| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 15 Οκτ 2011 - 21:45 | |
| Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Το θέμα είναι να προχωρήσω και να έχουμε έτοιμο κεφάλαιο το επόμενο ΣΚ. | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 15 Οκτ 2011 - 22:47 | |
| Αχ ποσο τελειο ηταν αυτο το κεφαλαιο...!Η Μπελλαεχει κουραστει με ολη αυτη την κατασταση και ειναι λογικο να θελει να ξεφυγει απο ολους και ολα... Μ'αρεσει απιστευτα που ο Εντουαρντ προσπαθει να κανει οτι κανει για να μην πληγωσει τη Μπελλα...! Η σκηνη στη πισινα ηταν θεικη!!! Τοσο αληθινη,απλα τελεια!!! Ειναι μεγαλο βημα πιστευω οτι εκαναν επιτελους ερωτα...!Τρομερη περιγραφη,πραγματικα!!!!! Δεν θα αναλυσω περισσοτερο το κεφαλαιο,τα κοριτσια εχουν κανει πληρη αναλυση...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αλλη μια φορα!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κεφαλαιο!!!!!!Περιμενω με τρομερη αγωνια τη συνεχεια!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 0:38 | |
| Αυτη την φορα ισως επειδη θα ειμαι προτετοιμασμενη δεν θα με παρουν τοσο τα ζουμια.... Ανυπομονω για ελελιξεις αν και υποθετω πως οι λεμοναδες θα αραιωσουν για λιγο στα επομενα κεφαλαια....την προηγουμενη φορα με επιασες απροετοιμαστη...τωρα το πολυ πολυ να γινω ενα με το πατωμα.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 12:01 | |
| Ε οχι βρε παιδια ο Αντριαν με τον Τζεικομπ!! Θα ηταν υπερβολικο και δεν θα μου αρεσε καθολου. Οσον αφορα αυτο το κεφαλαιο ηταν να απο τα πιο συναισθηματικα κεφαλαια που εχουμε γνωρισει.Οι ηρωες ερχονται αντιμετωποι με τα συναισθηματα τους και δεν ξερουν πως να αντιδρασουν.Δεν θα κανω ποστ τραπεζομαντιλο γιατι το εχω ηδη κανει,ωστοσο θα πω οτι ειναι απολυτα λογικα ολα αυτα που βγαζουν.Εγω σε αυτη την την στιγμη δεν μπορω να τους κατηγορησω για κατι.Ο Εντουαρντ εχει αλλαξει,καταλαβαινει οτι αυτο που νιωθει ειναι πολυ δυνατο αλλα δεν μπορει ακομα ουτε ο ιδιος να το χειριστει οπως πρεπει και προσπαθει με τον δικο του τροπο να την προσεγγισει.Η Μπελλα απο την αλλη ειναι σε μια δυσκολη κατασταση.Οσα θεωρουσε δεδομενα γκρεμιστηκαν.Καιγια πρωτη φορα καταλαβαινει οτι εχει δεθει υπερβολικα πολυ με τον Εντουαρντ.Τοσο πολυ που αρχιζει και ποναει.Νομζει οτι με το να φυγει θα λυθουν ολα της τα προβληματα. Ειναι μια ιστορια που την εχω λατρεψει απο το πρωτο κεφαλαιο και ανυπομονω να ερχεται η Παρασκευη για να διαβαζω κεφαλαιο!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 18:55 | |
| Φυσικά κι εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω, τους καταλαβαίνω και συμπάσχω μαζί τους. Όσο ανώμαλο και αρρωστημένο και αν είναι υπάρχουν φορές που δεν τολμάς να εξομολογηθείς τα πραγματικά σου αισθήματα από φόβο και εγωισμό. Σε αυτή τη θέση βρίσκονται αυτοί οι δύο άνθρωποι. Μπορεί να είναι ανόητο και κουτό, θα το συνειδητοποιήσουν, θα καταλάβουν τα λάθη τους αλλά θα είναι αργά. Έχω ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο, είναι σε καλό δρόμο αλλά επειδή είναι πολύ δυνατό, έντονο και με αρκετές ανατροπές δεν ξέρω πότε θα το τελειώσω. Όπως πάντα μόλις είναι έτοιμο θα σας πω και θέλω να πιστεύω ότι θα το προλάβω μέχρι το επόμενο ΣΚ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 21:13 | |
| Θα περιμενουμε με αγωνια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 21:17 | |
| Εσείς περιμένετε με αγωνία και εγώ χτυπιέμαι πάνω στα πληκτρολόγια δεξιά και αριστερά επειδή δεν μου βγαίνει η σκηνή όπως τη θέλω... Δύσκολοι καιροί για συγγραφείς! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 16 Οκτ 2011 - 21:44 | |
| Δεν σε φοβαμαι....εσυ μονο να μεγαλουργησεις μπορεις....το μονο πραγμα που δεν μπορεις να επιτυχεις εσυ ειναι να μας απογοητευσεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:14 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:17 | |
| Τι να μας ζεστανεις μαιρη μου???
Μας εκαψες!!!
Κυριολεκτικα...
It must HAVE BEEN ??
γιατι βρε μαιρη μου have been και οχι is??
θα εχουμε βαρησυμαντες δηλωσεις στο επομενο κεφαλαιο και νομιζω οτι ηδη πρεπει να ξεκινησω να προμηθευομαι χαρτομαντηλα....
πλουσια θα την κανω την διασημη επωνυμη εταιρια....
αααμαν...κλαμα που εχουμε να ριξουμε παλι.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:32 | |
| πω πω αυτο το τραγουδι το λατρευω κυριολεχτικα , αλλα ο τιτλος του και οι στιχοι του , με τρελαινουν .. μας εκαψες κυριολεχτικα , πως να περιμενουμε τωρα ?? εχω πολλη αγωνια !!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:34 | |
| Μην μου λες τετοια και μου κοβονται τα ποδια...κρατα λιγα χαρτομαντηλα και για μενα Μπελλα...καταρρακτες θα πεσουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:38 | |
| Εγώ σας είχα προειδοποιήσει να πάρετε χαρτομάντηλα! Πάρτε μία κούτα παραπάνω καλού, κακού... γιατί σας περιμένουν πολλά! (Βασικά, όταν θα ποστάρω αυτό το κεφάλαιο μετά θα κλείσω τη οθόνη του υπολογιστή μου γιατί είμαι σίγουρη ότι οι πέτρες που θα πετάτε θα με βρουν κατακέφαλα!) Μέχρι το ΣΚ, ακούστε το τραγούδι να το εμπεδώσετε ώστε να προετοιμαστώ κι εγώ ψυχολογικά για το *μαύρο* δαγκωτό που θα φάω! Υ.Γ. Δεν λέω τίποτα άλλο, μην με παρακαλέσετε, λέξη δεν θα μου πάρετε! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:41 | |
| Πετρες ακουω...λιθοβολισμος....Μαιρη με τρομαζεις.... Τι θα κανεις στις αγαπες μου....?Ποσο πιο βαθια θα τους πληγωσεις....? Ηδη με επιασε μαυρη απελπισια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:47 | |
| Ένα είναι σίγουρο, θα είναι δύσκολο αυτό το ΣΚ! Γι' αυτό όπως είπα πάρτε χαρτομάντιλα, σοκολάτες και κάνα ποτάκι για τις δύσκολες ώρες. Δεν ήθελα να σας ταράξω, έχουμε και τρεις γεμάτες μέρες μέχρι το ΣΚ... οπότε μέχρι τότε υπομονή! Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, εγώ έτσι κι αλλιώς τις πέτρες δεν τις γλιτώνω! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:50 | |
| - evi έγραψε:
- Μην μου λες τετοια και μου κοβονται τα ποδια...κρατα λιγα χαρτομαντηλα και για μενα Μπελλα...καταρρακτες θα πεσουν....
ευακι μην σκας...κραταω προμηθειες σκαντζα!! πωπω...μαιρη ακουω τα λογια σου-η μαλλον τα διαβαζω και τρομοκρατουμαι... τι θα μας κανεις παλι... που θα τους πας... ποσο παιζει να πληγωθουν και οι δυο παλι.... ααχχ...και πινω πινω και δεν με πιανει.... σοκολατες, ποτα...απαπα..... ααχχχχχ....ποτε θα ερθει το σαββατοκυριακο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:51 | |
| Σιγα μην σε πετροβολησουμε...μετα ποιος θα γραψει την συνεχεια...? Αλλα ολο και κανενα μαξιλαρι θα φας στο κεφαλι... Μια ερωτηση μονο και σκαω...να ξερω περιπου τι να περιμενω...θα υπαρξει λεμοναδα η να φερουμε δικες μας...? | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:53 | |
| Τρεις μέρες ακόμη, άρα προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη και να αφήσεις αυτό το κεφάλαιο για αργότερα... Τον Έντουαρντ του κατασπάραξες την καρδιά, φτάνει! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:54 | |
| Μονο του Εντουαρντ...?εμας δεν μας σκεφτεσαι..? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 18 Οκτ 2011 - 23:58 | |
| Λοιπόν λεμονάδα έχουμε αλλά φέρτε και τις δικές σας να γλυκαθείτε περισσότερο! Αποφασίστε τι θέλετε, να το ποστάρω το κεφάλαιο το ΣΚ ή να το αφήσω για αργότερα να χαλαρώσετε; Όσο για τη συνέχεια έχετε δίκιο, θα πρέπει να με αφήσετε ζωντανή αν θέλετε να έρθουν καλύτερες μέρες! Δεν λέω τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα το ΣΚ μετά την ανάγνωση που θα είμαι και σπίτι το ΣΚ ώστε να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τις θέσεις μου. Σας καληνυχτώ, ο κουρδιστός άγγελος με περιμένει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 0:01 | |
| εννοειται οτι το θελουμε το ΣΚ!!!
οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα!!
αχ ανυπομονω....
και ας κλαψω γοερα...
αφου θα εχουμε και λεμοναδα...εχω και μια σκαντζα στο ψυγειο...ε θα την βγαλουμε τη νυχτα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 0:01 | |
| Οπως και δηποτε το Σκ....καλυτερα να κλαιμε για οτι κι αν συμβει παρα να λιμοκτονουμε για την δοση μας...Το συντομοτερο τοσο το καλυτερο... Χαιρετισματα στον Γουιλ.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 10:42 | |
| εννοεται πως το θελουμε το σκ , και θα κανω εγω την σωστη προετοιμασια! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 10:43 | |
| Τι εκπληξεις μας περιμενουν παλι;; Ειμαι σιγουρη οτι θα μας παρουν τα ζουμια.... και εννοειται οτι το θελουμε το κεφαλαιο το Σ/Κ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 18:22 | |
| Το τραβάει ο οργανισμός σας! Μην ανησυχείτε, το ΣΚ θα είναι έτοιμο το κεφάλαιο! Του Γουίλ του τα έδωσα τα χαιρετίσματα σου και με το παραπάνω! Κοντεύω να το τελειώσω και προβλέπεται ποστ σεντόνι στο αντίστοιχο τόπικ! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|