Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 16:50

Χιλια συγγνωμη που δεν σου εκανα σχολιο τοτε που την ειχες αναρτησει απλα ελειπα διακοπες.

Εκλαψα.Αυτη ειναι η μονη αληθεια.Δεν μπορω να πιστεψω ποσο γρηγορα περναει ο χρονος και τι πολλα πραγματα μπορουν να συμβουν.Χαρες και λυπες...ολα ειναι μεσα στον προγραμμα...στη ζωη.Εχουν περασει τοσα απο την αρχη (παραδοξος τροπος γνωριμιας)και ομως αγαπηθηκαν και μαλιστα παλεψαν για να κρατησουν την ευτυχια και την αγαπη τους απειραχτη και στο τελος τα καταφεραν.Κανενας τους δεν ηξερε τι τους επιφυλασσει το μελλον,αλλα με την αλληλουποστηριξη και την αγαπη τους τα καταφεραν και βγηκαν νικητες.
Ενας ερωτας ανεξιτηλος στον χρονο. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544

Τα 2 τελευταια κεφαλαια ηταν γεματα απο τα πιο δυνατα συναισθηματα που μου εχουν δημιουργηθει διαβοζοντας καποιο fanfic. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 558691

Η ζωη κανει γυρισματα και αυτο ειναι φανερο οταν ο Κριστιαν και η Ελιζαμπεθ ερωτευονται και θελουν να ζησουν το δικο τους παραμυθι.Γι αυτο και η Μπελλα δειχνει απολυτη κατανοηση στα παιδια και προσπαθει να ηρεμισει και να κανει τον Εντουαρτ να καταλαβει οτι και οι ιδιοι τους ειχαν ζησει στο παρελθον μια παρομοια κατασταση.Αλλα και η συμπεριφορα του Εντουαρτ ειναι δικαιολογημενη.Ειναι φυσικο να ανησυχει ενας πατερας για το μελλον των παιδιων του.Θελει να ειναι ευτυχισμενα.Ευτυχως με την ιστορια των παιδιων πηγαν ολα καλα.Αλλα στεναχωρεθηκα που εφυγαν μακρια απο τους γονεις τους...ετσι ειναι ομως αυτα τα πραγματα.Μεγαλωνεις βρισκεις τον ανθρωπο της ζωης σου αυτος που θα σε κανει ευτυχισμενη και θα σε αγαπαει και μετα κανεις την δικη σου οικογενεια,τη δικη σου ζωη.Οταν ο Εντουαρτ παραδιδει την Ελιζαμπεθ στον Κριστιαν συγκινηθηκα πολυ.Σου δημιοργουνται αναμεικτα συναισθηματα τετοιες στιγμες. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 686606

Χαρηκα πολυ που η Μπελλα ξανα εκανε παιδακι!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 6512 Το ονομα καθε παιδιου εχει ιδιαιτερη σημασια.Αυτο σημαινει οτι σαν συγγραφεας ενδιαφερεσαι και για την παραμικρη λεπτομερεια.Μπραβο σου!!!Οσον αναφορα τον επιλογο(στεναχωρεθηκα παρα πολυ που τελειωσε αυτη η ιστορια.Δεν ξερω μας κανεις να αγαπαμε καθετι που γραφεις.Την ερωτευτηκα οπως και το σιωπη στο σκοταδι.)ηταν αρκετα χαρουμενος και μας εκανες να θυμηθουμε ολα αυτα που περασαν...και τα καλα και τα κακα.Ολο τον ερωτισμο αναμεσα στο ζευγαρι που δεν σταματησε ουτε στιγμη να μην υπαρχει.Παρ'ολο που περασαν αρκετα χρονια απο τοτε που ηταν νιοπαντροι ξερουν ακομα να προσκαλει ο ενας τον αλλον σε ερωτικες περιπετειες.Η ζωη κυλαει, ο χρονος περναει ωστοσο τιποτα δεν τους αγγιξε...τιποτα δεν τους αλλαξε. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 150320

Η οικογενειακη στιγμη που μας περιγραψες ηταν τοσο ζεστη τοσο οικεια.Εδειξες την αγαπη που εχουν οι γονεις στα παιδια και αντιστοιχα.Το background εννοω το τοπιο(λιμνη και φανταζομαι γυρω γυρω πρασινο)ηρεμει τους ηρωες και τους δινει την ευκαιρια να περασουν ομορφες οικγενειακες στιγμες.Κατι που μας ηρεμει και εμας και ξεφευγουμε απο την ενταση που προηγηθηκε.

