| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 19:27 | |
| Ενα τελειο τελος σε μια τελεια ιστορια...αν πω πως δεν συγκινηθηκα θα ναι ψεμα...Χαιρομαι που τους πηγες στην Σαντορινη...πραγματικα αν υπαρχει παραδεισος ετσι πρεπει να μοιαζει.Πραγματικα με ποναει που πρεπει να πω αντιο...αλλα πραγματικα η αγαπη αυτων των δυο εχει κανει τον κυκλο της...και σιγουρα οποια συνεχεια κι αν εχουν χωρις εμας θα ειναι ευτυχισμενη... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 21:02 | |
| Μαράκι μου γλυκό για άλλη μια φορά έκανες θαύματα Αχχχχ Σαντορίνη και ποιος δεν θα ήθελε να είναι στην θέση τους ιδίως στην θέση της ΜΠ για άλλη μια φορά μας κατέπληξες... Ένα τέλειο τέλος για ένα απίστευτο ζευγάρι που πραγματικά τους άξιζε το καλύτερο. για μένα ήταν η καλύτερη απόφαση να το κάνουν μόνοι τους... πιο ρομαντικός και τέλειος γάμος δεν θα μπορούσε να είχε γίνει ποτέ... πραγματικά θα ήθελα να ήμουν στην θέση τους. συγχαρητήρια καρδιά μου για άλλη μια φορά... και περιμένουμε όπως πάντα όχι μόνο για τον επίλογο αλλά και για οτιδήποτε άλλο μας μας ετοιμάζεις | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 21:08 | |
| χα.επεσα μεσα για το γαμο.Εβαλες και το αγαπημενο μου νησι,Σαντορινη,πραγματικος παραδεισος. Για αρχη θα πω οτι εριξα γελιο με το θεμα της αποτριχωσης.και φυσικα οταν το ανακαλυψε ο εντουαρτ. Δεν τους αδικο που ηθελαν να παντρευτουν μονοι τους ηταν πολυ ομορφο οπως και η εκπληξη στο σπιτι των γονιων του. ηταν υπεροχο κεφαλαιο.Μπραβο μαιρη μου. μας μενει τωρα ο επιλογος που θα ειναι ακομα πιο ωραιος. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 21:14 | |
| Αχχ Μαράκιιι μουυ!!! Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο τέλειο, πιο συγκινητικό, πιο ρομαντικό και παθιασμένο τέλος σε αυτή την ιστορία! Η σκηνή με τα κορίτσια στην αρχή στο κέντρο περιποίησης ήταν διασκεδαστικη και χαρούμενη! Ειδικά όλο το σκηνικό που διοργάνωσε η ¶λις για την αποτρίχωση, το ταξί και την έκπληξη του αεροδρομίου! Μετά αρχίζουν τα ωραίααα... ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Μόνο αυτό λέω! Το πιο υπέροχο νησί στον κόσμο! Όλες οι στιγμές που έζησαν οι 2 τους εκεί, η περιγραφή των τοπίων και του διαμερίσματός τους, η πρόταση γάμου, ο γάμος, ΟΛΑ ήταν βγαλμένα από ένα παραμύθι που ο Έντουαρντ ήταν διατεθημένος να το κάνει αληθινό! Πραγματικά, είμαι πλυμμηρισμένη από τόσα πολλά συναισθήματα! Τόσο συγκινημένη και μαγεμένη! It's a dream come true! Και τι δεν θα έδινα για να είμαι στην θέση της Μπέλλα μας! Απόλυτα δικαιολογημένη η συγκίνησή της στον γυρισμό! Είναι το πιο σημαντικό μέρος της ζωής της! Όσο για το πάρτι έκπληξη, σου βγάζω το καπέλο, Μαράκι! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ! Σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ ιστορία! Φιλάκια Πολλά, -Χριστίνα. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 21:15 | |
| Μαιρη μου διαβασα και εγω την συνεχεια που με τοση αγωνια περιμενα Ηταν ενα εξαιρετικο κεφαλαιο με ρομαντισμο,ερωτα,παθος,αγαπη.... ευχαριστηθηκαμε να βλεπουμε τους πρωταγωνιστες σε τρυφερες σκηνες!!! Λατρεψα τον τροπο που παντρευτηκανε νομιζω οτι για το συγκεκριμενο ζευγαρι δεν υπηρχε πιο καταλληλος τροπος Ολο το σκηνικο της Σαντορινης και ο τροπος που το περιεγραψες ηταν τοσο ομορφος που ενιωθα οτι στο ταξιδι ημουνα και εγω.... Σιγουρα οι υπολοιποι θα θυμωναν καπως και θα ενιωθα προδωμενοι που τους αφησαν εξω απο αυτο....αλλα πρεπει να καταλαβουν!!!Ο ερωτας και η αγαπη μας οδηγει σε πραξεις που βγαινουν αυθορμητα και αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης, αφου θα τους ανταμοιψουν με αλλη τελετη... πιο πολυ χαρηκα που αιστανθηκα οτι ο Εντουαρντ βρηκε τον εαυτο του μεσα απο την σχεση του με την Μπελλα για να βρηκε την δυναμη να επιστρεψει στο παλιο του σπιτι...μεσα απο την Μπελλα καλυψε το μεγαλο κενο που ενιωθε,πλεον υπαρχει συναισθηματικη πληροτητα... Περιμενουμε τον αγαπημενο επιλογο κριμα που αυτη η ιστορια εφτασε στο τελος της!!!Αλλα ολα τα καλα κανουν το κυκλο τους καποια στιγμη!!! Συγχαρητηρια Μαρακι μου... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 10:48 | |
| τελειο τελος και τοσο συγκινητικο .. η σαντορινη απλα ειναι το υπεροχο μερος για δυο πραγματικα ερωτευμενους , υπηρχ τοση τρυφεροτητα , αγαπη , ρομαντισμος και αυτος ο γαμος τους ταιριαζε απολυτα !!!!!!!!θυμωσαν οι αλλοι , αλλα λογικο ηταν , αλλα θα τους συγωρεσουν γιατι ειναι ερωτευμενοι .. χαιρομαι που ο εντ αλλαξε και τωρα πια μπορουν να ζησουν απολυτα ευτυχισμενοι !!!! μπραβο , μπραβο!!!!!!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 11:09 | |
| Τα δυο τελευταια κεφαλαια ηταν καταπληκτικα,ονειρικα,μαγευτικα!!! Τα λατρεψα απο την αρχη μεχρι και το τελος και δεν ηθελα να τελειωσουν!! Μπραβο Μαρια μου για τη υπεροχη γραφη σου και το ταλεντο σου να μας ταξιδευεις!!! Θα επανελθω αργοτερα με αναλυτικα σχολια για τα κεφαλαια(καταλαβαινεις σεντονι ποστ) !!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 17:01 | |
| Πω πω!! Τι υπέροχο κεφάλαιο!!! Απλά μαγευτικό. Λατρεψα το πώς περιεγραφες την Σαντορινη. Με εκανες να ερωτευτω και γω η ιδια το νησι αυτο. Συγκινήθηκα πολύ με τον Εντουαρντ. Δεν βρισκω αλλες λεξεις να περιγράψω τον επιλογο.....
Α και μια ερώτηση.
Το "Σιωπή στο Σκοτάδι" μήπως έχει βγει στα βιβλιοπωλεία; Αν ναι, σε ποια; Αν όχι, πότε υπολογίζεις; | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 23:31 | |
| Καλησπέρα! Ζητώ ταπεινά συγνώμη που άργησα τόσο πολύ να απαντήσω και που αυτό το ποστ θα είναι μικρό. Όμως η πραγματική ζωή έχει άλλη άποψη... ήταν απόλυτη ανάγκη να συμπαρασταθώ σε μία φίλη που περνάει δύσκολες στιγμές και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας μου. Θα επανέλθω κι εγώ, πιο ξεκούραστη για να μιλήσουμε για το τέλος αυτής της υπέροχης ιστορίας. Μέχρι τότε θέλω απλά να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά για τα καλά σας λόγια και που μείνατε συντονισμένοι για έναν ολόκληρο χρόνο για να διαβάζετε την ιστορία μου. Ευχαριστώ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 23:37 | |
| Οποτε μπορεις Μαρακι...εμεις στο κατω κατω εδω θα μαστε.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 23:40 | |
| where else we'll gonna go??? καλη ξεκουραση | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 16 Ιαν 2012 - 23:41 | |
| Και περαστικα με οτι κι αν περναει η φιλη σου...να προσπερασουν γρηγορα... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 18 Ιαν 2012 - 10:42 | |
| Καλημέρα σε όλους! Ανέβασα μόλις τις εικόνες που έδωσαν την κατάλληλη έμπνευση για να γράψω το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας. http://jokastia.blogspot.com/2012/01/insparation-time-chapter-24-desire.htmlΔεν ξεχνάω ότι σας χρωστάω ένα ποστ για το τελευταίο κεφάλαιο αλλά αν θέλετε με πιστεύετε, δεν έχω καθίσει με την ησυχία μου να το ξαναδιαβάσω για να κάνω τον 'απολογισμό' μου. Ούτως ή άλλος μας μένει ο επίλογος όπου θα ακολουθήσουν κι άλλα ποστ 'αποχαιρετισμού'. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 18 Ιαν 2012 - 10:45 | |
