| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 2:11 | |
| - i love edward 2 έγραψε:
- συγχαρητηρια για αλλη μια φορα. με τετοια εμπνευση και τροπο γραφης, πιστευω οτι δεν θα σταματησουμε ποτε να στο λεμε....
συμφωνω απολυτα | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 2:36 | |
| Μαράκι μου ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!! Ο Εντουαρντ Τούρκος έγινε με αυτο που έμαθε! Ειδικά για εκείνη την εποχή! Γέλασα πολύ με το διάλογο Μπέλας Εντουαρντ ειδικά στο σημείο με τα κρυφά ραντςβού που ο Έντουαρντ δεν έχει ξεχάσει.........αχ τη γλυκιά ιστορία! Μπράβο! Ο επίλογος και μετά θα το κλειδώσουμε για πάντα στις καρδιές μας! Αλλωστε έχεις δίκιο ποιος μπορεί να πάει κόντρα στον άνεμο???????????????? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 3:02 | |
| Οτι και να πω για αυτο το κεφαλαιο θα ειναι λιγο...Την τροπη που πηραν τα πραγματα πραγματικα δεν την περιμενα.Χαιρομαι που ο Κριστιαν και η Ελιζαμπεθ εχουν τον δεσμο που εχουν...και μακαρι ο Edward να το δεχτει.Δεν το πιστευω πως φτασαμε στο τελος.... Ειναι μερικες ιστοριες που πραγματικα ευχεσαι να μην τελειωσουν ποτε...αλλα ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 10:15 | |
| Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι κουραστικό να λέω συνέχεια πόσο συγκινημένη είμαι. Δεν πειράζει, προτιμώ μία ολοκληρωμένη ιστορία παρά ένα σίριαλ! Σύντομα, μάλλον αύριο θα ακολουθήσει ο επίλογος και θα πούμε αντίο στο 1920. Και μετά DB που μου έχει λείψει. Σε εσάς δεν έλειψε; | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 10:43 | |
| Μόνο μας έλειψε????? Και κάτι παραπάνω. Ανυπομονώ πραγματικά για τον επίλογο του 1920 αλλά το DB έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και περιμένω με αγονία τι θα γίνει με τη σχέση Έντουαρτ-Μπέλλα. Ο Ρώσος μου είναι πολύ αντιπαθής. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 10:54 | |
| Εγω παλι θα διαφωνησω.... Η Μπελλα στο συγκεκριμενο fanfic εχει να κανει με δυο πολυ καλες και ξεχωριστες επιλογες. Εγω τους λατρευω και τους δυο...απλα ο καλυτερος ας την κερδισει!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 10:57 | |
| Εγώ το μόνο που έχω να πω για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες είναι πως καμία φορά τα φαινόμενα απατούν! Σίγουρα θα γίνει μάχη και θα υπάρξουν και απώλειες! Αλλά στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται έτσι δεν είναι; | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 12:08 | |
| Μαράκι μου, Πραγατικά είμαι πολύ συγκινημένη αυτή τη στιγμή. Αυτό το fanfic μας συνοδεύει για παραπάνω από έναν χρόνο και όλες οι σκηνές που διαβάσαμε, ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχες. Ήταν το πρώτο που διάβασα ποτέ και το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Σ'ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή να ξεκινήσω να γράφω κι εγώ. Αυτό το κεφάλαιο τα είχε όλα! Θυμό, τρυφερότητα, ρομαντισμό και μας άφησες να καταλάβουμε καλύτερα το συναίσθημα του έρωτα. Όντως, ο έρωτας είναι σαν τον άνεμο. Ο Έντουαρντ όπως πάντα, απίστευτος! Όταν θυμώνει είναι τόσο σέξυ! Και οι στιγμή με τον νεογέννητο Τσάρλι, ήταν πολύ γλυκιά. Στην Μπέλλα φέρεται σαν να είναι η πριγκίπισσά του. Λατρεύω τέτοιου είδους άντρες. Η Μπέλλα για μια ακόμα φορά ήταν η ισοροπία μέσα στο σπίτι. Τα λόγια της και οι συμβουλές της πάρα πολύ εύστοχες! Λατρεύω τον χαρακτήρα της! Όσο για την Ελίζαμπεθ και τον Κριστιάν, απλά---> Φαίνεται να παίρνουν το παράδειγμα των γονιών τους. Ο Κριστιάν νομίζω πως έχει πολλά στοιχεία από τον Έντουαρντ. Είναι τέλειος! Καρδούλα μου, αυτή η ιστορία θα μου λείψει αφάνταστα. Θα μου λείψουν αφάνταστα τα ποστ σου που μας πληροφορούν πως ένα καινούριο κεφάλαιο από το 1920 έχει αναρτηθεί. Θα μου λείψουν οι λεμονάδες. Αλλά, θα κάνω κάθε τόσο επαναλήψεις. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! Για όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής! Περιμένω με βαθιά συγκίνηση τον επίλογο και φυσικά το BD! Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 12:09 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Εγώ το μόνο που έχω να πω για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες είναι πως καμία φορά τα φαινόμενα απατούν!
Σίγουρα θα γίνει μάχη και θα υπάρξουν και απώλειες! Αλλά στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται έτσι δεν είναι; Για να το λες εσυ κατι θα ξερεις!!! Εγω παντως μεχρι τωρα δεν μπορω να αντιπαθησω κανεναν. Ποσο μαλλον τον Αντριαν που δεν ξερει τι παιχνιδι παιζεται απο πισω του. Συν οτι το μυαλο μου εχει συγκεκριμενο αγαπημενο ηρωα οποτε.... Οσο για τον Εντουαρντ οτι και να κανει του εχω αδυναμια!!! Απλα περιμενουμε τις εξελιξεις και αναλογα με αυτες μπορει να αλλαξουν και τα συναισθηματα μας!! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 16:35 | |
| ΤΟ τελευταιο κεφαλαιο ενος απο τα πρωτα φανφικ που διαβασα........ πραγματικα με συγκινησε παρα πολυ......υπηρχε τοση αγαπη ,οικογενειακη ερωτικη και καθε ειδος της..... υπηρχε ευτυχια και χαρα να βλεπεις τον Εντουαρντ και την Μπελλα να αγαπιουνται τοσο πολυ ακομα ετσι πρεπει να αγαπα ενας αντρας τη γυναικα του ετσι πρεπει να ειναι ενα ζευγαρι..... φοβερη εξελιξη με τον Κριστιαν και την Ελιζαμπεθ και ο Ε ντουαρντ πατερας με τα ολα του!!!!! συγχαρητηρια Μαρια !!!!!!!η εκελιξη της ιστοριας αυτης πραγματικα μας αφηνει μια γλυκυτητα οταν τη διαβαζουμε!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 16:54 | |
| Αν μας ελειψε το DB...? Δεν εχω λογια...το μονο που θα πω ειναι οτι εχω διαβασει τοσες πολλες φορες το τελευταιο κεφαλαιο που το εχω μαθει απ'εξω...μας αφησες και σε κρισιμο σημειο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 12:19 | |
| Καλημέρα σε όλους! Και επιτέλους ο επίλογος!!! http://jokastia.blogspot.com/2011/07/blog-post.htmlΓια το Σαββατοκύριακο λοιπόν θα έχετε υλικό να διαβάσετε. Όσοι έχουν αφήσει πίσω κεφάλαια μπορούν να συνεχίσουν. Όσοι δεν έχουν διαβάσει το τελευταίο κεφάλαιο θα το απολαύσουν μαζί με τον επίλογο! Και οι υπόλοιποι που ήταν σταθεροί αναγνώστες θα διαβάσουν τον επίλογο για να κλείσει αυτό το μαγευτικό ταξίδι του 1920. Επόμενο κεφάλαιο για το Desire Blossom το επόμενο ΣΚ! Αύριο φεύγω για μία εβδομάδα για διακοπές και εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι. Πάω να μαζέψω ήλιο και έμπνευση! Υ.Γ. Εκεί που θα βρίσκομαι θα έχω πρόσβαση στο internet άρα θα μπορούμε να επικοινωνούμε και φυσικά όπως πάντα περιμένω ανυπόμονα τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 12:23 | |
| Καλές διακοπές, να χαλαρώσεις και να γεμίσιες τις μπαταρίες...
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 12:42 | |
| Εκπληκτικό... δάκρυσα σε πολλά σημεία και ένιωσα μια απίστευτη αγαλλίαση γι αυτό το ζευγάρι... πάλεψαν σκληρά άλλα η μοίρα τους αντάμειψε και με το παραπάνω και τώρα ανάλαφροι χαίρονται τον έρωτα τους όπως την πρώτη στιγμή... το εκπληκτικό σε αυτό το ζευγάρι είναι ότι ποτέ δεν έχασαν την σπίθα που υπήρχε μέσα του.
μπράβο Μαράκι μου... όσες φορές και να το πω θα είναι λίγο... σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
καλά να περάσεις και καλή ξεκούραση... θα περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε και τα υπόλοιπα αριστουργήματα σου... και άλλη μια εκπληκτική συνέχεια απο το Desire Blossom που είμαι σίγουρη ότι θα μας ξετρελάνει για άλλη μια φορά. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 12:50 | |
| Αχ τι μπορω να πω εγω για αυτο????η λατρεμενη μου ιστορια τελειωσε.. το 1920 ειναι η αγαπημενη μου ιστορια γιατι με εμαθε οτι τελικα στη ζωη μας το μονο που χρειαζομαστε πραγματικα ειναι αγαπη...σε μια εποχη που οι σχεσεις των ανθρωπων ειναι δυσκολες... μακαρι ολοι να ζησουμε τετοιες οικογενειακες στιγμες.... μαρακι ειμαι σιγουρη οτι η συνεχεια του Desire Blossom θα μας αφησει αφωνους.. καλα να περασεις και καλη ξεκουραση!!!!!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 13:03 | |
| Eίχα αποφασίσει να κρατήσω τον επίλογο για όταν θα διάβαζα όλο το μυθιστόρημα από την αρχή. Δεν κρατήθηκα... Ευχαριστώ, προσωπικά, σαν Παναγιώτα, για όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα μέσα από την Μπέλλα, τον Έντουαρντ και την ιστορία αγάπης τους που εσύ με τόσο μεράκι δημιούργησες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 13:18 | |
| Εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πω ευχαριστώ σε εσάς γιατί χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε καμία από αυτές τις ιστορίες τώρα. Σας ευχαριστώ που μείνατε κοντά μου για ενάμιση χρόνο περιμένοντας για κάθε νέο κεφάλαιο. Δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει. Μακάρι να μπορούσα να σας το εκφράσω με λόγια ή να σας το δείξω με κάποιο τρόπο. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 13:24 | |
| Τελειωσε......... ο επιλογος ειχε ακροβως αυτο μια πολυ γλυκια νοσταλγια και αν σκεφτεις το ταξιδι αυτων των χαρακτηρων σου ερχεται να βαλεις τα κλαμματα πολυ συγκινητικο μπραβο για αλλη μια φορα!!!!!! ελπιζω να εχουμε καποιο outtake καποια στιγμη αναμενουμε το κεφαλαιο του DB !!! καλες διακοπες!!!!!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 13:56 | |
| μολις διαβασα τον επιλογο .. Ένα μεγαλο μπραβο.. Ήταν απο τις ωραιοτερες ιστοριες που εχω διαβασει και απο τις πιο αγαπημενες μου.. σου άφηνε μια τόσο ομορφη και γλυκια νοσταλγια ... Συγχαρητηρια ηταν το ιδανιο τελος .. | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 14:06 | |
| δεν το πιστευω οτι τελειωσε αυτη η ιστορια ο επιλογος ηταν υπεροχος χαιρομαι πολυ που ολοι ειναι ευτυχισμενοι χαρουμενοι και ειδικα οι δυο ηρωες μας...βεβαια στεναχωρηθηκα για τον τσαρλι αλλα ολα τα υπολοιπα επισκιασαν αυτο τοση χαρα γαμους ολα ηταν υπεροχα....πραγματικα ηταν μια υπεροχη ιστορια που θα μας λειψει πολυ...οσο για το DB φυσικα και μας εχει λειψει και περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια.... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 14:36 | |
| Δεν υπαρχουν λογια για αυτο το κεφαλαιο και γενικα για τη ιστορια...!!!Ηταν συγκλονιστικο το τελος...Συγκινηθηκα παρα πολυ και αυτη τη στιγμη νιωθω πως εχω ενα κομπο στο στομαχι...δεν μπορω να το πιστεψω οτι τελειωσε...ηταν και θα ειναι παντα απο τις αγαπημενες μου ιστοριες!!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 14:39 | |
| Αχου συγκινηθηκα. Αυτην την στιγμη δεν μπορω να πω τιποτα. Απλώς... Μπραβο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 21 Ιουλ 2011 - 16:25 | |
| Δεν το πιστευω οτι τελειωσε... Ο επιλογος ηταν το ιδιο υπεροχος οπως και ολοκληρη η ιστορια...αγαπες απο τις λιγες...που οσες φορες και να διαβασεις για αυτη παντα θα καταφερνει να σε αγγιξει... | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 22 Ιουλ 2011 - 2:05 | |
| καλα παντα Μαρια μας αφηνεις με μια τετοια εκφραση ωραιο το τελευταιο κεφαλαιο με απιστευτη εξελιξη... ο κριστιαν και η ελιζαμπεθ... που να φανταστω τι τρεχει σε αυτο το γεματο ιδεες κεφαλι σου... μου αρεσε που ο κριστιαν πολεμισε με τοση αποφασιστικοτητα τον θετο πατερα του για τον ερωτα του. και η ελιζαμπεθ που επεδειξε με την σειρα της μια αποφασιστικοτητα και υποστηριξε με ζηλο αυτο που αισθανεται οσο λαθος και αν φαινεται για τους αλλους.... μ'αρεσει που η Μπελλα μπορει και καθησυχαζει ετσι τον αντρα της και τον κανει να σκεφτεται πιο καθαρα ή μπορω να πω διαφορετικα... και η σκηνη με το μωρο τι γλυκιά... και μου αρεσε που δεν εκανες την ζωη τους ροδινη και χωρις προβληματα γιατι αυτο δεν θα αντιπροσωπευε την πραγματικοτητα... και ειχε φαση που ανεφερες την καταργηση του κορσε στις γυναικες... πρεπει να ηταν μεγαλη ανακουφηση για την Μπελλα και για ολες τις γυναικες και τοτε και φυσικα στο μελλον... ουφ! ευτυχως που δεν ημασταν τοτε να το ζησουμε εκει... ειχα διαβασει καπου οτι δημιουργουσε μεγαλα προβληματα στο γυναικειο σωμα... οπως εκλειναν τελειως τα κοκκαλα μπροστα στο στηθος ενωνονταν σχεδον αλλα εκανε κακο στους πνευμονες και στην καρδια... τεσπα... παντως ηταν τελεια η εξελιξη της ιστοριας και πραγματικα γεματο εκπληξεις... οσο για τον ΕΠΙΛΟΓΟ μπορω να πω ηταν αστειος και συναμα λυπηρος με τον θανατο του τσαρλι και την στεναχωρια της Αλις... δικιο εχεις σε αυτο :¶σπρο και μαύρο, δύο τόσο διαφορετικά χρώματα κι όμως υπάρχουν στιγμές που μπορείς να πάρεις χαρά και λύπη αντίστοιχα και από τα δύο. μαυρο,ασπρο,λυπη,χαρα ειναι τοσο υποκειμενικα το καθενα δεν ξερεις ποτε τι θα νιωθεις σε καθε κατασταση που θα αντιμετωπιζει κανεις στην ζωη του... ωραιο τελειο το τελος μου αφησε μια πολυ γλυκια γευση και μια ζωη γεματη εκπληξεις και για τους δυο χαρακτηρες... γιατι επειδη μεγαλωσαν δεν σημαινει οτι τα προβληματα η η χαρα στην ζωη τελειωσε... και νομιζω οτι βρισκονται στην δεκαετια των 40 στην ηλικια περιπου? μια χαρα...ουτε γεροι δεν ειναι οι ανθρωποι... τεσπα... λοιπον, θα μου λειψει αυτη η ιστορια ηταν πραγματικα απο τις αγαπημενες μου... ελπιζω στο μελλον να γραψεις μια παρομοια.. εννοω ετσι μου να δειχνει ομορφα συναισθηματα δεν ξερω κατι τετοιο εσυ θα μας ςκπληξεις με την φαντασια σου... πραγματικα θα μου λειψει και σιγουρα θα το ξαναδιαβασω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 22 Ιουλ 2011 - 9:35 | |
| Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου, που την αγαπήσατε τόσο και χαίρομαι αφάνταστα που κατάφερε να σας γεμίσει με τόσα συναισθήματα. Οπωσδήποτε αυτό είναι επιτυχία για έναν συγγραφέα. Τα σχέδια μου λίγο έως πολύ τα ξέρετε για τη συνέχεια. Δεν εγκαταλείπω την ερασιτεχνική συγγραφή κι έτσι το επόμενο ΣΚ Desire Blossom. Θα προσπαθώ να τηρώ το συνηθισμένο πρόγραμμα και να έχω έτοιμο ένα κεφάλαιο την εβδομάδα. Τώρα βέβαια σίγουρα θα υπάρξουν και απρόοπτα οπότε βλέποντας και κάνοντας... Παράλληλα σύντομα θα ξεκινήσω τη συγγραφή του πρώτου μου 'βιβλίου' και βλέπουμε! Πολλά φιλιά σε όλους και καλό καλοκαίρι! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|