Ο θανατος του Τσαρλι ηταν κατι που δεν το περιμενα.Μεσα απο το γεγονος αυτο μας εκανες να θυμηθουμε και του αλλους ηρωες καθως και αυτοι ειχαν παιξει σημαντικο ρολο στην εξελιξη της ιστοριας.Λυπηθηκα την Αλις και την μητερα της αλλα πιο πολυ την Μπελλα η οποια κρατησε ολο αυτον τον πονο μεσα της για το καλο της οικογενειας ωσπου ηρθε και εκλαψε στην αγκαλια του αγαπημενου της.Εκει που μπορουσε να βρει παρηγορια και ζεστασια.Στο καταφηγιο της.

Ομολογω πως πρωτη φορα εκλαψα τοσο και με εκανε να προβληματιστω μια ιστορια.Παντα σε καθε σου δημιουργια κανεις λογο για καποιες αξιες και ιδανικα.Η προσωπικη σου πινελια πανω στους χαρακτηρες φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζουν οι ηρωες καποιες καταστασεις.Το ηθος τους μας εκανε να τους αγαπησουμε ακομα πιο πολυ και να ενδιαφερθουμε για την συνεχεια.Μας ταξιδεψες σε μια αλλη εποχη που καθως διαβαζα ενα κεφαλαιο νομιζα πως ζω και εγω εκει μαζι τους.Δεν θα ξεχασουμε ποτε τα λεμονια μεσα στις αμαξες στα λιβαδια και στους σταβλους giggle Το 1920 ειναι ρομαντικη ιστορια που προκαλει συγκινηση,θαυμασμο και χαρα,και πιστευω πως αγγιξε τους παντες.

Συγχαρητηρια για αυτην την εξαιρετικη σου δουλεια!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 474941

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://robestenslife.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 17:33

Πω πω... δεν έχω λόγια έχω πραγματικά σοκαριστεί από το μεγάλο ποστ... Shocked Το να εισπράττει κάποιος τόσα πολλά και έντονα συναισθήματα από κάτι που έχω γράψει ώστε αντίστοιχα να εκφράζει τόσο όμορφα την άποψη του είναι για εμένα η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 34442

Κακά τα ψέματα, όταν γράφεις μία ιστορία δεν είσαι απλός θεατής της, είσαι κι εσύ κάπου εκεί στη γωνία και παίρνεις μέρος σε όλα όσα διαδραματίζονται. Και μερικές φορές χωρίς να το θες εκφράζεις λίγο έως πολύ τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις σου. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691775 Αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα για το πως ακριβώς ήταν η ζωή το 1920. Απλά με εξίταρε πολύ ενδυματολογικά αλλά και ως κουλτούρα το όλο εγχείρημα. Στην αρχή όπως έχω πει πολλές φορές ήθελα απλά να γράψω λεμόνια. Όπως πάντα βέβαια αισθησιακά - ρομαντικά λεμόνια. Αυτό δεν αλλάζει, όχι ότι είναι απίθανο να γράψω πιο ωμά αλλά δεν μου βγαίνει εύκολα. Προτιμώ τις πιο 'ρομαντικές' καταστάσεις. Στη συνέχεια βέβαια οι χαρακτήρες πήραν σάρκα και οστά, τραβούσαν τις δικές τους γραμμές στο δικό μου σχεδιάγραμμα και δεν μπορούσα να μην τους δώσω την ευκαιρία να πουν την ρομαντική ιστορία τους. Wink

Έχω κατηγορηθεί μερικές φορές (ευτυχώς όχι από πολλούς lol! ) ότι γράφω άρλεκιν, πως εστιάζω πολύ στο σεξ ή ότι είναι υπερβολικά ιδανικά αυτά που γράφω. Λοιπόν το 1920 ίσως να είχε μία γερή δόση σε όλα τα παραπάνω και προσωπικά εγώ τουλάχιστον είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! Είμαι στ' αλήθεια περήφανη για το 1920! Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο συγγραφικό αριστούργημα αλλά έχει μία ιδιαίτερη γλύκα που θέλω να πιστεύω ότι όταν φτάνει κανείς στη τελευταία σελίδα νιώθει να τον γεμίζει και να ξεχειλίζει από μέσα του. Αυτό ήταν το δικό μου συναίσθημα, σε κάθε κεφάλαιο, σε κάθε έκφραση αγάπης, λεμόνι ή ακόμα και όταν τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Δεν θα μου άρεσε να βασανίσω περισσότερο τους χαρακτήρες ή να τους κάνω να υποφέρουν περισσότερο. Είχαν και τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές τους όπως συμβαίνει στον καθέναν από εμάς σε αυτή τη ζωή άσχετα από την εποχή στην οποία ζούμε. Wink

