| WhiteQueen's Blog | |
|
+46AspaKorth ScarletVenus e+b mimikoulaki EliRose ευη Penny Cullen April nantia01 kati Teodan bloody swan vasia Bella Marie Swan pink Lizzy Cullen robsten kiss ed<3 maraki27 Bella Cullen12 Emmi Fallen Angel evangelina Mrs.Christina marina peby nora Vera panagiota Deppy vikaki21 ROBELINA T-NM-E-BD Emy+Robert izzy cullen LITSA0089 evi ΕΡΗ xrysanthi annia BELLA MARIE i love edward 2 despina aek WhiteQueen Fay1765 niki 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 6 Ιουν 2011 - 2:46 | |
| Τι υπεροχο κεφαλαιο....πραγματικα δακρυσα απο την συγκινηση.... Επιτελους αποκτησαν ολα οσα τους αξιζουν.... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 6 Ιουν 2011 - 11:00 | |
| ειλικρεινα συγκινηθηκα ! πολυ γλυκο με τον κριστιαν ! αλλα το οτι θα αποκτησουν παιδι ειναι ευχαριστο πολυ μακαρι να πανε ολα καλα!υπεροχο κεφαλαιο οπως παντα!!!!!!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 6 Ιουν 2011 - 15:26 | |
| Να κανω μια ερωτηση; Στην αρχικη σελιδα του forum λεει πως μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη για να κερδισουμε ενα βιβλιο "Σιωπη στο σκοταδι". Που ακριβως μπορω να δηλωσω σημμετοχη??? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 6 Ιουν 2011 - 15:40 | |
| | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:12 | |
| Ενταξει. Παω να δηλωσω συμμετοχη! Χιλια ευχαριστω!!!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 7 Ιουν 2011 - 14:17 | |
| Μαίρη μου πραγματικά αυτό ήταν το πιο γλυκό κεφάλαιο που έχω διαβάσει ποτέ...! Τα δάκρυα αυτή τη φορά ήταν από χαρά και συγκίνηση... Θα ορκιζόμουν ότι ο χαρακτήρας του Έντουαρντ δεν θα μπορούσε να γίνει πιο τέλειος κι όμως έκανα λάθος.... Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου να μας ξαφνιάζεις κάθε φορά, με τα υπέροχα συναισθήματα που μας δημιουργείς και με όλες αυτές τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που μας προσφέρεις. Ξέρεις κάπου τα λόγια καταντάνε περιττά και εγώ μόλις ξεπέρασα αυτό το σημείο... Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά. Πολλά πολλά φιλιά. Νίκη. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 7 Ιουν 2011 - 18:38 | |
| Μαρακι το επομενο κεφαλαιο θα ειναι DB η 1920....? | |
|
| |
maraki27 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 103 Registration date : 30/05/2011
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 8 Ιουν 2011 - 2:09 | |
| Ένα εξαιρετικό κεφάλαιο για ακόμη μια φορά. Πόσο τέλειος μπορεί να είναι ο Έντουαρτ!!!!!! Ελπίζω τώρα που θα αποκτήσουν το παιδάκι τους να μην αφήσουν τον Κρίστιαν. Πολύ ωραία η σύνδεση με Κάντυ. ¶λλη μια φορά φαίνεται το ταλέντο σου. Το επόμενο κεφάλαιο τι θα είναι και πότε? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 8 Ιουν 2011 - 8:50 | |
| Καλημέρα κορίτσια. Χαίρομαι που σας άρεσε και αυτό το κεφάλαιο, ελπίζω να ήταν ωραία η σύνδεση με την Κάντυ. Από καιρό ήθελα να τη βάλω στην ιστορία και σας έχω υποσχεθεί και ένα outtake που λογικά κάποια στιγμή θα το γράψω και θα έχει μέσα κι άλλη Κάντυ. Για επόμενο κεφάλαιο... χμμ... Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις όπως και η επόμενη. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχω δυστυχώς κάποια πράγματα να κάνω που δεν αποφεύγονται και το επόμενο θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το νέο κεφάλαιο θα αργήσει κάπως... Υπολογίζω μετά από 15 μέρες. Απλά να αναφέρω ότι θα συνεχίσω με 1920 και μπορεί να συνεχίσω με αυτό μέχρι να το τελειώσω γιατί όπως κι εσείς μπορείτε να καταλάβετε το 1920 φτάνει στο τέλος του σιγά, σιγά... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 10 Ιουν 2011 - 16:31 | |
| τι υπεροχο κεφαλαιο.παρα πολυ συγκινητικο..τωρα θα εχουν 2 παιδακια..πραγματικα μου ηρθε να κλαψω... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 16:33 | |
| Μαιρη μου η συνεχεια καθυλωτικη! Η αληθεια ειναι οτι βρεθηκα προ εκπληξεως γιατι δεν την περιμενα.... Αλλα χαρηκα τοσο και για τους δυο που τελικα καταφεραν τον στοχο τους!Ηταν σημαντικο και για τους δυο να αποκτησων παιδι ετσι θα ολοκληρωνονταν η αγαπη τους...Επισης η κινηση τους να υιοθετησουν αλλο ενα με συγκινησε και εκεινη την εποχη λιγοι το εκαναν Απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια...Θα ηθελα να δω την εξελιξη παρακατω!!! Μπραβο, το να γραφεις ειναι κατι που σε χαροποιει και φαινεται δεν το κανεις σαν αγκαρια και ετσι αποδιδεις στο μεγιστο τα γεγονοτα...Σε σημειο να μην υπαρχει κανενα ψεγαδι! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 16:35 | |
| Πληροφοριακά Μαίρη μου σου λέω ότι το αργότερο σε μια ώρα θα είμαι στην έκθεση βιβλίου και θα ψάχνω για το βιβλίο σου. Και γυρίζοντας από την έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης δηλώνω πως το έχω στα χέρια μου και κάτι μου λέει πως θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα το βράδυ.Χαρά να δεις! Έψαχνα ένα προς ένα τα περίπτερα μέχρι να βρω αυτό που έψαχνα.Και τύχαινε να μην έχει ταμπελίτσα των εκδόσεων.Πάλι καλά που είδα το βιβλίο σου και σταμάτησα.Το πήρα στα χέρια μου.Με ρώτησε το παιδί αν γνωρίζω τη συγγραφέα.Ήταν και μια κυρία δίπλα μου που πήρε ένα αντίτυπο στα χέρια της, το διάβασε,με ρώτησε πόσο έχει.Πήγε να το αφήσει και της λέω"Είναι πολύ ωραίο,διαβάστε το και δε θα χάσετε" και με άκουσε Χαρά που πήρα όταν διάβασα την αφιέρωση!!! Μπράβο!!! Να σε ρωτήσω κάτι.Πότε θα μπορούμε να δούμε τη συνέντευξη για την οποία τόσο καιρό μαζεύεις ερωτήσεις; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 23:16 | |
| Κορίτσια καλησπέρα. Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για τα πολύ γλυκά σας σχόλια για το 1920. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου, καινούριο κεφάλαιο υπολογίζω να έχουμε περίπου σε δύο εβδομάδες και το 1920 φτάνει σιγά, σιγά στο τέλος του. Αν και είναι μία ιστορία που θα μου λείψει πάρα μα πάρα πολύ... Αλλά πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, πρέπει να τελειώσει για να ξεκινήσω και με τα άλλα πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Φαίη, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω που πήγες στην έκθεση και πήρες το βιβλίο μου. Πόσο μάλλον που μου έκανες και διαφήμιση! Ξέχασα να σας πω, για να μην ψάχνετε, ότι το νούμερο του περιπτέρου είναι το 97. Αναγράφεται στην ανακοίνωση - πρόσκληση στο blog μου. Αλήθεια, τι είπες στα παιδιά των εκδόσεων όταν σε ρώτησαν αν με γνωρίζεις; Είμαι πολύ περίεργη να μάθω. Και ελπίζω πραγματικά να αρέσει το βιβλίο στην κυρία που το πρότεινες. Ειλικρινά μιας και έχουν γίνει οι πρώτες μου πωλήσεις περιμένω όλο τον κόσμο στο blog μου να έρθει σε επαφή μαζί μου και να μου πει τις εντυπώσεις του! Και μιας και με ρωτάς για τη συνέντευξη, οι ερωτήσεις έχουν συγκεντρωθεί και είναι σχεδόν έτοιμες. Επειδή θέλαμε να το κάνουμε με λίγο διαφορετικό τρόπο - δηλαδή να βιντεοσκοπήσουμε τη συνέντευξη και να την ανεβάσουμε στο youtube για να τη δείτε προσπαθούσα να βρω χρόνο για να μπορέσουμε να το κάνουμε αλλά μέχρι στιγμής είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου που δεν τα έχω καταφέρει. Δεν το έχω ξεχάσει όμως, είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μας και λογικά λίγο μετά την επίσκεψη μου στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η βιντεοσκόπηση και θα σας ενημερώσω για να τη δείτε! Ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά για να γίνει η συνέντευξη έτσι όπως την έχουμε φανταστεί χρειάζεται οργάνωση, ησυχία και εγώ να είμαι ξεκούραστη. Προσεχώς θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις για τις οποίες θα σας ενημερώσω στη συνέχεια. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 23:33 | |
| Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω.Το παλικάρι που ήταν εκεί,όταν με είδε να πέφτω κυριολεκτικά με τα μούτρα στο βιβλίο,με ρώτησε αν γνωρίζω τη συγγραφέα κι εγώ με τη σειρά μου του απάντησα πως ναι,αλλά εξ αποστάσεως. Η κυρία ήταν γύρω στα 50 και φάνηκε γοητευμένη απο το βιβλίο.Λογικά θα της αρέσει.Σε τόσους άρεσε εδώ μέσα,αυτή θα ξεφύγει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 12 Ιουν 2011 - 23:39 | |
| Ας ελπίσουμε ότι στην 50χρονη κυρία θα αρέσει το βιβλίο και να μην την απογοητεύσουμε. Απ' ότι μου έχουν πει τα παιδιά των εκδόσεων έχουμε πουλήσει κι άλλα σε πενηντάχρονες! Τα οποία παιδιά κι εγώ εξ' αποστάσεως τα γνωρίζω, θα τα δω πρώτη φορά από κοντά το Σάββατο. Πάντως Φαίη, θα είμαι και την Κυριακή το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Αν έχεις χρόνο μπορούμε να συναντηθούμε αν θέλεις και δεν θα γνωριζόμαστε πια εξ' αποστάσεως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 11:36 | |
| Αυτό είναι αδύνατο.Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή θα είμαι από το πρωί στα θέατρα για πρόβες και παραστάσεις γιατί έχω δυο διαφορετικές.Ήθελα πάρα πολύ να έρθω αλλά δυστυχώς δε θα τα καταφέρω.Ελπίζω κάποια άλλη φορά. | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 16:44 | |
| πολυ WOW η συνεχεια!!!δεν περιμενα καθολου οτι θα εξελιχθουν ετσι τα πραγματα!!! Στην αρχη στεναχωρεθηκα με το θεμα της μπελλα οτι δεν μπορουσε να κανει παιδακι. Και μετα η γνωριμια με το αγορακι ηταν τοσο τρυφερη οσο και η εξελιξη της.. Οταν η Μπελλα σκεφτηκε να υιοθετησει αυτο το παιδακι δεν ξεφνιαστηκα καθολου ηταν αναμενομενο αφου μεχρι τωρα δεν καταφερε να αποκτησει το δικο της μωρο αλλα και το γεγονος οτι αγαπησε αυτο το παιδι.Η κινηση αυτη ηταν τοσο συγκινιτικη που εκριβε λιγο πονο... Η αντιδραση του εντουαρτ στην αρχη μου την εδωσε θα μπορουσε να το συζητησει ηρεμα και ωραια,του ηρθε λιγακι αποτομα αλλα...θα μπορουσε φερθει καλυτερα και οχι να σηκωθει και να φυγει .Ειναι γνωστο οτι αυτα τα πραγματα στην εποχη εκεινη ντροπιαζαν τις οικεγενειες. Ο Καρλαιλ -ο ΣΩΤΗΡΑΣ της υποθεσης- εδωσε λυση σε ενα πολυ λεπτο ζητημα και μαλιστα το να δεχτει να υιοθετησει αυτος το παιδι για μενα ειναι ηρωας!!! αξιζει συγχαρητηρια!!! Ο Εντουαρτ ευτυχως σκεφτηκε ολα αυτα που του ειπε ο Σωτηρας και εκανε το σωστο. Η κινηση με τα λουλουδια ηταν τοσο τρυφερη,εδειξε πως ακομα και αν μαλωσουν εκεινος την αγαπαει και δεν σταματαει ουτε λεπτο να της το δειχνει!!! Μου αρεσε που εντουαρτ πηγε στο ορφανοτροφειο να δει τον μικρο.Ενιωσε κατευθειαν και αυτος μια συγκινιση μια ελξη θα ελεγα προς το παιδι!!! Τελικα το υιοθετησε και αυτο ηταν το καλυτερο δωρο για την Μπελλα!!! Το μωρακι ομως τελικα δεν αργησε να ερθει!!!!! Εκει ηταν ολο το αποκορυφωμα!!! χαρηκα τοσο πολυ που πραγματικα βουρκωσα .με αγγιξε πολυ και μπορεσα να κατλαβω την αγωνια του εντουαρτ οταν η μπελλα δεν ενιωθε καλα και οταν τις εκανε καποιες σχικες ερωτησεις για να δει αν ειναι εγκυος. Μαλλον το παιδακι ισως να βοηθησε την μπελλα να ξεχαστει απο αυτο που την βασανιζε τοσο καιρο και να αφεθει και παλι στην ευτυχια..που της εφερε ακομα μεγαλυτερη!!! συγχαρητηρια μαρια μου!!!! ηταν απλα φαναταστικη με πλουσιο περιεχομενο η συνεχεια!!!! περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο!!! Υ.Γ Μηπως σου περασε απο το μυαλο να εκδοσεις και ατην την τοσο ρομαντικη ιστορια??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 19:14 | |
| Καλησπέρα κορίτσια, Φαίη μου δεν πειράζει. Καταλαβαίνω απόλυτα τι θα πει παράσταση, πρόβες κ.τ.λ.! Ίσως τα καταφέρουμε να βρεθούμε κάποια άλλη φορά. Και πάλι σε ευχαριστώ που πήγες και πήρες το βιβλίο μου. Peby, το να εκδόσεις ένα βιβλίο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αγαπώ πολύ το 1920 και με κάποια επεξεργασία ίσως θα μπορούσε να γίνει βιβλίο. Αλλά προτιμώ να μείνει fanfic. ¶λλωστε έχω μελλοντικά σχέδια για 'κανονικά' βιβλία και απ' όσο σας ξέρω πιστεύω ότι θα σας αρέσουν! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω να γράφω το νέο μου βιβλίο! Αλλά είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις μου αυτή την εποχή που δεν έχω τον χρόνο να καθίσω να γράψω τα fanfic μου, πόσο μάλλον να ξεκινήσω το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είμαι οργανωτικός άνθρωπος και έχω μάθει να τα βάζω όλα πάντα σε μία σειρά όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα! Η εξέλιξη στο 1920 δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τους παίδεψα λίγο με το θέμα του παιδιού αλλά δεν θα μπορούσα να το τραβήξω περισσότερο. Θέλω να έχουν μία ευτυχισμένη ζωή οι χαρακτήρες μου, να αποκτήσουν όλα όσα επιθυμούν γιατί το αξίζουν. Ο Κρίστιαν θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού και όλες θα είναι ευχάριστες. Παράλληλα ο Έντουαρντ και η Μπέλλα θα δημιουργήσουν την οικογένεια που τόσο πολύ λαχταρούν. Και όπως έχω ξαναπεί κάπως έτσι το 1920 φτάνει στο τέλος του σιγά, σιγά... Πιθανότατα θα συνεχίσω με 1920 μέχρι αυτό να τελειώσει για να μπορέσω να μπω σε μία σειρά. Και μετά θα γυρίσω στο Desire Blossom (μην ανησυχείτε! Θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί και αυτό!) όπου παράλληλα θα ξεκινήσω να γράφω το νέο μου βιβλίο. Χρωστάω ένα outtake για το ΣΣΣ το οποίο θα γράψω κάποια στιγμή για να σας ευχαριστήσω κιόλας και μάλλον ένα outtake στο 1920 κατά τα Χριστούγεννα. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 22:38 | |
| Όλα αυτά ακούγονται πάρα πολύ χορταστικά.... Λυπάμαι για το τέλος του 1920 ( ) [δεν θέλω να τελειώσει...] αλλά όντως είναι μία ιστορία που μας χάρισε πολλά και όσο και αν δεν μας αρέσει είναι ώρα να κλείσει ο κύκλος της. Ευτυχώς έχουμε και το DB!!!!!! άλλη μία εξάρτηση από τα χεράκια σου.!!!!!! Όσο για το καινούριο σου βιβλίο διάβασα μερικά ποστ σχετικά.... αλλά δεν πολυκατάλαβα... θα το εκδώσεις ή θα το ανεβάσεις στο blog σου καλή μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Δευ 13 Ιουν 2011 - 23:50 | |
| Το καινούριο βιβλίο που θα γράψω θα είναι βιβλίο! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το ανεβάζω κάπου. Θα γραφτεί εξ' αρχής με προοπτική την έκδοση και αν όλα πάνε καλά θα έχετε την ευκαιρία κάποια στιγμή να το αποκτήσετε τυπωμένο στο χαρτί. Διαφορετικά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τρι 14 Ιουν 2011 - 11:39 | |
| Ωραία! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό να αρχίσεις.! | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Τετ 15 Ιουν 2011 - 13:38 | |
| αχ η συνεχεια του 1920 ηταν τοσο πολυ γλυκια και τρυφερη εγω συγκινηθηκα.....ο εντουαρντ απλα δεν μπορει με τιποτα να μην κανει το χατιρι στην μπελλα και καταγοητευτηκε απο τον μικρο...οσο για το καινουργιο παιδι ηταν υπεροχο νεο γιατι το αξιζουν πραγματικα....οσο για τα νεα για το ΣΣΣ ηταν πολυ ωραια περιμενουμε με αγωνια την συνεντευξη....ελπιζω με το καινουργιο ολα να πανε καλα και σιγα σιγα αφου τα βαλεις σε μια ταξη να το αρχισεις και να γινει ακομα πιο ωραιο απο το ΣΣΣ (αν αυτο ειναι δυνατο) | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Πεμ 16 Ιουν 2011 - 17:25 | |
| Καλησπέρα Μαρία! Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Το Σάββατο που θα παρευρεθείς στο Φεστιβάλ Βιβλίου, στη Θεσσαλονίκη, τι ώρα περίπου θα είσαι εκεί; Μετά τις 18.30 και όσο πάει ή κάποια συγκεκριμένη ώρα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Παρ 17 Ιουν 2011 - 21:46 | |
| Κορίτσια καλησπέρα! Συγνώμη που έχω χαθεί αλλά πυρετός προετοιμασίας για το ταξίδι αύριο... Η 'επίσημη' εμφάνιση μου θα είναι αύριο από τις 20.00 έως τις 21.00! Αυτά! Θα έχω υπολογιστή μαζί μου και θα προσπαθήσω να μπω αν θέλει να έρθει κανείς σε επικοινωνία μαζί μου. Φιλιά σε όλους! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog Κυρ 26 Ιουν 2011 - 0:17 | |
| Μαρακι ποτε να περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο...? | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog | |
|