Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 11 Φεβ 2010 - 22:42

Δεν το θεωρώ εντελώς άσκοπο ποστ επειδή ρωτάει κάτι σχετικά με το μπλογκ.

Λοιπόν, το αρθράκι το έγραψα μόνη μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Και έχω σκοπό να γράψω κι άλλα τέτοια στο μέλλον για άλλα φανφικ και κάποια άλλα θέματα στα οποία επίσης θέλω να αναφερθώ εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη.

Για το Σιωπή στο Σκοτάδι όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω κάτι έτοιμο ακόμα. Αυτές τις ημέρες, γράφω την ιστορία μου για τον Άγιο Βαλεντίνο η οποία πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι την Κυριακή. Μετά από αυτό θα συνεχίσω κανονικά με τις άλλες ιστορίες μου. Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 11 Φεβ 2010 - 22:45

Πολύ έξυπνο. Συγχαρητίρια!!! (Κάποιο ορθογραφικό πρέπει να έκανα)
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 11 Φεβ 2010 - 22:46

Καλα, καλα θα περιμενω....
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΣαβ 13 Φεβ 2010 - 11:59

Σήμερα ετοιμάζω την ιστορία μου για αύριο - για τον Άγιο Βαλεντίνο. Και για να σας ανάψω την περιέργεια ανέβασα σήμερα κάτι για να σας βάλει στο κλίμα και να πάρετε μία γεύση.

Όποιος θέλει ας περάσει να ρίξει μία ματιά! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 906998
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 14 Φεβ 2010 - 23:00

ηθελα να σε ρωτησω την ιστορια για του αγιου βαλεντινου θα την ανεβασεις στο μπλοκ σου η εδω??
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 11:04

Χτες βράδυ, είχα φοβερό πρόβλημα με το internet και κατάφερα τελικά με τα χίλια βάσανα να ανεβάσω την ιστορία μου στο blog μου. Επειδή ρωτάτε, η ιστορία θα είναι μόνο στο blog και όχι στο φόρουμ. Δεν θέλω να ανεβάσω στο φόρουμ κάτι με τόσα πολλά lemons! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749

Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι η ιστορία είναι κάπως μέτρια... Δεν είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν, πιέστηκα για να το τελειώσω και οι συνθήκες θα έλεγα ότι ήταν πολύ αντίξοες. lol! Τες πα, αυτό έβγαλε η κατσαρόλα, ελπίζω να σας αρέσει σε γενικές γραμμές, όποιος θέλει μπορεί να περάσει από το blog να ρίξει μία ματιά.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 98735
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 12:28

Δεν έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σου, για την ακρίβεια έχω διαβάσει αυτές που έχεις και εδώ... (Βλέπετε τις κρατάω για κάποια μέρα ή που θα είμαι down ή που θα θέλω τη... δόση μου!)

Είχα μια ερώτηση από την πρώτη φορά που επισκεύτηκα το blog σου. Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσεις οτι επιθυμείς να μπεις μέσα και οτι είναι ακατάλληλο?
Είχα διαβάσει το Shadows in the Silver Moon(σωστά το είπα?) και λέω... εντάξει δεν ήταν και τόσο "ακατάλληλο" δα!

Και φτάααααανει η σημερινή μέρα που διαβάζω την ιστορία της Σταχτοπούτας.. Απότι καταλαβαίνετε δεν θέλω απάντηση στην ερώτηση παραπάνω.
Δεν έχω λόγια. Είδαμε μια άλλη Μπέλλα. Είχε κρατήσει κάποια χαρακτηριστικά της (μαζί με την αναπνοή... το τρέμουλο στα πόδια... και γενικά ότι νοιώθουμε όταν είμαστε μπροστά σε αυτόν που μας αρέσει... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 ), αλλά είχε και αυτοπεποίθηση! Και ειδικά στο σημείο που του λέει οτι δεν σήκωσε το %$&$# το βλέμμα τουυυυ είπα "αυτή είσαι κοπέλα μου!!!"

Θα είμαι ειλικρινής.
Μου άρεσε και αυτή η Μπέλλα και αυτός ο Έντουαρντ. Με τους αλλαγμένους χαρακτήρες. Και πιστεύω πως είναι πιο επικοδομητικό να τους αλλάζουμε για να τους εντάξουμε στις ιστορίες μας, παρά να επεκτείνουμε ουσιαστικά τα βιβλία... Γιατί καλό ή κακό μια είναι η Στέφενι και εμένα προσωπικά με έχει καλύψει πάραυτα!

Στο ψητό τώρα, μου άρεσε πολύ η ιστορία. Μου άρεσε ο στυλ Αλέξης Μαντάς, Έντουαρντ και Μαρία η Άσχημη, Μπέλλα που είχε την εξής διαφοροποίηση. Ήταν πάντα όμορφη, αλλά με την αλλαγή εκείνης της βραδιάς έκανε τους άλλους να το παρατηρήσουν!

Για να είμαι ειλικρινής, τελείωσε λίιιιιιιγο γρήγορα. Δηλαδή, σε αντίθεση με την υπέροχη περιγραφή του ξεκινήματος, από το σημείο που η Αλις έφυγε, τα γεγονότα έτρεξαν. Αλλά δεν ξέρω αν με χάλασε τόσο! Είχα και τόσο αγωνία για το τι θα γίνει!!! Και πιστεύω πως, κάποιοι θα πουν οτι θέλουν και συνέχεια. Εγώ δεν θα ήθελα! Προτιμώ να έχω στο μυαλό μου τι θα ακολουθούσε!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749

Να πω πως το αγαπημένο μου σημείο ήταν αυτό με το τριαντάφυλλο!
Και να πω.. πως ΠΡΟΣΚΥΝΩ!! Το πως συνέδεσες την εικόνα (η οποία αρχικά μου είχε φανεί άκυρη) με την ιστορία ήταν τρομερό! Γιατί εκεί που τελείωσα το διάβασμα είδα πάλι την εικόνα και έμεινα.
Μαράκι... Προσκυνώ! Ειλικρινά... με εντυπωσίασε!
http://www.xat.com/Lost_Empeire
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 12:46

Λοιπόν, θα συμφωνήσω ότι μας τελείωσε λίγο απότομα και αυτό επειδή έπρεπε να το τελειώσω γιατί με πίεζε ο χρόνος. Γενικότερα το έχω ξαναπεί ότι έχω πρόβλημα με τις 'μικρές' ιστορίες. Συνήθως χρειάζομαι πολύ χώρο για να πω όλα αυτά που θέλω σε μία ιστορία. Βέβαια αν είχα όσο χρόνο θα χρειαζόταν θα μπορούσα να το φτιάξω καλύτερα και να είναι ίσως λίγο μεγαλύτερο σε έκταση και να μη κόβεται λίγο απότομα.

Από την άλλη πάλι, λίγο έως πολύ εδώ οι χαρακτήρες είπαν όσα χρειαζόταν να πουν κατά κάποιο τρόπο. Άλλωστε και η ιστορία της Σταχτοπούτας βασίζεται περισσότερο στον Κεραυνοβόλο έρωτα. Wink Το ίδιο και εδώ.

Όσο για το blog είναι απαραίτητο αυτό με τη σήμανση λόγω ακατάλληλου περιεχόμενου. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749

Υποθέτω ότι δεν έχεις διαβάσει τα 'απομνημονεύματα το 1920' όταν θα τα διαβάσεις θα καταλάβεις... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 526765 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 30231
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 15:58

ΟΚ η ιστορία σου ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917
Διηγήθηκες μια κατάσταση η οποία μπορεί να συμβει.....ή να έχει συμβει....
Αλήθεια κάποια στοιχεια από αυτά υπήρξαν πραγματικά γεγονότα??????
Δεν έχω ¨κοινωνικο ενδιαφέρον¨ απλα όταν τελειωσα την ιστορία
σου σκεφτηκα ότι θα ήταν πολυ τυχερη οποια την είχε ζήσει....
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 616544 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 616544 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 616544 Αχ συνέχισε έτσι!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 34442 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 34442 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 34442
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 577643 Περιμενουμε με ανυπομονισία τις πρόβες νυφικού της
Μπέλλα & τα κρυφά τους ραντεβού.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 150320
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 18:36

VLaSia =) έγραψε:

Να πω πως το αγαπημένο μου σημείο ήταν αυτό με το τριαντάφυλλο!
Και να πω.. πως ΠΡΟΣΚΥΝΩ!! Το πως συνέδεσες την εικόνα (η οποία αρχικά μου είχε φανεί άκυρη) με την ιστορία ήταν τρομερό! Γιατί εκεί που τελείωσα το διάβασμα είδα πάλι την εικόνα και έμεινα.
Μαράκι... Προσκυνώ! Ειλικρινά... με εντυπωσίασε!

Συμφωνώ απόλυτα..!! Δεν έχω λόγια.. Η ιστορία ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..!!!
Βλάσια μου, με κάλυψες με όσα είπες γενικά..!!!
Σπόιλερ:

Και, επειδή κάνω το πρώτο μου ποστ σε αυτό το τόπικ (νομίζω WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 ), έχω να πω ότι το Blog σου, Μαρία μου, είναι υπέροχο..!!! Συνέχισε έτσι..!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 34442 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 34442
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 474941 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 19:45

να ρωτησω κατι γιατι δεν τα παω καλα σχετικα με τα blog.
εχω δει σαν τιτλους κεφαλαιο 3, κεφαλαιο 7 κ.τ.λ. ολα αυτα τα κεφαλαια ειναι μια ιστορια???
και μια ακομα ερωτηση το διαχυτο φως εχει και συνεχεια?

διαβασα την ιστορια της σταχτοπουτας και μπορω να πω πως ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 31995 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 31995 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 31995
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 20:10

Λοιπόν για να μη μπερδεύεστε, καλό θα ήταν να πατάτε πάνω στις ετικέττες και σας βγάζει όσα κεφάλαια έχει η κάθε ιστορία.

Πιο αναλυτικά για να σας βοηθήσω:

Το 1920 έχει εφτά αναρτημένα κεφάλαια αυτή τη στιγμή.

Το Cindirella Story ήταν μία αυτοτελή ιστορία για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Το Shadows in the Silver Moon χωρίζεται σε δύο μέρη δηλαδή δύο κεφάλαια.

To Silence in the Dark αριθμεί αυτή τη στιγμή έναν πρόλογο και δύο κεφάλαια. (Το διάχυτο φως έχει συνέχεια την αντίδραση! Wink και φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλα κεφάλαια! )

Το στοίχημα είναι και αυτό μία αυτοτελή ιστορία που έγραψα την Πρωτοχρονιά.

Τέλος τα αφιερώματα αφορούν άλλα FanFic άλλων δημιουργών στα οποία κάνω αναφορά επειδή τα βρίσκω αξιόλογα, ενδιαφέροντα για να μη πω καταπληκτικά!

Και οι εξομολογήσεις έχουν να κάνουν με προσωπικά ποστ που έχουν κάποια σχέση με το μπλογκ ή με ενημερώσεις σχετικά με τις ιστορίες μου κ.τ.λ.

Αυτά λίγο έως πολύ.

Χαίρομαι πάρα πολύ που σας αρέσουν οι ιστορίες μου και το μπλογκ μου. Μείνετε συντονισμένοι για τις συνέχειες!
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 15 Φεβ 2010 - 20:11

αχ σε ευχαριστω τωρα τα ξεμπερδεψα επιτελους
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 11:04

Μαρια μου αδικησε!!καθε ιστορια που γραφεις ξεπερναει την προηγουμενη και παει λεγοντας!!
αχ αυτο το στορυ της σταχτοπουτας... πολυ μου αρεσε!!
ενα θα σου πω δεν αντεξα και γραφτηκα για να μπορω να σου αφηνω τα σχολια μου!
μπραβο σου κοπελα μου συνεχισε ετσι!! huggie
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 15:11

Εγω το μονο που μου μενει να πω ειναι ότι σε ευχαριστω που υπαρχεις και μας δινεις τετοιες ιστοριες! Μας ελοιπε αυτο το κατι και εσυ το συμπληρωνεις και μαλιστα μας περισευει! Ευχαριστω!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 15:37

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 876749

Όταν γράφετε τέτοια νιώθω κάπως... Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε. Χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω και μου αρέσει να γράφω ιστορίες. Wink Και μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να ανέβαζα πιο συχνά κεφάλαια. study
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 17:04

Δεν πειραζει...και μονο που τα ανεβαζεις...αχ ειναι τελεια!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 474941
ma.do
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ma.do

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1624
Registration date : 02/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤρι 16 Φεβ 2010 - 17:17

Mολις διαβασα το Cindirella story και πραγματικα εχω μεινει ΑΦΩΝΗ!!!!!!!!!Ειδικα στις ερωτικες σκηνες.......μιλαμε οτι ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 6626Πραγματικα εισαι φοβερη σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 201917
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 10:59

αχ ρε μαρακι θα μας πεθανειςςςςςςςςςςςςςςς faint faint faint
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 12:58

Kimberly έγραψε:

σου αρεσε μωρο μου;;;;;; geek
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 13:02

lena έγραψε:
Kimberly έγραψε:

σου αρεσε μωρο μου;;;;;; geek

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 150320 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 150320
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 13:31

πολυ καλο μπραβο σου περιμενουμε συνεχεια για τι αλλες ιστοριες σου...... συνχαρητιρια
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 21:48

Υποθέτω ότι ο καλύτερος τρόπος για να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια είναι να ανεβάσω νέα κεφάλαια. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. kiss
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 17 Φεβ 2010 - 21:53

ΜΠΡΑΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟ
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 274215 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 18 Φεβ 2010 - 20:52

να ρωτησω και κατι ακομα?
το 1920
Σπόιλερ:
εχει και συνεχεια ετσι???

και το διαχυτο φως μετα την αντιδραση εχει και αυτο συνεχεια?

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: