Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 12 Οκτ 2011 - 22:54

Μην πετας λαδι στην φωτια αφου βλεπεις πως ξεροσταλιαζουμε.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 432569

Οσο για τον Αντριαν φταιει και πολυ...ας μην ηταν στην κοσμαρα του να την διαικδικουσε....που να ζησει η γιαγια του 800 χρονια να τον ταλαιπωρει...και στο τελος θα παντρευει καμια κρυοκωλη Ρωσιδα ξανθοψειρα ενω το κοριτσι μας θα λιωνει παρεα με τον Εντουαρντ... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 318209

Οποτε στο τελος εκεινος ειναι ο ατυχος...Την συνεντευξη κρατα την για πιο κατω γιατι τωρα πιστεψε με δεν θα αποφυγεις τις αποκαλυψεις....και μετα δεν θα μπορουμε να σταματησουμε ουτε εμεις ουτε εσυ... lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 13 Οκτ 2011 - 22:16

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 403120 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 403120 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 403120

Θα βρικολακιάσει η γιαγιά, μην τύχει ο Άντριαν και ξαναμπλέξει με τη Μπέλλα! lol!

Πάρτε ένα teaser για να ζεσταθείτε μέχρι να έρθει το ΣΚ!

http://jokastia.blogspot.com/2011/10/desire-blossom-teaser_13.html

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 13 Οκτ 2011 - 22:20

Τιποτα.,...την τραγουδιαρα θα παντρευτει ο Αντριαν στο τελος και τζαμπα η ολη ταλαιπωρια...

Εμ μας ειναι εμποδιο εμ ειναι και κακογουστος!!

Μαιρη το συγκεκριμμενο τραγουδι το λατρευω!!!!!

Πραγματικα τα συναισθηματα που βγαζουν και οι στιχοι και η μελωδια ειναι απιστευτα!!!

Περιμενω εναγωνιως το σαββατοκυριακο!!

Αν και εχω εργασια στην ανατομια, θα κατσω να βρω χρονο να σε διαβασω ασυζητητι!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 0:41

Φωτιες μας αναβεις Μαιρη νυχτιατικα..... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 835489
Δεν με νοιαζει καθολου ποια πανρευεται...αντε μην φορτωσω στο τελος και του στειλω και την Ροουζ να του κανει την ζωη ακομη πιο δυσκολη... evil_laugh Αυτο το παιδι θελει μια ζωη οτι δεν μπορει να εχει... giggle

Πεθαινω για συνεχεια...πραγματικα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.... lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 12:45

Να γινω γραφικη για χιλιοστη φορα...αλλα μετα απο μια ολονυκτια επαναληψη δεν μπορω να παψω να το σκεφτομαι...μηπως ξερεις ποτε ακριβως θα ανεβασεις συνεχεια Μαιρη μου...αργοπεθαινω... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 551700
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 14:36

καλα το τραγουδι ειναι καταπληκτικο , μας δημιουργησες πολλη αγωνια!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 19:44

Καλησπέρα σε όλους! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 6512

Το καινούριο κεφάλαιο θα ανέβει απόψε, λίγο αργότερα! Πρέπει να του ρίξω μία τελευταία ματιά. Wink

Μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω, γι' αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε! Razz
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 20:06

Περιμένουμε συντονισμένοι!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 20:27

Αποψε.... Shocked Μαιρη σε λατρευω.... boogie
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 20:29

Ααααααποψεεε!!

Μαιρηηη θεοτητα!!

Θα ξενυχτισουμε αποψε παλι!!!!! boogie

ολε!!

αναμενουμε εναγωνιως!!!
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 20:34

αχ περιμενουμε με αγωνια
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 21:17

Έτοιμο! Στη διάθεση σας!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 174341

http://jokastia.blogspot.com/2011/10/desire-blossom-16.html

Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και να ευχαριστηθείτε το κεφάλαιο! Όπως πάντα περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας!

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 906998
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 21:57

ημουν σιγουρη οτι θα του ελεγε να τη χωρισει απο τον αντριαν.και ο εντουαρτ δεχτηκε αλλα φανταζομαι οτι σκεφτηκε και το προσωπικο του συμφερον.
μπορω να πω οτι ειμαι μεσα στο μυαλο σου μαιρη μου,το ειχα σκεφτει οτι η μπελλα καποια στιγμη θα σκεφτοταν να παραιτηθει και να φυγει.
η αποφασιστηκοτητα της πλεον ειναι ολα τα λεφτα.
οσο για το λεμονι ηταν υπεροχο.πραγματικα ηταν η πρωτη φορα που χρησιμοποιησαν κρεβατι.
και ο εντουαρτ στο τελος που ειπε αυτο το τελος,ειμαι περιεργη να δω τι θα γινει στη συνεχεια.δεν νομιζω οτι θα την αφησει ησυχη ετσι ευκολα.

μπραβο μαιρη μου.πολυ ομορφο κεφαλαιο.καλο σαββατοκυριακο.. kiss kiss
maraki27
New Moon Victim
New Moon Victim
maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Registration date : 30/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 22:07

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Θεέ μου τι τραβάμε με αυτό το ζευγάρι........τι μας κάνεις Μαράκι τι!!!!!!!!

Μου άρεσε ιδιαιτέρως το ότι ο Έντουαρτ συμφώνησε σε αυτά που του είπε η γριά Κρουέλα γτ φοβήθηκε για τη ζωής της Μπέλα. Και μεταξύ μας ήξερε με τι τον απειλούσε η καρακάξα. Δεν του αποκάλυψε τυχαία ότι αυτή κρυβόταν πίσω από την ληστεία. Σίγουρα έχει καταλάβει ότι έχει αισθήματα για εκείνη και μάλλον τον ρώταγε τόσο επίμονα για το τι νιώθει για να τον φέρει προ τον ευθυνών του και να τον κάνει να το συνειδητοποιήσει. Με προβλημάτισε αρκετά το ότι άφησε να εννοηθεί μια προθεσμία που αφορά τη λήξη της σχέσης Μπέλα-Ρωσοβουτυροκεφτέ. Αλλά φαντάζομαι ότι οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.
Το αγόρι μας έκανε καλά και την απομάκρυνε για λίγο. Αν και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να της πει την αλήθεια γτ θα το βρει μπροστά του στη συνέχεια και όλα εδώ πληρώνονται!!!!!!

