| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 14:55 | |
| Μόλις τώρα κατάφερα να δω ολόκληρο το video. Όλη τη μέρα χθες το net σερνόταν. Υπέροχο, γεμάτο πάθος και σου εξάπτει τη φαντασία. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω για το επόμενο κεφάλαιο αλλά με κάνει να ανυπομονώ!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 18:55 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 19:10 | |
| Υποθέτω μόνο εγώ δεν έτρεξα να το διαβάσω! Είαμι από τον ύπνο μουρτζούφλα ακόμη...να πιω τον καφέ να ξυπνήσω καλά και θα το απολαύσω με καθαρό μυαλό! Ξεκίνα το επόμενο... Μάλιστα. Τελικά πρώτη θα πω τη γνώμη μου... Μ' αρέσει αυτός ο Έντουαρντ βρε παιδί μου! Τοσα συναισθήματα, τόση ένταση, τόσο πάθος...γουστάρω τρελά που είναι από τη δική του πλευρά το κεφάλαιο, σχεδόν εξ ολοκλήρου. Μαθαίνουμε τις δικές του σκέψεις και αυτό με εξιτάρει παραπάνω. Ζηλεύει... Περιμένω τη συνέχεια με το τελικό ξέσπασμα και ξεκαθάρισμα με την Άλις. Και ... κατάλαβα νομίζω ποιος κρύβεται πίσω από εκείνη την επίθεση στα σκοτάδια!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panagiota στις Σαβ 1 Οκτ 2011 - 20:36, 1 φορά | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 20:25 | |
| Επιτελους ο Εντουαρντ παραδεχτηκε(εστω στον εαυτο του)οτι ειναι ερωτευμενος με τη Μπελλα...!Ειναι πολυ πληγωμενος,σε αθλια ψυχολογικη κατασταση και χρειαζεται τη Μπελλα περισσοτερο απο ποτε...! Τελικα ο Αντριαν δεν ειχε δει τιποτα...Ομως ειναι σιγουρος οτι ο Εντουαρντ θελει τη Μπελλα...μηπως το ιδιο νομιζει και για τη εκεινη...? Ο Εντ εγινε παλι ψωμα οταν η Μπελλα ειπε στον Αντριαν οτι τον αγαπαει αλλα νομιζω οτι κατεβαλλε μεγαλη προσπαθεια για να ακουστει σαν να το εννοει... Οι εντασεις συνεχιστηκαν οταν ξαναμπηκε ο Εντουαρντ στην αιθουσα...και δυστυχως γεμισαν οντως τα περιοδικα,ακομα και με ψεματα... Δεν περιμενα τετοια εξελιξη στην δικη,πιστευα οτι δεν θα του επετρεπαν να πληρωσει την εγγυηση... Και η Μπελλα μαλον ειναι ακομα σε κινδυνο αλλα δεν νομιζω να συμβει και κατι αλλο... Δεν ξερω πως μου περασε απο το μυαλο αλλα μηπως ο Αντριαν κρυβεται πισω απο ολα αυτα...? Ο μεγαλος χαμος εγινε στο γραφειο του Τζασπερ... Τα πραγματα πηραν πολυ ασχημη τροπη...Δεν περιμενα να ποιαστουν στα χερια... Ο Τζασπερ νιωθει υπευθυνος,η Αλις δεν θελει να ξαναδει τον Εντουαρντ στα ματια της και εκεινος εγινε πολυ χειροτερα απ'οτι ηταν...Ευτυχως που τον ηρεμησε η Μπελλα...!Μονο εκεινη μπορει να τον ηρεμησει ετσι...Και αυτο συμβαινει κυριως επειδη τα αισθηματα και των δυο τους ειναι πολυ δυνατα...αλλα και ο τροπος που εκαναν ερωτα αυτη τη φορα ηταν...τοση ενταση τοσο παθος!!!Πραγματικα καταπληκτικη σκηνη...!!! Ομως μετα που η Μπελλα του ειπε οτι η Αλις μενει μαζι της ο Εντουαρντ ενιωσε προδωμενος και απο τη Μπελλα και πιστευω πως ειναι λογικο...ηταν κατι που δεν το περιμενε με τιποτα...Το οτι την απειλεισε και παλι φυσικα δεν ηθελε να το κανει αλλα πανω στη συγχηση του... Ειναι απιστευτο που ειναι καλεσμενος στα γενεθλια του Αντριαν... Δεν μου αρεσει αυτο και δεν μου κολαει..μηπως δεν ειναι οντως ο Αντριαν αυτος που νομιζουμε...? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αλλη μια φορα!!!!! Το καλυτερο κεφαλαιο για εμενα μεχρι στιγμης!!!!! Ανυπομονω για τη συνεχεια!!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 20:40 | |
| Πλήρης εξομολόγηση από τον Έντουαρντ για τα αισθήματα του.Αλλά και πάλι ο εγωισμός βγαίνει στην επιφάνεια και δεν μας αφήνει να πούμε αλληλούια...
Ποιος κρύβεται πίσω απο τον ένοχο της δίκης;Μέχρι αποδείξεως του εναντίου θα πιστεύω πως η γιαγιά Ιβάσκοβ έχει βάλει το χεράκι της.
Το ευχαριστήθηκα το κεφάλαιο.Είχε δράση,ανατροπές,εξομολογήσεις, πισωγυρίσματα.Το επόμενο εκτιμώ πως θα είναι κάτι παραπάνω.Όσο πάει όλο και καλύτερο!!!
Υποσχέθηκες να μας πεις δυο-τρία πραγματάκια για το νέο σου βιβλίο.Λοιπόν; | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 20:46 | |
| τελικα δεν ειδε τιποτα ο αντριαν.ευτυχως. αν και εχει αρχισει να υποψιαζεται αλλα δεν μας πειραζει. ο εντουαρτ επιτελους παραδεχτηκε στον εαυτο του οτι ειναι ερωτευμενος με τη μπελλα.οσο για το ξεσπασμα του στην αιθουσα αργοτερα,νομιζω ηταν φυσιολογικο.ο καημενος ειναι πληγωμενος και εχει τον τροπο του να θαβει αυτο που νιωθει. ευτυχως που η μπελλα τον στγκρατησε και δεν εγινε τιποτα χειροτερο στο γραφειο του τζασπερ.το πηρε πολυ ασχημα. οσο για τη δικη,δεν το πιστευω οτι θα τον αφησουν ελευθερο αυτον.μηπως η γιαγια του αντριαν βρισκεται πισω απο αυτο?μεχρι στιγμης ειναι η μονη που δε τη θελει. και ξαναλεω οτι μαλλον ο αντριαν κατι εχει καταλαβει.τον προσκαλεσε στα γενεθλια του? μαρακι σε εννοιες μας εβαλες παλι.ενας θεος ξερει τι θα γινει σε αυτο το παρτι.. για αλλη μια φορα εγραψες τι να πω.Μπραβο!!!!!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 20:47 | |
| Μαμά Παναγιώτα έχω την εντύπωση πως και εγώ έχω καταλάβει, από το προηγούμενο κεφάλαιο, ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις... Η γρια θα είναι να το δεις... πφφφ και σίγουρα εκείνη θα έστειλε και την πρόσκληση στον Edward...Να δούμε πώς θα ξεμπερδέψει η ιστορίαμε την Άλις αν και νομίζω πως παράλληλα η Άλις θα μάθει για τη σχέση της Bella με τον Edward... είδωμεν!!
Πολύ μου αρέσει αυτή η ιστορία! Βέβαια κάποια στιγμή πρέπει να καθήσω να διαβάσω και τις υπόλοιπες... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 22:50 | |
| καλα ενταξει ενα ακομα καταπληκτικο κεφαλαιο ηρθε να μας συνεπαρει .. ο εντουαρτ παραδεχεται πια τα συναισθηματα του στον ευατο , δηλαδη οτι ειναι ερωτευμενος με την μπελλα, προσπαθουσε να την αποφυγει αλλα τα γεγονοτα τον προλαβαν .. αντεδρασε ασχημα με τον τζασπερ και ειχε ενα δικιο , μπορει να εκλανε οτι εκανε στην αδερφη του αλλα ο τζασπερ ηταν φιλος του .. η αις ειναι πεισματαρα , αλλα δεν μπορω να της δωσω και αδικο .. καλα η σκηνη μεσα στο γραφειο ηταν απιστευτη , τοσο δυνατη γεματη παθος και δυνατα συναισθηματα .. τωρα οσο αφορα την προσκληση στο εθατρο ,α υτο θα ειχε πολυ πλακα , αλλα για τα γενεθλια του ρωσου , απο που και ως που , αυτοι δεν γνωριζονταν μεχρι χθες !!!! αγωνιω για την συνεχεια .. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 23:06 | |
| Ηρθαα.....
Λοιπον διαβασα το πολυαναμενομενο κεφαλαιο και εχω να πω πολλα προετοιμαστειτε....
Ποστ μπουγατσοφυλλο μιας και ειμαι Σαλονικα!!
Ξεκιναω με μια μικρη αναδρομη στα πεπραγμενα του προηγουμενου κεφαλαιου.
Ειδαμε την σκηνη -εξωτερικο λεμονι- στο κιοσκι...Εκει οντως αρχισε να φαινεται η σπιθα του ερωτα, της αληθινης αγαπης.
Η Μπελλα νοιαζεται βαθυτατα για τον Εντουαρντ και οσο και αν δεν θελει να το παραδεχτει, η καρδια της το ξερει ποσο τον αγαπαει. Θελει να τον βοηθησει να ξεπερασει το ψυχολογικο σοκ που βιωσε και να τον κανει να αναπτερωθει ψυχικα...
Ο Εντουαρντ εσπασε για λιγο το εγωιστικο προσωπειο που φορουσε τοσο καιρο, και αποκαλυψε εμπιστευοντας την, τον πονεμενο και καταρρακωμενο θα ελεγα εαυτο του. Νιωθει ασχημα που ρεζιλεψε την οικογενεια του αλλα πιο πολυ λυπαται για τον τροπο με τον οποιο φερθηκε στην αδερφη του, που ειναι ο μονος ανθρωπος που του εχει απομεινει μετα τον χαμο των γονιων τους. Φυσικα ειναι και εξοργισμενος για τον τροπο που του φερθηκε η Αλις ο οποιος ηταν περα για περα προκλητικος, και απαραδεκτος.
Απο εκει και περα, οταν η Μπελλα γυρναει, και βλεπει τον Αντριαν εγω τα χρειαστηκα. Νομιζα πως τους ειχε δει *(αν και ακομα δεν ξερουμε αν τους ειδε , αν ξερει η οχι...) και πηγαινε γα γινει το μπαμ..Οταν της πεταξε δε το υπονοουμενο, πραγματικα θαυμασα την ψυχραιμια της και την αμεση αντιδραση της.
Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση λενε και η μπελλα το αποδειξε περιτρανα. Πατησε τον αντριαν εκει που ποναει, στο οτι δεν της δινει τον απαιτουμενο χρονο και την απαιτουμενη προσοχη, διοτι βαζει την οικογενεια του πανω απο αυτην. Και η Μπελλα το ξερει πολυ καλα.
Ο Εντουαρντ για πρωτη φορα μας αποκαλυπτει τα αισθηματα του, και οντας παρορμητικος ( Λεων θα ειναι..) θελει να βγει απο τον θαμνο που κρυβεται και να διεκδικησει την Μπελλα.. Μετα το ξανασκεφτεται και μενει εκει που ειναι εως οτου ολοκληρωθει η συζητηση μεταξυ τους.( Ωροσκοπος στον Διδυμο..) Εμαθε πολλα ετσι, για την αντιδραση του Αντριαν, αλλα και πληγωθηκε εν μερει, ξανα επειδη η Μπελλα του ειπε για δευτερη φορα, μπροστα του, οτι τον αγαπα. Και ας μην ηταν τελειως αληθεια αυτο..
Στην αιθουσα της δεξιωσης ηταν αναμενομενο οτι ο Καρλαιλ θα ειχε κατι να του πει, για να τον κανει να αποχωρησει. Η Βικτωρια απο το προηγουμενο κεφαλαιο ειχε φανει ποσο επιφανειακη, παραδοπιστη και υλιστρια ειναι. Δεν περιμενα πραγματικα καποια αλλη καλυτερη αντιδραση απο αυτην ουτε απο την Ροζαλι. Η οποια οπως υφισται βρισκεται εκει για να ξυνει πληγες και να οξυνει τα πνευματα και τις καταστασεις.
Ο Εμμεττ και η Εσμι ειναι εκει για να διατηρουν τις ισορροπιες οσο ειναι αυτο δυνατον.
Στο γραφειο ηταν σιγουρο οτι θα γινει το μπαμ με τη συναντηση ΑΛΙΣ-ΤΖΑΣΠΕΡ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ. Ηταν απολυτα λογικο και αναμενομενο οτι η ισορροπια που βρισκοταν σε τεντωμενο σχοινι, θα εσπαγε, και θα τσακωνονταν. Ειπωθηκαν λογια βαρια, αναμεσα σε φιλους παιδικους. Εκει για να σωσει την κατασταση μπαινει η Μπελλα, που προσπαθει και να γλιτωσει την αλις που ειναι φιλη της, και να ληξει τον καβγα, μιας και ηταν ολοι τους μεσα στην εταιρια, και καποιο περεταιρω σκανδαλο ισως ηταν καταλυτικο, και τριτον για να προστατευσει τον εντουαρντ απο τα χερια του Τζασπερ, μιας και δεν θελει να τον βλεπει να πονα και να υποφερει.
Εκει οταν φευγουν, και κλειδωνονται στο γραφειο της, ερχονται στην επιφανεια ολα τα κατεπνιγμενα συναισθηματα που βρισκονταν εγκλωβισμενα στο εσωτερικο τους, στο πισω μερος του μυαλου τους. Βγαινει στην επιφανεια ο ποθος το παθος η ελλειψη, αλλα και η απωλεια που ενοιωθαν μεχρι να ξανασμιξουν. Ελειψαν ο ενας στον αλλο οχι μονο σαρκικα αλλα και συναισθηματικα και αυτο ειναι σιγουρο...
Στη δικη, το οτι πληρωθηκε μια τοσο μεγαλη εγγυηση με κανει να ειμαι σιγουρη οτι πισω απο τον κακοποιο κρυβεται καποιος πολυ πλουσιος και ισχυρος, οπως για παραδειγμα ο Αντριαν. Με προβληματιζει πολυ η σταση του και το ξαναλεω χωρις να θελω να σας επιβαλλω την αποψη μου.
Εν συνεχεια, στο γραφειο της Μπελλα, οταν του επιδεικνυει το νεο της εσωρουχο και αυτος γελαει υπαρχει προφανες δεσιμο πλεον. Δυσκολα εχουμε δει τον ηρωα αυτον να χαμογελα! Και νομιζω θα μας παρει καιρο να τον ξαναδουμε...Απο εκει και περα, το οτι αρχισε η ολη συζητηση ηταν ενα λαθος. Ημουν απολυτα πεπεισμενη οτι ετσι και ανεφερε η Μπελλα οτι ηξερε για τον Τζασπερ και την Αλις και οτι η Αλις συγκατοικει μαζι της, ο Εντουαρντ θα πληγωνωταν, θα θυμωνε θα ενιωθε προδωμενος ακομα και απο αυτην που αρχισε να αγαπαει. Οπως ειχε καιρο να αγαπησει πιθανως. *( Πιθανολογω πως καποια γυναικα του ειχε παιξει ασχημο παιχνιδι στο παρελθον και γι αυτο εχει γινει τοσο σκληρος και κυνικος. Πιστευω θα το διαπιστωσουμε στην πορεια)
Λογικο ηταν να της επιτεθει λεκτικα και να ξεσπασει καβγας, που θα τους εφερνε στην προηγουμενη παθητικη κατασταση.Στην απομακρυσμενη κατασταση. Μιλουν τυπικα, με ειρωνιες και κυνισμο, με πικρα και σμιγουν μονο οταν προκειται για την σεξουαλικη πραξη που τους λυτρωνει.
Ειμαι σιγουρη πως ο Εντουαρντ θα συγχωρεσει την Μπελλα αλλα θα πρεπει να μιλησει πρωτα στην Αλις.
Πιστευω επισης πως στο σπιτι, αφου η Μπρι φροντισε τις φιλες της, η συζητηση που εγινε μεταξυ τους ειναι περα για περα σημαντικη. Ως προς την εξελιξη της σχεσης της Αλις με τον Εντουαρντ, αλλα και οτι υπαρχει περιπτωση να δωσουν την ευκαιρια στην Αλις να καταλαβει οτι κατι περισσοτερο πλαναται σε σχεση με τον Εντουαρντ και τη Μπελλα.
