| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:42 | |
| Δεν το θεωρώ εντελώς άσκοπο ποστ επειδή ρωτάει κάτι σχετικά με το μπλογκ. Λοιπόν, το αρθράκι το έγραψα μόνη μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Και έχω σκοπό να γράψω κι άλλα τέτοια στο μέλλον για άλλα φανφικ και κάποια άλλα θέματα στα οποία επίσης θέλω να αναφερθώ εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη. Για το Σιωπή στο Σκοτάδι όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω κάτι έτοιμο ακόμα. Αυτές τις ημέρες, γράφω την ιστορία μου για τον Άγιο Βαλεντίνο η οποία πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι την Κυριακή. Μετά από αυτό θα συνεχίσω κανονικά με τις άλλες ιστορίες μου. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:45 | |
| Πολύ έξυπνο. Συγχαρητίρια!!! (Κάποιο ορθογραφικό πρέπει να έκανα) | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 11 Φεβ 2010 - 22:46 | |
| Καλα, καλα θα περιμενω.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 13 Φεβ 2010 - 11:59 | |
| Σήμερα ετοιμάζω την ιστορία μου για αύριο - για τον Άγιο Βαλεντίνο. Και για να σας ανάψω την περιέργεια ανέβασα σήμερα κάτι για να σας βάλει στο κλίμα και να πάρετε μία γεύση. Όποιος θέλει ας περάσει να ρίξει μία ματιά! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 14 Φεβ 2010 - 23:00 | |
| ηθελα να σε ρωτησω την ιστορια για του αγιου βαλεντινου θα την ανεβασεις στο μπλοκ σου η εδω?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 11:04 | |
| Χτες βράδυ, είχα φοβερό πρόβλημα με το internet και κατάφερα τελικά με τα χίλια βάσανα να ανεβάσω την ιστορία μου στο blog μου. Επειδή ρωτάτε, η ιστορία θα είναι μόνο στο blog και όχι στο φόρουμ. Δεν θέλω να ανεβάσω στο φόρουμ κάτι με τόσα πολλά lemons! Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι η ιστορία είναι κάπως μέτρια... Δεν είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν, πιέστηκα για να το τελειώσω και οι συνθήκες θα έλεγα ότι ήταν πολύ αντίξοες. Τες πα, αυτό έβγαλε η κατσαρόλα, ελπίζω να σας αρέσει σε γενικές γραμμές, όποιος θέλει μπορεί να περάσει από το blog να ρίξει μία ματιά. Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 12:28 | |
| Δεν έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες σου, για την ακρίβεια έχω διαβάσει αυτές που έχεις και εδώ... (Βλέπετε τις κρατάω για κάποια μέρα ή που θα είμαι down ή που θα θέλω τη... δόση μου!) Είχα μια ερώτηση από την πρώτη φορά που επισκεύτηκα το blog σου. Γιατί πρέπει να επιβεβαιώσεις οτι επιθυμείς να μπεις μέσα και οτι είναι ακατάλληλο? Είχα διαβάσει το Shadows in the Silver Moon(σωστά το είπα?) και λέω... εντάξει δεν ήταν και τόσο "ακατάλληλο" δα! Και φτάααααανει η σημερινή μέρα που διαβάζω την ιστορία της Σταχτοπούτας.. Απότι καταλαβαίνετε δεν θέλω απάντηση στην ερώτηση παραπάνω. Δεν έχω λόγια. Είδαμε μια άλλη Μπέλλα. Είχε κρατήσει κάποια χαρακτηριστικά της (μαζί με την αναπνοή... το τρέμουλο στα πόδια... και γενικά ότι νοιώθουμε όταν είμαστε μπροστά σε αυτόν που