαβασα το κεφαλαιο η Μπελλα λογικο ειναι να εχει νευρα με τοση δουλεια που της επεσε αλλα και ο Εντουαρντ τι φταιει; Η Τανια παλι τι ηρθε να κανει καλα ειχαμε ησυχασει. Τι κριμα που η δουλεια της Μπελλας καταστραφηκε. Ερμιονη μου μπραβο σας η συνεργασια σου με την Ελινα ειναι αψογη περιμενω την συνεχεια
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Ελένη μου , σ' ευχαριστούμε τόσο πολύ για το σχόλιό σου!!! Χαίρομαι πολύ πολύ που σου άρεσε!!! Καθόλου δεν άργησες!!! Τι λες;;; Σήμερα το ανέρτησα έτσι κι αλλιώς!!!
Στην προκειμένη περίπτωση πράγματι, ο Έντουαρντ δεν φταίει. Δεν της είπε κάτι ούτε και την προκάλεσε. Απλά όπως προείπαμε, η πίεση που της ασκήθηκε λόγω της δουλειάς της έφταιξε. Όσο για την Τάνια, απλά εμφανίστηκε την πιο "άκυρη" στιγμή!!! Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και τι στ' αλήθεια θα συμβεί με την παρουσίαση που ετοίμαζε η Μπέλα, θα το ξέρουμε στο επόμενο κεφάλαιο!!!
Και πάλι Ελένη μου, σε ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Ελινακι μου καταπληκτικο κεφαλαιο μπραβο απο που να ξεκινησω; Πρωτον η Μπελλα παρετηθηκε τελικα τι κριμα που εχασε την δουλεια της χωρις λογο ελπιζω ομως στην συνεχεια να βρει κατι καλυτερο. Δευτερον παμε στον Εντουαρντ ωστε ολα ηταν στημενα απο την αρχη σε καμια περιπτωση δε περιμενα οτι θα τα σκεφτοταν ολα αυτα μονο και μονο για να παρει εκδικηση απο την Μπελλα. Και το χειροτερο οτι δεν την αγαπαει αυτο στο τελος παλι τι ηταν; Ελπιζω να μην εχει παθει κατι σοβαρο ο Εντουαρντ. Κοριτσια και παλι μπραβο σας η συνεργασια σας ειναι πραγματικα απιστευτη περιμενω με τεραστια αγωνια την συνεχεια
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
την καημενη παραιτηθηκε απο τη δουλεια της.τι κριμα..και για ολα φταιει η τανια. ο εντουαρτ απο την αλλη?τι ηταν αυτο?δηλαδη τοσο καιρο την κοροιδευει?σα δε ντρεπεται. ελπιζω να μην επαθε τιποτα κακο που χτυπησε...
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
κοριτσια χαιρομαι που σας αρεσε .. ναι ειναι κριμα που παραιτηθηκε αλλα ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει .. οσο για τον εντ απο την μια του λετε οτι θα επρεπε να ντρεπεται για αυτα που της εκανε αλλα απο την αλλη να μην παθει τιποτα .. ηταν καιροα να μαθουμε τα πραγματα και απο την αλλη μερια .. η συνεχεια απο την αγαπημενη μας ερμιονη
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Τι μαλ...ς ο Έντουαρντ! Ευτυχώς που άρχισε να παίρνει μπρος...μετά από αυτό το καταστροφικό σχέδιο ζήλειας που τον είχε πιάσει...ελπίζω να πάει στο νοσοκομείο και η Μπέλα να τρέχει για να δει ποιος τον αγαπάει πραγματικά.... ε τι να πω δε φτάνει που το κεράτωσε πίστευε ότι ήταν και η γυναικα της ζωής του...
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
και και και;;;; Τι λες τωρα;;; <------με αφησατε παγωκολωνα παιδια τι σχολια να αφησω;;; τι γινεται εδω; ρε δαιμονια μυαλα Ελινακι και Ερμιονακι τι μας κανατε; Δηλαδη θα μας στριψει τελειως;Ο Εντουαρντ ηταν πισω απο ολα αυτα; και ολα για να εκδικηθει καλα εχει εγω μια πισινη και ελεγα μην το εμπιστευεσαι μην τον εμπιστευεσαι γιατι απο την αρχη κατι μου βρωμουσε αλλα με τουμπαρε συνεχως ... Ελινακι μου μεχρι να το διαβασω ολο μου ειχε κοπη η ανασα.... Κοριτσακια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κανετε εξαιρετικη δουλεια
γλυκα μου κοριτσια η συνεχεια ηταν ανατρεπτικη το ξερω .. ειχε ερθει η ωρα να μαθετε την αληθεια και απο την κανονικη της πλευρα .. χαιρομαι που σας αρεσε ..
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Κοριτσακια μου συγνωμη που αργησα να σχολιασω αλλα τωρα ειδα οτι ειχε ανεβει κεφαλαιο... Τι ηταν αυτο το κεφαλαιο?????? Δεν τα πιστευω αυτα που διαβασαν τα ματακια μου...Δεν το περιμενα με τιποτα αυτο... Αλλα ας τα παρω απο την αρχη...η καημενη η Μπελλα τελικα παραιτηθηκε... Τι κριμα που εχασε τη δουλεια της,εξ'αιτιας της αλλης της σκροφας... Θελω να τη σκοτωσω... Και ειναι χαλια η καημενη τωρα...Και εκει που λεω ευτυχως που εχει τον Εντουαρντ που την αγαπαει και θα τη παρηγορισει,ερχετε η βομβα... Δεν το πιστευω οτι δεν την αγαπαει... Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι τον μισω αυτη τη στιγμη... Δεν ντρεπεται λιγο??? Καλα να παθει αν τον χτυπησει το αυτοκινητο...(οχι σοβαρα ομως ) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελινα μου!!!!! Πραγματικα υπεροχο!!!!!! Ανυπομονω για το επομενο!!!!
κατερινακι μου χαιρομαι που σου αρεσε .. και ο εντουαρτ ειναι πληγωμενος ο,ως πρεπει να τον καταλαβουμε και αυτον .. το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την ερμιονη μας ..
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
το ήξερα.. το είχα ξαναπει τότε με τις φωτογραφίες... το ήξερα και να που αποκαλύφθηκε... σαν δεν ντρέπεται καλά μιλάμε τα πήρα λίγο... γιατί δεν φτάνει που της χάλασε την ζωή τώρα έμεινε και χωρίς δουλειά εξαιτίας του τώρα να τον δω τι θα κάνει
μπράβο καρδιά μου καταπληκτικό κεφάλαιο
Ελλινάκι μου φανταστική και πολύ ανατρεπτική η συνέχεια.... δεν σκέφτηκα πως ο Εντ θα έπαιζε τέτοιο παιχνίδι.... Την καήμενη την Μπ. και προδομένη και άνεργη.... Μπράβο γλυκιά μου.... Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
Κορίτσια μου, σας ευχαριστούμε πολύ πολύ μία-μία ξεχωριστά για τα καλά σας λόγια! Η πλειοψηφία σας δεν περίμενε αυτή την τροπή των πραγμάτων και χαίρομαι που σας εκπλήξαμε! Χρυσάνθη μου, πράγματι εσύ κάτι υποψιαζόσουν και η αλήθεια είναι πως μας άγχωνες λίγο! Ο Έντουαρντ απομυθοποιήθηκε όπως βλέπω στα μάτια σας. Ήθελε εκδίκηση και με όποιο κόστος αποφάσισε να την πάρει. Το "θυμα" εδώ είναι σαφέστατα η Μπέλα, η οποία αγνοεί το πραγματικό πρόσωπο του Έντουαρντ που ερωτεύτηκε.
καρδουλα μου σε ευχαριστουμε πολυ!! η αλήθεια είναι ότι την έχουμε αφήσει λιγάκι στην μοίρα της αυτη την ιστορια !! ηταν σειρα της ερμιονης !! αν δεν μπορεσει , θα την συνεχισω εγω , ειναι μια ιστορια που μου αρεσε πολυ !! ελπιζω να πανε ολα καλα και να συνεχιστει η ιστορια !!
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
καρδουλα μου σε ευχαριστουμε πολυ!! η αλήθεια είναι ότι την έχουμε αφήσει λιγάκι στην μοίρα της αυτη την ιστορια !! ηταν σειρα της ερμιονης !! αν δεν μπορεσει , θα την συνεχισω εγω , ειναι μια ιστορια που μου αρεσε πολυ !! ελπιζω να πανε ολα καλα και να συνεχιστει η ιστορια !!
και εγώ το ελπίζω γλυκιά μου !!είναι κρίμα να παρατήσετε μια τόσο καλή ιστορία..
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010