Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog

Πήγαινε κάτω 
+46
AspaKorth
ScarletVenus
e+b
mimikoulaki
EliRose
ευη
Penny Cullen
April
nantia01
kati
Teodan
bloody swan
vasia
Bella Marie Swan
pink
Lizzy Cullen
robsten kiss
ed<3
maraki27
Bella Cullen12
Emmi
Fallen Angel
evangelina
Mrs.Christina
marina
peby
nora
Vera
panagiota
Deppy
vikaki21
ROBELINA
T-NM-E-BD
Emy+Robert
izzy cullen
LITSA0089
evi
ΕΡΗ
xrysanthi
annia
BELLA MARIE
i love edward 2
despina aek
WhiteQueen
Fay1765
niki
50 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 6 Ιουν 2011 - 2:46

Τι υπεροχο κεφαλαιο....πραγματικα δακρυσα απο την συγκινηση.... Επιτελους αποκτησαν ολα οσα τους αξιζουν....WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 206202
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 6 Ιουν 2011 - 11:00

ειλικρεινα συγκινηθηκα ! πολυ γλυκο με τον κριστιαν ! αλλα το οτι θα αποκτησουν παιδι ειναι ευχαριστο πολυ μακαρι να πανε ολα καλα!υπεροχο κεφαλαιο οπως παντα!!!!!!!!
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 6 Ιουν 2011 - 15:26

Να κανω μια ερωτηση; Στην αρχικη σελιδα του forum λεει πως μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη για να κερδισουμε ενα βιβλιο "Σιωπη στο σκοταδι". Που ακριβως μπορω να δηλωσω σημμετοχη??? Embarassed
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 6 Ιουν 2011 - 15:40

Σε αυτό εδώ το τοπικ:https://bellandedward.forumgreek.com/t1380-topic

Aφηνεις την ευχη σου και μπαινεις στην κληρωση!!Περισσοτερες λεπτομερειες θα διαβασεις στην αρχικη σελιδα του τοπικ απο την white Queen!

Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 6 Ιουν 2011 - 16:12

Ενταξει. Παω να δηλωσω συμμετοχη! Χιλια ευχαριστω!!!! Smile
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 7 Ιουν 2011 - 14:17

Μαίρη μου πραγματικά αυτό ήταν το πιο γλυκό κεφάλαιο που έχω διαβάσει ποτέ...!

Τα δάκρυα αυτή τη φορά ήταν από χαρά και συγκίνηση...

Θα ορκιζόμουν ότι ο χαρακτήρας του Έντουαρντ δεν θα μπορούσε να γίνει πιο τέλειος κι όμως
έκανα λάθος....

Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου να μας ξαφνιάζεις κάθε φορά, με τα υπέροχα συναισθήματα που μας δημιουργείς και με όλες αυτές τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που μας προσφέρεις.

Ξέρεις κάπου τα λόγια καταντάνε περιττά και εγώ μόλις ξεπέρασα αυτό το σημείο...

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά.
WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 201917 WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 201917

Πολλά πολλά φιλιά.

Νίκη.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 7 Ιουν 2011 - 18:38

Μαρακι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι DB η 1920....? Rolling Eyes
maraki27
New Moon Victim
New Moon Victim
maraki27

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 103
Registration date : 30/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 8 Ιουν 2011 - 2:09

Ένα εξαιρετικό κεφάλαιο για ακόμη μια φορά. Πόσο τέλειος μπορεί να είναι ο Έντουαρτ!!!!!! Ελπίζω τώρα που θα αποκτήσουν το παιδάκι τους να μην αφήσουν τον Κρίστιαν. Πολύ ωραία η σύνδεση με Κάντυ. ¶λλη μια φορά φαίνεται το ταλέντο σου. Το επόμενο κεφάλαιο τι θα είναι και πότε?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 8 Ιουν 2011 - 8:50

Καλημέρα κορίτσια.

Χαίρομαι που σας άρεσε και αυτό το κεφάλαιο, ελπίζω να ήταν ωραία η σύνδεση με την Κάντυ. Από καιρό ήθελα να τη βάλω στην ιστορία και σας έχω υποσχεθεί και ένα outtake που λογικά κάποια στιγμή θα το γράψω και θα έχει μέσα κι άλλη Κάντυ. Wink

Για επόμενο κεφάλαιο... χμμ...

