| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 19:55 | |
| Καλησπέρα σας. Με υπερηφάνια σας παρουσιάζω το εξώφυλλο του βιβλίου μου καθώς και την περίληψη του - το οπισθόφυλλο. Ελπίζω να σας αρέσει, ελπίζω να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, ελπίζω να άξιζε η αναμονή. Σύντομα τα αντίτυπα θα είναι στα χέρια μου και θα σας ενημερώσω για το πως μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο! Επίσης όπως σας έχω υποσχεθεί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και θα σας ενημερώνω ανά διαστήματα για events που σχεδιάζουμε με την κυκλοφορία του βιβλίου. www.silencethedark.blogspot.com | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 20:19 | |
| Αχ,πολύ ωραίο! Και το κίτρινο μ'αρέσει και η περίληψη είναι αρκετά αποκαλυπτική. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 20:20 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 20:31 | |
| εξαιρετικοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! εκπληκτικο το εξωφυλλο και η περιληψη αρκετα θελκτικη!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 20:33 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 20:46 | |
| ειναι υπεροχο...και η εικονα και η περιληψη..ειμαι σιγουρη οτι θα σκισει... καλη επιτυχια μαρακι μου.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 21:09 | |
| Τέλειο είναι ποτέ θα το έχω στην βιβλιοθήκη μου θα είναι τέλειο εκεί στην καλύτερη θέση θα πάρει διπλά στην Stephenie Meyer ανυπομονώ να το ξαναδιαβάσω | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 21:40 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν θέλετε κάνετε παρακολούθηση στο ιστολόγιο για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα σε σχέση με το βιβλίο! | |
|
| |
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 21:43 | |
| πραγματικα ειναι υπεροχο και το εξωφιλο και η περιληψη!! και φυσικα ειναι το επομενο βιβλιο στη συλλογη μου!! καλη επιτυχια!! (αν και η επιτυχια για εμενα νομιζω πως ειναι δεδομενη!! ) | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 21:52 | |
| Mαιρη μου συγχαρητηρια!!! Ειναι απλα η μεγαλυτερη καταξιωση να βλεπεις τον κοπο σου, δεμενο, να στολιζει τις βιβλιοθηκες πολλων ατομων!!! Και πιστευω πως η σιωπη ειναι μονο η αρχη για σενα!!!! Αληθεια μου ειχε περιγραψει η ελιζα το εξωφυλλο αλλα δεν το περιμενα τοσο...ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ!! Πραγματικα συγχαρητηρια!!! Ειμαι τοσο χαρουμενη που ενα ονειρο σου γινεται επιτελους πραγματικοτητα!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 23:17 | |
| Eγώ δεν πρόλαβα να διαβάσω το Σιωπή στο Σκοτάδι, το εξώφυλλο ενδιαφέρον, η περίληψη ιδιαίτερα διευκρινιστική (θα προτιμούσα να δίνει λιγότερες πληροφορίες για την πλοκή του βιβλίου) αλλά ζουμερή, το περιμένω με ανυπομονησία.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 17 Μάης 2011 - 23:41 | |
| Ήμουν 'υποχρεωμένη' να γράψω μία περίληψη του περιεχομένου σε τρεις παραγράφους! Και αναγκαστικά πρέπει να δίνεις κάποιες πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνεται. Έτσι κι αλλιώς οι πληροφορίες αυτές δίνονται 'νωρίς' στο βιβλίο και στη συνέχεια νομίζω ότι άλλα θέματα είναι αυτά που αρχίζουν να απασχολούν τους αναγνώστες. Νομίζω ότι όσες το έχετε διαβάσει θα συμφωνείτε μαζί μου. Δεν με πειράζει να 'προδίδεται' κατά κάποιο τρόπο το βασικό στόρι ειδικότερα αν αυτό είναι η αιτία να προσελκύσω περισσότερους αναγνώστες. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 18 Μάης 2011 - 0:32 | |
| ΥΠεροχο Μαιρη μου...και το εξωφυλλο και η περιληψη και γενικα οτι προερχεται απο σενα.... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 18 Μάης 2011 - 22:59 | |
| To εξώφυλλο είναι πραγματικά πανέμορφο και πολύ εμπνευσμένο Μαίρη μου! Μπράβο πραγματικά. Επίσης η περίληψη ήταν ιδιαίτερα ελκυστική και μυστηριώδης παρά τα στοιχεία που αποκάλυπτε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και καλή επιτυχία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:33 | |
| Χαίρομαι πάρα πολύ που σας αρέσει το εξώφυλλο! Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν με το μυαλό μου κάτι πολύ σκοτεινό - χωρίς χρώμα. Όταν όμως μου έστειλαν το συγκεκριμένο ενθουσιάστηκα. Κατ' αρχάς μου αρέσει πάρα πολύ που δεν φαίνονται τα μάτια, το θεωρώ το σήμα κατατεθέν της ιστορίας μου. Το δάχτυλο που κάνει το σήμα της σιωπής δίνει περισσότερη έμφαση στον τίτλο και στη συνέχεια στο περιεχόμενο. Το χρυσοκίτρινο σπάει τη μονοτονία του ασπρόμαυρου και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήθελα και λίγο χρώμα ακριβώς επειδή υπάρχει ναι μεν το σκοτάδι αλλά αντίστοιχα υπάρχει και το φως το οποίο αναφέρεται πάρα μα πάρα πολλές φορές. Και φυσικά το βιβλίο έχει καλό - αισιόδοξο τέλος άρα τελικά δεν μπορούσε να είναι μία μαυρίλα! Κατά τα άλλα γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά που έχει γίνει από την εκδοτική εταιρία. Νομίζω ότι μπόρεσαν να διακρίνουν τι ήταν αυτά που ήθελα για το βιβλίο μου και αντίστοιχα μου προσέφεραν. Ευτυχώς πάντως, κατάφερα χωρίς πολύ κόπο να βρω ένα template για το blog που να ταιριάζει με το εξώφυλλο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της νέας μου αυτής ιστοσελίδας. Σκέφτηκα ότι για το ΣΣΣ τώρα πια που γίνεται βιβλίο και καθώς ελπίζω να υπάρξουν και άλλα βιβλία στο μέλλον ότι το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει ξεχωριστή σελίδα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι συνεχίζουμε να δεχόμαστε ερωτήσεις για τη συνέντευξη που θα γίνει. Μη διστάζετε να ρωτήσετε ότι τρελό περάσει από το μυαλό σας. Θέλω να απαντήσω στις ερωτήσεις σας, θέλω να σας λύσω όλες τις απορίες, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα πάντα γιατί χάρη σε εσάς αυτή τη στιγμή φτάσαμε εδώ! Ήδη οι πρώτες ερωτήσεις έχουν καταγραφεί και έχει ξεκινήσει η επεξεργασία ώστε να καταλήξουμε για το τελικό πλάνο της συνέντευξης οπότε ότι άλλο σκεφτείτε ή θέλετε να μάθετε μη διστάσετε να το ρωτήσετε. Εντελώς ενημερωτικά έχω σκεφτεί κι εγώ κάποιες ερωτήσεις τις οποίες δεν μου της έχει κάνει κανείς μέχρι τώρα και σκοπεύω να τις προσθέσω! Επίσης να σας ενημερώσω ότι το βιβλίο δεν είναι έτοιμο ακόμα. Οι εικόνες που βλέπετε στο blog είναι από τις μακέτες που μου έστειλε η εκδοτική εταιρία για να δώσω το τελικό ΟΚ και να μπούμε στο τυπογραφείο. Σύντομα μόλις θα έχω τα αντίτυπα στα χέρια μου θα σας ενημερώσω. Και φυσικά πολλές ακόμα εκπλήξεις και ποστ που θα έχουν να κάνουν αναλυτικότερα με τους χαρακτήρες, με τη μουσική που με ενέπνευσε για να γράψω αυτή την ιστορία (υπάρχει ήδη η playlist), με τα βιβλία τα οποία αναφέρονται και πρέπει να γίνει σε αυτά ένα αφιέρωμα, εικόνες που έδωσαν έμπνευση και άλλα πολλά που θα τα μάθετε στη συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:38 | |
| Δεν θα κυκλοφορήσει σε βιβλιοπωλεία, έτσι δεν είναι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:41 | |
| Προς το παρόν όχι. Όπως έχω πει πρόκειται για μία προσωπική - περιορισμένη αυτοέκδοση. Τα βιβλία θα τα έχω εγώ η ίδια οπότε όποια ενδιαφέρεται θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:44 | |
| Ελπίζω η Κοζάνη να μην είναι πολύ μακριά για να φτάσει το βιβλίο σου ως εδώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:46 | |
| Μην ανησυχείς, θα βρεθεί τρόπος να φτάσει και εκεί και όχι μόνο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:50 | |
| Το περιμένω με αγωνία! Δεν το έχω διαβάσει οπότε η ανυπομονησία είναι μεγαλύτερη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:53 | |
| Χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι που δεν το έχουν διαβάσει να πω την αλήθεια μου. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ να δω τις απόψεις κι άλλων ανθρώπων και ακόμα περισσότερο τώρα που δεν βασίζεται πια σε άλλα πρόσωπα και ονόματα αλλά είναι απόλυτα ανεξάρτητο σαν ιστορία. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 0:57 | |
| ΚΙ εγώ χαίρομαι που θα είμαι από τους πρώτους - ελπίζω - που θα διαβάσουν 'επίσημη' δουλειά σου. Δε λέω λόγια απλά για να τα πω, έχω διαβάσει όλα τα άλλα που έχεις γράψει με ιδιαίτερη αδυναμία στο 1920. Αχ κι αυτός ο Έντουαρντ! Αχώνευτος μου φάνηκε στην αρχή (δεδομένης της εποχής που ζει), γλύκας μας βγήκε στην πορεία. | |
|
| |
Vera New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Πειραιάς Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 10/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:02 | |
| Μαρακι τωρα καταφερα να μπω!Συνχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 19 Μάης 2011 - 1:04 | |
| Το ΣΣΣ ειναι απλα μαγευτικο...Οχι μονο τα συναισθηματα που προβαλει αλλα ολη η ατμοσφαιρα που δημιουργει σε μαγνητιζει και απλα δεν σε αφηνει....Ειναι και θα ειναι παντα ενα απο τα αγαπημενα μου βιβλια....Το μονο προβλημα μου ειναι πως για μενα οι πρωταγωνιστες θα ειναι παντοτε ο Εντουαρντ και η Μπελλα...δεν ξερω ισως αυτο αλλαξει την δευτερη φορα που θα το διαβασω με τα νεα ονοματα..... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|