| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 17:49 | |
| Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη δημιουργία του προσωπικού μου blog. Έφτιαξα τη δική μου, προσωπική ιστοσελίδα με σκοπό να αναρτήσω εκεί όλες τις ιστορίες που γράφω (FanFic) και επίσης να κάνω κάποιες προτάσεις για άλλες δημιουργούς και ιστορίες που προσωπικά με έχουν συναρπάσει. Θα το εκτιμούσα πολύ όσοι από εσάς περνάγατε και ρίχνατε μία ματιά! Σας ευχαριστώ. www.jokastia.blogspot.com | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 17:54 | |
| Πηγα κιολας και το ειδα!!!!Ειναι καταπληκτικο και επιτελους θα υπαρχει ενα μερος που θα μπορουμε να διαβαζουμε ολο μαζι τα καταπληκτικα fanfic που δημιουργεις!!!!! Ελπιζω να διαβαζουμε συχνα καινουργιες ιστοριες σου!!!! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 17:55 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 17:56 | |
| Καλα και αυτο εννοειται!!!!!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 18:05 | |
| το περασα ηδη στα αγαπημενα μου!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 24 Ιαν 2010 - 18:08 | |
| Για καινούριες ιστορίες δεν νομίζω. ¶λλωστε έχω ήδη δύο - τρεις να ασχοληθώ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 25 Ιαν 2010 - 10:01 | |
| μπραβο βρε Μαρακι μου! πολυ ωραια ιδεα!ετσι να διαβαζουν και αλλοι τις δημιουργιες σου! κατι ασχετο μπορουμε να γραφουμε και σχολια?δεν εχω και πολυ ιδεα για αυτο ρωταω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 25 Ιαν 2010 - 14:27 | |
| Ναι, Βάσω μπορείτε να αφήνετε και εκεί σχόλια και θα το ήθελα γιατί μέχρι στιγμής είναι άδειο από σχόλια. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Ο βασικότερος λόγος που το δημιούργησα ήταν επειδή ήθελα έναν αποκλειστικό χώρο για τις ιστορίες μου, για τις προτάσεις - αφιερώματα που θέλω να κάνω και ίσως για κανένα άσχετο ποστ. Θέλει δουλειά ακόμα και οργάνωση κ.τ.λ. αλλά σιγά, σιγά. | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 25 Ιαν 2010 - 14:57 | |
| Μαρία τα σχόλια πρέπει να είναι στα ελληνικά? Γιατί με τα αγγλικά δν τα πάω καλά.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:02 | |
| Aς είναι σε όποια γλώσσα θέλετε! | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| |
| |
Drama Queen Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 24/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 28 Ιαν 2010 - 12:56 | |
| Έχω ένα πρόβλημα...Διαβάζω, για ακόμη μια φορά, το Breaking Dawn και φτάνοντας στη μέση του κεφαλαίου Isle Esme, νιώθω να λείπει ένα κομμάτι!!! Αν δηλαδή η Stephenie δεν ήταν μορμόνος και μπορούσε να γράψει τη σκηνή που ακολουθεί, δεν νομίζω να μπορούσε να την περιγράψει καλύτερα!!! Οκ, θα τα εκτυπώσω και θα τα συρράψω εκεί που έπρεπε να είναι στο βιβλίο!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 28 Ιαν 2010 - 22:34 | |
| Με μια πρώτη ματιά μου άρεσε πολύ σιγά σιγά θα το ξεκοκκαλίσω | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 30 Ιαν 2010 - 13:56 | |
| Μαρία, έχω να σου πω πολλά πολλά πολλά πολλά μπράβο αρχικά για τις υπέροχες δημιουργίες σου που κατά καιρούς είχα την ευκαιρία-δυνατότητα-τύχη να διαβάσω!!!!! Οι δικές σου ιστορίες που έχω διαβάσει (γιατί απότι είδα δεν τις έχω διαβάσει όλες) είναι πάρα πολύ καλογραμμένες και συγκινητικές μερικές φορές. Σίγουρα με έχουν αγγίξει η κάθε μια με διαφορετικό τρόπο! Εύχομαι σύντομα να βρω λίγο χρόνο για να τις διαβάσω και να κάνω τα απαραίτητα σχόλια!! Επίσης να σου πω πως μου άρεσε πολύ η ιδέα σου για το Blog. Σίγουρα χρειαζόταν, από το να βρίσκονται διάσπαρτες καλύτερα όλες μαζεμένες σε ένα χώρο αυστηρά προσωπικό σου!!! Να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου και να σου κάνω και μια ερώτηση για να μου λύσεις μια απορία: Το Jokastia σαν "όνομα" πως το εμπνεύστηκες? - Σπόιλερ:
...Κάτι είχες αναφέρει στο περιοδικό νομίζω...
| |
|
| |
e+b Twilight Human
Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 14/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 30 Ιαν 2010 - 17:26 | |
| - lena έγραψε:
- το περασα ηδη στα αγαπημενα μου!!!!!
κι εγώ το ίδιο. Μπράβο σου !!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:38 | |
| Εγώ έχω διαβάσει το 1920,σήμερα μάλιστα διάβασα και το 5ο κεφάλαιο και είναι τέλειο...μου άρεσε πάρα πολύ ήθελα να αφήσω εκεί το σχόλιο αλλά μου ζητούσε κωδικό.Συνέχισέ έτσι!!!Ανυπομονώ για το 6ο κεφάλαιο που ο Εντουαρτ θα βρεθει κρυφά με την Μπέλλα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:51 | |
| Υπάρχει ήδη έτοιμο το 6ο κεφάλαιο! Το μόνο που μένει είναι να το ανεβάσω! Ίσως το κάνω τώρα! Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ με βοηθάτε να συνεχίσω με τις ιστορίες μου με τα σχόλια σας. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω με όλες τις ιστορίες. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θα έγραφα κάθε μέρα! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 1 Φεβ 2010 - 20:55 | |
| Αχχχχ αλήθεια????Ναι θα ήταν τέλεια να το ανεβάσεις τώρα!!!! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 0:11 | |
| Τώρα λίγη υπομονή μόνο γιατί το 7ο το έγραψα σήμερα! Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω το κακό να γράφω δύο - τρεις ιστορίες ταυτόχρονα! Χαίρομαι που σου αρέσουν πάντως! | |
|
| |
e+b Twilight Human
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 9:28 | |
| Βρε κορίτσια να κάνω μία ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα λίγο; Το 2ο κεφάλαιο από το "Διάχυτο Φως" είναι αυτό που λέγεται "Αντίδραση"; που το έβαλες αρχές Φλεβάρη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 10:00 | |
| Για να μη μπερδεύεσαι καλό είναι να πατάς επάνω στις ετικέτες όπου είναι ο τίτλος της κάθε ιστορίας ξεχωριστά. Αν λοιπόν πατήσεις πάνω στο Silence in the dark θα σου βγάλει όλα τα ποστ κεφάλαια αυτής της ιστορίας από το πιο πρόσφατο στο παλαιότερο. Γενικότερα στη συγκεκριμένη ιστορία υπάρχει ο Πρόλογος, το πρώτο Κεφάλαιο - Διάχυτο Φως και το δεύτερο - Αντίδραση. | |
|
| |
e+b Twilight Human
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 3 Φεβ 2010 - 10:03 | |
| Ευχαριστώ πολύ πολύ ! Α, και κάτι περιττό. Είναι πολύ ωραίες οι ιστορίες σου | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|