Χάρηκα πάρα πολύ που αποφάσισε να χωρίσει τον Ρωσοαντιπαθούκλα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 252380 Δεν κάνει για το κορίτσι μας. Βασικά δεν κάνει για καμιά γυναίκα. Ο πατέρας μου απ' όταν ήμουν μικρή μου έλεγε "κορίτσι μου να βρεις άντρα αντίσιο, να μην κεφτεδίζει" Ε λοιπόν ο Άντριαν είναι κεφτές και με μπόλικο κύμινο. Οπότε δεν θα χάσει και τπτ σημαντικό.

Η WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 442819 ήταν πιστεύω από της καλύτερες σου γενικά και η καλύτερη ειδικά στο DB. Έβγαζε τόσο αισθησιασμό, πάθος αλλά και όλη την καταπιεσμένη αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον....και ναι επιτέλους το παραδέχτηκε...........τον αγαπά WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 620541
Θα μου πεις εκείνος δεν το άκουσε.....δεν πειράζει εμένα, προς το παρόν, μου αρκεί που τα μάθαμε εμείς. Η ρομαντική μου καρδιά χόρεψε κλακέτες WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 388681 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 388681 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 388681

Σχετικά με το τέλος θέλω να ασκήσω βέτο και να αφιερώσω ένα τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=CjqFGU3rYV0
Νομίζω αυτό τα λέει όλα. Και αυτός ο Έντουαρτ.....αφού τη βλέπεις πως είναι και μετά από όσα της έχεις κάνει αντί να της ανοίξεις την καρδία σου και να της πεις πως νιώθεις τα κάνεις σαλάτα......ε μα κύριε no παρακαλετό no Μπέλα......άντρες τι να πεις WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 626465

Λάτρεψα τη σκηνή στην πισίνα και το πόσο κοντά ήρθαν WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 98735

Περιμένω με τεράστια αγωνία τη συνέχεια. Έχω και κάποια σενάρια στο μυαλό μου αλλά θα τα ποστάρω σε επόμενες μέρες για να έχουν διαβάσει όλες το κεφάλαιο.

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι ακόμα καλύτερο και πιο έντονο. Το συγκεκριμένο ήταν απλά υπέροχο και αυτό που μου αρέσει πολύ στη δουλεία σου είναι το πόσο προσεγμένη είναι από όλες τις απόψεις.

Θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 201917
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 22:11

το τι θα προτεινε η ι γιαγια του αντριαν στον εντουαρτ , ηταν προβλεπομενη ... ο εντουαρτ υπερασπιστηκε κατα ενα περιεργο λογο τον αντρια , και μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε και την μπελλα βεβαια , δεχτηκε , αφου ειναι ερωτευμενος μαζι της ... η μπελλα οντως εχανε σιγα σιγα τον εαυτο της και ηταν λογικο να σκεφτει να παραιτηθει .. το ταξιδι ηταν η καλυτερη ευκαιρια και για τους δυο και για πρωτη φορα , εκαναν ερωτα , για πρωτη φορα εδειξαν συνασθηματα που ειχαν αναγκη να δειξουν , ωστόσο ο εντ δεν καταφερε να της εκφρασει τα συναισθηματα του, ο φοβος και το παθος τον κυριευσε ... η μπελλα εβαλε ενα τοιχος όμως αναμεσα σε εκεινη και τον εντ, τον θελει όμως πολυ ... ο εντουαρτ τωρα ζητησε να σταματησει το παιχνιδι ματαξυ τους , γιατι οπως και να το κανεις πληγωθηκε .. το τελος με την μπελλα φερνει συναμα και το τελος με την συμμαχια με την γιαγια του αντριαν , αφού από την στιγμή που δεν θα ειναι μαζι δεν θα εχει την ευκαιρια να ειναι μαζι να την πεισει να ειναι μαζι ... εκπληκτικο κεφαλαιο και μπορω να πω οτι ηταν απο τα καλυτρα λεμονια....
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 22:35

Μπράβο τη γιαγιά!Αν και στην αρχή μας ταλαιπώρησε με τις θεωρίες της μπήκε αμέσως στο ψητό απροκάλυπτα και χωρίς υπεκφυγές.Η συμφωνία έκλεισε,οι απορίες μας λύθηκαν προς στιγμήν και περνάμε στο θέμα της Μπέλλα και του Άντριαν. Επειδή είμαι καλό παιδί και η μαμά μου μού έχει πει να μη λέω ψέματα,περίμενα πως ο Έντουαρντ θα δεχόταν την πρόταση της γραίας με τα γκρι μάτια.

Οι πληροφορίες που μας δίνει η Μπρι για την Άννα μάλλον προέρχονται απο τη Wikipedia.Δεν εξηγείται αλλιώς.Χαίρομαι που η Μπέλλα αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.Κουράστηκε πλέον με αυτή την κατάσταση,θέλει να απαλλαγεί όσο κι αν την πονάει.Πρέπει να βρει χρόνο και να ξαναβρεί τον εαυτό της χωρίς να φοβάται και να σκέφτεται όλα όσα την κρατάνε πίσω.

Κάπου εκεί κολλάει η σοφή ρήση "Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια,ο Θεός χαμογελάει..."Λοιπόν,ενώ το κορίτσι μας είναι αποφασισμένη να τους χώσει μια μούντζα και να κάψει και το σουτιέν της στη μέση της πλατείας δείχνοντας πως δε θα είναι μια ζωή υποταγμένη στους άντρες(καλά το παρατράβηξα λίγο Rolling Eyes )κάπου εκεί παρεμβάλλεται ένα ταξιδάκι καθαρά επαγγελματικό.

Τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα πολύ ένα ταξίδι αναψυχής με όλα τα κομφόρ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.Αν και ο συγκεκριμένος προορισμός ήταν λίγο ειρωνικός για την Μπέλλα φαίνεται να ευχαριστήθηκε τη φιλοξενία των Ασιατών.Μια κρυστάλλινη πισίνα με τον Έντουαρντ μέσα είναι η φαντασίωση καθεμίας και παρακαλώ παραδεχτείτε το.Βέβαια,εγώ θα προτιμούσα κάποιον άλλο αλλά ας μην ξεφεύγουμε,τώρα αναλύουμε τα προσωπικά άλλων.
Γενικά η περιγραφή του στιγμιότυπου της πισίνας γέμισε το μυαλό μου με πολύ ωραίες εικόνες.Μόλις βγήκα απο το μπάνιο για να νιώσω κι εγώ το ζεστό νεράκι οπότε καταλαβαίνετε.

Μα και το μαγιό μαύρο;Ε,αυτό παραπάει.Παραδέχομαι πως το μαύρο είναι ένα απο τα αγαπημένα μου χρώματα αλλά δεν το έχω εντάξει και τόσο πολύ στην καθημερινότητά μου.Θα μου πείτε πως το μαύρο κρύβει πολλές σημασίες πίσω του.Θα συμφωνήσω.Όχι που δε θα πήγαινε στο δωμάτιό του.Χα χα χα...κάπου είχα ακούσει πως τα αποχαιρετιστήρια είναι και τα καλύτερα.

Θα μπορούσα παρακαλώ στη συνάντηση Μπέλλα-Άντριαν να υπάρχει επίσης ένα αποχαιρετιστήριο και η Μπέλλα να φοράει έναν κορσέ που θα γράφει "Κοίτα τι έχασες,ηλίθιε";Ξέρω κλεμμένο από το "Άκρως Οικογενειακόν" αλλά θα ήταν το κάτι άλλο.

Επανέρχομαι στο δωμάτιο του Έντουαρντ με το χαμηλό φωτισμό.Η πρώτη αληθινή λεμονάδα και μάλιστα σε κρεβάτι.Σημειώστε το αυτό παρακαλώ.Κρεβάτι.Δεν έχει σημασία που ο Έντουαρντ δεν την άκουσε να το ψιθυρίζει.Σημασία έχει πως αυτή βρήκε το θάρρος να το ξεστομίσει έστω και ψιθυριστά,έστω κι ενώ εκείνος κοιμόταν.Αλλά το πρωί,η συνάντηση στην τραπεζαρία μου έφερε δάκρυα στα μάτια.Ε,δεν μπορώ όταν πληγώνονται οι άντρες.Παθαίνω ένα κάτι...Καλά οι γυναίκες είμαστε συνηθισμένες αλλά αυτό το παιδί και μάλιστα ύστερα απο τον τρόπο που τον αντιμετώπισε αυτή χωρίς να παραδέχεται την αλήθεια και καταπιέζοντας τα αισθήματά της,ουσιαστικά πετώντας την προηγούμενη βραδιά στα σκουπίδια και χαρακτηρίζοντας ως ένα ψέμα...λοιπόν,καλά έκανε και αντέδρασε έτσι το παλικάρι.Ξέρω από εγωισμό γιατί κι εγώ περιλαμβάνομαι σε αυτό το κλαμπ.Τέλος μαντάμ.Αν δε μας θες εσύ μια εμείς δε σε θέλουμε δέκα.

Όλα αυτά ήταν επιφανειακοί σχολιασμοί και παρατηρήσεις.Με άγγιξε αυτό το κεφάλαιο και τολμώ να πω πως είναι το πρώτο της ιστορίας που το νιώθω σαν δικό μου κομμάτι πολύ απλά γιατί οι μάσκες πέφτουν και σπάνε.Παραδέχτηκαν στον εαυτό τους την αγάπη,δε μιλάμε απλά για έλξη ή έρωτα αλλά για αγάπη.Ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο.Πάνω απο τα δικά τους "θέλω" σκέφτονται τον άλλο και βάζουν τα δικά του θέλω,τις δικές του προτιμήσεις πάνω απο όλα.Ανήκουν μαζί μακριά από τους άλλους που τους το χαλάνε.Δεν είναι μαζί όχι μόνο από εγωισμό και ηθικές αναστολές αλλά κυρίως λόγω εξωτερικών συγκυριών.

Αν και δεν είμαι ικανοποιημένη απόλυτα απο το συγκεκριμένο σχολιασμό μου,σου παραδίδω ένα πετσετάκι για την προίκα σου με την ευχή να δω νέο κεφάλαιο την επόμενη εβδομάδα.

WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 22:50

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν!

Και να τα πρώτα, πετσετάκια - σεμεδάκια - τραπεζομαντηλάκια! lol!

Λοιπόν αν άγγιξε εσάς 1 φορά αυτό το κεφάλαιο εμένα με άγγιξε 100! Πρόκειται πραγματικά για αγάπη, αληθινή και συγκλονιστική, αυτή που δεν μπορείς να παραδεχτείς, που σε λυγίζει και σε κάνει κομμάτια.

Γιατί κανένας από τους δύο δεν είπε την αλήθεια; Γιατί δεν έκανε έστω ο ένας το πρώτο βήμα να εξομολογηθεί την αγάπη του; Η Μπέλλα το κάνει με τη σιγουριά βέβαια ότι εκείνος δεν μπορεί να την ακούσει. Ο Έντουαρντ επίσης το κάνει όταν την προσκαλεί, την παρακαλά να πάει μαζί του. Είναι μία υπέρβαση για τον καθένα ξεχωριστά αλλά επειδή η αγάπη 'κοστίζει' και κανείς από τους δυό τους δεν είναι έτοιμος να πληρώσει αυτό το κόστος και κυρίως από φόβο δεν τολμάνε να το κάνουν.

Αντίθετα, για άλλη μία φορά βγαίνει και λίγος εγωισμός στην επιφάνεια. Η Μπέλλα βγαίνει στην άμυνα για να προστατευτεί, ίσως και να ανακουφίζεται όταν της λέει ότι το παιχνίδι τελείωσε γιατί ξέρει ότι από εκεί και πέρα δεν θα την ξαναενοχλήσει (με αυτό το πλευρό να κοιμάται! Razz ) θα της είναι πολύ πιο εύκολο να θέσει το σχέδιο της σε εφαρμογή.

Ο Έντουαρντ πάλι εξοργίζεται, πληγώνεται γιατί πάνω που έχει αρχίσει να πιστεύει στην αγάπη, πάνω που αγωνίζεται για να ξεδιαλύνει και να καταλάβει τα ίδια του τα συναισθήματα εκείνη του τα πετάει στα μούτρα.

Τόσο μπέρδεμα θα πείτε επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να παραδεχτούν το προφανές; Ας το σκεφτούμε λίγο. Πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στη καθημερινή μας ζωή τελικά και πόσο δύσκολα τα κάνουμε εμείς οι ίδιοι; Και αυτό θα συνειδητοποιήσουν σύντομα, απότομα και με άσχημο τρόπο και οι δύο. Wink

Φυσικά θα κρατήσω κλειστό το στοματάκι μου και δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα για τη συνέχεια. Αυτό ήταν ένα κεφάλαιο μεταβατικό και ρομαντικό νομίζω. Στο επόμενο μας περιμένουν πολλές ανατροπές, εκπλήξεις, γρήγορες εξελίξεις και σας προειδοποιώ ότι θα έχουμε αρκετές εναλλαγές των δύο προσώπων μέσα στο ίδιο κεφάλαιο αλλά είναι απαραίτητο για να δούμε αυτά που πρέπει για χάρη της πλοκής.

BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 14 Οκτ 2011 - 23:15

Μαιρη μου ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Λοιπον....

ηταν οτι καλυτερο, για ενα βραδυ παρασκευης, πουυ βρεχει του σκοτωμου!!!

Η γιαγια Ιρινα θεριακλου μας βγηκε!! Γερο ποτηρι η τσαρινα!!!Τετραπερατη!!
Ενα ισον κανενα!!

Στανταρ εχει πεσει παρακολουθηση και των γονεων!!

Ημουν σιγουρη εξ αρχης οτι η εκφραση της γιαγιας ηταν σρυφνη, η εμφανιση της αυστηρη και σιγουρα με πολυ σκληρες γραμμες, πολυ straight. Το γεγονος οτι εχει γκρι ματια και μαλλια χρωματολογικα,μας κανει ακομη περισσοτερο να την βλεπουμε ως μια επιβλητικη παρουσια, και απο αποψη εξωτερικη-εξωγενη αλλα και απο εσωτερικης αποψης-ιδιοσυγκρασιας...

Εχει σιγουρα ζησει πολλα πραγματα αυτη η γυναικα, και εχει σκληραγωγηθει.Δεν σηκωνει αρνησεις και ειρωνιες, και μπορει ανετα να φερει σε δυσκολη θεση καποιον, εως και να εκμαιευσει πληροφοριες, μονο και μονο απο μια απλη συζητηση.

Η προταση της δεν ηταν κατι νεοτερο η αληθεια ειναι. Δηλαδη του εδωσε το ελευθερο να πραξει οπως εκεινος νομιζει. Και αυτο ηταν καλο..Απο μια αποψη τον διευκολυνει εως ενα σημειο,αλλα εχω την αισθηση οτι οταν μαθει περι της συμφωνιας η Μπελλα θα γινει το λιγοτερο εξαλλη!!

Και θα πληγωθει ασχημα και βαθυτατα, διοτι θα νομιζει οτι ολο ηταν προσχεδιασμενο και οτι ο εντουαρντ την προσεγγισε μονο και μονο για να την χωρισει απο τον Αντριαν λογω της συμφωνιας με την τσαρινα. Θα νιωσει οτι δεν την εκτιμα ουτε ως ανθρωπο, ουτε ως γυναικα, αλλα ουτε ως συντροφο αργοτερα. Πραγμα που φυσικα δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση.

Εφοσον ομως η τσαρινα υποχρεωσε τον Εντουαρντ και του παρεθεσε γεγονοτα, δεν μπορουσε να κανει πισω...Ειδικα οταν διακυβεβεται η υγεια και η ζωη της Μπελλα, που τοσο αγαπα. Και πλεον το αποδεχεται και το παραδεχεται ανευ ορων. Φυσικα ομως δεν ειναι σε καμμια περιπτωση σε θεση να ρισκαρει ουτε την υγεια της, ουτε την επιχειρηση του, αλλα ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ τη ζωη της!!

Και μου εκανε εντυπωση το οτι εδειξε συμπονοια ως προς το θεμα του Αντριαν. Οτι ειναι υποχειριο της γιαγιας του και κατ επεκταση της βασιλικης-ευγενικης καταγωγης του. Status Quo λενε... Φυσικα ο Αντριαν ειναι αξιος της μοιρας του!! Δεν θελω να τον κακολογισω - τον λυπαμαι εν μερει- αλλα δεν θελω και να τον δικαιολογησω η να χρυσωσω το χαπι. Σε καμμια περιπτωση. Αν ηθελε μπορουσε να απαλλαγει απ ολα , τους παντες και τα παντα για να κανει αυτο που θελει. Εν προκειμενω, αν ηθελε να ειναι με την Μπελλα, την αγαπουσε ολοκληρωτικα, και ηταν επικεντρωμενος εκει, θα μπορουσε να ρισκαρει τα παντα. Απλα δεν ειναι του χαρακτηρα του, δεν ειναι αρκετα ωριμος για τοσο μεγαλεες αλλαγες και δεν θελει να τις κανει διοτι τον ικανοποιει η μετριοτητα μιας σχεσης. Αγαπα την Μπελλα απλα οχι ολοκληρωτικα! Αγαπα περισσοτερο το αξιωμα του. Δυστυχως γι αυτον, τον βλεπω να καταληγει με την κινεζα, ή με τον Τζεικομπ... lol!

Αυτο που δεν ηθελα σε καμμια περιπτωση, ειναι να πληγωθει η Μπελλα απο τη συμπεριφορα του Αντριαν. Λογικο ειναι να ζηλεψει διοτι ειναι η επισημη αγαπημενη του- τυπικα ατυπα- αλλα το οτι δεν προσπαθησε να την βρει ο Αντριαν κατα τη γιορτη δεν μου αρεσε καθολου!!!

Απο κει και περα, καλο ειναι το οτι το πηρε αποφαση να το ξεκοψει με τον Αντριαν. Ηταν ανοητο το να εμμενει σε μια βαλτωδη κατασταση, η οποια δεν εχει προοπτικες εξελιξης ουτε φυσικα και περεταιρω συναισθηματα να της προσφερει.

Το οτι θελησε να φυγει και απο την εταιρια το κατανοω. Εν μερει. Θελει να τα αφησει ολα πισω, το καταλαβαινω, ειναι πιεσμενη απο σχεσεις, παραλληλες σχεσεις, εκβιασμους, φιλιες μυστικα, τον Αντριαν, τη δουλεια, κινδυνεψε η ζωη της μην το ξεχναμε. Και θελει να φυγει, να ξεφυγει να αναζητησει μερικα χαμενα σημαδια παιδικοτητας, αθωοτητας και ξεγνοιασιας. Να επιστρεψει σε κατι γνωριμο, σε κατι που θα την κανει να νιωθει ασφαλης, χωρις καποια απειλη η ανταλλαγμα.

Το τηλεφωνημα του Εντουαρντ φυσικα την ξαφνιασε,προς στιγμην πιστεψα πως την πηρε απλα για να δει πως ειναι , η και πως το ταξιδι τελικα ηταν προφαση για να μεινουν μονοι.
Αλλα αποδειχθηκε λαθος ο συλλογισμος μου. Οντως εκλεισε η συμφωνια.

Το οτι ετεροχρονισμενα την αναζητησε ο Αντριαν και εκεινη τον απωθησε, δειχνει ποσο πληγωμενη και μπερδεμενη ειναι.Θελει παση θυσια να ξεφυγει, ακομα και αν αναγκαστει να χαθει απο τους παντες και τα παντα.

Χρειαζοταν υπνο χαλαρωση και ηρεμια. Μετα το κλεισιμο της συμφωνιας, και αφου κλασσικα της την επεσε ο ενας εκ των συνεταιρων-ειναι η δεν ειναι κουκλα!?- θελησε να ηρεμισει ξανα, να μην προκαλεσει τις καταστασεις, και να μην μεινει επ ουδενι μονη με τον εντουαρντ γιατι φοβαται τον εαυτο της γυρω του. Φοβαται οτι θα την πεισει, οτι θα ξανακυλισει. Γι αυτο φευγει και για την πισινα. Γιατι αν μη τι αλλω το νερο σου παιρνει καθε βαρος, σε βοηθα να χαλαρωσεις και να διωξεις καθε εννοια!

Βεβαια δεινος κολυμβητης ειναι και ο Εντουαρντ- οχι που δεν θα ηταν!!-Και κατα κυριο λογο η μπελλα μαγευεται η καλυτερα εντυπωσιαζεται απο τις κολυμβητικες του ικανοτητες, μιας και μεσα στο νερο εμοιαζε να ειναι στο φυσικο του περιβαλλον ο Εντουαρντ. Εκεινη παραδωμενη, και βυθισμενη στην μαγεια της στιγμης και της εικονας χανεται μαζι του στο νερο. Εξαγνισμενοι και τελειως ανυπομονοι πλεον καταληγουν στο δωματιο του, και χανονται στο παθος της στιγμης.

Το μονο που υπαρχει ειναι αυτοι οι δυο, κανεις αλλος. Στο δωματιο υπαρχει το παθος η αγαπη τα ανειπωτα λογια, αλλα και τοσα αλλα συναισθηματα που ο ενας φοβοταν τοσο καιρο να δειξει στον αλλο. Το κρεββατι πλεον, ολοκληρωσε και κλειδωσε τις αναλογιες. Ηταν πλασμενοι ο ενας για τον αλλο. Πλεον δεν εμεναν στην στεγνη και ανουσια- σαρκικη σεξουαλικη πραξη, αλλα εκαναν ερωτα.

Δεθηκαν εκεινο το βραδυ. Κοιμηθηκαν για λιγο αγκαλια, και μετα απο αυτο η Μπελλα εφυγε τρομαγμενη απο τα συναισθηματα που εκεινη ενοιωθε. Αντιθετα ο Εντουαρντ θελησε να την εχει εκει μαζι του, να της εξομολογηθει τα παντα. Αλλα για μια ακομη φορα κατι τετοιο φανηκε αδυνατον. Η Μπελλα παλι απομακρυνθηκε.

Υψωσε ενα τοιχο μεταξυ τους, για να μην προδιδει τα συναισθηματα της, να μην πληγωθει, να μην φανει οτι αρχισε να εξαρταται ψυχολογικα απο αυτον, να μην δειξει οτι τον αγαπα βαθια. Και φυσικα ολαλογω υπερμετρου και ακατασχετου εγωισμου.

Το ιδιο, την ιδια τακτικη ακολουθησε και ο εντουαρντ ο οποιος ενω ξεκινησε με τις καλυτερες προθεσεις και προδιαγραφες, φανηκε στο τελος αδυναμος να υπερπηδησει το τειχος αυτο, ανικανος να απομακρυνει το προσωπειο αυτο της αδιαφοριας της Μπελλα, και εβαλε μπροστα τον δικο του εγωιστικο τροπο.

Ετσι, μετα απο μια ψυχρη συντομη λεκτικη διαμαχη, απομακρυνθηκαν.Τυπικα.

Και καπως ετσι το σεξουαλικο τους παιχνιδι ελαβε τελος.

Ο Εντουαρντ δηλωσε ευθαρσως οτι βαρεθηκε, και αυτο οπως πιθανοτατα θα δουμε παρακατω πληγωσε την Μπελλα.Φυσικα και θα πληγωνε καθε γυναικα κατι τετοιο. Ειναι ξεκαθαρα προσβλητικο!

Αναμενουμε λοιπον τη συνεχεια!!

Μαιρη μου, παρακαλω, ο Αντριαν να καταληξει γκει... lol!

Λοιπον, ευχαριστουμε για το εξαισιο και δυνατο απο καθε αποψη αυτο κεφαλαιο!!

Περιμενουμε εναγωνιως νεα σχολια σου, πανω στις καταστασεις και τους χαρακτηρες, και φυσικα τα σχολια σου για τα σχολια μας!!!!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 1:20

Τι να πω εγω τωρα...?Μαιρη εκλαψα...οχι απλα δακρυσα αλλα εκλαψα με αναφυλητα.Απο την στιγμη που του ειπε σ'αγαπω μεχρι το τελος...Δεν με λυγισες απλα...κομματια με εκανες...

Για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.Η γιαγια του Αντριαν ηταν οπως την φανταζομασταν απο την αρχη.Ψυχρη και αδιστακτη...φαινεται ξεκαθαρα και στο χρωμα των ματιων της.Γκριζο οπως και η ψυχη της.Η οποιαδηποτε λαμψη ζεστασιας μεσα σε αυτο τον συννεφιασμενο παγο πρεπει να ειναι τοσο σπανια οσο και ο ηλιος τον χειμωνα.Τον Αντριαν λυπαμαι...οσο και να τον αγαπαει η γιαγια του αμφιβαλλω αν την ενιωσε ποτε αυτη την αγαπη πραγματικα.

Ο Εντουαρντ εσπευσε να την υπερασπιστει...και ισως ο μονος λογος που συμφωνησε ξεκαθαρα ηταν γιατι φοβηθηκε πως θα της εκανε ακομη μεγαλυτερο κακο απειλωντας ισως την ιδια της την ζωη.Ο Εντουαρντ ειναι εγωιστης και αυθαδης οταν πρεπει...ακομη κι οταν δεν ειναι απαραιτητο μερικες φορες βεβαια.Δεν βλεπω ομως για ποιο λογο δεν της πεταξε πως οντως θα το εκανε αλλα επειδη ο ιδιος το ηθελε και για κανεναν αλλο λογο.Στο κατω κατω παλευει για αυτην επειδη την χρειαζεται...την αγαπαει και δεν μπορει να την βλεπει με αλλον.Το χειριστηκε αψογα ικανοποιωντας το εγω της Αιρινα.Ομως για εκεινον δεν αλλαξε κατι...θα επραττε ακριβως με τον ιδιο τροπο ακομη κι αν εκεινη δεν του ελεγε τιποτα.Ισως απλως να του εδωσε το κινητρο να δρασει πιο γρηγορα.

Για τον Αντριαν πραγματικα δεν δινω δεκαρα....μπορει να παρει και τον Καρολο της Αγγλιας κσι τον Τζεικομπ κουμπαρα...Μακρια απο μας μονο να ειναι....και μην τυχον την πληγωσει περισσοτερο...

Κι επιτελους βλεπουμε τον Εντουαρντ να εστιαζει περισσοτερο στην σχεση μεταξυ τους παρα στην δικη της με τον Αντριαν...ειχε δικιο...κανενας απο τους δυο τους δεν ειχε καμια δουλεια εκει.

Οσο αφορα την Μπελλα απλως της βγαζω το καπελο.Δεν εχω ξανα δει τοσο δυνατο και περηφανο χαρακτηρα.Την τελευταια φορα που την ειδαμε εφευγε τρεχοντας μακρια απο ολους και απο ολα,απο τους δυο μεγαλυτερους ερωτες της ζωης της που σε καποια στιγμη που ουτε η ιδια καταλαβε ηρθαν και συγκρουστηκαν γεμιζοντας τα μεσα της πληγες.Κι εκεινη αντι να βολευτει με την οποιαδηποτε λυση αποφασιζει να ξεκοψει κι απο τους δυο.Μπορει να μπλεχτηκε σε αυτο παρα την θεληση της ομως ξερει πως επαιξε με την φωτια και εχασε...και προτιμα να θυσιασει ολα της τα συναισθηματα στον βωμο της λογικης παρα να συνεχισει να χτυπαει το κεφαλι της σε αδιεξοδα.Η Αιρινα να κοιμαται ησυχη...πετυχε τον σκοπο της και δεν νομιζω καν ο Αντριαν να παλεψει για αυτην...το λυπηρο ομως ειναι πως αυτη δεν εχει πλεον την δυναμη να παλεψει για τον Εντουαρντ.

Τι ειρωνια ειναι να νιωθεις οπως αυτοι οι δυο και να μην τολμας να εκδηλωθεις επειδη φοβασαι την απορριψη.Αν καποιος απο τους δυο μιλαγε ξεκαθαρα ισως ολα να εμπαιναν στην θεση τους κατευθειαν.

Του Εντουαρντ του το αναγνωριζω...την προσεγγισε με τον πιο διακριτικο τροπο.Μετα απο ολη την συναισθηματικη θυελλα που ειχε να αντιμετωπισει και επειτα απο ολα οσα πληροφορηθηκε της εδωσε τον χωρο της.Την σεβαστηκε διχως να την ενοχλησει απευθειας.Προτιμησε να αφησουν τα πραγματα να εξελιχθουν μονα τους στο ταξιδι υποθετοντας πως ισως οταν την επαιρνε μακρια απο ολους και απο ολα θα ηταν πιο ευκολο,να της δωσει να καταλαβει πως πραγματικα νιωθει για αυτην...να την αφησει να ριξει μια καλυτερη ματια μεσα στην ψυχη του,να την διαικδικησει με τον τροπο του.

Κι οταν εκεινη ηταν απομακρη παλι δεν εκανε τιποτα.Κι οταν ο αλλος ο λιγουρης εμεσως πλυν σαφως της την επεφτε αν και ειναι σιγουρο πως μεσα του εβραζε και το μονο που ηθελε ηταν να του κανει την μουρη χυλο και παλι ουτε ειπε ουτε εκανε τιποτα.Ισως να τον καθησυχασε και το γεγονος πως η Μπελλα οντως παραδεχτηκε πως ηταν δωρο...να τον εκανε να νιωσει καλυτερα η επιβεβαιωση πως οντως ηθελε και συνεχιζε να την φοραει,πως δεν ενιωθε αναγκασμενη να κουβαλαει αυτο το κομματι του μαζι της.Μπορει η Μπελλα να αρνηθηκε την προταση του επειτα αλλα η μοιρα τους ειναι τοσο μπλεγμενη που οσο κι αν θελει δεν μπορει να του ξεφυγει.

Μπορω να φανταστω ανετα το βλεμμα της οταν ειδε την κορμαρα του μεσα στο νερο εκεινης της πισινας.Λατρευω την οικειοτητα που νιωθουν μεταξυ τους.Ακομη και το γεγονος πως μπορουν να αστειευονται με το ολο μεταξυ τους "παιχνιδι"που μονο παιχνιδι δεν ειναι πια.Η Μπελλα το εχει παρει αποφαση πως θα βγει απο την ζωη του ομως οταν την παιρνει στην αγκαλια του ολα ειναι πιο ηρεμα μεσα της.Κι ο φοβος της για απορριψη πιο συντριπτικος απο ποτε...

Η παιχνιδιαρικη πλευρα του Εντουαρντ ειναι κατι που θα ηθελα να βλεπουμε πιο συχνα.Πραγματικα ετσι οπως τον βλεπουμε στα τελευταια κεφαλαια ειναι ενας ανθρωπος που δεν μπορεις παρα να αγαπησεις και να δεθεις μαζι του.Και η Μπελλα εχει μπλεχτει τοσο πολυ στα δυχτια του που δεν προκειται να ξεφυγει ποτε.

Οπως ειπα και πιο πανω ειλικρινα προσκυνω την δυναμη ψυχης που εχει αυτη η κοπελα.Ακομη κι οταν την φιλαει εχει την δυναμη να αντισταθει.Μονο οταν την παρακαλαει τον ακολουθει σαν ενα τελευταιο γλυκο ταξιδι πριν πεσει στον γκρεμο....για τελευταια φορα υποσχεται στον εαυτο της.Παραδινεται σε αυτον μιας και ποτε δεν ειχε το κουραγιο να του αντισταθει ποσο μαλλον τωρα.Ομως τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα για την Μπελλα...λες και παιρνει μια τελευταια ανασα ζωης λιγο πριν θαψει ολα οσα αγαπαει για παντα.Ρουφαει την καθε στιγμη μαζι του λιγο πριν την οδηγησει ο δημειος στην κρεμαλα...

Πλεον κι οι δυο ξερουν το σωμα του αλλου οσο δεν παει ομως χωρις καν να ειπωθουν οι λεξεις κανουν ερωτα για πρωτη φορα.Η αναγκη τους τους οδηγει εκει και ο φοβος τους ειναι που τους κραταει πισω.Πραγματικα ολα αυτα τα συναισθηματα που ξεχειλιζαν απο εκεινη την στιγμη με καταπιαν οπως και τους ιδιους...δεν ξερω απο καποιο σημειο και μετα χαθηκα μεσα στις γραμμες νιωθοντας τα παντα.Η απελπισια και η αναγκη της Μπελλα ειναι τοσο εντονη που με εκανε να ματωσω....ειναι πραγματικα τραγικο το πως κρατιοταν απο εκεινη την τοσο γνωριμη μα και τοσο ιδιαιτερη επαφη μαζι το,κατι που περιμενε ολο αυτο τον καιρο να συμβει ακομη κι αν δεν το παραδεχοταν ουτε στον ιδιο της τον εαυτο...και την ζει στο επακρο νομιζοντας πως δεν θα την ξανα ζησει ποτε...ενα τελειο φιναλε σε μια τραγικη ιστορια.

Κι οταν ξυπναει μεσα στα χερια του παλι βρισκει το κουραγιο να μαζεψει τα κομματια της και να φυγει...να συρθει μεχρι τα κρυα σεντονια ενος ξενου κρεβατιου και να μεινει εκει διαλυμενη και μονη...και εδω ειναι που ρωτας αυτο το γαμ...γιατι...μερικες φορες δεν θα επρεπε να φοβομαστε τοσο πολυ.

Οσο για τον Εντουαρντ μπορω μονο να υποθεσω τι σκεφτοταν.Το γεγονος πως εκανε ερωτα μαζι της νομιζω πως του βγηκε τελειως αυθορμητα...κατι που ηθελε να κανει εδω και πολυ καιρο.Ομως επρεπε να ξερει πως ετσι οπως ειχαν μεινει τα πραγματα μεταξυ τους δεν θα μπορουσαν ποτε πραγματικα να πανε παρακατω...Τι περιμενε...πως το αλλο πρωι θα την εβρισκε μεσα στην αγκαλια του και πως ολα θα λυνονταν μαγικα και ευκολα...?Λαθος του...Η Μπελλα μπορει να φαινεται δυνατη και αλυγιστη αλλα μεσα της κουβαλα πολλα διαλυμενα κομματια...και για πολλα φταιει αυτος ο ιδιος.

Οταν του ψιθυρισε σ'αγαπω διχως καν να εχει την δυναμη να τον κοιταξει....εκει ηταν που ξεσπασα σε λυγμους.Τοσο βαθια ειναι τα συναισθηματα της για αυτον που μπορει και τον αγαπαει παρα τα οσα της εχει κανει...διχως καν να τον ξερει πραγματικα.Γιατι μερικες φορες νιωθουμε πραγματα που μας ξεπερνανε....και η Μπελλα εχει αφησει την υπερβαση χιλιομετρα πισω.Αναρωτιεμαι αν ο Εντουαρντ βρισκεται ηδη στο ιδιο σημειο...αλλα ακομη κι αν δεν βρισκεται θα ερθει συντομα...οταν εκεινη θα φυγει και θα νομιζει πως την εχασε για παντα.

Οταν την πηρε αγκαλια και την αφησε στο κεντρο του κρεβατιου ηταν λες και της προσφερε μια μονιμη θεση στον θρονο της καρδιας του.Πως ειναι δυνατον να μην βλεπει τα σημαδια...?Την εκανε να λιωσει μονο το γεγονος πως παραδεχτηκε πως ειναι ομορφη...μονο μπορω να φανταστω την αντιδραση της οταν της πει πως την αγαπαει...

Δεν ξερω ποιος βρισκοταν σε χειροτερη κατασταση...ο Εντουαρντ οταν ξυπνησε διχως εκεινη διπλα του η η Μπελλα που περασε αλλη μια νυχτα που προφανως την εκανε ακομη πιο κομματια.Δεν επρεπε να φυγει...

Μονο μπορω να φανταστω ποσο χαλια πρεπει να ειναι ωστε να εχει καταντησει σκια του εαυτου της.Και για πρωτη φορα βλεπουμε την Μπελλα να φοραει το σκληρο προσωπειο και να λεει τα λογια που ματωνουν....Οσκαρ πρωτου γυναικειου ρολου πρεπει να της δωσουμε αφου καταφερε και ειπε κατι τετοιο οταν εχει το αγορι μου να την κοιταει με αυτον τον τροπο.Δεν ξερω ποιος ματωσε πιο πολυ...εκεινη ο Εντουαρντ η εμεις...

Και οντως αυτο θα ειναι το τελος...τουλαχιστον για τα πραγματα οπως τα ξερουμε μεχρι τωρα.Η Μπελλα θα χωρισει με τον Αντριαν και θα παραιτηθει...θα φυγει οπως ειπε και η ιδια.Και δεν θα πει ποτε πραγματικα κατι στον Εντουαρντ για την υποθεση της κλοπης.

Θα γυρισει στο Φορκς και ο Εντουαρντ μετα απο λιγο θα την ακολουθησει διχως να τον νοιαζει για τιποτα αλλο.Και εκει θα γνωρισει την οικογενεια της και θα καταλαβει τον πραγματικο λογο που η Μπελλα εκανε οτι εκανε....και τοτε θα νιωσει σκουπιδι.Ειλικρινα δεν ξερω πως θα καταφερουν να διαλυσουν ολους αυτους τους τοιχους που τοσο προσεκτικα εχουν χτισει...παντως τους θελω μαζι και συντομα....δεν τους αξιζει ολο αυτο...

Ο Εντουαρντ αντεδρασε υπερβολικα και δεν τον αδικω...Μετα απο την πιο αληθινη στιγμη τους πληγωθηκαν και οι δυο ανεπανορθωτα...ομως ο Εντουαρντ ισως να νομιζει πως ακομη εχει χρονο...ξερει πως δεν τα εννοει και μετα,οταν ηρεμησει θα την ζηταει ακομη πιο απεγνωσμενα ειδικα οταν την εχει νιωσει με αυτον τον μοναδικο τροπο..Ομως ο χρονος τελειωνει...

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να σε πεισω για το ποσο τεραστιο ταλεντο εχεις...Εισαι μεσα στην καρδια μου...εχεις ριζωσει για την ακριβεια...απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεια γραψει και περιμενουμε εν αγωνιοδως την συνεχεια....
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 19:30

Διάβασα τα ποστ σας με αφοσίωση και ειλικρινά δεν έχω λόγια... Έχετε πιάσει το νόημα 100%, σαν να είστε μέσα στο μυαλό μου! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 34442

Έγιναν κάποια σχόλια στο blog μου σχετικά και υπάρχουν κάποιες απορίες όπως γιατί δεν το εξομολογούνται επιτέλους ή γιατί η Μπέλλα κατάλαβε τώρα ότι δεν θέλει τον Άντριαν που τον είδε με τη Ρωσογιαπονέζα!

Το γιατί δεν εξομολογούνται τα αισθήματα τους για εμένα είναι απλό. Ο Έντουαρντ δεν το έχει ξανακάνει, είναι κάτι που δεν του έχει ξανασυβμεί, δεν ξέρει πως να φερθεί. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν πίστευε καν σε αυτού του είδους τα συναισθήματα. Αν γυρίσετε πίσω και ξαναδιαβάσετε την ιστορία από την αρχή θα δείτε πόσο διαφορετικός ήταν και πως σκεφτόταν. Ακόμα και τώρα κάνει εντύπωση και στον ίδιο, δεν έχει μάθει να λέει 'σ'αγαπώ' προς το παρόν προσπαθεί να το εκφράσει με τις πράξεις του οι οποίες φυσικά δεν βρίσκουν ανταπόκριση και πολλές φορές είναι βεβιασμένες.

Η Μπέλλα πάλι νιώθει πληγωμένη και προδομένη. Πιστεύει ότι δεν θα βρουν ανταπόκριση τα αισθήματα της και νομίζει ότι ξέρει τον Έντουαρντ. Αν μπούμε για λίγο στη θέση της θα καταλάβουμε την λογική της. Δεν είναι από αυτές που θα παρακαλούσε έναν άντρα, είναι υπερήφανη και δυναμική, προτιμά να υποφέρει παρά να πει στον Έντουαρντ την αλήθεια και να ταπεινωθεί.

Σε σχέση με τον Άντριαν μέχρι αυτό το σημείο ένιωθε άσχημα για αυτό που του έκανε και προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της ότι τον αγαπούσε, ήταν η ασφάλεια της. Όταν όμως βλέπει ότι εκείνος ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα κάποιας άλλης καταλαβαίνει επιτέλους πόσο αδύναμο είναι αυτό που έχει με τον Άντριαν και ότι στην πραγματικότητα δεν έχει αξία για κανέναν από τους δυό τους. Και φυσικά όλο αυτό σε συνδυασμό πάντα με τα δυνατά αισθήματα που νιώθει για τον Έντουαρντ τα οποία σταδιακά φουντώνουν όλο και περισσότερο. Από την άλλη δεν ξεχνά ότι ο Έντουαρντ την εκβίαζε. Μπορεί να τον αγαπάει, μπορεί να μην πιστεύει ότι θα την καταδώσει αλλά δεν είναι εύκολο να το αφήσει πίσω της να το ξεχάσει και να το προσπεράσει τόσο απλά.

Νομίζω ότι θα δούμε ακόμα πιο ξεκάθαρα όλα αυτά τα θέματα στο επόμενο κεφάλαιο.

Οι δικές σας απόψεις επί του θέματος βέβαια με έχουν καλύψει και με έχουν ξεπεράσει! Πολλές φορές είναι δύσκολο να δικαιολογήσεις τις συμπεριφορές των χαρακτήρων και την εξέλιξη μίας ιστορίας. Αν ρωτήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά τι θα θέλατε να γίνει στη συνέχεια είμαι σίγουρη ότι ο καθένας θα μου δώσει από μία εκδοχή που θα ικανοποιούσε τον ίδιο αλλά τελικά η εξέλιξη θα είναι αυτή που 'εκφράζει' τον δημιουργό.

Σε όλες μου τις ιστορίες ξέρω πάντα τι θα γίνει από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτή εδώ δεν αποτελεί εξαίρεση. Σίγουρα δεν θα ικανοποιεί τις προσδοκίες όλων αλλά οπωσδήποτε θα εκφράζει κι άλλους.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 20:40

Το προβλημα με αυτους τους δυο ειναι πως δεν εχουν βρεθει ακομη στην ιδια σελιδα.Ο Εντουαρντ οντως ειναι απειρος σε τετοια συναισθηματα και το παλευει με τον τροπο του...η κατασταση της Μπελλα ειναι απλα απελπιστικη...δεν της εχει μεινει απο πουθενα να πιαστει...οποτε τρεχει μακρια απο ολα...Στο παρελθον μας ειπες πως ο Εντουαρντ εχει νιωσει ετσι μονο μια φορα και παλι ηταν κατι πολυ πιο αθωο...υποθετω σε αρκετα μικρη ηλικια.Θα υπαρξει καποια αναφορα σχετικα στην συνεχεια...?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 20:58

Φυσικά! Θα μάθουμε πολλά για τον Έντουαρντ στη συνέχεια που δεν ξέρουμε. Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου από το επόμενο κεφάλαιο έρχονται πολλές ανατροπές. Και Εύη, αν έκλαψες σε αυτό το κεφάλαιο πετάξου στο περίπτερο και πάρε μία κούτα χαρτομάντηλα γιατί σίγουρα θα σου χρειαστούν. cry Για δύο - τρία κεφάλαια οπωσδήποτε!

Είμαι σίγουρη ότι θα με πάρετε με τις πέτρες με αυτά που θα γίνουν! lol!

BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 21:04

Μαιρη το ξερεις οτι με ανησυχεις ετσι??

Δεν μου αρεσουν πολυ τα χαρτομαντηλα...

επηρρεαζεται η ψυχολογια μου!!! lol!

αχ...ε ρε ψυχολογικες διακυμανσεις που θα χουμε!!

τι εχουν να δουν τα ματια μας!!

Μαιρη, την προταση μου την σκεφτηκες καθολου??
Σπόιλερ:
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 21:18

χα χα χα! lol! Ναι σωστά!

Βασικά νομίζω ότι θα ήταν πολύ μεγάλο πλήγμα για τη Μπέλλα να ανακαλύψει ότι ο 'πρώην' της με τον οποίο είχε δεσμό δύο ολόκληρα χρόνια πως είναι γκέι... και επειδή θα περάσει πολλά ακόμα η καυμένη δεν θέλω να της το κάνω αυτό! Θα μου πείτε εδώ το έκανες στη Μπρι, ναι αλλά αυτή αντέχει και θα έχει και την καλή την τύχη! Razz
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 15 Οκτ 2011 - 21:24

Δεν θα ηταν κακη ιδεα...

Εκτος αν το εβλεπε ιεραποστολικα η Μπελλα μετα...οχι οχι σε καμμια περιπτωση...

μπορει να ηθελε να τον βαλει στον ισιο δρομο μετα....

απαπα......

η μπρι το αντεξε, αλλα εβαλε μια ανθοδεσμη στα εξ ον συνετεθη...

δεν ηταν και η πιο πολιτισμενη αντιδραση... lol!

παντως μας βλεπω να κανουμε διπλα και τριδιπλα ποστ την αλλη βδομαδα με το επομενο κεφαλαιο...

θα προκαλεσουν αισθηση....και εχω την αισθηση εγω οτι δεν θα ειναι για καλο μας...

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: