| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 8 Δεκ 2011 - 13:28 | |
| - panagiota έγραψε:
- xrysanthi έγραψε:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Αν είναι να ανστεναξούμε μόνο εμείς...ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 8 Δεκ 2011 - 18:58 | |
| Καλά τα πάτε, συνεχίστε! Προς το παρόν αναστενάζω μόνη μου! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 8 Δεκ 2011 - 23:47 | |
| Αυτο περιμενουμε Μαρακι...να αναστεναξουμε παρεα.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Δεκ 2011 - 0:27 | |
| για να λεει great balls of fire, μεγαλες μπαλες φωτιας, κατι θα κανει στο σπιτι σιγουρα, με κερια θα ναι κρυφο φωτισμο θα ναι? ρομαντζαδα μυριζομαι! - Σπόιλερ:
για προταση γαμου ειπατε οχι εε?
τοτε, θα εχουμε, πολυ αισθησιακο τονο, ερωτικο σε αυτο το κεφαλαιο... νομιζω...η μπελλα θα περασει καλα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Δεκ 2011 - 0:29 | |
| Πολυ καλα θα ελεγα... Και νομιζω ειναι λιγο νωρις για προταση γαμου.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Δεκ 2011 - 10:36 | |
| οχι βρε προταση γαμου απο τωρα...ειναι πολυ νωρις. Στην ουσια μολις ηρθαν κοντα... Εγω νομιζω οιτ θα της ετοιμασει κατι πολυ ρομαντικο και αισθησιακο μονο για τους δυο τους!! Θα ειναι στην ουσια η πρωτη νυχτα που θα περασουν μαζι χωρις περιορισμους!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Δεκ 2011 - 11:17 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 9 Δεκ 2011 - 17:07 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 12:28 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 14:05 | |
| Go Μπρι!!αμα εχει κανα μεσο να γνωρισουμε τον Ρομπ θελω και εγω εστω και κανας νταμπλ μου κανει!! εδω και 21 κεφαλαια εχουν περασει τα πανδεινα και ΤΩΡΑ η μπελα καλαβε οτι ΙΣΩΣ θα αν μιλουσε στον εντουαρντ για τα συναισθηματας της ολα αυτα θα ειχαν αποφευχθει;;!!ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο δηλαδη... ο Εντουαρντ θεος αν και αρρωστος την απογειωσε την κοπελα!!αχχ θελω και εγω ενα τετοιον;;; συγχαρητηρια για ακομη μια φορα κεντησες!!! για ποσα κεφαλαια θα κρατησεις τον εντουαρντ αρρωστο γιατι μου ελειψε ο σεχι και οποιος αντεξει αλυγιστος και αποφασιστικος επαγγελαμτιας! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 14:48 | |
| αμα ο ερικ του μοιαζει τοσο του ρομπ,τι να πω.την αποκαταστησαμε την κοπελα και με τον καλυτερο τροπο. τον λετρευω αυτον τον εντουαρτ,ειδικα εκει που μπερδευε τα λογια του ηταν ολα τα λεφτα.επεσε πολυ γελιο σε αυτη τη σκηνη που ηταν ολο υπονοουμενα.δηλαδη πηγε στο νοσοκομειο και ρωτησε το γιατρο αν μπορει να κανει σεξ?????? μου αρεσε παρα πολυ ολο αυτο το σκηνικο.ειναι ρομαντικουλης μωρε. μια χαρα τα καταφερε.το λεμονι ηταν πολυ ωραιο,γεματο συναισθηματα. μπραβο σου μαιρη μου.αξιζε η αναμονη οπως παντα. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 15:54 | |
| ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια !! ο καρλαιλ πολυ καλος και αγαπαει πολυ τον ανιψιο του!! χαιρομαι που αποκαταστηθηκε η μπρι , επρεπε να βρει και εκεινη το αμορε της !! μου αρεσε πολυ η σκηνη στο σπιτι και εκει που χορευαν οχι πολυ βεβαια και μετα η λεμοναδα τοσο διαοφρετικη , τοσο ρομαντικη , σου εβγαζε πολλα συναισθηματα!! τελειο κεφαλαιο , ειλικρεινα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 16:33 | |
| Ολο το κεφαλαιο ηταν υπεροχο...ολα εχουν αρχισει να μπαιουν στην θςση τους με αποκορυφωμα το οτι η Μπρι βρηκε τον ερωτα της ζωης της...και αφου μοιαζει και στον Ρομπ δεν νομιζω πως θα μπορουσε να ζητησει τπτ περισσοτερο... Λατρευω αυτη την πλευρα του Εντουαρντ...πραγματικα ειναι τοσο γλυκος και ο δεσμος μεταξυ τους δεν θα μπορουσε να ναι δυνατοτερος...ενα απο τα πιο τελεια κεφαλαια... | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 10 Δεκ 2011 - 16:56 | |
| Τέλειο το κεφάλαιο Μαίρη μου!Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μας έδειξες τα συναισθήματα της Μπέλλας!Ο Εντουαρντ θεος!!! Αυτό που μου βγάζει όλη η ιστορία σου είναι ότι τελικά ο τέλειος άντρας έχει ελαττώματα...αλλιώς δεν είναι τέλειος!Μου αρέσει αυτή η ρεαλιστική και ανθρώπινη προσέγγιση των χαρακτήρων! Περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια! Ενα απο τα καλύτερα κεφάλαια!Κ πάλι μπράβο! Υ.Γ. Θα ήθελα να δω και στο τέλος της ιστορίας πως θα είναι μετά απο μερικά χρόνια!Θα έχει πολύ ενδιαφέρον νομίζω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 11 Δεκ 2011 - 20:18 | |
| Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες πολύ για τα καλά σας λόγια. Προσωπικά ήταν ένα κεφάλαιο που λάτρευα να το γράφω, μου αρέσει που είναι επιτέλους ελεύθεροι και εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματα τους, την περίμενα ακόμα κι εγώ πολύ καιρό αυτή τη στιγμή... Θέλω να σας πω ότι το επόμενο κεφάλαιο θα είναι ουσιαστικά μία 'σφήνα', δηλαδή ένα κεφάλαιο που δεν ήταν μέσα στα πλαίσια της ιστορίας αλλά λόγω των εορτών! Θα έχει λοιπόν να κάνει με τα Χριστούγεννα. Σκέφτηκα πως δεν ήθελα να γράψω κάτι άλλο φέτος, προτίμησα να προσθέσω κάποια πλοκή και να γράψω ένα ακόμα κεφάλαιο db. Το κεφάλαιο αυτό θα ποσταριστεί λογικά λοιπόν τις γιορτινές μέρες. Το επόμενο ΣΚ δεν θα έχουμε κεφάλαιο ακριβώς επειδή εγώ έχω υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα. Μετά να περιμένετε το πολύ δύο με τρία κεφάλαια και έναν επίλογο. Το db φτάνει στο τέλος του, τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα αλλά λίγο έως πολύ η ιστορία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 10:39 | |
| Απο την μια χαιρομαι αλλα απο την αλλη δεν θελω...τους εχω ερωτευτει αυτους τους δυο...δεν θελω να πω αντιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:36 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:42 | |
| θα μας παρουν τα σοροπια παλι!!!καταλαβα ζαχαρο θα παθουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:47 | |
| χμμμ... περίεργο... άλλο περίμενα να καταλάβετε από το teaser | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:47 | |
| Αναμενουμε.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:57 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- χμμμ... περίεργο... άλλο περίμενα να καταλάβετε από το teaser
κατι θα τους βαλεις να μαλωσουν κατι θα γινει αλλα στο τελος τα σοροπια θα μας παρουν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:58 | |
| Πάλι έξω πέφτεις! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:58 | |
| Θα ειμαστε στην περιοδο πριν τα βρουν...οποτε μαλλον θα τους δουμε οπως ηταν προ το ατυχημα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 12 Δεκ 2011 - 23:59 | |
| Βασικά το στόρι συνεχίζεται ακριβώς εκεί που το αφήσαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο. Προσάρμοσα την πλοκή μου αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 13 Δεκ 2011 - 0:00 | |
| Ωχ...μην μου τους αφησεις να περασουν χριστουγεννα χωρια θα διαλυθει η καρδια μου... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|