Η Μπελλα προσπαθει οχι να αγιασει τα μεσα, αλλα να δικαιολογησει εν μερει την πραξη του εντουαρντ στα ματια της αλις, και να την μαλακωσει λιγο ως οτου μπορεσει να τον αντικρυσει και να μιλησουν ως ενηλικες. Φυσικα και η αλις ειναι καταρρακωμενη αφου τσακωθηκε και με τον Τζασπερ και το βαρος της ευθυνης το φερει ο εντουαρντ γι αυτην αφου εκεινον θεωρει υπαιτιο για την ολη ιστορια.
Τελος να κλεισω λεγοντας πως περιμενουμε πως και τι στο επομενο κεφαλαιο την παρασταση της Μπρι οπου θα ειναι συγκεντρωμενοι ολοι Αλις Τζασπερ, Μπελλα Αντριαν Εντουαρντ και θα εχουμε προφανως εξελιξεις.
Επισης πιθανολογω πως στην γιορτη για τα γενεθλια του αντριαν θα εχουμε πολυ θεαμα να διαβασουμε αλλα και πολλες εντονες στιγμες.
Να τελειωσω το ποστ μου, αναφεροντας πως νομιζω οτι η Μπελλα θα ξανακινδυνεψει, αφου ο κακοποιος αφεθηκε ελευθερος, και πως θα περιμενουμε κατι τετοιο αρκετα συντομα.
Μαιρη μου σε ευχαριστουμε για αυτο το τοσο εντονο κεφαλαιο και περιμενουμε εναγωνιως την συνεχεια, που οπως αναμενεται και προμηνυεται, θα ειναι συγκλονιστικη και θα μας καθηλωσει!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Σαβ 1 Οκτ 2011 - 23:53 | |
| Ουάου!!! Κάθε κεφάλαιο η ανταπόκριση σας είναι όλο και μεγαλύτερη και τα ποστ μεγαλώνουν και μεγαλώνουν και μεγαλώνουν! Εντάξει, παραδέχομαι ότι ήμουν πραγματικά ικανοποιημένη εχτές που το τελείωσα το κεφάλαιο. Από την πλευρά του Έντουαρντ δώθηκαν όσα έπρεπε να δωθούν, η σταδιακή πορεία της αλλαγής του είναι πολύ σημαντική για εμένα και ήθελα να φανεί. Επίσης και η Μπέλλα αλλάζει και οι δύο νιώθουν πράγματα, δεν το εξομολογείται ο ένας στον άλλο αλλά τουλάχιστον το παραδέχονται στον εαυτό τους και αυτό είναι το πρώτο βήμα. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα ακόμα για να λυθούν, πολλά εμπόδια για να ξεπεράσουν. Πρώτα απ' όλα το θέμα της κλοπής. Και σε αυτό το σημείο οφείλω να πω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε βρει ποιος κρύβεται από πίσω. Ο Άντριαν δεν είναι, δεν θα μπορούσε να είναι, δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία γιατί πολύ απλά δεν αποφασίζει ο ίδιος για τη ζωή του στην πραγματικότητα. Δεν φταίει μόνο ο ίδιος που χάνει τη Μπέλλα γιατί από τη στιγμή που εκείνη γνώρισε τον Έντουαρντ αυτό ήταν απόλυτα βέβαιο ότι θα συμβεί. Αλλά δεν διεκδικεί, δεν αγωνίζεται, δεν αντιδρά, δεν παλεύει για αυτό που υποτίθεται πως αγαπάει. Σίγουρα δεν είναι χαζός, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα αλλά δεν είναι σίγουρος και δεν έχει την ικανότητα να τα βάλει με τον Έντουαρντ και να κερδίσει. Η μάχη για τον Άντριαν είναι χαμένη από χέρι και αυτό θα φανεί ακόμα πιο ξεκάθαρα στο επόμενο κεφάλαιο. Ήταν καιρός να μάθει ο Έντουαρντ για τη σχέση της Άλις και του Τζάσπερ και η αντίδραση του αυτή ήταν λογική και αναμενόμενη όπως αντίστοιχα είναι λογικό το πείσμα και η άρνηση της Άλις. Η ερωτική σκηνή δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, το πάθος τους ενώνει και ο εγωισμός τους χωρίζει. Θα περάσουν διάφορα μέχρι να βάλουν αυτό τον εγωισμό τους στην άκρη και να κάνουν την υπέρβαση. Για τη συνέχεια έχουμε μία ενδιαφέρουσα παράσταση που τολμώ να πω ότι θα είναι η ευχάριστη νότα του επόμενου κεφαλαίου και ένα πάρτυ γενεθλίων στο οποίο θα συμβούν πολλά και διάφορα! Φυλάξτε την όρεξη σας λοιπόν γιατί έχουμε πολλά να δούμε ακόμα! Σας ευχαριστώ ολόψυχα που αγκαλιάσατε την ιστορία μου και είστε εδώ για να μου λέτε τη γνώμη και τις εντυπώσεις σας. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα και με γεμίζετε χαρά και ενέργεια να συνεχίσω να τη γράφω. Σε σχέση με το βιβλίο μου είμαι πρόθυμη να αποκαλύψω δύο τρία πραγματάκια. Θα απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις γιαυτό σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που θέλετε να μάθετε! Καλό βράδυ σε όλους! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 0:23 | |
| Ιιιιιιιιιιιιιιιιι (ζουμπουλια!!) μολις το διαβασα!!! Μου αρεσε εκει που ο Εντουαρντ ψιλο-ηρεμησε με το που η Μπέλλα τον αγκάλιασε. Επιτελους παραδεχονται στον εαυτο τους τα συναισθηματα τους. Μας ειχες προειδοποιησει με το τραγουδι αλλα αλλιως ειναι να το φανταζεσαι και αλλιως να το διαβαζεις. Πισω απο την ληστεια κρυβεται η γιαγια ιβάσκοβ ή ο ιδιος ο αντριαν. Παντως αυτος καταλαβε -πιστευω- οτι αν περιμενει κι αλλο θα την χασει επομενως πιστευω οτι στα γενεθλια του θα της κανει προταση γαμου. Γι' αυτο εστειλε και την προσκληση στον Εντουαρντ. Φανταστικο κεφαλαιο, αλλα αυτην την στιγμη δεν μπορω να πω κατι αλλο. Θα πω μολις το ξαναδιαβασω και το χωνεψω | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 2:50 | |
| Υπέροχη ιστορία... Έχω ξετρελαθεί...διαβάζω την συνέχεια αμέσως.. Κυρία μου συγχαρητήρια...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 3:38 | |
| Τι κεφαλαιο και αυτο...το παραδεχτηκαν επιτελους....πραγματικα εγινε της τρελης...θα επιστρεψω αργοτερα για πιο λεπτομερη σχολιασμο...προς το παρον προσκυνω στο συγγραφικο σου ταλεντο για ακομη μια φορα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 10:33 | |
| Επιτελους το παραδεχτηκε...ειμαι ερωτευμενος μαζι της.Πραγματικα η πορεια του Εντουαρντ στα τελευταια κεφαλαια ειναι θεαματικη.Ομως ακομη απεχει πολυ απο την πραγματικοτηρα που κρυβει μεσα του...γιατι ο ερωτας δεν παει παντα πακετο με την αγαπη.Τουλαχιστον εξαρχης.Αλλο ειμαι ερωτευμενος και αλλο αγαπω..Κι αυτο ειναι η αποδειξη πως μονο εχει αρχισει να αντιλαμβανεται το βαθος των συναισθηματων του για την Μπελλα.Κι ειναι τοσο βαθια που θα τον τρομαξουν και θα τον φρικαρουν πολλες φορες ακομη. Πραγματικα οταν ακουσε την Μπελλα να λεει σ'αγαπω στον Αντριαν τον λυπηθηκα.Ομως κανει λαθος οταν λεει πως η γυναικα που ειχε μεσα στα χερια του πριν λιγο τωρα πια ειχε εξαφανιστει.Η Μπελλα προσπαθουσε απλως να προστατεψει τον εαυτο της καθως αυτη η αλλη πιο βαθια της πλευρα που βγαινει στην επιφανεια μονο οταν ειναι μαζι του δεν εχει θεση στην πραγματικη της ζωη.Και δεν μπορω να την κατηγορησω πραγματικα που ειπε στον Αντριαν πως τον αγαπαει...ισως αυτη να ειναι και η μοναδικη αληθεια που του λεει πια.Με ενα παραδοξο λειψο τροπο τον αγαπαει...κι ας μην νιωθει ελξη πια για αυτον.κι ας ειναι ερωτευμενη με αλλον.Ειναι κομματι του εαυτου της που δεν εχει αποβαλλει ακομη. Πραγματικα πιστευω πως ο Εντουαρντ θα εκανε την σκεψη του πραγματικοτητα αν δεν υπηρχε η Μπελλα στην ζωη του.Αυτος ο χαρακτηρας ειναι τωκ ακρων.Νιωθει πως ολοι τον σπρωχνουν εξω απο την ζωη τους,πως δεν υπαρχει θεση για αυτον στην οικογενεια του και ακοημ και η σχεση του με τον Τζασπερ που ειναι ο καλυτερος του φιλος δεν εινια ουσιαστικη.Νιωθει πως ειναι προβλημα....και πρωτη φορα βλεπουμε τον Εντουαρντ ετσι...πως ειναι πραγματικα διχως εγωισμους και αμυνες. Νιωθει πως ειναι το δηλητηριο που καταστρεφει τις ζωες ολων τους.Κι αυτο αποδεικνυεται απο το γεγονος πως μετα απο εκεινη την νυχτα δεν κυνηγαει την Μπελλα.Δεν την επιβαλλεται μεχρι που την αποφευγει.Την αγαπαει και δεν θελει να της κανει χειροτερο κακο.Ακομη και αν την σκεφτεται στα χερια ενος αλλου δεν κανει τιποτα.Μπορει να μην ειδαμε πολυ την πλευρα της Μπελλα σε αυτο το κεφαλαιο αλλα ειμαι σιγουρη πως και εκεινη τον αναζηταει...φοραει μαυρα καθε μερα περιμενοντας να γυρισει πισω σε αυτη.Γιατι αυτη την στιγμη το κομματι της καρδιας του που φυλαει για εκεινη ειναι το μοναδικο που δεν ειναι παγωμενο...ειναι αυτο που νιωθει πιο εντονα απο ολα. Η σκηνη στο γραφειο του Τζασπερ ηταν απλα ο καταλυτης που διελυσε την λογικη του.Εκει που νομιζει πως τα πραγματα δεν μπορουν να γινουν χειροτερα μαθαινει ακομη ενα μυστικο που τον σακατευει.Η κλασσικη ατακα π..ς την αδερφη μου τα λεει ολα.Ο Εντουαρντ δεν μπορει να συνειδητοποιησει εκεινη την στιγμη πως ο Τζασπερ οντως αγαπαει την Αλις...νομιζει πως απλως την εκμεταλλευεται.Και εκεινη συνεχιζει να τον εξωθει στα ακρα.Λογικο ηταν πως οι δυο τους θα πιανονταν στα χερια και ηταν καιρος ο Τζαζ να αντιδρασει με καποιον τροπο.Δεν ξερω πως και γιατι βρεθηκε η Μπελλα εκει αλλα πραγματικα ηταν η μονη που θα μπορουσε να τον ηρεμησει.Με το που τυλιγει τα χερια της γυρω απο το σωμα του εστω και λιγο ηρεμουν τα μεσα του...την χρειαζεται περισσοτερο απο ποτε. Το γεγονος πως τοτε και μονο τοτε υποκυπτει στα παθη του και την ξανα κανει δικη του τα λεει ολα.Δεν απαιτει,δεν ζηταει...απλως διαικδικει αυτο που εχει αναγκη η ψυχη του και η Μπελλα τον υποδεχεται σαν να ανηκε σε αυτον απο παντα.Ακομη και ο ιδιος εκπλησεται απο τον τροπο που αντεδρασε και σιγουρα αμα του ζητουσε να την αφησει θα το εκανε.Γυρναν ο ενας γυρω απο τον αλλο σαν δυο καλα συντονισμενοι πλανητες...κανενας απο τους δυο δεν μπορει να αντεξει διχως το φως και το σκοταδι του αλλουνου.Σε εκεινη την ευαλωττη στιγμη που ολες οι αμυνες ειναι κατω και το μονο που υπαρχει ειναι ο Εντουαρντ και η Μπελλα εκεινη παραδεχεται οτι το μονο που θελει ειναι εκεινος...και πραγματικα ο κοσμος της δεν μπορει πλεον να υπαρχει χωρις αυτον. Τον εκανε να χαμογελασει...ακομη και μετα απο ολο αυτο το χαος τον ειχε κανει να χαμογελασει.Και ειμαι σιγουρη πως συντομα θα ερθει η στιγμη που το αγορι μας θα χαμογελα καθε φορα που η Μπελλα θα μπαινει στο δωματιο.Λατρεψα πραγματικα το γεγονος πως μετα πηγε και εκατσε στην αγκαλια του.Μετα απο καθε φορα που το σεξ μεταξυ τους τελειωνε βλεπαμε η τον ενα η τον αλλο να απομακρυνεται απο μια αγκαλια που και οι δυο εχουν αναγκη περισσοτερο απο οτιδηποτε.Ομως αυτη την φορα η Μπελλα επεστρεψε στα χερια του και χωρις να της το εχει ζητησει κανεις πραγματικα. Οταν βγηκαν ολα στην φορα λογικο ειναι πως ο Εντουαρντ θα φλιπαρε.Ενιωσε πως τον προσωσαν και ο Τζασπερ και η Μπελλα την ιδια μερα.Οι μονοι που εχει πραγματικα εκτος της οικογενειας του.Την κατηγορει πως ειναι ιδια με τους αλλους αν και δεν το πιστευει πραγματικα.Η βομβα πως η Αλις μενει μαζι της απλως τον αποτελειωσε.Και δεν νομιζω πως θυμωσε τοσο με το γεγονος πως συγκατοικουν αλλα γιατι υποσυνειδητα συνειδητοποιει πως η Αλις εχει φτασει σε ενα πιο βαθυυ σημειο ακομη και στην ψυχη της Μπελλα ενω γνωριζονται ελαχιστα...κατι που ο ιδιος οχι μονο νομιζει πως δεν το πετυχε αλλα πως δεν θα το καταφερει και ποτε.Ζηλευει κατα καποιο τροπο...νιωθει αδικημενος και ειναι λογικο. Και τοτε κλασσικα ηρθανε και οι προσβολες.Της ζητησε να μεινει μακρια απο τα οικογενειακα του,την προσβαλλε,την απειλησε,ομως οταν ηρθε η ωρα να της πει τα λογια που θα μπορουσαν να την ματωσουν πραγματικα δεν τα ειπε.Απλως πηγε διπλα της και την αγγιξε για ακομη μια φορα...τοσο γιατι το χρειαζεται αλλα και γιατι ξερει πως αυτος ειναι ο μονος τροπος που αυτοι οι δυο επικοινωνουν πραγματικα...διχως να χρειαζονται λογια οι λεξεις.Και η Μπελλα δεν φευγει μακρια του.Τον θελει...και αυτο δεν προκειται να αλλαξει ποτε.Πραγματικα λατρευω το γεγονος πως καθε φορα που θελει να της κλεισιε το στομα την φιλαει.... Τωρα οσο αφορα το προγραμμα.Ειμαι σιγουρη πως απο πισω κρυβεται η γιαγια του Αντριαν.Ενας πολυ δυνατος παραγοντας που ισως δεν του ειχαμε δωσει την απετουμενη σημασια.Στα γενεθλια του Αντριαν θα γινει απλως της τρελης για ακομη μια φορα....θα ειναι ολοι εκει και ποιος ξερει ποσες μασκες θα πεσουν ακομη.Δεν ξερω αν η γιαγια του ξερει κατι περισσοτερο για το τι τρεχει αναμεσα στον Εντουαρντ και την Μπελλα μιας και ποιος ξερει ποσο καιρο την παρακολουθει την κοπελα αλλα νομιζω πως αυτο θα ειναι και το φιναλε για την σχεση του Αντριαν και της Μπελλα.Η Μπελλα μπορει να του ειχε πει πως η οικογενεια του δεν θα εμπαινε αναμεσα τους αλλα θα καταλαβει για πρωτη φορα το ποσο πολυ μπορουν να ξεφυγουν τα πραγματα.Και αμφιβαλλω πως ο Αντριαν θα αντιδρασει με τον οποιδηποτε τροπο...θα ειναι ο γνωστος μαλθακος εαυτος του.Και μιας και η Μπελλα εινα ηδη διχασμενη αυτο απλως θα τους σκισει στα δυο. Μου αρεσει το γεγονος πως η Μπελλα σπρωχνει την Αλις προς τον Εντουαρντκαι ελπιζω η πολυποθητη συζητηση να μην αργησει πολυ.Δεν μπορω μα κατηγορησω την Αλις που νιωθει οπως νιωθει....λογικο ειναι.Αλλα ακομη και να μην τον συγχωρεσει πρεπει να τον καταλαβει.Δεν ξερω ποσα εχει καταλαβει για την σχεση της Μπελλα με τον αδερφο της αλλα δεν νομιζω να αργησει να μαθει ολη την αληθεια ειτε απο την ιδια την Μπελλα ειτε απο τις καταστασεις που θα ακολουθησουν. Ελπιζω ο Εντουαρντ να μην συνεχισει να την αποφευγει...και να στραφει σε εκεινη μια και εξω.Να βρει τις ισορροπιες μεσα του γιατι μονο και μονο τοτε θα μπορεσουν να ειναι μαζι...και πραγματικα θα ηθελα πολυ να δω την Μπελλα οταν θα την απειλησει για ακομη μια φορα με τον αγαρμπο τροπο που συνηθιζει να το κανει πλεον να του πεταξει στα μουτρα τον λογο που το εκανε.Ηδη ειναι προσκολημενος επανω της....τοτε ισως να καταλαβει πραγματικα με την γυναικα που εχει να κανει.Σιγουρα τον εξιταρουν τα παντα πανω της...το σωμα της το μυαλο της,ακομη και ο θυμος της...αλλα αυτο ειναι παντα ενα μπλαβο σημειο. Δεν νομιζω να ξεχασα τιποτα.... οποτε θα κλεισω λεγοντας σου ακομη μια φορα ποσο τελεια δουλεια εχεις κανει και πραγματικα σε ευχαριστω που μοιραζεσαι τους κοσμους σου μαζι μας....αυτη την ιστορια την αγαπω παραπανω απο οσο επρεπε....ειδικα τον Εντουαρντ....και φυσικα ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 11:24 | |
| Εύη, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για το άκρως χορταστικό και ικανοποιητικό σου ποστ! Δεν άφησες τίποτα, τα πήρες με τη σειρά και τα έθιξες όλα! Έχεις πέσει μέσα στα περισσότερα, έχεις καταλάβει απόλυτα την ιστορία και η διάσταση των χαρακτήρων, τολμώ να πω ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου! Και ναι, ας κάνουμε μία αποκάλυψη μιας και οι περισσότεροι το βρήκατε, η γιαγιά του Άντριαν κρύβεται πίσω από την κλοπή. Το πως και το γιατί όμως καθώς και τις εξελίξεις θα τις δείτε στο επόμενο κεφάλαιο. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν υπάρχουν μυστικά και ακόμα περισσότερο όταν έχουμε μία τέτοια αδίστακτη γυναίκα που θα πετύχει τους σκοπούς της με κάθε τίμημα. Για την αγάπη της Μπέλλα προς τον Άντριαν, ναι είναι πραγματική και πιστέψτε τη νιώθει και την εννοεί. Τολμώ να πω ότι θα του το πει ακόμα και τη στιγμή που θα χωρίζουν. Αλλά φυσικά δεν θα μπορεί να τη συγκρίνει με την αγάπη που θα νιώθει για τον Έντουαρντ. Τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο που δεν θα υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης των συναισθημάτων της. Όλα θα είναι ξεκάθαρα! Ο Έντουαρντ σιγά, σιγά έχει αρχίσει να παραδέχεται τον έρωτα του αλλά και το πόσο αυτός τον επηρεάζει, τα πόσα λάθη έχει κάνει. Προσπαθεί να επανορθώσει αλλά συνήθως με λάθους τρόπους και τις λάθος στιγμές. Η αντίδραση του σε σχέση με τον Τζάσπερ και την Άλις ήταν λογική και τα πράγματα δεν θα ησυχάσουν. Η Άλις θα συνεχίσει να τον αποφεύγει χωρίς να του δίνει την ευκαιρία να της μιλήσει. Και παρόλο που ο Έντουαρντ έβαλε απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Μπέλλα τελικά όταν μένουν μόνοι, όταν είναι μαζί έρχονται αυθόρμητα πιο κοντά. Είναι απόλυτα λογικό καθώς έχουν αρχίσει πλέον να αποδέχονται τα αισθήματα τους και να νιώθουν πλέον άνετα μεταξύ τους. Οι απειλές του Έντουαρντ είναι κούφιες πια στα αυτιά της Μπέλλα, δεν τον φοβάται και ξέρει πως δεν θα το κάνει. Είναι κοντά του επειδή το θέλει, επειδή προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να τον μάθει. Κι εκείνος απλά κάθε φορά που εκνευρίζεται το πετάει για να αμυνθεί. Να ξέρε μόνο πόσο θα το μετανιώσει μετά... Δεν λέω άλλα γιατί θα με κάνετε να αποκαλύψω την υπόλοιπη ιστορία και δεν κάνει! Άλλωστε σας θέλω εδώ σε κάθε κεφάλαιο να κάνετε σχόλια - ποστ σεντόνια και τραπεζομάντηλα! Το επόμενο κεφάλαιο δεν το έχω ξεκινήσει αλλά δεν θα αργήσω να το κάνω. Πιστεύω ότι θα σας αρέσει η συνέχεια και εύχομαι να ικανοποιηθούν όλες σας οι προσδοκίες. Αυτή μου η ιστορία με έχει συνεπάρει και εμένα την ίδια. Λατρεύω τους χαρακτήρες της, λατρεύω τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα που κάνουν λάθη, είναι άνθρωποι με πάθη γεμάτοι από ανασφάλειες όπως ακριβώς όλοι οι αληθινοί άνθρωποι. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 12:18 | |
| Θα συμφωνησω μαζι σου Εvi εχεις καλυψει τις σκεψεις μου σε μεγαλο βαθμο. - Σπόιλερ:
Καταρχας ας ξεκινησουμε απο την αρχη...ο Εντουαρντ απο τις πρωτες σκεψεις του παραδεχεται ποσο μονος νιωθει.Ποσο αναγκη εχει απο συντροφια και την απεγνωσμενη του αναγκη για την Μπελλα.Πρωτη φορα συνανταμε τον Εντουαρντ τοσο μα τοσο ευαλωτο.Ως τωρα μας εδειχνε ενα αλαζονικο στυλακι αλλα ολο αυτο ηταν μια αμυνα για να μην δειξει ποσο πολυ ποναει.Φοβοταν να αγαπησει και να αγαπηθει.Εχει υποφερει στο παρελθον και ετσι εχτυσε εναν σκληρο εαυτό για να προστατεψει την καρδια του αλλα και τους γυρω του.Γι αυτο και εδιωξε και την Αλις απο κοντα του.Νιωθει ανικανος να προσφερει αγαπη στους γυρο του.Νομιζει οτι εχει χασει αυτο το κομματι εαυτού του αλλα ολοι βλεπουμε οτι αυτο δεν ειναι αληθεια.Εχει την ικανοτητα να αγαπησει,να διεκδικησει και να προσφερει ασφαλεια σε αυτους που αγαπα.Απλα χρειαζοταν εναν ανθρωπο να μπορεσει να τον ξεκλειδωσει.Και αυτος δεν ειναι αλλος απο την Μπελλα.Μπηκε στην ζωη του και τα σαρωσε ολα.Επεσαν οι αμυνες του,δόθηκε ολοψυχα στο παθος του για αυτην,και η Μπελλα χωρις και η ιδια να το συνειδητοποιησει καταφερε να ξεκλειδωσει την καρδια του.Ζηλευει....νιωθει οτι ολοι του στερουν και του παιρνουν μεσα απο τα χερια ολους οσους αγαπα και χρειαζεται.Πρωτα ο Αντριαν την Μπελλα.Βλεπει στο <πριγκοποπουλο> ολα οσα μπορει να την προσφερει αλλα δεν βλεπει ολα οσα δεν μπορει να της προσφερει.Πιανεται απο τις λεξεις χωρις να κοιτα την ουσια.Ζηλευει...οταν η Μπελλα δεν παραδεχεται στον Αντριαν για την σχεση της μαζι του αλλα δεν σκεφτεται οτι και αυτος το ιδιο πραγμα θα εκανε και ας ηταν ερωτευμενος μαζι της. Για πρωτη φορα φορα παραδεχεται και ο ιδιος οτι ειναι ερωτειμενος μαζι της και αυτο που νιωθει ειναι ανακουφιση.... οχι τρομο οχι φοβο αλλα ανακουφιση αυτο για εμενα λεει πολλα. Στην συνεχεια ερχεται το Σαγαπω της Μπελλα και αυτο τον κανει κομματια.Ποναει γιατι θελει αυτον να αγαπα,σε αυτον να το λεει,και αυτος να ειναι ο κυριαρχος οχι μονο στο σωμα αλλα και στην καρδια της,Ωστοσο δεν καταλαβαινει οτι η Μπελλα ειναι λογικο να αγαπαει τον Αντριαν.Αλλο ερωτευμενη και αλλο να αγαπα.Η αγαπη εχει πολλους ορους και ειναι πολυδιαστατη.Μπορουμε να αγαπαμε καθε ανθρωπο ξεχωριστα με διαφορετικη αγαπη χωρις ομως αυτη να αναιρει η να διαιαρει την αγαπη μας απο τον τους αλλους.Φυσικα λοιπον και αγαπα τον Αντριαν,οπως αγαπα και την Μπρι οπως αγαπα και την Αλις και ολους οσους ειναι γυρω της.Δεν ειπε ψεματα στον Αντριαν απλα και η ιδια δεν εχει ακομα καταφερει να διαχωρισει και να κατασταλαξει τι αγαπη ειναι ακριβως.Αλλα περασαν τοσο πραγματα μαζι,ειχανε τις καλες στιγμες ειχανε και τις κακες οποτε ειναι λογικο να νιωθει πραγματα γι αυτον.Χρειαζεται ομως κατι που θα την ταρακουνησει για τα καλα και θα την κανει να βγει απο το καβουκι της και να αντιμετωπισει τα πραγματικα της συναισθηματα.Πολυ πιθανον αυτο να γινει στα γενεθλια του Αντριαν. Στην συνεχεια ο Εντουαρντ κλεινεται στον εαυτο του και τον τιμωρει με τον χειροτερο τροπο.Μενει μακρυα απο την Μπελλα.Της δινει την ελευθερια της και κραταει ολο τον πονο για αυτον.Ειναι η τιμωρια του για οτι εχει κανει.Φυσικα οντας ανικανος να καταλαβει τους αλλους δεν διαπιστωνει οτι και η Μπελλα ποναει.θελει να βρεθει κοντα του.Τον εχει αναγκη οσο τιποτα αλλο.Φυσικα και θα φοραγε μαυρα εσωρουχα με την σκεψη οτι καποια στιγμη ισως να θελησει να βρεθει και παλι κοντα της. Την σκηνη με τον Τζασπερ την περιμενα.Καποια στιγμη θα μαθευοταν. Ισως βαθια μεσα του να ειχε αρχισει ειδη να υποψιαζεται καποια πραγματα αλλα δεν ειχε την δυναμη να το αποδεχτει.Η αντιδραση του ηταν η αναμενομενη.Δεν θελει να πληγωθει η αδερφη του,δεν θελει να την εκμεταλευτει κανεις και δεν θελει κανεναν αλλον να της πληγωσει την καρδια.Ειδη το ειχε κανει αυτος και δεν θα το αναχετον και απο κανεναν αλλον.Επισης νιωθει οργη για ολα αυτα που γινονται.Ολοι του κρυβουν πραγματα.Ολοι ειναι εναντιον του,κανεις δεν τον καταλαβαινει και κανεις δεν τον αγαπα.Πρωτα η αδεφη του δεν θελει να τον δει και να του μιλησει.Η Μπελλα δεν τον αγαπα(ετσι πιστευει)και δεν θα μπορεσει ποτεα να την κανει δικη του.Ο Τζασπερ εχει απομακρυνθει απο αυτον και τωρα τον βλεπει να ειναι και να εκμεταλευεται συμφωνα με τα δικα του παντα πιστευω την αδερφη του και ο ιδιος δεν ειχε ιδεα.Οι συγγενεις του του εχουν γυρισμενη την πλατυ και του τι λενε διαρκως για ολα.Φυσικα και εχει κανει λαθη...τα ξερει και ο ιδιος αλλα δεν παυει ολη αυτη η μοναξια που ο ιδιος επέβαλε στον εαυτο του τωρα να πονα.Ξεσπασε λοιπον στον Τζασπερ. Οταν η Μπελλα μπαινει στο γραφειο και τον σταματα παιρνοντας κατα καποιον τροπο αγκαλια,ηρεμει....νιωθει ασφαλεια.Ενα απλο αγγιγμα της ειναι ικανο να ηρεμησει ολη την παλη που νιωθει. Στο γραφειο της ξεσπανε και οι δυο με τον μονο τροπο που ξερουν.Τον ερωτικο.Την εχει αναγκη,την ζητα ολο του το ειναι,του ελειψε και θελει να την νιωσει δικη του.Η Μπελλα απο την αλλην θελει να του δειξει ποσο αναγκη τον ειχε.Οτι ειναι κοντα του,οτι τον θελει και θα ειναι παντα εκει να τον περιμενει φοροντας τα μαυρα εσωρουχα. Ολα τα καταπιεσμενα συναισθηματα τους βγηκαν στην φορα.... μου ελειψες της λεει...η λεξη βγηκε πριν καν την σκεφτει γιατι ηταν αληθεια. Πες μου τι θέλεις...Την προκαλει να του πει...εχει αναγκη να ακουσει κατι που θα τον κανει να ηρεμησει,να νιωσει οτι δεν ειναι μονος σε ολο αυτο που νιωθει. Εσένα μόνο εσένα…η πληρης πια αποδοχη.Δεν θελει τιποτα αλλο,μονο αυτον. Οι στιγμες μετα την λεμοναδα ηταν το πιο ομορφο κομματι σε ολο το κεφαλαιο. Αρχιζανε να πειραζουν ο ενας τον αλλο...στην αρχη αυτος και στην συνεχεια η Μπελλα.Μπορουν να περασουν καλα,μπορουν να μοιραστουν πραγματα και να γελασουν ο ενας με τοπν αλλον.Εχουν την ικανοτητα να προσφερουν χαμογελα.Ο τροπος που τον εκανε να γελασει δειχνει και την οικιοτητα που αρχιζει και αναπτυσεται μεταξυ τους.Κια θα συμφωνησω με την Ευη αναπυμονω να ερθει η στιγμη που θα την βλεπει και το αγαπημενο μας στραβο και θανατηφορο σεξι χαμογελο θα απλωνεται σε ολο του το προσωπο. Μετα θυμωσε γιατι ενιωσε οτι για αλλη μια φορα ολοι τον προδιδουν.Αλλα δεν καταλαβε οτι η Μπελλα ειναι μαζι του,ειναι κοντα του.Προδωσε με καποιο τροπο την Αλις λεγοντας του οτι μενει μαζι της.Ηθελε να του δειξει οτι δεν ειναι μονος του οτι θα τον βοηθησει αλλα ο πονος του ειναι μια μαχαιρια στον ειδη πληγωμενο του εγωισμο και δεν τον αφηνει να σκεφτει καθαρα. Η Αλις φυσικα και εχει δικιο.Εννοειται οτι την καταλαβαινω αλλα η εγωιστικη φυση των Καλλεν δεν την αφηνει και αυτην να δει καθαρα.Να δει οτι ο αδερφος της ειναι εκει και να του δωσει μια ευκαιρια.Ειμαι σιγουρη ομως οτι η Μπελλα θα βαλει το χερακι της και ολα θα φτιαξουν.Επισης η Αλις εχει αρχισει να καταλαβαινει οτι η σχεση Μπελλα-Ενουαρντ δεν ειναι σχεση αφεντικου υπαλλλου αλλα κατι περισσοτερο. και τελος να πω οτι και εγω πιστευω οτι η γιαγια κρυβεται πισω απο την ληστεια και ειναι αυτη που αστειλε την προσκληση.Ο ληστης γνωριζει την αληεθια για την Μπελλα και τον Εντουαρντ ξερει οτι ειπανε ψεματα στον αστυνομικο.Οποτε σιγουρα ξερει και η γιαγια και οντως πανουργα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει οτι κατι συμβαινει.Επισης το γεγονος οτι ο Εντουαρντ δεν υποψιαζεται την Μπελλα και της δειχνει τοσο εμπιστοσυνη παρα τηνς καταγγελιες σιγουρα την βαλανε σε σκεψεις.Οποτε κατι μαγειρευει η γιαγια...
Κλεινω λεγοντας οτι περιμενω σαν τρελη το επομενο κεφαλαιο!!!!! Edit:Οπως καταλαβατε εγραφα πολυ ωρα και δεν ειδα οτι ειχε προηγηθει το ποστ της Queen. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 12:35 | |
| Πωπω βασω!!! Εσυ εκανες μεγαλυτερο μπουγατσοφυλλο απο μενα... Μαιρη μου εγω ημουν μαλλον η μονη που ηθελα να ενοχοποιησω τον αντριαν.. τον εκανα αποδιαπομπαιο τραγο...πιστευα πως πισω απο το προσωπειο της ''αθωοτητας'' και της αγνοιας-εν μερει διοτι δεν γνωριζουμε αν ξερει και τι ξερει- κρυβοταν ενας εκδικητικος χαρακτηρας, ισως και πανουργος... Αχ, ιντριγκα... Δεν ειχα ικανη τη γιαγια, οχι για την ηλικια, αλλα γιατι δεν την εχουμε γνωρισει ως χαρακτηρα ακομα,αν και τωρα νομιζω πως στο επομενο κεφαλαιο θα μαθουμε πολλα γι αυτην. Πρεπει να ειναι πολυ σκληρος ανθρωπος, και πολυ καθετη..*( κατι σαν την βασιλισσα ελισσαβετ ενα πραγμα...)Να τους εχει ολους σουζα!!!! Πραγματικα για να φτασει στο σημειο να εκδικηθει ετσι την Μπελλα, να προσπαθησει να την βλαψει τοσο εντονα και σωματικα και ψυχολογικα και στον εργασιακο τομεα, πρεπει να εχει καποιο λογο καποιον απωτερο σκοπο... Περα απο αυτο η γιαγια πρεπει να ειναι πολυ εντονος χαρακτηρας, με πολλα μυστηρια και ιδιαιτερη ιδιοσυγκρασια...Θα ειναι πολυ καταλυτικος ηρωας για την ιστορια μας, και πιστευω οτι θα λυσει πολλα μυστηρια....που ακομα πλανωνται... Τι να πω..περιμενουμε εναγωνιως...Μαιρη μου ενα request, θα ηθελα να περιγραψεις και την γιαγια εξωτερικα αν γινεται....να δουμε και την εμφανιση της, αν ειναι αυστηρη σαν παρουσια....ξερεις η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο....σε τετοιες περιπτωσεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 12:50 | |
| Βάσω με έκανες να κλάψω... ούτε εγώ η ίδια δεν θα τα περιέγραφα τόσο καλά τα συναισθήματα τους... Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, δεν θα άλλαζα ούτε ένα κόμμα από την ανάλυση σου. Έχεις πάντα τον τρόπο να κατανοείς και να νιώθεις απόλυτα τους χαρακτήρες μου. Μιλάνε στην καρδιά σου όπως και σε εμένα. Μαράκι μου, οι επιθυμίες σου θα ικανοποιηθούν. Θα δούμε τη γιαγιά σε όλο της το μεγαλείο, θα μάθουμε τι σκαρώνει και για ποιους λόγους αν και είναι προφανής! Η Ιρίνα θέλει απλά να βγάλει τη Μπέλλα από τη ζωή του εγγονού της με όποιο κόστος, με οποιοδήποτε τίμημα! Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μία απόγονος του Τσάρου! Τσαρίνα, όνομα και πράγμα! Και ως γνωστόν πίσω από όλους αυτούς τους άνδρες με τίτλους κρύβονται δυναμικές γυναίκες! Ο Άντριαν κοιμάται όρθιος! Αν και έχει αισθήματα για τη Μπέλλα, δεν είναι επιφανειακή η αγάπη του αλλά ο τρόπος ζωής του και οι υποχρεώσεις του του επιβάλουν να έχει άλλες προτεραιότητες και στην πραγματικότητα δεν είναι ικανός να απαρνηθεί την οικογένεια και τους τίτλους του για χάρη της Μπέλλα και για καμία γυναίκα! Σας περιμένουν εκπλήξεις πολλών ειδών πάντως στο επόμενο κεφάλαιο το οποίο ξεκίνησα να το γράφω! Είναι πολλά τα γεγονότα πάντως και ίσως μιλάμε για δύο κεφάλαια μέχρι να φανούν όλα αυτά που πρέπει, θα δούμε. Νομίζω ότι αυτή η ιστορία έχει τελικά κερδίσει περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη. Πάντα ήσασταν δίπλα μου, πάντα ανταποκρινόσασταν με αγάπη αλλά τολμώ να πω ότι παρατηρώ μία ιδιαίτερη αδυναμία στο DB. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 13:01 | |
| Αχουυυυυ η τσαρινα θα μας παιδεψει πολυ νομιζω.... Την λενε και Ιρινα??Τεεελεια... Θα εχουμε τρεχαματα και κατι μου λεει οτι δεν θα σταματησει εκει, μονο στις αποτυχημενες αποπειρες.. Θα συνεχισει τις απειλες, και τις ραδιουργες ενεργειες της!! Θα ειναι ζορικος χαρακτηρας και μην σας πω οτι θα μας παιδευει ως το τελος... Απλα περιμενω να δω και εξωτερικη περιγραφη για να κανω πληρη αναλυση και σκιαγραφιση προσωπικοτητας!! Μαιρη μου, το db προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου μετα το ΣΣΣ...Πραγματικα με εχει κερδισει..αλλα και το τυχερο αστερι ηταν...Αστερι.......... περιμενω το επομενο κεφαλαιο, σε αναμμενα καρβουνα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 13:39 | |
| Μαιρη μου λατρευω ολες τις ιστοριες σου αλλα νομιζω πως το DΒ και το σιωπη στο σκοταδι ειναι οι λατρειες μου....ισως γιατι τα πραγματα εκει ειναι πιο πολυπλοκα...Μαλλον φταιει βεβαια πως δεν μπορω να σταματησω με τπτ τις επαναληψεις...πραγματικα εχω διαβασει αμετρητα fanfic αλλα λιγα με εχουν αγγιξει τοσο πολυ... Θα συμφωνησω πως ο Αντριαν κοιμαται ορθιος...μου φαινεται περιεργο που δεν καταλαβαινει στο ελαχιστο{απο οτι φαινεται τουλαχιστον]τι παιζει μεταξυ του Εντουαρντ και της Μπελλα.Η Μπελλα δεν εχει αλλαξει απεναντι του....?Τον αναζηταει το ιδιο συχνα...?Τον θελει στο κρεβατι της οπως και πριν...?Γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο να την φανταστω να κανει ερωτα μαζι του με τον οποιοδηποτε ενθουσιασμο απο την στιγμη που μοιραζεται τετοιο παθος με τον Εντουαρντ...απλως δεν μου κολλαει. Ωστε Ιρινα λεγεται η γιαγια....να υποθεσω πως θα εχει και το ιδιο τελος με την συνονοματη της...? Να φωναξουμε τους Βολτουρι...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 15:29 | |
| Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές το όνομα της γιαγιάς σε προηγούμενα σημεία της ιστορίας! Αυτή βέβαια δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι, όπως μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιες τα καταφέρνουν πάντα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο να βγαίνουν κερδισμένες. Φανταστείτε ποια θα ήταν η ζωή της Μπέλλα αν δήθεν την αποδέχονταν... Ποτέ δεν θα ήταν ευτυχισμένη με τον Άντριαν, σε καμία περίπτωση ακόμα και αν δεν εμφανιζόταν ο Έντουαρντ στη ζωή της και αυτό η Μπέλλα είναι κάτι που το ξέρει καλά. Όσο για το αν η Μπέλλα τον αναζητά στο κρεβάτι της θα σας λυθούν οι απορίες και με το παραπάνω στο επόμενο κεφάλαιο! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 2 Οκτ 2011 - 16:00 | |
| το ηξερα το ηξερα παραδεχτηκαν τα αισθηματα τους τουλαχιστον στον εαυτο τους ειναι μια αρχη ομολογουμενως μιλαμε για προοδο και ιδιαιτερα απο την μερια του εντουαρντ αρχιζει να νιωθει ξανα οπως ειπε και εκεινος χαρης στην μπελλα μεσα του τοσα χρονια ηταν κενος και για αυτο εδιωξε την αλις γιατι ετσι και δενοταν μαζι της υπηρχε κινδυνος να τον προδωσει να του φερθει ασχημα καποια στιγμη και αυτο δεν θα το αντεχε για αυτο την εδιωξε μακρια του μεγα λαθος για μενα γιατι τωρα η αλις εχει ολα τα δικια με το μερος της να τον κατηγορησει και να τον μισησει χωρις βεβαια να εχει καταλαβει καθολου την ψυχοσυνθεση του εντουαρντ...οσο για την μπελλα θεωρω οτι οταν την ρωτησε ο αντριαν αν τον αγαπαει εκεινη απαντησε τελειως μηχανικα γιατι μεχρι τοτε ηταν πεπεισμενη οτι τον αγαπουσε βεβαια ζουσε σε μια ουτοπια αρνιοταν να παραδεχτει τα αισθηματα της και μετα απο την συζητηση με την αλις της δοθηκε η απαντηση στην ερωτηση που φοβοταν να κανει στον ιδιο της τον εαυτο τρεφει αισθηματα για τον εντουαρντ πλεον.δεν ειναι μαζι του μονο και μονο για τον σαρκικο ποθο αλλα και για κατι πιο βαθυ που παρατηρησε και ο ιδιος ο εντοιυαρντ κατα την διαρκεια που βρισκονταν στο γραφειο....υπαρχει ο ποθος ναι μεν αλλα και κατι πιο πηγαιο πιο βαθυ....η σκηνη με την μπελλα να προσπαθει να χωρισει τον εντουαρντ απο τον τζασπερ πιστευω οτι καταλυτικο ρολο επαιξε η παρουσια ης μπελλα εκεινη την στιγμη για τον εντουαρντ και μονο που την ειδε υστερα απο τοσο καιρο υποσυνειδητα τον εκανε να στρεψει την προσοχη του σε αυτην και συνεπως να καλμαρει....οσο για την υποθεση με την αστυνομια πιστευω οτι η γιαγια του αντριαν κρυβεται πισω απο ολα αυτα και απλα ο αντριαν ναι μεν εχει προσεξει την διαφορα στην συμπεριφορα της μπελλα αλλα δεν εχει κατσει να τηνν αναλυσει περισσιτερο γιατι ειναι και αυτος βολεμενος σε αυτη την σχεση οπως ειπες και εσυ μαρια δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να αφησει την οικογενεια του για την μπελλα και αυτο φαινεται απο τις προτεραιοτητες του...τι να πω για αυτο το κεφαλαιο ηταν κορυφη ειχαμε τρομερες εξελιξεις και αδυμονουμε για το επομενο αραγε ο εντουαρντ θα παει στα γενεθλια του αντριαν???ιδου η απορια....και θα ειναι εκει και η μπελλα??απλα αγωνιουμε....και φυσικα προσκυναμε το συγγραφικο σου ταλεντο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 3 Οκτ 2011 - 1:54 | |
| Πραγματικα η απαντηση σου για το ποσο αναζητα τον Αντριαν Μαιρη μου με εβαλε σε σκεψεις... Ο Αντριαν αποκλειεται να μην εχει καταλαβει πως κατι δεν παει καλα εστω και στο σωματικο κομματι της σχεσης τους.Κατι που ειναι τελειως λογικο.Απο την στιγμη που εμπλεξε με αυτη την κατασταση η Μπελλα δεν μπορει να τον δει οπως πριν ουτε να νιωσει ιδιαιτερη ερωτικη ελξη για εκεινον....αμα δεν εχει χαλκινες τουφες πρασινα ματια και ειδικοτητα στους πολλαπλους οργασμους δεν μας κανει πια... Υποθετω πως η μια εκδοχη ειναι πως η Μπελλα τον αποφευγει με αυτο τον τροπο.Και εχουν ερθει ετσι τα πραγματα ωστε ηταν συνεχεια χωρια οποτε δεν τους δοθηκαν και πολλες ευκαιριες να ειναι μαζι με αυτον τον τροπο.Αλλα ακομη και οταν μπορουσαν η Μπελλα "δουλευε"ως αργα με τον Εντουαρντ....μεχρι που παρατησε τον Αντριαν για να παει να τον βρει. Μπορει οντως να συνεχιζει να κανει ερωτα μαζι του αλλα να μην υπαρχει πλεον τιποτα....ακομη και αυτου του ειδους η επαφη μεταξυ τους να εχει σπασει ανεπανορθωτα.Ομως η πρωτη εκδοχη μου φαινεται πιο πιθανη.Υποθετω πως αν οντως ισχυει αυτο ο Αντριαν παρακατω θα της ζητησει τον λογο και αυτη την φορα η Μπελλα δεν θα μπορεσει να ξεφυγει απο την συζητηση.Ισως να ειναι μεσα σε ολα αυτα που θα ειπωθουν μετα απο το οποιοδηποτε περιστατικο με την Ιρινα...ισως να του εξηγησει ξεκαθαρα τι συμβανει με εκεινη και τον Εντουαρντ...θα του εξηγησει τον λογο που δεν μπορει να ειναι πια μαζι του κανοντας τον να μην νιωθει απολυτα υπευθυνος για την καταρευση της σχεσης τους....φυσικα και θα του πει πως τον αγαπαει...κι ελπιζω να χωρισουν ηρεμα.Το μονο που χρειαζεται παραπανω αυτη η κοπελα ειναι ενας αγριος χωρισμος.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 3 Οκτ 2011 - 19:40 | |
| Όπως είπα και πιο πάνω θα σας λυθούν οι απορίες για την 'ερωτική' σχέση του Άντριαν και της Μπέλλα στο επόμενο κεφάλαιο. Πιστεύω ότι τα γεγονότα μάλλον θα εξελιχθούν κάπως διαφορετικά. Ο χωρισμός της Μπέλλα και του Άντριαν είναι μονόδρομος αλλά θα γίνει σε μία στιγμή απόλυτης συνείδησης της κατάστασης μετά από κάποια 'ανατροπή'. Θα μπορούσε να έχει χωρίσει ήδη μαζί του αλλά δεν το κάνει, δεν το αποφασίζει και αυτό επειδή προς το παρόν η Μπέλλα είναι μπερδεμένη. Στην ουσία δεν ξέρει πια τι είναι αυτό που έχει με τον Άντριαν, δεν ξέρει ακόμα περισσότερο τι είναι αυτό που έχει με τον Έντουαρντ και πολλές φορές αφήνουμε κάτι να διαιωνίζεται επειδή πολύ απλά δεν έχουμε το θάρρος να το αντιμετωπίσουμε. Αυτό κάνει η Μπέλλα αυτή τη στιγμή χωρίς και η ίδια να το καταλαβαίνει παρόλο που τα καμπανάκια της 'λήξης' έχουν αρχίσει ήδη να χτυπάνε και τολμώ να πω ότι θα το νιώσει ακόμα περισσότερο στο επόμενο κεφάλαιο. Το αν θα είναι ένας ήρεμος χωρισμός, χμμμ... μάλλον ήρεμος θα είναι αν και η Μπέλλα θα είναι υπερβολικά φορτισμένη συναισθηματικά. Τουλάχιστον όμως σε εκείνο το σημείο θα ξέρει πολύ καλά τι θέλει και με το παραπάνω! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 3 Οκτ 2011 - 19:43 | |
| Γιατι βρε θελετε να ξεφορτωθειτε απο τωρα τον Αντριαν? Εγω παντως δεν βιαζομαι...απολαμβανω τον ζηλιαρη Εντουαρντ!! Ειναι που ειναι μοναδικος οταν ζηλευει δε.... γινετε ακαταμαχητος!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|