μας αρέσει... ), αλλά είχε και αυτοπεποίθηση! Και ειδικά στο σημείο που του λέει οτι δεν σήκωσε το %$&$# το βλέμμα τουυυυ είπα "αυτή είσαι κοπέλα μου!!!" Θα είμαι ειλικρινής. Μου άρεσε και αυτή η Μπέλλα και αυτός ο Έντουαρντ. Με τους αλλαγμένους χαρακτήρες. Και πιστεύω πως είναι πιο επικοδομητικό να τους αλλάζουμε για να τους εντάξουμε στις ιστορίες μας, παρά να επεκτείνουμε ουσιαστικά τα βιβλία... Γιατί καλό ή κακό μια είναι η Στέφενι και εμένα προσωπικά με έχει καλύψει πάραυτα! Στο ψητό τώρα, μου άρεσε πολύ η ιστορία. Μου άρεσε ο στυλ Αλέξης Μαντάς, Έντουαρντ και Μαρία η Άσχημη, Μπέλλα που είχε την εξής διαφοροποίηση. Ήταν πάντα όμορφη, αλλά με την αλλαγή εκείνης της βραδιάς έκανε τους άλλους να το παρατηρήσουν! Για να είμαι ειλικρινής, τελείωσε λίιιιιιιγο γρήγορα. Δηλαδή, σε αντίθεση με την υπέροχη περιγραφή του ξεκινήματος, από το σημείο που η Αλις έφυγε, τα γεγονότα έτρεξαν. Αλλά δεν ξέρω αν με χάλασε τόσο! Είχα και τόσο αγωνία για το τι θα γίνει!!! Και πιστεύω πως, κάποιοι θα πουν οτι θέλουν και συνέχεια. Εγώ δεν θα ήθελα! Προτιμώ να έχω στο μυαλό μου τι θα ακολουθούσε!! Να πω πως το αγαπημένο μου σημείο ήταν αυτό με το τριαντάφυλλο! Και να πω.. πως ΠΡΟΣΚΥΝΩ!! Το πως συνέδεσες την εικόνα (η οποία αρχικά μου είχε φανεί άκυρη) με την ιστορία ήταν τρομερό! Γιατί εκεί που τελείωσα το διάβασμα είδα πάλι την εικόνα και έμεινα. Μαράκι... Προσκυνώ! Ειλικρινά... με εντυπωσίασε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 12:46 | |
| Λοιπόν, θα συμφωνήσω ότι μας τελείωσε λίγο απότομα και αυτό επειδή έπρεπε να το τελειώσω γιατί με πίεζε ο χρόνος. Γενικότερα το έχω ξαναπεί ότι έχω πρόβλημα με τις 'μικρές' ιστορίες. Συνήθως χρειάζομαι πολύ χώρο για να πω όλα αυτά που θέλω σε μία ιστορία. Βέβαια αν είχα όσο χρόνο θα χρειαζόταν θα μπορούσα να το φτιάξω καλύτερα και να είναι ίσως λίγο μεγαλύτερο σε έκταση και να μη κόβεται λίγο απότομα. Από την άλλη πάλι, λίγο έως πολύ εδώ οι χαρακτήρες είπαν όσα χρειαζόταν να πουν κατά κάποιο τρόπο. Άλλωστε και η ιστορία της Σταχτοπούτας βασίζεται περισσότερο στον Κεραυνοβόλο έρωτα. Το ίδιο και εδώ. Όσο για το blog είναι απαραίτητο αυτό με τη σήμανση λόγω ακατάλληλου περιεχόμενου. Υποθέτω ότι δεν έχεις διαβάσει τα 'απομνημονεύματα το 1920' όταν θα τα διαβάσεις θα καταλάβεις... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 18:36 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 19:45 | |
| να ρωτησω κατι γιατι δεν τα παω καλα σχετικα με τα blog. εχω δει σαν τιτλους κεφαλαιο 3, κεφαλαιο 7 κ.τ.λ. ολα αυτα τα κεφαλαια ειναι μια ιστορια??? και μια ακομα ερωτηση το διαχυτο φως εχει και συνεχεια? διαβασα την ιστορια της σταχτοπουτας και μπορω να πω πως ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 20:10 | |
| Λοιπόν για να μη μπερδεύεστε, καλό θα ήταν να πατάτε πάνω στις ετικέττες και σας βγάζει όσα κεφάλαια έχει η κάθε ιστορία. Πιο αναλυτικά για να σας βοηθήσω: Το 1920 έχει εφτά αναρτημένα κεφάλαια αυτή τη στιγμή. Το Cindirella Story ήταν μία αυτοτελή ιστορία για τον Άγιο Βαλεντίνο. Το Shadows in the Silver Moon χωρίζεται σε δύο μέρη δηλαδή δύο κεφάλαια. To Silence in the Dark αριθμεί αυτή τη στιγμή έναν πρόλογο και δύο κεφάλαια. (Το διάχυτο φως έχει συνέχεια την αντίδραση! και φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλα κεφάλαια! ) Το στοίχημα είναι και αυτό μία αυτοτελή ιστορία που έγραψα την Πρωτοχρονιά. Τέλος τα αφιερώματα αφορούν άλλα FanFic άλλων δημιουργών στα οποία κάνω αναφορά επειδή τα βρίσκω αξιόλογα, ενδιαφέροντα για να μη πω καταπληκτικά! Και οι εξομολογήσεις έχουν να κάνουν με προσωπικά ποστ που έχουν κάποια σχέση με το μπλογκ ή με ενημερώσεις σχετικά με τις ιστορίες μου κ.τ.λ. Αυτά λίγο έως πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας αρέσουν οι ιστορίες μου και το μπλογκ μου. Μείνετε συντονισμένοι για τις συνέχειες! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Φεβ 2010 - 20:11 | |
| αχ σε ευχαριστω τωρα τα ξεμπερδεψα επιτελους | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Φεβ 2010 - 11:04 | |
| Μαρια μου αδικησε!!καθε ιστορια που γραφεις ξεπερναει την προηγουμενη και παει λεγοντας!! αχ αυτο το στορυ της σταχτοπουτας... πολυ μου αρεσε!! ενα θα σου πω δεν αντεξα και γραφτηκα για να μπορω να σου αφηνω τα σχολια μου! μπραβο σου κοπελα μου συνεχισε ετσι!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Φεβ 2010 - 15:11 | |
| Εγω το μονο που μου μενει να πω ειναι ότι σε ευχαριστω που υπαρχεις και μας δινεις τετοιες ιστοριες! Μας ελοιπε αυτο το κατι και εσυ το συμπληρωνεις και μαλιστα μας περισευει! Ευχαριστω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Φεβ 2010 - 15:37 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Φεβ 2010 - 17:04 | |
| Δεν πειραζει...και μονο που τα ανεβαζεις...αχ ειναι τελεια!!!! | |
|
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Φεβ 2010 - 17:17 | |
| Mολις διαβασα το Cindirella story και πραγματικα εχω μεινει ΑΦΩΝΗ!!!!!!!!!Ειδικα στις ερωτικες σκηνες.......μιλαμε οτι ΕΛΙΩΣΑ!!!!!!!! Πραγματικα εισαι φοβερη σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 10:59 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 12:58 | |
| | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 13:02 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 13:31 | |
| πολυ καλο μπραβο σου περιμενουμε συνεχεια για τι αλλες ιστοριες σου...... συνχαρητιρια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 21:48 | |
| Υποθέτω ότι ο καλύτερος τρόπος για να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια είναι να ανεβάσω νέα κεφάλαια. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Φεβ 2010 - 21:53 | |
| ΜΠΡΑΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 18 Φεβ 2010 - 20:52 | |
| να ρωτησω και κατι ακομα? το 1920 - Σπόιλερ:
ειναι φανταστικο αν και δεν ειναι για την ηλικια μου αλλα περιγραφεις ακριβως τον ερωτα τους
εχει και συνεχεια ετσι??? και το διαχυτο φως μετα την αντιδραση εχει και αυτο συνεχεια? | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|