| τελειες φωτο!!με κανουν να θελω διακοπες και καλοκαιρακι!!!αργει δυστυχως... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 18 Ιαν 2012 - 10:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 12:08 | |
| Καλημέρα! Σίγουρα κάποιοι θα αναρωτιέστε για τον επίλογο αν και η ιστορία έχει φτάσει στο τέλος της, λίγα μένουν ακόμα... Ο επίλογος λοιπόν θα είναι έτοιμος το αργότερο μέχρι το επόμενο ΣΚ. Απλά ήθελα να κάνω μία 'ανακεφαλαίωση' πριν τον γράψω. Τώρα είμαι έτοιμη από κάθε άποψη. Πέρα από τον επίλογο θα φτιάξω μία playlist αποκλειστικά για το DB που ειλικρινά αυτά τα τραγούδια με βοήθησαν υπερβολικά για να γράψω αυτή την ιστορία και νομίζω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ στους δημιουργούς. Πολλά φιλιά σε όλους και καλή εβδομάδα. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 12:38 | |
| Καλη εβδομαδα Μαρακι....θα περιμενουμε...για τελευταια φορα.... | |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 16:20 | |
| Μαράκι μου αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν θα ανεβάσεις με τον καιρό κάποια καινούρια ιστορία σου ? Say yes !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 18:16 | |
| Παρόλο που περνάω πάρα πολύ καλά με όλους εσάς τα τελευταία 5 χρόνια που γράφω φανφικ επειδή θέλω να κάνω το επόμενο βήμα και να γράψω ένα ολοκληρωμένο βιβλίο έχω αποφασίσει ότι το DB ήταν το τελευταίο φανφικ που θα έγραφα. ¶ρα προς το παρόν δεν είναι μέσα στα σχέδια μου να ξεκινήσω κάποια νέα ιστορία. Αν είχα απεριόριστο ελεύθερο χρόνο θα τα έκανα παράλληλα αλλά επειδή ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος δεν έχω τη δυνατότητα να γράφω δύο ιστορίες ταυτόχρονα. Όσες φορές το προσπάθησα αναγκάστηκα να 'παραμελήσω' τη μία ιστορία και έτσι αποφάσισα να αφοσιωθώ σε μία. Ελπίζω απλά να με στηρίξετε όταν θα έρθει η ώρα. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 19:25 | |
| Oh yes!!!!! Φυσικά και θα σε στηρίξουμε! Ελπίζουμε να σου μεταδίδουμε ήδη όλη τη θετική μας ενέργεια να ξεκινήσεις δυναμικά το νέο σου βιβλίο. Πάντα μαζί σου... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 20:26 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 20:50 | |
| Αν το ΣΣΣ μου άρεσε έχω την πεποίθηση ότι το νέο βιβλίο θα το λατρέψω.Μόνο απο το απόσπασμα που διάβασα και έχω μάθει από έξω,μπορώ να το λέω με σιγουριά.Μπορεί ένας άνθρωπος να ερωτευτεί με ένα γραπτό λόγο;Ναι!Εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη. Εύχομαι ολόψυχα να είναι σε καλό δρόμο το νέο βιβλίο και να τελειώνει σύντομα(αν και ξέρω πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει).Θέλω να το διαβάσω ω σαν κολασμένη. Καλή συνέχεια κι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 20:53 | |
| Σας ευχαριστώ κορίτσια! Πραγματικά αυτό που χρειάζομαι είναι τη δική σας αγάπη. Και επειδή θα σας λείψω και θα μου λείψετε σίγουρα θα υπάρξει κάποιο outtake ή κάποιο one shot ανάλογα με τα κέφια μας και τον χρόνο που θα έχω στη διάθεση μου. Και όπως οι περισσότεροι ξέρετε έχω ήδη ξεκινήσει το βιβλίο μου. Αν και εξαιτίας του DB έχω μείνει πίσω... άρα ήρθε η ώρα να αφοσιωθώ σε αυτό! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 23 Ιαν 2012 - 21:10 | |
| καλο γραψιμο!!το νεο σου βιβλιο ειμαι σιγουρη οτι θα μας αποζημιωσει για την απουσια σου!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|