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις όπως και η επόμενη. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχω δυστυχώς κάποια πράγματα να κάνω που δεν αποφεύγονται και το επόμενο θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το νέο κεφάλαιο θα αργήσει κάπως... Υπολογίζω μετά από 15 μέρες.

Απλά να αναφέρω ότι θα συνεχίσω με 1920 και μπορεί να συνεχίσω με αυτό μέχρι να το τελειώσω γιατί όπως κι εσείς μπορείτε να καταλάβετε το 1920 φτάνει στο τέλος του σιγά, σιγά... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 206202
http://www.jokastia.blogspot.com
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Ιουν 2011 - 16:31

τι υπεροχο κεφαλαιο.παρα πολυ συγκινητικο..τωρα θα εχουν 2 παιδακια..πραγματικα μου ηρθε να κλαψω...
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Ιουν 2011 - 16:33

Μαιρη μου η συνεχεια καθυλωτικη! Wink
Η αληθεια ειναι οτι βρεθηκα προ εκπληξεως γιατι δεν την περιμενα....
Αλλα χαρηκα τοσο και για τους δυο που τελικα καταφεραν τον στοχο
τους!Ηταν σημαντικο και για τους δυο να αποκτησων παιδι ετσι θα ολοκληρωνονταν
η αγαπη τους...Επισης η κινηση τους να υιοθετησουν αλλο ενα με συγκινησε
και εκεινη την εποχη λιγοι το εκαναν Rolling Eyes
Απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια...Θα ηθελα να δω την εξελιξη παρακατω!!! lol!
Μπραβο, το να γραφεις ειναι κατι που σε χαροποιει και φαινεται δεν το κανεις σαν αγκαρια
και ετσι αποδιδεις στο μεγιστο τα γεγονοτα...Σε σημειο να μην υπαρχει κανενα ψεγαδι! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 474941
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Ιουν 2011 - 16:35

Πληροφοριακά Μαίρη μου σου λέω ότι το αργότερο σε μια ώρα θα είμαι στην έκθεση βιβλίου και θα ψάχνω για το βιβλίο σου. Wink

Και γυρίζοντας από την έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης δηλώνω πως το έχω στα χέρια μου και κάτι μου λέει πως θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα το βράδυ.Χαρά να δεις!

Έψαχνα ένα προς ένα τα περίπτερα μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα.Και τύχαινε να μην έχει ταμπελίτσα των εκδόσεων.Πάλι καλά που είδα το βιβλίο σου και σταμάτησα.Το πήρα στα χέρια μου.Με ρώτησε το παιδί αν γνωρίζω τη συγγραφέα.Ήταν και μια κυρία δίπλα μου που πήρε ένα αντίτυπο στα χέρια της, το διάβασε,με ρώτησε πόσο έχει.Πήγε να το αφήσει και της λέω"Είναι πολύ ωραίο,διαβάστε το και δε θα χάσετε" και με άκουσε Smile

Χαρά που πήρα όταν διάβασα την αφιέρωση!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 876749

Μπράβο!!!

Να σε ρωτήσω κάτι.Πότε θα μπορούμε να δούμε τη συνέντευξη για την οποία τόσο καιρό μαζεύεις ερωτήσεις; WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 921765
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Ιουν 2011 - 23:16

Κορίτσια καλησπέρα.

Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για τα πολύ γλυκά σας σχόλια για το 1920. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου, καινούριο κεφάλαιο υπολογίζω να έχουμε περίπου σε δύο εβδομάδες και το 1920 φτάνει σιγά, σιγά στο τέλος του. Αν και είναι μία ιστορία που θα μου λείψει πάρα μα πάρα πολύ... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 206202 Αλλά πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώσει για να ξεκινήσω και με τα άλλα πράγματα που έχω στο μυαλό μου.

Φαίη, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που πήγες στην έκθεση και πήρες το βιβλίο μου. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 34442 Πόσο μάλλον που μου έκανες και διαφήμιση! Ξέχασα να σας πω, για να μην ψάχνετε, ότι το νούμερο του περιπτέρου είναι το 97. Αναγράφεται στην ανακοίνωση - πρόσκληση στο blog μου.

Αλήθεια, τι είπες στα παιδιά των εκδόσεων όταν σε ρώτησαν αν με γνωρίζεις; Είμαι πολύ περίεργη να μάθω. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 876749 Και ελπίζω πραγματικά να αρέσει το βιβλίο στην κυρία που το πρότεινες. Ειλικρινά μιας και έχουν γίνει οι πρώτες μου πωλήσεις περιμένω όλο τον κόσμο στο blog μου να έρθει σε επαφή μαζί μου και να μου πει τις εντυπώσεις του!

Και μιας και με ρωτάς για τη συνέντευξη, οι ερωτήσεις έχουν συγκεντρωθεί και είναι σχεδόν έτοιμες. Επειδή θέλαμε να το κάνουμε με λίγο διαφορετικό τρόπο - δηλαδή να βιντεοσκοπήσουμε τη συνέντευξη και να την ανεβάσουμε στο youtube για να τη δείτε προσπαθούσα να βρω χρόνο για να μπορέσουμε να το κάνουμε αλλά μέχρι στιγμής είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου που δεν τα έχω καταφέρει. Δεν το έχω ξεχάσει όμως, είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας και λογικά λίγο μετά την επίσκεψη μου στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η βιντεοσκόπηση και θα σας ενημερώσω για να τη δείτε! Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά για να γίνει η συνέντευξη έτσι όπως την έχουμε φανταστεί χρειάζεται οργάνωση, ησυχία και εγώ να είμαι ξεκούραστη. Wink

Προσεχώς θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις για τις οποίες θα σας ενημερώσω στη συνέχεια. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 906998
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Ιουν 2011 - 23:33

Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω.Το παλικάρι που ήταν εκεί,όταν με είδε να πέφτω κυριολεκτικά με τα μούτρα στο βιβλίο,με ρώτησε αν γνωρίζω τη συγγραφέα κι εγώ με τη σειρά μου του απάντησα πως ναι,αλλά εξ αποστάσεως.

Η κυρία ήταν γύρω στα 50 και φάνηκε γοητευμένη απο το βιβλίο.Λογικά θα της αρέσει.Σε τόσους άρεσε εδώ μέσα,αυτή θα ξεφύγει; Wink
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 12 Ιουν 2011 - 23:39

lol!

Ας ελπίσουμε ότι στην 50χρονη κυρία θα αρέσει το βιβλίο και να μην την απογοητεύσουμε. Απ' ότι μου έχουν πει τα παιδιά των εκδόσεων έχουμε πουλήσει κι άλλα σε πενηντάχρονες! Razz Τα οποία παιδιά κι εγώ εξ' αποστάσεως τα γνωρίζω, θα τα δω πρώτη φορά από κοντά το Σάββατο.

Πάντως Φαίη, θα είμαι και την Κυριακή το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Αν έχεις χρόνο μπορούμε να συναντηθούμε αν θέλεις και δεν θα γνωριζόμαστε πια εξ' αποστάσεως. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 34442
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 11:36

Αυτό είναι αδύνατο.Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή θα είμαι από το πρωί στα θέατρα για πρόβες και παραστάσεις γιατί έχω δυο διαφορετικές.Ήθελα πάρα πολύ να έρθω αλλά δυστυχώς δε θα τα καταφέρω.Ελπίζω κάποια άλλη φορά. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 906998
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 16:44

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 837848 πολυ WOW η συνεχεια!!!δεν περιμενα καθολου οτι θα εξελιχθουν ετσι τα πραγματα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 835489

Στην αρχη στεναχωρεθηκα με το θεμα της μπελλα οτι δεν μπορουσε να κανει παιδακι. Crying or Very sad Και μετα η γνωριμια με το αγορακι ηταν τοσο τρυφερη οσο και η εξελιξη της.. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 737142

Οταν η Μπελλα σκεφτηκε να υιοθετησει αυτο το παιδακι δεν ξεφνιαστηκα καθολου ηταν αναμενομενο αφου μεχρι τωρα δεν καταφερε να αποκτησει το δικο της μωρο Crying or Very sad αλλα και το γεγονος οτι αγαπησε αυτο το παιδι.Η κινηση αυτη ηταν τοσο συγκινιτικη που εκριβε λιγο πονο... Sad

Evil or Very Mad Η αντιδραση του εντουαρτ στην αρχη μου την εδωσε θα μπορουσε να το συζητησει ηρεμα και ωραια,του ηρθε λιγακι αποτομα αλλα...θα μπορουσε φερθει καλυτερα και οχι να σηκωθει και να φυγει WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 592681 .Ειναι γνωστο οτι αυτα τα πραγματα στην εποχη εκεινη ντροπιαζαν τις οικεγενειες. Ο Καρλαιλ -ο ΣΩΤΗΡΑΣ της υποθεσης- εδωσε λυση σε ενα πολυ λεπτο ζητημα και μαλιστα το να δεχτει να υιοθετησει αυτος το παιδι για μενα ειναι ηρωας!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 31995 αξιζει συγχαρητηρια!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 201917

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 691689 Ο Εντουαρτ ευτυχως σκεφτηκε ολα αυτα που του ειπε ο Σωτηρας και εκανε το σωστο. Smile Η κινηση με τα λουλουδια ηταν τοσο τρυφερη,εδειξε πως ακομα και αν μαλωσουν εκεινος την αγαπαει WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 98735 και δεν σταματαει ουτε λεπτο να της το δειχνει!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 616544

Μου αρεσε που εντουαρτ πηγε στο ορφανοτροφειο να δει τον μικρο.Ενιωσε κατευθειαν και αυτος μια συγκινιση μια ελξη θα ελεγα προς το παιδι!!! Wink Τελικα το υιοθετησε και αυτο ηταν το καλυτερο δωρο για την Μπελλα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 388681

Το μωρακι ομως τελικα δεν αργησε να ερθει!!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 480860 Εκει ηταν ολο το αποκορυφωμα!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 837848 χαρηκα τοσο πολυ που πραγματικα βουρκωσα WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 206202 .με αγγιξε πολυ και μπορεσα να κατλαβω την αγωνια του εντουαρτ οταν η μπελλα δεν ενιωθε καλα και οταν τις εκανε καποιες σχικες ερωτησεις για να δει αν ειναι εγκυος. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 616544

Μαλλον το παιδακι ισως να βοηθησε την μπελλα να ξεχαστει απο αυτο που την βασανιζε τοσο καιρο και να αφεθει και παλι στην ευτυχια..που της εφερε ακομα μεγαλυτερη!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 150320

συγχαρητηρια μαρια μου!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 474941
ηταν απλα φαναταστικη με πλουσιο περιεχομενο η συνεχεια!!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 31995
περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο!!! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 691689

Υ.Γ Μηπως σου περασε απο το μυαλο να εκδοσεις και ατην την τοσο ρομαντικη ιστορια??? Embarassed
http://robestenslife.blogspot.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 19:14

Καλησπέρα κορίτσια,

Φαίη μου δεν πειράζει. Καταλαβαίνω απόλυτα τι θα πει παράσταση, πρόβες κ.τ.λ.! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 616544 Ίσως τα καταφέρουμε να βρεθούμε κάποια άλλη φορά. Και πάλι σε ευχαριστώ που πήγες και πήρες το βιβλίο μου. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 34442

Peby, το να εκδόσεις ένα βιβλίο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αγαπώ πολύ το 1920 και με κάποια επεξεργασία ίσως θα μπορούσε να γίνει βιβλίο. Αλλά προτιμώ να μείνει fanfic. ¶λλωστε έχω μελλοντικά σχέδια για 'κανονικά' βιβλία και απ' όσο σας ξέρω πιστεύω ότι θα σας αρέσουν! Wink
Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να γράφω το νέο μου βιβλίο! Αλλά είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου αυτή την εποχή που δεν έχω τον χρόνο να καθίσω να γράψω τα fanfic μου, πόσο μάλλον να ξεκινήσω το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είμαι οργανωτικός άνθρωπος και έχω μάθει να τα βάζω όλα πάντα σε μία σειρά όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα!

Η εξέλιξη στο 1920 δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τους παίδεψα λίγο με το θέμα του παιδιού αλλά δεν θα μπορούσα να το τραβήξω περισσότερο. Θέλω να έχουν μία ευτυχισμένη ζωή οι χαρακτήρες μου, να αποκτήσουν όλα όσα επιθυμούν γιατί το αξίζουν. WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 98735

Ο Κρίστιαν θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού και όλες θα είναι ευχάριστες. Παράλληλα ο Έντουαρντ και η Μπέλλα θα δημιουργήσουν την οικογένεια που τόσο πολύ λαχταρούν.

Και όπως έχω ξαναπεί κάπως έτσι το 1920 φτάνει στο τέλος του σιγά, σιγά... cry

Πιθανότατα θα συνεχίσω με 1920 μέχρι αυτό να τελειώσει για να μπορέσω να μπω σε μία σειρά. Και μετά θα γυρίσω στο Desire Blossom (μην ανησυχείτε! Θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί και αυτό!) όπου παράλληλα θα ξεκινήσω να γράφω το νέο μου βιβλίο.

Χρωστάω ένα outtake για το ΣΣΣ το οποίο θα γράψω κάποια στιγμή για να σας ευχαριστήσω κιόλας και μάλλον ένα outtake στο 1920 κατά τα Χριστούγεννα. Wink

WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 906998
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 22:38

Όλα αυτά ακούγονται πάρα πολύ χορταστικά.... Λυπάμαι για το τέλος του 1920 ( Sad )
[δεν θέλω να τελειώσει...] αλλά όντως είναι μία ιστορία που μας χάρισε πολλά και όσο
και αν δεν μας αρέσει είναι ώρα να κλείσει ο κύκλος της.

Ευτυχώς έχουμε και το DB!!!!!! άλλη μία εξάρτηση από τα χεράκια σου.!!!!!!

Όσο για το καινούριο σου βιβλίο διάβασα μερικά ποστ σχετικά.... αλλά δεν πολυκατάλαβα... θα
το εκδώσεις ή θα το ανεβάσεις στο blog σου καλή μου?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουν 2011 - 23:50

Το καινούριο βιβλίο που θα γράψω θα είναι βιβλίο! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το ανεβάζω κάπου. Θα γραφτεί εξ' αρχής με προοπτική την έκδοση και αν όλα πάνε καλά θα έχετε την ευκαιρία κάποια στιγμή να το αποκτήσετε τυπωμένο στο χαρτί. Wink

Διαφορετικά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Wink
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 14 Ιουν 2011 - 11:39

Ωραία! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό να αρχίσεις.! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 465227
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 15 Ιουν 2011 - 13:38

αχ η συνεχεια του 1920 ηταν τοσο πολυ γλυκια και τρυφερη εγω συγκινηθηκα.....ο εντουαρντ απλα δεν μπορει με τιποτα να μην κανει το χατιρι στην μπελλα και καταγοητευτηκε απο τον μικρο...οσο για το καινουργιο παιδι ηταν υπεροχο νεο γιατι το αξιζουν πραγματικα....οσο για τα νεα για το ΣΣΣ ηταν πολυ ωραια περιμενουμε με αγωνια την συνεντευξη....ελπιζω με το καινουργιο ολα να πανε καλα και σιγα σιγα αφου τα βαλεις σε μια ταξη να το αρχισεις και να γινει ακομα πιο ωραιο απο το ΣΣΣ (αν αυτο ειναι δυνατο) WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 474941
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 16 Ιουν 2011 - 17:25

Καλησπέρα Μαρία! Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Το Σάββατο που θα παρευρεθείς στο Φεστιβάλ Βιβλίου, στη Θεσσαλονίκη, τι ώρα περίπου θα είσαι εκεί; Μετά τις 18.30 και όσο πάει ή κάποια συγκεκριμένη ώρα;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Ιουν 2011 - 21:46

Κορίτσια καλησπέρα!

Συγνώμη που έχω χαθεί αλλά πυρετός προετοιμασίας για το ταξίδι αύριο... WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 413121

Η 'επίσημη' εμφάνιση μου θα είναι αύριο από τις 20.00 έως τις 21.00!

Αυτά!

Θα έχω υπολογιστή μαζί μου και θα προσπαθήσω να μπω αν θέλει να έρθει κανείς σε επικοινωνία μαζί μου.

Φιλιά σε όλους! WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog   WhiteQueen's Blog - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 26 Ιουν 2011 - 0:17

Μαρακι ποτε να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...? Rolling Eyes

WhiteQueen's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» WhiteQueen's Blog (1)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: