| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 19:01 | |
| Ασφαλως και το τραβαει ο οργανισμος μας...ξερεις εθισμενο που να αρνειται την δοση του....? Χαιρομαι που σου αρεσε ο Κουρδιστος Αγγελος...πραγματικα ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 22:17 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 22:38 | |
| Ομορφα δωματια μαιρη μουυυυ!!!!
Και ΤΙ ΘΕΑ!!!!!!
πωπω.....ομορφη περιοχη...ομορφη πολη...
και η πισινα....ΤΕΡΑΣΤΙΑ....
το μπανιο πολυ διαμπερες...καμμια κουρτινουλα????χαχα...
οχι εξαιρετικο εξαιρετικο.....και πως να μην αποτελει κατι τετοιο εμπνευση!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 22:51 | |
| Ναι, ωραίο και το μπάνιο! Έπρεπε να γράψω και εκεί καμία σκηνή! Παρακάτω παρακάτω... | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 22:53 | |
| Αουτ τεικ μαιρη μου!!!
Θελουμε σκηνη μπανιου!!!
Βεβαια μπορει να ενσωματωθει οντως παρακατω...
οτι θες εσυ!!ευπροσδεκτα ειναι ολα τα μερη του δωματιου και ολα τα επιπλα!!χαχ | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:04 | |
| Πρέπει η Μπέλλα να διορθώσει την κατάσταση στη σκηνή του εγκλήματος! Στο μπάνιο κι ας μην έχει κουρτίνα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:06 | |
| outtake ε??? Είχα σκεφτεί κάτι άλλο για outtake αλλά δεν πειράζει! Έμπνευση να έχουμε και θα περάσουμε απ' όλα τα δωμάτια συμπεριλαμβανομένων και τον πατωμάτων! Εννοείται ότι το μπάνιο δεν θα έχει κουρτίνα! Τι, μισές δουλειές θα κάνουμε; | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:09 | |
| Υπάρχουν και τα μπαλκόνια, οι ταράτσες (με ή χωρίς πισίνα), τα ασανσέρ, ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:13 | |
| A.. τα πατωματα και τους παγκους να τους τιμησεις δεοντως Μαιρη μου!!!
Αποδεικνυονται πολυ βολικα!!!
περιμενουμε εναγωνιως να πεσουμε εμεις στα πατωματα......Ξερεις εσυ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 19 Οκτ 2011 - 23:21 | |
| αχα!!! αυτο ειναι!! εμπνευσου Μαιρη!!!!
αντε αντε!!
τετοιες εικονες σε συνδυασμο με το db ισουται με λιποθυμιες απανωτες!!!!!
περιμενουμε εναγωνιως.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 9:57 | |
| Οκ...μπορεί προσωπικά να επαναλαμβάνομαι... αλλά για εμένα και λεμόνι να μην είχε δεν νομίζω να με πολυ-πείραζε (Βλέπεις Μαίρη τις πετρούλες που αντί να τις πετάξουν σε εσένα τώρα με αυτό που είπα έχουν σημάδι εμένα;! ) Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να δούμε το ΣΚ (που είπες ότι θα έχεις έτοιμο κεφάλαιο, ΣΥ ΕΙΠΑΣ!) τί θα γίνει γιατί και οι δυο τους σαν μικρά παιδιά κάνουν... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 10:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 10:39 | |
| Το ΣΚ οπωσδήποτε νέο κεφάλαιο! Χαίρομαι που σας άρεσαν οι εικόνες, έψαξα διάφορα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη για να βρω αυτό που ήθελα. Η συνέχεια επί της οθόνης, όσο για τις πέτρες σίγουρα θα καταλήξουν στο δικό μου το κεφάλι, δεν τις γλιτώνω αυτή τη φορά! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 11:26 | |
| Τελεια ολα Μαιρη μου...ειδικα το δωματιο του Εντουαρντ...και ναι ασανσερ πατωματα τραπεζια κρεβατια ταρατσες...εχουν ολα την χαρη τους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:01 | |
| Ήθελα να σας ενημερώσω ότι το νέο κεφάλαιο θα ανέβει αύριο το βράδυ κάπως αργά, μετά τις 10 να υπολογίσετε. Θα το ανεβάσω για να απολαύσω το ΣΚ όλα σας τα σχόλια! (Ευτυχώς που δεν δουλεύω αυτό το ΣΚ ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:02 | |
| θα περμενουμε εναγωνιως!! ευτυχως που πηγα για ψωνια απο σημερα!!!! εφοδιαστηκα πληρως!!! σοκολατες κρασια, χαρτομαντηλα κλπ... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:27 | |
| Κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά τα ποστ θα είναι τύπου αντίσκηνο! Μπελλούλα καλά έκανες και πήρες απ' όλα, θα σου χρειαστούν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:30 | |
| Ε Μαιρη μου....μας προειδοποιησες...και ειπα να ακολουθησω τις συμβουλες!!! παρασπονδιες αλλα αξιζει!! αχ στα πατωματα θα ειμαστεεε..... αντε αντε...αξιζει ομως....και με το παραπανω... και ποστ αντισκηνα εχουμε καθε φορα...απλα αυτη τη φορα νομιζω θα το παρακανουμε....... εδω τα καλα ποστ, ποστ με το μετρο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 20 Οκτ 2011 - 22:40 | |
| Ευτυχώς που δεν πήρες τηγάνι! (Γμτ... έχουμε emoticon...) Θα φορέσω κράνος! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 0:22 | |
| Κι εγω εφοδιαστηκα με ολα τα απαραιτητα...και ειμαι ετοιμη να παθουν αγκυλωση τα δαχτυλα μου για ακομη μια φορα...Bring it on.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 22:27 | |
| Καλησπέρα σε όλους, το νέο κεφάλαιο είναι έτοιμο και σας περιμένει: http://jokastia.blogspot.com/2011/10/desire-blossom-17.htmlΘέλω να πω ότι ήταν ένα δύσκολο κεφάλαιο που με έκανε να αναρωτηθώ πολλές φορές αν έκανα καλά που επέλεξα να εξελιχθεί η ιστορία με αυτό τον τρόπο αλλά δεν το μετανιώνω. Όσοι διαβάζετε τις ιστορίες μου θα ξέρετε ότι γνωρίζω πάντα όλη την πλοκή από την αρχή μέχρι και το τέλος πριν καν να ξεκινήσω να γράφω. Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά δεν θέλησα να αλλάξω κάτι από αυτό που είχα σκεφτεί από την αρχή παρόλο που ξέρω ότι θα στεναχωρέσω κάποιους από εσάς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Έρη για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου. Βάσω, είσαι η καλύτερη beta reader που είχα ποτέ και η βοήθεια σου, η ψυχολογική υποστήριξη που μου προσφέρεις κυρίως σε αυτό που κάνω σε όλα τα επίπεδα είναι ανεκτίμητη! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Θα είμαι στη διάθεση σας όλο το ΣΚ για να το συζητήσουμε όσο θέλετε, είμαι σίγουρη ότι θα έχετε πολλά να μου πείτε και να με ρωτήσετε. Εύχομαι σε όλους να έχετε ένα υπέροχο, δημιουργικό Σαββατοκύριακο! Υ.Γ. θα παρακαλούσα θερμά όσοι το διαβάσετε στην τελευταία σκηνή να βάλετε το τραγούδι να παίζει παράλληλα! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:26 | |
| Μαίρη!!! Μα καλά τί έχετε πάθει όλοι σήμερα και βάζετε ανατρεπτικές σκηνές και συνέχειες; Τί έγινε τώρα; Δε βάζω σε σπόηλερ για να διαβάσουν και άλλοι αλλά τί ήταν πάλι αυτό;;;; Πάνω που λέμε όλα καλά τσουπ κι η αναποδιά! Το είπε που το είπε ο ταλαίπωρος ήταν ανάγκη να το συζητήσουν επί τόπου τί και πώς; Πφφφφ και αυτό στο τέλος τί ήταν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 21 Οκτ 2011 - 23:39 | |
| Συγγνωμη αλλα δεν ειμαι σε θεση να κανω σχολια αυτη τη στιγμη διοτι εχω πλανταξει.... Αυριο αμα ξημερωσουμε... Μαιρη μου μονο μια παρακληση..μην μου τον πεθανεις!! Σε παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι σε σοκ αυτη τη στιγμη.... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|