Για το τέλος το μόνο που έχω να πω είναι πως το βιβλίο που θα ξεκινήσω να γράφω σύντομα θέλω να πιστεύω ότι θα έχει μέσα απ' όλα! Αγάπη - ρομαντισμό - φαντασία - δράση - έρωτα - πόλεμο - φιλία - συγκίνηση και ανατροπές! Πως θα τα συνδυάσω όλα αυτά ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι η πρώτη μου απόπειρα βλέπετε για κάτι τόσο μεγαλειώδες. Αλλά έχω χάρη σε εσάς κάποια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου πλέον. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 876749 Εμπιστοσύνη, ελπίζοντας πως δεν θα σας απογοητεύσω! Wink

Ετοιμαστείτε, το αργότερο μέσα στο ΣΚ ακολουθεί το νέο κεφάλαιο του Desire Blossom και ελπίζω να σας έχει λείψει πραγματικά γιατί σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 27 Ιουλ 2011 - 18:07

Αν μας εχει ληψει...?Βαραμε τακτικες επαναληψεις μπας και περασουν οι μερες.... faint
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 13:50

Mαρακι ποτε να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο DB....? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 6512
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 14:44

Σύντομα! Οπωσδήποτε μέσα στην ημέρα, μόλις είναι έτοιμο θα σας ενημερώσω! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 16:07

Έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο DB! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 6512

Καλή ανάγνωση, καλό ΣΚ σε όλους και περιμένω τα σχόλια σας! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998

http://jokastia.blogspot.com/2011/07/desire-blossom-9.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 16:32

μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια , αρχικα να πω οτι για την αδερφη της τα εκανε ολα για να την σωσει , μπραβο της γαιτι στην ουσια έβαλε τον εαυτο τςη σε κινδυνο.. δευτετον η μπρι ειναι εκπληκτικη , καταλαβε αμεσως τον εντουαρτ οτι εχει αισθηματα για αυτην αλλα δεν ειναι ικανος να τα αποκαλυψει αλλα και εκεινη για αυτον .. οσο για την αλις τολμηρη , αποφασιστικη και ηταν εντελως απογοητευμενη με τον αδερφο της .. περασανε πολλα και ο εντουαρτ το πιο πηρε αποφαση πιο δυσκολα απο ολους .. η σκηνη πο ηταν σε κοινη σχεδον θεα και εκαναν ερωτα ηταν θεσπεσια , ειναι ματαιο πια να του αντιστεκεται .. οσο για την τελευαται σκηνη τρομαξα , μακαρι να μην συμβει τιποτα κακο.. για αλλη μια φορα εκανες εξαιρετικη δουλεια......μπραβο ..
Bella Marie Swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Registration date : 05/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 16:44

Από όσο καταλαβαίνω από τα σχόλια που διάβασα,θα αρχίζω να σε διαβάζω κι εγώ!
http://instagram.com/eva_filippa
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 18:01

Σε τι σημειο το αφησες βρε Μαιρη μου... Shocked Τελειο κεφαλαιο...επιτελους εχουν αρχισει να λυγιζουν κι οι δυο και να υποκυπτουν στα συναισθηματα τους...Η Αλις θεα...οπως και η Μπρι...δεν ξερω γιατι αλλα αν και ο Εντουαρντ φαινεται να ειναι το μεγαλυτερο καθικι στην ολη υποθεση στο τελος εχω την εντυπωση πως θα ειναι ο πιο παρεξηγημενος ηρωας....πεθαινω για την συνεχεια.... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 474941
robsten kiss
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
robsten kiss

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 1204
Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 18:27

Υπεροχη η συνεχεια!!!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 Μου ειχε λειψει πολυ!!!!!!
Η Αλις ειναι απιστευτη!!!Συμπαθησε τοσο πολυ τη Μπελλα!!!!!Για να μεινει τελικα μαζι με τη Μπελλα και τη Μπρι ποιος ξερει τι θα γινει...Για να το μαθει ο Εντουαρντ...
Η σκηνη στην εταιρια ηταν παρα πολυ καλη αλλα με παραξενεψε,ο Εντουαρντ μου φανηκε καπως ευαλωτος προς το τελος...
Ανυπομονω να δω τι θα γινει στη συνεχεια!!!Τρομαξα πολυ στη τελευταια σκηνη,ελπιζω να μην παθει τιποτα η Μπελλα...
Bella Marie Swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Registration date : 05/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 19:06

Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
http://instagram.com/eva_filippa
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 20:04

Περιττό να πω πως αυτή η ιστορία μου είχε λείψει απίστευτα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 98735 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 98735 Καταχάρηκα όταν παρατήρησα πως ανέρτησες καινούριο κεφάλαιο!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544

Είναι κάτι που λέω πολύ συχνά, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω και τι να πρωτοσχολιάσω! Smile

Μάθαμε τι τελικά συνέβη με εκείνα τα χρήματα που υποτίθεται πως έκλεψε η Μπέλα. Πήρε πράγματι εκείνα τα λεφτά για να σώσει ένα μέλος της οικογένειάς της, όπως ηδη είχαμε υποψιαστεί. Θυσιάστηκε για την οικογένειά της παίρνοντας επάνω της ένα μεγάλο βάρος στη συνείδησή της. Δεν ήταν λίγο αυτό που έκανε και μάλιστα αν μαθευτεί θα προκύψει τεράστιο σκάνδαλο. Από τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κρύψει κάθε στοιχείο που υποδήλωνε την ενοχή της και την παράνομη πράξη της, φαίνεται το πόσο καλή είναι στη δουλειά της και πόσο έξυπνη. Αυτά για τα επαγγαλμετικά της όμως... Για τα προσωπικά της; Rolling Eyes

Είναι τόσο πεισματάρα που δεν παραδέχεται στην Μπρι ότι θέλει τπν Έντουαρντ και όχι τον ¶ντριαν. Το μόνο που λέει είναι πως ελκύεται από τον πρώτο και υποστηρίζει πως αγαπά τον δεύτερο. Θα συμφωνήσω απολύτως με την Μπρι όταν είπε το παρακάτω: ΅΅Συνέχισε να το λες αυτό στον εαυτό σου, ίσως να καταφέρεις να τον πείσεις κάποια στιγμή.ΆΆ Νομίζω πως θέλει να αγαπά και να είναι ερωτευμένη με τον ¶ντριαν, αλλά δεν μπορεί πλέον λόγω του Έντουαρντ. Θέλει να μισεί και να αποφεύγει τον Έντουαρντ, αλλά και πάλι δεν μπορεί λόγω του πόθου της απέναντί του. Αφενός τη λυπάμαι καθώς δείχνει εξαιρετικά πιεσμένη, σα να συναντά αδιέξοδο, όμως αφετέρου με ενοχλεί που δεν παραδέχεται ούτε καν στην ίδια της τη φίλη το τι νιώθει. Neutral

Σειρά έχει η ¶λις, η οποία είναι απλά...υπέροχη!! Μου έκανε τεράστια εντύπωση το πώς φέρθηκε στην Μπέλα, διότι η προηγούμενη συνάντησή τους δεν ήταν η ιδανικότερη. Ο αέρας που απέπνεε κάθε φορά που μιλούσε για τον Τζάσπερ και την ιστορία τους, για τη ζωή της, για τον αδελφό της και τα προβλήματά τους ήταν μοναδικός. Μου φαίνεται πως ναι μεν είναι ένα άκρως επαναστατικό κορίτσι που δεν έχει μύγα στο σπαθί της, αλλά είναι κι ένας άνθρωπος που έχει πληγωθεί και δεν έχει ζήσει τη ζωή του όπως θα έπρεπε, ιδίως έπειτα από το θάνατο των γονιών της.

Η επαφή με την Μπρι ήταν ξεκαρδιστική!! Ήταν σαν η μία να βρήκε την αδελφή ψυχή της στο πρόσωπο της άλλης. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους! Η θέση της Μπέλα όμως ήταν απίστευτα δύσκολη. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, καθώς διάβαζα πως η ¶λις πιθανότατα να έμενε μαζί τους. Νομίζω πως δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει αν το μάθει αυτό ο Έντουαρντ...

Όσον αφορά τη WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 442819 είσαι φοβερή σ' αυτό!!! Η Μπέλα -όπως άλλωστε ήταν φυσικό- υπέκυψε και...το ευχαριστήθηκε. giggle Ο Έντουαρντ όμως με προβλημάτισε... Αρχίζει και έπειτα από κάθε επφαή τους, δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ευαίσθητο, τρυφερό... Τι να ήθελε άραγε να της πει; WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544

Το τέλος με άφησε με κομμένη την ανάσα!!!! Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, πως μας το άφησες στο καλύτερο σημείο!!! Και εδώ...περιμένω έναν Έντουαρντ να εμφανιστεί και να...τη σώσει!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691689 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691689 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691689 Αυτό θα είναι το ιδανικότερο! giggle giggle

Κλείνοντας, θα ήθελα να σου δώσω ακόμη μία φορά τα συγχαρητήριά μου για την ανεπανάληπτη δουλειά που κάνεις! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 Καταφέρνεις και κρατάς σε αγωνία τους αναγνώστες σου κάθε φορά, περνώντας τους πάντα τα συναισθήματα που επιθυμείς...
Ανυπομονώ για τη συνέχεια και το επόμενο κεφάλαιο!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227

Υ.Γ. Λάτρεψα το μπλουζάκι της Μπρι!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 174341
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 20:07

λοιπον τι μπορω να πω..μου ειχε ληψει αυτη η ιστορια...μια χαρα ταιριαξε η αλις με τη μπρι...
και συμφωνω με αυτα που ειπε η μπρι στη μπελλα για τον εντουαρτ...
η σκηνη με το λεμονι θεικη,νομιζω οτι ο εντουαρτ εχει αρχισει να καταλαβαινει πως αισθανεται πραγματα για τη μπελλα...οσο για την τελυταια σκηνη,τι να πω.εχω φτιαξει μερικα σεναρια στο μυαλο μου για το τι θα γινει αλλα τις περισσοτερες φορες πεφτω εξω..
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 20:09

Παρενθεση...η Μπρι απο που το πηρε το μπολουζακι...?χρειαζομαι ενα επειγοντως.... giggle
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 30 Ιουλ 2011 - 23:50

Καιρος μου για ποστ μπουγατσοφυλλο!!!

Αρχικα να ομολογησω οτι περιμενα καιρο το ξεσπασμα της Μπελλα στην Μπρι...Περιμενα να της μιλησει πιο νωρις, να το βγαλει αυτο το βαρος που εχει απο πανω της.

Και ευτυχως, για καλη της τυχη το εκανε, μαθαμε και την ολη ιστορια με την μικρη Ρεινα,και εγω προσωπικα οχι απλως δικαιωσα την Μπελλα, την θαυμασα και για το θαρρος της και για την αυτοθυσια της.

Μιλαμε για μεγαλη απατη! Το να σφεταιριζεσαι λεφτα, και να καταχραζεσαι εξουσια, ισοδυναμει με ισοβια -σε αλλες χωρες οχι σε μας μην κοιτατε...εμεις ειμαστε Ζιμπαμπουε...κοιτιδα της νομοθεσιας σου λεει..Σολων και Λυκουργος...-καθειρξη. Ηταν κατι περα για περα παρακινδυνευμενο αυτο που εκανε,ομως το εκανε με μεγαλη ''τεχνη''.

Τωρα το πως ο αλλος καταφερε και την ξετρυπωσε, μονο η Μαιρη το ξερει...(εκανα και ριμα.)Μαλλον, υποθετω δηλαδη, οτι ειναι και εξυπνος αρκετα και πανουργος αλλα και λογικος, ωστε να μην χρησιμοποιησει κατι εναντιον της...Πιστευω, η μαλλον θελω να πιστευω,οτι την αγαπαει βαθια...

Η Αλις??Μικρη κοπελα??Απο τα 16???

Βεβαια τραγικη φιγουρα καταληγει να ειναι και αυτη και ο Εντουαρντ, αφου μαθαμε τελικα την ολη κατασταση με τους γονεις! Τον λυπηθηκα, αλλα τα θελει και τα παθαινει.

Ειναι και η μικρη τσαουσα ομως....

Επισης πως δεν εκανε καμια βλακεια η Μπρι? Να πει τιποτα στην αλις για το γνωστο θεμα και να τρεχουμε??Πιθανολογω οτι η Μπελλα θα της το αποκαλυψει εν καιρω σωστα??

Να κλεισω λεγοντας οτι και το λεμονι ηταν εξαιρετο *(once again) αλλα και μου αρεσε που πηρε το πανω χερι η πρωταγωνιστρια...Πρεπει να του παρει τον αερα~!!

Τελος, ψυχαναιμιζομαι οτι θα την σωσει καποιος κανοντας αγριαδες, και ελιγμους, με ασημι βολβο και fuzzy hair...

Ποιος να ναι???
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 31 Ιουλ 2011 - 1:58

Λοιπόν εγώ τι να πω τώρα??? faint

Τρελή ανταπόκριση σε αυτό το κεφάλαιο βλέπω εν μέσω καύσωνα και ποστ σεντόνια! Πολύ χαίρομαι! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 174341

Λοιπόν ναι, η ιστορία εξελίσσεται από κάθε άποψη και οι χαρακτήρες και τα αισθήματα τους εξελλίσονται επίσης! Για να μην πάθετε τίποτα από την περιέργεια, θα μάθετε στο επόμενο κεφάλαιο τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ο Έντουαρντ στη Μπέλλα στο τέλος του κεφαλαίου! Wink

Κατά τα άλλα ήταν ένα 'ζουμερό' κεφάλαιο από την άποψη πληροφοριών νομίζω. Μάθαμε για το παρελθόν των ηρώων μας.

Η συγκατοίκηση αυτή είμαι σίγουρη ότι θα σας διασκεδάσει και θα αφήσει εποχή! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ διασκεδάζω εγώ γράφοντας γι αυτή τη συγκατοίκηση! lol! Και υποψιάζεστε κι εσείς φαντάζομαι ότι θα ζήσουμε κορυφαίες στιγμές!

Η Μπρι το μπλουζάκι το έφτιαξε μόνη της! Razz Πραγματικά ωραίο μπλουζάκι, θέλω κι εγώ ένα! Για να είμαι ειλικρινής εκεί που έκανα τις διακοπές μου είδα μία κοπέλα που φορούσε ένα μπλουζάκι που έλεγε I am looking for Mr perfect. To a.k.a RPAttz το πρόσθεσα εγώ!

Όπως κι εσείς μπορείτε να φανταστείτε η υπόθεση έχει πολύ ζουμί ακόμα και νομίζω ότι γίνεται σαφές με το κλείσιμο του κεφαλαίου. Bella Marie, κι εμένα κάπου εκεί πάει το μυαλό μου ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά ένας τύπος χωρίς Volvo όμως και... αλλά όχι θα τα μάθετε όλα με λεπτομέρειες στο επόμενο κεφάλαιο οπωσδήποτε το επόμενο ΣΚ!

Κορίτσια σας ευχαριστώ, όπως πάντα είστε υπέροχες και αυτή σας η αγάπη κατάφερε να με κάνει συγγραφέα. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 34442
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 31 Ιουλ 2011 - 15:14

Μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια!! Ετσι διαβασα και το προηγουμενο κεφαλαιο και το καινουριο.

Η ιδεα για την συγκατοίκηση ειναι τελεια!!! φανταζομαι: Τζασπερ και Αλις σπιτι να συζητανε με Αντριαν και να μπουκαρει ο Εντουαρντ!!! χαχαχα Επίσης θελω να πω οτι την ιστορια της Αλις πανω κατω την περιμενα. Φυσικα οχι οτι ειχαν σχεση απο πριν πεθανουν οι γονεις τους...... κατι που με κανει να αναρωτιεμαι αν ειχε ψιλιαστεί τιποτα η μητερα τους. Βεβαια αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε.

Οταν η Αλις ελεγε οτι ο Εντουαρντ απλώς διεταξε να καλυψουν τα επιπλα με σεντονι τοτε ειχα μια..... "αναλαμπη". Σαν να εβλεπα το μελλον της ιστοριας. Ο Εντουαρντ και η Μπέλλα ηταν επιτέλους ααπημενοι και μαζι και εκεινη τους συμπαραστεκόταν οταν πηγε για πρωτη φορα πισω στο πατρικο του.

Οπως ειπαν και τα κοριτσια ο Εντουαρντ αλλαζει. Θα ηθελα να δω αν η Μπέλλα προλαβαινε να του πει οτι τα εσωρουχα ειναι "μαυρα σαν την ψυχη του" πώς θα αντιδρούσε. Παντως αν και ειπες οτι θα το μαθουμε στο επομενο κεφαλαιο εχω ενα προαισθημα οτι ηθελε να της ζητησει να πανε καπου ή εστω να την παρει σπιτι της. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544 Ειναι βασανισμένος και μολις την προηγουμενη μερα ανακαλυψε καινουρια πραγματα στον εαυτο του. Νομιζω στην αρχη δεν τον πολυσυμπαθουσα αλλα δεν μπορω να συνεχισω ετσι. Γινεται γλυκας!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 876749

Και ναι, και γω στο επομενο κεφαλαιο περιμενω ενα βολβο να ερθει και ο οδηγος του να πιασει στο ξυλο τον κλεφτη. Και εφοσον ο Αντριαν "δεν μπορει αποψε" ισως και να ακολουθησει κατι αλλο. Οχι απαραιτητα πονηρο(οχι πως δεν θελω). Ισως απλώς να θελει να την παρει μακρια απο κει και να μιλησουν λιγο.

ΥΓ. Λατρεψα και ζηλεψα την μπλουζα της Μπρι!!
ΥΓ2. Συγχαρητήρια!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 474941
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 1 Αυγ 2011 - 22:28

Βασικά νομίζω ότι έχετε γίνει πολύ καλές και διαβάζοντας βιβλία αλλά και φανφικ ακονίζετε τις γνώσεις σας! Wink

Ο Έντουαρντ πραγματικά αλλά και η Μπέλλα αλλάζει. Ή ίσως και να μην αλλάζουν, να ήταν πάντα κατά βάθος ευαίσθητοι και αγνοί απλά οι καταστάσεις τους άλλαξαν... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691775

Κι εγώ λάτρεψα τη μπλούζα της Μπρι και θα ήθελα να αποκτήσω μία! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544 Νομίζω ότι είναι η πιο διασκεδαστική - απελευθερωμένη - σύγχρονη ιστορία μου και το διασκεδάζω πραγματικά να 'ζω' με αυτούς τους χαρακτήρες. Είναι πιο ανάλαφροι και πιο δροσεροί χωρίς να χάνουν όμως την υπόσταση και τα βαθύτερα συναισθήματα τους.
Κάθε ιστορία είναι μοναδική, έχει κάτι να πει και αυτός είναι και ο λόγος που κάποιος έχει την επιθυμία να γράψει.

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που συνεχίζετε να στηρίζετε τόσο έντονα ότι κι αν κάνω. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 34442

Το επόμενο κεφάλαιο του DB μέσα στο ΣΚ που μας έρχεται! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 11:52

Μαρακι ποτε να περιμενουμε καινουριο κεφαλαιο...? WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 382268
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 13:02

Λογικά σήμερα το απόγευμα - βραδάκι! Θα σας ενημερώσω! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 13:13

Ok...θα περιμενουμε.... Smile
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 19:28

Το κεφάλαιο 10 είναι έτοιμο! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 6512

Καλή ανάγνωση και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 906998

http://jokastia.blogspot.com/2011/08/desire-blossom-10.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 20:12

ενα ακομα εκπληκτικο κεφαλαιο απο τα χερακια σου .. πω πω ο εντουαρτ ειναι μπερδεμενος με τα συναισθηματα του , μπραβο του που ειχε το θαρρος να παει εκει να διακινδυνεψει την ζωή του .. αλλα η μπελλα αυτη ηταν που εσωσε την ζωη και των δυο , πω πω δενε χω δει πιο εξυπνη και θαραλλεα γυναικα .. καποιος τους κυνηγαει , αλλα ποιος? δεν μπορει να πιστεψε οτι η μπελλα ειναι η υπαιτια ..το φιλι στο τελος ηταν τελειο .. ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 20:19

πωπω μαιρη μου τι κεφαλαιο ηταν αυτο?????δεν την περιμενα αυτη την εξελιξη καθολου,σκεφτομουν οτι μπορει το σοι του αντριαν να ειχε μπλεξιμο σε ολο αυτο αλλα τελεικα ηταν εντελως ασχετο..
ο εντουαρτ νομιζω οτι εχει μια λογικη να την υποπτευεται,αφου εχει αυτο το μελανο σημειο στο παρελθον της..
γελασα πολυ στο σημειο με τα ντονατς..και εγω τρελαινομαι....

αλλο ενα υπεροχο κεφαλαιο γεματο συναισθηματα γιατι ο εντουαρτ εχει αρχισει να αισθανεται πρεγματα....
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 6 Αυγ 2011 - 20:48

Έγιναν τόσα μα τόσα πολλά! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 6512 boogie Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και για ποιο απΆ όλα να μιλήσω! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691775

Και όπως ακριβώς ήθελα (κι ευχόμουν WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691689 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 691689 ) ο Έντουαρντ βρέθηκε εκεί την κατάλληλη στιγμή. Την ακολούθησε –υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει;- και βρέθηκαν οι δυο τους υπό την απειλή ενός όπλου, που στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από ένα στιλέτο.

Αρχίζω και βλέπω τον Έντουαρντ με άλλο μάτι μετά από αυτό το κεφάλαιο. Φαίνεται πως έχει συναισθήματα για την Μπέλα και έφτασε στο σημείο να κινδυνεύσει για να τη σώσει και να τη βοηθήσει. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 616544 Με τρόμαξε πολύ η σκηνή στην οποία ο Έντουαρντ πρότεινε στο δράστη να του δώσει δικά του πράγματα (πανάκριβα!) κι εκείνος δε δεχόταν. Όταν δε του χίμηξε και άρχισαν να παλεύουν, το στομάχι μου έγινε κόμπος. Neutral Για να μην αναφέρω όταν έβγαλε το στιλέτο ο άνδρας, απειλώντας τον Έντουαρντ. Η συνέχεια ήταν –τουλάχιστον για μένα- άκρως μη αναμενόμενη. Δεν περίμενα η Μπέλα να πυροβολούσε τον άνδρα και μάλιστα να του προκαλούσε τόσο σοβαρό πρόβλημα. Τον Έντουαρντ τον λυπήθηκα πολύ και δεν θα τον χαρακτήριζα ως «σχολιαρόπαιδο σε αγώνα μπέιζμπολ», όπως έκανε η Μπέλα. Ίσως ναι, να έκανε βιαστικές κινήσεις, αλλά η ένταση που είχε, τον έσπρωξε σε τέτοια συμπεριφορά. Rolling Eyes

Επίσης, η σκηνή με τον αστυνομικό και την κατάθεση ήταν ξεκαρδιστική! Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να συνεννοηθούν κι έτσι ο καθένας έδωσε και το δικό του σενάριο! Φανταζόμουν την Μπέλα να προσπαθεί να του κάνει νόημα και –όπως είναι φυσικό- να μην μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλο! giggle Ο αστυνομικός όμως... μυρίστηκε πως κάτι άλλο συνέβαινε ανάμεσα στους δυο τους . Η συμπεριφορά του ήταν λιγάκι σκληρή, αλλά τουλάχιστον δεν θα πει κάτι. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 413121

Οι υποψίες του Έντουαρντ σχετικά με το ότι ίσως η Μπέλα να ευθυνόταν για όλο αυτό, διαψεύστηκαν. Τα συναισθήματά του τον επηρεάζουν πιστεύω και ως ένα σημείο αυτό είναι καλό. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 737142 Ίσως αν η Μπέλα του ήταν παγερά αδιάφορη να τη θεωρούσε υπαίτια. Μου αρέσει που διαβάζω πώς βλέπει εκείνος τα πράγματα. Ξετυλίγει έναν άλλο χαρακτήρα, πιο ευαίσθητο και πιο τρυφερό. Το πάθος μάλλον τον τυφλώνει και συμπεριφερέται περίεργα στην Μπέλα κάποιες φορές. Ανυπομονώ για το όταν θα της πει πως την αγαπάει! Θα είναι το πιο γεμάτο συναισθηματικά κομμάτι... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 150320

Το τέλος με την Μπέλα να φεύγει αφήνοντάς τον μόνο στο ταξί ήταν φοβερό. Του έδειξε πως ήταν ίσοι, όπως άλλωστε το είχε παραδεχτεί κι εκείνος στην αρχή. Smile Την Μπέλα σΆ αυτό το κεφάλαιο δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω. Πιστεύω πως οι αντιδράσεις της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως στην στΆ αλήθεια φοβόταν μήπως ο Έντουαρντ πάθαινε κάτι. Απλά επειδή δεν ήθελε να του δείξει τι αισθανόταν, έδειχνε πιο σκληρή και δυνατή. Μπορεί βέβαια να μην είναι κι έτσι. Αυτό θα το μάθουμε παρακάτω. Wink

Τι άλλο μπορώ να σχολιάσω ή να πω; Το μόνο που μένει να πω είναι ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για όλη την εξαιρετική δουλειά! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 201917 Ανυπομονώ για τη συνέχεια! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 10 465227

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: