| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 20:58 | |
| Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως προς το παρόν δεν θα γίνει επανέκδοση. Έχω ένα τελευταίο αντίτυπο! Αν το θέλετε επικοινώνησε μαζί μου για να στο στείλω! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 21:06 | |
| πως ακριβως να επικοινωνησω μαζι σου;;;μεσω του blog σου;;; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 22:03 | |
| Με πμ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 6 Ιαν 2012 - 20:27 | |
| Μαιρη μου πως παει το κεφαλαιο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 6 Ιαν 2012 - 21:05 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 6 Ιαν 2012 - 23:01 | |
| πολλες εξελιξεις ειχε αυτο το κεφαλαιο.η γιαγια του αντριαν,ο ιδιος ο αντριαν που εκανε προταση γαμου,το σχεδιο της μπελλας για την τανια.τι να πρωτοσχολιασει κανεις. παρολο που δεν τη χωνεψα στεναχωρηθηκα για την ιρινα οπως και η μπελλα.οσο για τον αντριαν,τι να πει κανεις?καλα λενε οτι οταν χανεις κατι το εκτιμας. η κινηση του εντουαρτ για μενα ηταν αναμενομενη. το μαθημα στην τανια μαρεσε παααρα πολυ. ολα τα πραγματα μπαινουν στη θεση τους σιγα σιγα. μπραβο μαιρη μου. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 6 Ιαν 2012 - 23:05 | |
| τελειο κεφαλαιο με πολλες και τεραστιες εξελιξεις ... μου αρεσε πολυ η αρχη αυτοι οι δυο δεν μπορει ο ενας χωρις τον αλλον .. ο αντριαν αλλαξε και και η γιαγια του παει ειναι επιτελους στα τελευταια της .. τρελαθηκα με το σχεδιο της μπελλας καλα εκαναν στην τανια της αξιζε .. εκληκτικο κεφαλαιο δεν εχω λογια .. μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 1:47 | |
| Ακομη ενα τελειο κεφαλαιο...Ομολογω πως απο την στιγμη που ανεφερες την συναντηση καταλαβα πως η Μπελλα θα πηγαινε στον Αντριαν...ο Εντουαρντ βεβαια βρηκε τον καλυτερο τροπο για να της αλλαξει γνωμη... Λυπηθηκα λιγακι τον Αντριαν για ολα αυτα που τραβαει αν και σε σχεση με την Μπελλα του αξιζουν.Μια προταση γαμου μετα απο ολα αυτα δεν μπορει να διορθωσει ετσι απλα τα πραγματα..Ειδικα οταν πριν απο λιγη ωρα ειχες τον Εντουαρντ Καλλεν γυμνο στο κρεβατι σου... Μου αρεσε που ο Εντουαρντ την ακολουθησε.Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν το εκανε... Τις εξελιξεις με την Τανια δεν τις περιμενα αν και τις ευχαριστηθηκα τρομερα...Το ποσο γουσταρω την ριψοκινδυνη Μπελλα δεν λεγεται... Ειδικα οταν το κανει για τον αντρα που αγαπαει... Σε αυτο το κεφαλαιο ειδαμε καθε κατεργαρη να επιστρεφει στον παγκο του.ΟΜολογω πως αν και λατρευω να τους βλεπω ετσι μαζι δεν θελω να τελειωσει αυτη η ιστορια...μαλλον εχω εθιστει πολυ περισσοτερο απο οτι επρεπε... Οπως παντα περιμενουμε με ανυπομονησια την συνεχεια... | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 13:33 | |
| Τι να πω... καταπληκτικό κ αυτό το κεφάλαιο! Ο τρόπος γραφής σου με έχει συναρπάσει! Επιτέλους τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους κ ο καθένας έχει πάρει αυτό που του αξίζει! Μου άρεσε που η Μπέλλα συναντήθηκε με τον Αντριαν! Παρ'όλο που δεν έχει κάνει κάτι ώστε να τον αντιπαθήσουμε ένιωσα ότι όλα όσα έγιναν του άξιζαν γιατί δεν είχε την απαραίτητη δύναμη και αγάπη ώστε να κρατήσει την Μπέλλα! Εξάλλου μπροστά στον Εντουαρντ τι να φτουρήσει ο Ρώσος! Η εκδίκηση της Μπέλλας στην Τάνια πολύ ωραία και απρόσμενη! Μας έδειξε για ακόμη μια φορά τι είναι ικανή να κάνει για αυτούς που αγαπάει! Παρ'όλο που τελειώνει η ιστορία σου νομίζω ότι έχει αγαπηθεί πολύ! Θα μου λείψει πραγματικά πάρα πολύ! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 14:33 | |
| Αχ... πολύ το χάρηκα αυτό το χαστουκάκι στην Τάνια την μαύρη μου αλήθεια θα την πω! να αγιασει το χεράκι της! χαχαχαχα! Λοιπόν μου άρεσε πολύ αυτό το κεφάλαιο! είχε όντως πολλές εξελίξεις και πολύ δράση! Αυτό που θαυμάζω σε εσένα είναι η πύκνωση του λόγου καταφένεις και λες πολλά με λίγα λόγια! Δεν κουράζεις και μας κρατάς πάντα μα πάντα σε αγωνία! Οι εξελίξεις τρέχουν λοιπόν! Μου άρεσε πολύ που η Μπέλλα αποχαιρέτησε τον ¶ντριαν αν και για να πω την αλήθεια χάρηκα όταν εμφανίστηκε ο Έντ. ούτε που θέλω να φανταστώ τον τρόπο που θα την αποχαιρετούσε αν μπορούσε όπως θα ήθελε! η μπρι θεά και ξεκαρδιστική όπως πάντα! και... η γριά πεθαίνει....? τι κρίμα!! πόσο λυπάμαι!!! τι να πω... μάλλον θα έπιασαν όλες οι ευχές τον ανθρώπων. που διάβαζαν την ιστορία σου Μαράκι μου! Με λίγα λόγια ένα εξαιτερικό κεφάλαιο με πολύ πάθος, μία πολύ ωραία ερωτική σκηνή, πολύ γέλιο και δράση! η συνταγή της επιτυχίας!!! μπράβο Μαράκι μου! για ακόμα μία φορά συγχαρητήρια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 15:24 | |
| Καλησπέρα! Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας, υπέροχα σχόλια! Πλησιάζουμε στο τέλος και όμως βλέπω πως συνεχίζετε να διαβάζετε και να σχολιάζετε με πάθος! Και εγώ αντίστοιχα γράφω το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας με πάθος! Λυπάμαι τόσο πολύ που θα αποχωριστώ αυτούς τους χαρακτήρες αλλά έφτασε η ώρα να πάρουν τον δρόμο τους και να συνεχίσουν χωρίς εμάς να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα! ¶λλωστε νομίζω πως είδαμε και μάθαμε όλα όσα θα ήθελαν να μας πουν. Αυτό το κεφάλαιο το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, από την αρχή είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως θα ερχόταν μία μέρα που η Μπέλλα θα έπαιρνε εκδίκηση από την Τάνια που είχε κλέψει τον Έντουαρντ. Ήταν ριψοκίνδυνο, ίσως και 'αδυναμία' από την πλευρά της αλλά έμοιαζε με μία εκκρεμότητα που θα έπρεπε να λυθεί να μπει στη θέση της. Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι γεμάτο από ρομαντισμό και συγκινητικές καταστάσεις... Ακριβώς όπως θα πρέπει να είναι το τέλος αυτής της ιστορίας. Έχω ξεκινήσει ήδη να το γράφω άρα λογικά μέχρι το επόμενο ΣΚ θα είναι έτοιμο. Θα ακολουθήσει ένας επίλογος και μετά αντίο για πάντα. Όμως πρέπει και εγώ να προχωρήσω, να κάνω το επόμενο βήμα και τα βιβλία μου έχουν μείνει πίσω. Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους αποχαιρετήσουμε! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 16:20 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 17:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 18:32 | |
| Μην κάνετε έτσι! Δεν θέλετε να δουν κι άλλοι ήρωες το φως; Δεν κάνει να μένουμε κολλημένοι στους ίδιους σωστά; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 7 Ιαν 2012 - 18:44 | |
| Σωστα...αλλα ακομη κι οταν γνωριζουμε καινουριους τους παλιους δεν τους ξεχναμε...ειδικα ηρωες σαν τους δικους σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 8 Ιαν 2012 - 13:22 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WhiteQueen στις Κυρ 8 Ιαν 2012 - 13:50, 1 φορά | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 8 Ιαν 2012 - 13:39 | |
| White Queen το λινκ δεν λειτουργεί. Μου ανοίγει παράθυρο που λέει ότι η σελίδα δεν βρέθηκε...
edit: Αν μπεις όμως στο Silence in the dark τότε το εμφανίζει, οπότε άκυρο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 8 Ιαν 2012 - 13:50 | |
| Νομίζω ότι είναι εντάξει τώρα.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 8 Ιαν 2012 - 17:01 | |
| Πως ειναι δυνατον με οτι γραφεις οσο μικρο κι αν ειναι αυτο να τραβας τοσο πολυ το ενδιαφερον μου...? Φαινεται καταπληκτικη ιστορια Μαρακι και ηδη εστω και με αυτες τις λιγες γραμμες μας βαζεις στο πνευμα...Ανυπομονω να την διαβασω ολοκληρη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 13 Ιαν 2012 - 18:40 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 13 Ιαν 2012 - 20:15 | |
| αχα.ασπρο βλεπω,λουλουδια βλεπω.ελπιζω να ειναι αυτο που φανταζομαι μιας και φτανουμε στο τελος. μαααρεσειιι. και εννοειται πως ανυπομονω. με την ησυχια σου. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 13 Ιαν 2012 - 22:18 | |
| Προσωπικα απο τα αγαπημενα μου τραγουδια!!!!!
Το αγαπω το συγκεκριμενο και η φαντασια μου τρεχει!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 14 Ιαν 2012 - 0:39 | |
| Το teaser απλα δεν υπαρχει!!!Το τραγουδι απο τα πολυ αγαπημενα μου.... ανυπομονω για το τι θα δουμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 18:06 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 15 Ιαν 2012 - 18:10 | |
| | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|