| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 22 Δεκ 2011 - 23:27 | |
| Τελεια η νεα εμφανιση.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 13:05 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 13:16 | |
| ειναι υπεροχη η νεα εμφανιση. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 13:40 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 15:03 | |
| Μην μας το αργησεις Μαρακι.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 22:15 | |
| Καλησπέρα κορίτσια! Συγνώμη που άργησα τόσο πολύ αλλά πολλές οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο αυτές τις μέρες. Ελπίζω να σας αρέσει το νέο - Χριστουγεννιάτικο κεφάλαιο. Να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τη BellaMarieP που φιλοτέχνησε όλη την εμφάνιση του blog μου για τα Χριστούγεννα! Μαράκι σε ευχαριστώ! Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλια σας! http://jokastia.blogspot.com/2011/12/desire-blossom-22.html | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 22:32 | |
| Μαιρη μου δεν κανει τιποτα!! Χαιρομαι να βοηθαω να γινεται ομορφο το μπλογκ σου, και η λατρεμενη μας ιστορια!! Τρεχω να διαβασω!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 23 Δεκ 2011 - 23:03 | |
| ειναι υπεροχο,τελειο,φανταστικο.απο τη μια καταλαβαινεις την αναγκη της να ειναι με τους δικους της αλλα και ο εντουαρτ ειναι μονος του. η σκηνη στο σπιτι του εντ ηταν εκπληκτικη.συγκινηθηκα. καλα το παιχνιδι με το στριπτιζ ηταν θεικο.που τους χανεις που τους βρισκεις εκει καταληγουν. μπραβο μαιρη μου ηταν ενα υπεροχο χριστουγεννιατικο κεφαλαιο. Καλα Χριστουγεννα σε ολους. με υγεια και αγαπη!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 3:52 | |
| Υπεροχο κι αυτο το κεφαλαιο...φυσικα και θα γυριζε πισω.Σιγα μην τον αφηνε μονο.Στην σκηνη στο σπιτι των δικων του δακρυσα...ποσο εχει πονεσει το αγορι μου... Μου αρεσε το γεγονος πως η Αλις ηξερε που θα ηταν...το δεσιμο μεταξυ τους παρ'ολη αυτη την αποσταση υπαρχει πιο δυνατο απο ποτε... | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 10:09 | |
| Μαράκι τι υπέροχο κεφάλαιο έγραψες πάλι! Αυτόν τον Εντουαρντ τον έχω ερωτευτεί! Μου άρεσε πολύ που έβαλε τις δικές του ανάγκες κάτω απο τις ανάγκες της Μπέλλας! Καλά δεν το συζητώ οτι η σκηνή στο σπίτι του Εντ ήταν πολύ συγκινητική! Πραγματικά ήθελα να είμαι εκεί να τον παρηγορήσω! Ηταν το πιο ωραίο χρισοτυγεννιάτικο δώρο που μπορούσες να μας κάνεις! Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα σε όλους με αγάπη και υγεία!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 24 Δεκ 2011 - 14:17 | |
| ενα απο τα πιο υπεροχα , πιο γλυκα , πιο ρομαντικα , πιο αισθησιακα , πιο συγκινητικα κεφαλαια που εχω δαβασει !!!! δεν θα πω τιποτα αλλο απλα με εκανες να συγκινηθω .. υπεροχο κεφαλαιο , μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 25 Δεκ 2011 - 13:29 | |
| Καλα Χριστουγεννα Μαρακι... θα περιμενουμε οπως παντα με αγωνια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 29 Δεκ 2011 - 18:20 | |
| Μαρακι ποτε να περιμενουμε τελικα το επομενο κεφαλαιο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 29 Δεκ 2011 - 18:29 | |
| Χμμ.. δεν είναι σίγουρο αν θα το έχω το ΣΚ έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο. Θα σας ενημερώσω προσεχώς! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 29 Δεκ 2011 - 20:01 | |
| Ok Μαρακι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 30 Δεκ 2011 - 21:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 11:26 | |
| Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!!! Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει 'νεότερα' σε σχέση με τη Σιωπή ας περάσει αν θέλει από το blog μου: http://silencethedark.blogspot.com/2012/01/blog-post.htmlΕίμαι στη διάθεση σας για ότι θέλετε να συζητήσουμε σχετικά με όσα αναφέρονται σε αυτό το ποστ. Αν μη τι άλλο όλοι εσείς είστε σταθήκατε δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος και νιώθω την ανάγκη να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:11 | |
| Καλησπέρα Σοφία! Σε ευχαριστώ πολύ που θέλησες να πεις δυό λόγια σε σχέση με το ποστ που έκανα στο μπλογκ για τη Σιωπή. Θέλω να πω κάποια πράγματα παραπάνω εδώ μαζί σας και είμαι σίγουρη ότι ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε απορίες. Αυτό εδώ το φόρουμ για εμένα είναι το ‘σπίτι’ μου και τα περισσότερα μέλη κάτι παραπάνω από φίλοι μου. Δεν αστειεύομαι όταν λέω πως χάρη στο φόρουμ και στη στήριξη των μελών που διάβαζαν τις ιστορίες μου πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην αυτοέκδοση και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει και η αντίστοιχη αφιέρωση στο βιβλίο. Την αυτοέκδοση δεν αποφάσισα να την κάνω για να πάω ‘κόντρα’ στους εκδοτικούς αλλά γιατί ήθελα να δώσω χαρά στον εαυτό μου και για να δώσω επίσης την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να αποκτήσουν το βιβλίο σε έντυπη μορφή. Ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και δεν μετανιώνω καθόλου γι’ αυτό. Ίσα, ίσα! Από εκεί και πέρα, μπήκα στην διαδικασία να το στείλω στους εκδοτικούς μήπως και είχε κάποιο καλύτερο μέλλον. Δυστυχώς ήρθα αντιμέτωπη με την απόρριψη κάτι που όμως εξ’ αρχής γνώριζα ότι θα ήταν και το πιο πιθανό. Μέσα από αυτή τη διαδικασία όμως κατάλαβα πολλά πράγματα. Δεν θα σταθώ στο αν δημιουργούνται ‘κλίκες’ ή όχι στον εκδοτικό χώρο, αυτό θα το αφήσω να το κρίνει ο καθένας μόνος του γιατί αν εκφράσω ξεκάθαρα την άποψη μου γι’ αυτό το θέμα θα κατηγορηθώ μάλλον ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ούτε θα κρίνω τη δουλειά που βλέπουμε να εκδίδεται και να μοστράρει σε κάθε βιβλιοπωλείο που θα τύχει να περάσουμε. Θα σταθώ στο ότι ακόμα και αν έχεις την τύχη να δεχτούν να εκδώσουν το βιβλίο σου πως σε εκμεταλλεύονται στο έπακρο! Τα κέρδη που δίνουν στον δημιουργό είναι από γελοία έως ελεεινά, ακόμα και οι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι κερδίζουν χρήματα από τη δουλειά κάποιου άλλου δίνοντας του ψίχουλα στην κυριολεξία! Πιστέψτε με, συμφέρει καλύτερα ένα νέο δημιουργό να κάνει αυτοέκδοση. Απλά αυτό που κερδίζεις αν κάνεις συμβόλαιο με έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο είναι την προβολή και τη διαφήμιση που είναι σχεδόν αδύνατον να έχεις μόνος σου. Κατά τη δική μου γνώμη λοιπόν, αν θέλουν μία δουλειά να την κάνουν να πετύχει και να πουλήσουν μπορούν να το καταφέρουν. Προς δικό τους όφελος φυσικά! Άρα δεν ‘πουλάει’ πάντα το αληθινό ταλέντο, αλλά αυτό που θέλουν οι εκδοτικοί να προωθήσουν για τους δικούς τους λόγους. Ακριβώς όπως γίνεται και με τις δισκογραφικές εταιρίες αλλά και στον χώρο του κινηματογράφου – της τηλεόρασης και του θεάτρου… Τώρα, όσον αφορά εμένα την ίδια δεν με ενδιαφέρει να γίνω επιχειρηματίας και ναι, δεν τα πάω καλά με τα λογιστικά και τα μαθηματικά. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχω απογοητευτεί γιατί πολύ απλά γράφω επειδή μου αρέσει και με εκφράζει. Θα μπορούσα να συνεχίσω να έχω το μπλογκ, να ανεβάζω εκεί τις ιστορίες μου και να είμαι ευτυχισμένη διαβάζοντας τα σχόλια σας, δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο. Απλά επειδή είναι προσωπική επιθυμία να δω τη Νοέλια τυπωμένη μάλλον στο μέλλον θα κινηθώ πάλι προς την αυτοέκδοση αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Όσο για το λαχείο, πήρα πρωτοχρονιάτικο αλλά δυστυχώς δεν κέρδισα κάτι. Δεν πειράζει γιατί το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να υπάρχει υγεία. Ειλικρινά δεν ζητάω τίποτα άλλο και πιστέψτε με είναι ότι πιο πολύτιμο. Έχοντας υγεία, όλα τα υπόλοιπα όνειρα με διάθεση και θέληση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 17:47 | |
| Ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω πως οποιοσδηποτε εκδοτικος θα μπορουσε να απορριψει το Σιωπη στο Σκοταδι.Ειναι μια ιστορια που σε αγγιζει τοσο βαθια που πραγματικα σου μενει.Δεν ξερω τι παιχνιδι παιζεται με τους εκδοτικους οικους και ουτε με νοιαζει.
Ισως γιατι αυτοι οι ιδιοι ειναι εν μερει που καθοριζουν το τι πουλαει και τι οχι μιας και αυτα μας σερβιρουν.Αποδειξη πως μετα την τεραστια επιτυχια που εκανε το λυκοφως αρχισαν να βγαζουν οτι βιβλια με βρικολακες υπαρχουν και οντως κανουν θραυση.Οσο αφορα την ελληνικη λογοτεχνια οι γνωστοι συγγραφεις ειναι ελαχιστοι και επιμενουν να βγαζουν βιβλια σε πολυ κοντινα χρονικα διαστηματα σερβιροντας μας πολλες φορες κοινες ιστοριες με αναλογα θεματα που στο τελος μονο νεροβραστες μπορεις να τις χαρακτηρισεις.
Δεν θελω να κρινω κανενα δημιουργο αλλα πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω πως μια ιστορια σαν και αυτη δεν θεωρειται αξια να φερει το ονομα ενος εκδοτικου οικου.Μαιρη οπως μου εχεις πει πολλες φορες δεν θεωρεις τον εαυτο σου συγγραφεα αλλα για μενα πραγματικα εισαι μια απο τους καλυτερους.Και το ξερω αυτο γιατι καθε Σαββατοκυριακο καθομαι σε αναμμενα καρβουνα περιμενοντας καινουριο κεφαλαιο απο οτι κι αν γραφεις.Η γραφη σου,οι χαρακτηρες σου μιλανε μεσα μου και θεωρω πως ειμαι ενα σχετικα αρκετα διαβασμενο ατομο ωστε να μπορω να εκφερω αυτη την γνωμη.
Πραγματικα σου ευχομαι να εχεις καλυτερη τυχη με την Νοελια μιας και απο οσο ξερω ειναι το πρωτο σου ¨βιβλιο"βιβλιο.Δεν θα μπω ποτε στο τρυπακι να σκεφτω τον Μπραιαν ως Εντουαρντ η την Λιζι ως Μπελλα...Ειναι κατι τελειως καινουριο και πραγματικα ανυπομονω να το διαβασω με οποιον τροπο κι αν αποφασισεις εσυ.Καλη χρονια σου ευχομαι γεματη εμπνευση και δημιουργια.Και παλι ευχαριστω γιατι τουλαχιστον την δικη μου ψυχη την αγγιζεις με οτι κι αν γραψεις...κι αυτο ειναι κατι που δεν μου συμβαινει και τοσο συχνα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 19:48 | |
| Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να ασχολειται κανεις με ολους αυτους,μπορω να πω οτι δεν τους ενδιαφερει να πουλησουν κατι καλο αλλα κατι <<πιασαρικο>>.Δεν ξερω με πια κριτηρια επιλεγουν τις ιστοριες που θελουν να εκδοσουν αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι που σκεφτονται μερικοι για να τους πεισουν. Για μενα προσωπικα το ΣΣΣ ειναι μια ιστορια που εχει μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου γιατι το πρωτο κεφαλαιο φανφικ που διαβασα σε αυτο το φορουμ και στη ζωη μου γενικοτερα ηταν αυτης της ιστοριας.οποτε δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα.οπως ειχες πει και εσυ μαιρη μου δεν μπορουν να αρεσουν σε ολους αυτα που γραφεις αλλα σε σχεση με ιστοριες που εχω δει τυπωμενες στο χαρτι μεχρι τωρα θα ελεγα οτι το ΣΣΣ ειναι πολυ πιο ωραιο και του αξιζει η εκδοση. Ειναι λογικο στις μερες που ζουμε να μην μπορει καποιος να κανει αυτοεκδοση και πρεπει να σου πουμε μπραβο που καταφερες και το εκανες παρολαυτα. Θελω να ελπιζω οτι καποια στιγμη θα εκδοθει ξανα ειτε απο σενα ειτε απο καποιον οικο που θα το εκτιμησει οπως του αξιζει. οπως ειπε και η evi αυτο δεν διαγραφει το γεγονος οτι περιμενουμε καθε βδομαδα ενα νεο κεφαλαιο.ακομα και αν δεν υπαρχει αλλη εκδοση για το ΣΣΣ εμεις θα ειμαστε παντα εδω γιαυτην την ιστορια και για ολες τις υπολοιπες. Καλη χρονια με υγεια και αγαπη γιατι πολλες φορε τα ξεχναμε. και τελειωνει το μεγαλυτερο νομιζω ποστ που εχω κανει μεχρι σημερα στο φορουμ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 20:53 | |
| Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όσα λέτε παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με τη στήριξη και την αγάπη που μου προσφέρετε όλοι εσείς, όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι 'εκδοτικοί οίκοι' δεν έχουν την ίδια άποψη με εμάς για τη Σιωπή όπως φαίνεται αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για εμένα. Αν η ιστορία αυτή κατάφερε να δημιουργήσει αυτού του είδους τα συναισθήματα για τα οποία μιλάτε παραπάνω έστω και πέντε ανθρώπους αυτό αξίζει και δεν με ενδιαφέρει να εξετάσω τίποτα άλλο. Τώρα αν είμαι καλή συγγραφέας αυτό θα φανεί στην πορεία και πάλι θεωρώ ότι οι αναγνώστες είναι αυτοί που θα το κρίνουν. Δεν στεναχωριέμαι καθόλου γιατί το ζητούμενο είναι η δική μου έκφραση να φτάσει σε εσάς και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο όπου με διάφορους τρόπους μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα αυτός ο σκοπός. Στη χώρα μας τα πράγματα έτσι κι αλλιώς είναι πολύ άσχημα αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον στον εκδοτικό χώρο και ας παραδεχτούμε ανοιχτά ότι οι Έλληνες δεν διαβάζουν! Είμαστε λίγοι αυτοί που το κάνουμε! Η δική σας αγάπη και ανταπόκριση μου φτάνει και μου περισσεύει. Κατά τα άλλα η αυτοέκδοση ήταν μία πραγματικά όμορφη εμπειρία και σίγουρα θα επένδυα περισσότερο αν είχα αυτή τη δυνατότητα. Έχω σχέδια για το μέλλον, για το νέο μου βιβλίο όμως προς το παρόν αυτό που πρέπει να απασχολεί εμένα είναι η συγγραφή και η ολοκλήρωση της ιστορίας. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω γιατί εσείς με κάνατε συγγραφέα. Αν δεν ήταν η δική σας προτροπή και συμπαράσταση δεν θα έπαιρνα ποτέ την απόφαση να προχωρήσω έστω και με την αυτοέκδοση. Για το τέλος θέλω να πω για το DB ότι ξέρω πως αυτό το ΣΚ δεν είχαμε κεφάλαιο (μιας και λέτε ότι τα περιμένετε πως και πως ) αλλά αυτές οι μέρες κατάφεραν να γίνουν πολύ πιο γεμάτες και κουραστικές απ' ότι όλο τον υπόλοιπο καιρό. Μην ανησυχείτε όμως, ξέρετε πως είμαι σταθερή πάντα σε ότι κάνω και μόλις είναι έτοιμο το νέο κεφάλαιο θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 1 Ιαν 2012 - 20:57 | |
| μαρια ειχες πεις κατι για επανεκδοση της Σιωπης τι γινεται με αυτο;;η κολλητη μου με εχει πρηξει | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|