Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 23:09

Δεν μενουν απλα μεσα μας.....ριζωνουν.....Εισαι πραγματικα καταπληκτικη συγγραφεας.....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΣαβ 1 Μάης 2010 - 15:07

οταν διαβάζεις κατι που αξίζει, θες να το ξαναδιαβάσεις μέχρι να το θυμάσε με κάθε λεπτομέρια, ωσότου να μπορείς να το σέφτεσαι χωρίς αμφιβολείες για το εαν το θυμάσε σωστα... είσαι πολύ καλα και τουλάχιστον με εμένα το έχεις πετύχει!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 13:08

Κορίτσια, σήμερα μετά το μεσημέρι μάλλον θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο μόνο που ... μου βγήκε κάπως διαφορετικό απ' ότι το υπολόγιζα. Δηλαδή η σκηνή με τη Ρενέ που σας είχα πει κ.τ.λ. θα είναι οπωσδήποτε στο επόμενο κεφάλαιο όπως και ο γάμος Ρόουζ Έμετ. Σόρι γιαυτό αλλά καμία φορά οι χαρακτήρες σε περιμένουν στη γωνία έχοντας να σου πουν κι άλλα πράγματα! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 15:12

Φυσικά και το καταλαβαινουμε! Και αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας σου! Ακολουθεις τους χαρακτηρες και οχι ενα χαζο χρονοδιαγραμμα!! Οσο για το γαμο της Ροουζ και του Εμμετ απλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονη!! Οταν λες μεσημέρι εννοεις σημερα??
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 16:22

Το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο: http://jokastia.blogspot.com/2010/05/12.html

Καλή ανάγνωση! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 16:23

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 16:52

αααα..ηταν φοβερο...πρωτο καυγαδακι....πολυ ωραιο.....τι ωραιο τελειο ηταν....μπραβο ελπιζω συντομα να εχουμε τη συνεχεια..... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 474941
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:03

Ηταν τελειο.... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 474941
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:06

εγω εχω μια ερωτισουλα!
αρχίζει απο όταν βρίσκονται στην άμαξα?
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:10

di1996 έγραψε:
εγω εχω μια ερωτισουλα!
αρχίζει απο όταν βρίσκονται στην άμαξα?
οκ, τωρα που το ξαναδιάβασα κατάλαβα πωε έγραψα βλακιάρα...
σόρι... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 80711 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 80711
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:16

πω πω ηταν πολυ ωραιο!!!!! μπραβο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 474941 ανυπομονω για την συνεχεια και ελπιζω ο γαμος της ροουζ και του εμμετ να μην αργησει..... kiss
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:39

Τι υπέροχο να γυρίζεις στο σπίτι και να σε περιμένει ένα ακόμη κεφάλαιο!!! Smile
Το βρήκα πολύ ωραίο και ξανά διαφορετικό!

Υπέροχο κεφάλαιο....Και κάποια λόγια σου απλά σωστότατα και μαγικά!!!

Έμοιαζε σαν απαγορευμένος καρπός, ακριβώς μπροστά στα χείλη μου που είχα το δικαίωμα να τον μυρίσω και να τον γευτώ αλλά όχι να τον φάω.

Δεν έχω λόγια απλώς... Μια παρομοίωσω άλλο πράγμα!

Ενώ έδειχνε να απολαμβάνει για μία ακόμα φορά να μπλέκει τα δάχτυλα της μέσα στα μαλλιά μου.

Είμαι πολύ λάθος που έχω συνδιάσει τον Έντουαρντ του 1920 με τον Ρόμπερτ του 2010; Ειλικρινά, διαβάζοντας τέτοιες αναφορές στα μαλλιά του μου έρχεται η εικόνα του στο μυαλό! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 98735

Σε κάποιο σημείο έγραψες:
Και αυτή ήταν η πιο ερωτική στιγμή της ζωής μου. Καθώς την κρατούσα μέσα στα χέρια μου ήξερα πολύ καλά ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου που θα αγαπούσα και θα λάτρευα μέχρι την στιγμή που θα άφηνα την τελευταία μου πνοή.
Τι γλυκός άντρας ρε γαμώτο... Διαβάζεις κάτι τέτοια λόγια και σε σκλαβώνουν... Γιατί μη μου πείτε πως καμιά σας δεν έχει βάλει τον εαυτό της στην ιστορία της Μπέλλα! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 Icon_wink

Και για τέλος, το υπονοούμενο του κεφαλαίου όπως το έλαβα εγώ:

Το ξέρω πως προτιμάς άλλους τρόπους αλλά άσε με να νιώσω την ικανοποίηση ότι έχω την δύναμη να σου χαρίσω τα πάντα.

Ξέρεις Μαρία, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ένα από τα πιο αγαπημένα μου κεφάλαια... Είναι τόσο σωστό αυτό που γίνεται. Μου φαίνεται τόσο... πραγματική η συμπεριφορά του Έντουαρντ... Όπως και η συμπεριφορά της Αλις στο προηγούμενο. Τόσο πραγματική! Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που μου αρέσει τόσο αυτή η ιστορία. Είναι απλά πραγματική!!

Είχα πάρα πολλά στο μυαλό μου, αλλά είμαι στο λαπτοπ και δεν βολεύει το keyboard... Απλά ένα υπέροχο κεφάλαιο!!

Με τι θα συνεχίσεις αν επιτρέπεται;
http://www.xat.com/Lost_Empeire
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 17:39

ΠΩΠΩ!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 835489 ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!! ο πρωτος τους καβγας... αχ την κακομοιρα την μπελλα δεν ηθελε να τον προσβαλει αλλα να του δειξει οτι τον αγαπαει χωρις αυτα τα δωρα.... και πραγματι ως προς αυτο το σημειο ειναι κουτος ο εντουαρτ η μπελλα τον αγαπαει ετσι κι αλλιως... ηταν τελειο ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 4947 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 868134
emerald eyes
Golden Eyed Vampires
emerald eyes

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : 9 cycles of hell
Αριθμός μηνυμάτων : 2461
Registration date : 18/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 18:13

Α, ρε Μαίρη τέλειο όπως πάντα το κεφάλαιο! study
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 18:34

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 34442 Όπως το βρίσκετε εσείς τόσο ευχάριστο να βρίσκετε ξαφνικά ένα κεφάλαιο, άλλο τόσο ευχάριστο το βρίσκω κι εγώ μετά το μεσημεριανό μου ύπνο να ξυπνάω και να βρίσκω τα σχόλια σας. kiss

Λοιπόν, αλλιώς ξεκίνησε αυτό το κεφάλαιο και αλλού κατέληξε. Η σκηνή στη βάρκα ήταν στο πρόγραμμα. Ήθελα να γράψω τη βαρκάδα και λίγο λεμόνι και μετά θα συνέχιζα με τον γάμο της Ρόουζ και του Έμετ.

Ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα αφήσει στη μέση εκείνο το θέμα με τις βέρες και είπα να το προσθέσω. Αλλά έτσι ξαφνικά μόλις μπήκε στη μέση η καρφίτσα τα πράγματα ξέφυγαν... Οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους δυναμική από μόνοι τους πλέον και όταν δεν τους κάνω τη χάρη να δείξω αυτό που πραγματικά είναι νιώθω πως τους αδικώ.

Και ναι, μου άρεσε τελικά πολύ αυτό το κεφάλαιο. Και οι δύο έχουν δίκιο με τον τρόπο τους. Ο Έντουαρντ πληγώνεται γιατί η Μπέλλα αρνείται το δώρο του και αυτό τον κάνει να νιώθε ανασφάλεια. Από την άλλη η Μπέλλα έχει δίκιο σε όλα αλλά ίσως φέρθηκε κάπως παρορμητικά. Θα δούμε παρακάτω δύο τρία πραγματάκια σε σχέση με αυτό, πως θα ξεσπάσει καθώς θα συζητήσουν και με άλλους. Wink

Αλλά σας υπόσχομαι ότι στο επόμενο κεφάλαιο θα έχουμε τον γάμο Έμετ Ρόουζ. Και ναι... αποφάσισα να συνεχίσω με 1920. Ένα κεφάλαιο ακόμα οπωσδήποτε.

Τελευταία με ρωτάνε, μα πότε θα παντρευτεί επιτέλους ο Έντουαρντ με τη Μπέλλα; Για πόσο ακόμα θα μας βασανίζεις; Και στ' αλήθεια δεν είχα κι εγώ σκοπό να το τραβήξω τόσο πολύ. Αλλά είναι αυτό που είπα πριν, οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους βούληση και θέλουν να δείξουν όλες τις πλευρές τους και για να γίνει αυτό πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που αυτοί θέλουν. Wink

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 906998
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 19:01

Toυς θελουμε να την βαλουν επιτελους την κουλουρα αλλα αυτο θα σημαινε και το τελος της ιστοριας... Sad Οποτε μπορουν να μας βασανισουν οσο θελουν....Ειναι γλυκο το μαρτυριο.... lol!
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 19:29

TEΛΕΙΟ!!!Το πρωτο τους ερωτικο καυγαδακι!!!Ο τροπος με τον οποιο περιγραφεις τα συναισθηματα του καθενος ειναι φανταστικος!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 737142
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 20:06

Ήθελα να ξεκουμπώσω το φόρεμα της και να τις χαρίσω μοναδικές στιγμές ηδονής κάτω από τον λαμπερό ήλιο αλλά δεν μπορούσα να χαλάσω αυτή την μαγευτική εικόνα της αθωότητας που εξέπεμπε και με γέμιζε μέχρι τα βάθη της ψυχής μου.

Ερωτηση
Ποση αθωοτητα εχει ενα κοριτσι που βαζει στο στομα του το....φυλο του αγοριου της
και του...χαριζει στιγμες ικανοποιησης;;;;χαχαχα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Μου αρεσε το κεφαλαιο και ηταν πολυ παραστατικες οι...λεμονατες σκηνες
με ξεσηκωσαν πραγματικα!!!Περιμενω με αγωνια την πρωτη νυχτα του γαμου τους,φαντασου τι εχει να γινει!!!!! geek
Το σιωπη στο σκοταδι το ξεχασες;;;;; Sad
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Twilight Human
Twilight Human
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 20:12

WhiteQueen έγραψε:
οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους βούληση και θέλουν να δείξουν όλες τις πλευρές τους και για να γίνει αυτό πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που αυτοί θέλουν. Wink

ακριβώς! αυτό είναι που κάνει την ιστορία σου τόσο ξεχωριστή. Wink
είναι απο τις σπάνιες φορές που διαβάζω μια ιστορία και το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το πως θα εξελιχθεί. αυτό που εξιτάρει είναι πως κάθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούργιο για τις πτυχές του χαρακτήρα τους. ποιοι πραγματικα είναι, τι ζητάνε απο την ζωή και απο τους ανθρώπους που τους περιβάλουν και τόσα μα τόσα άλλα πράγματα. με αυτό τον τρόπο, μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις και τα αισθήματά τους μέσα απο τα γεγονότα και τις καταστάσεις που τους φέρνεις αντιμέτωπους.
θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρήκε το blog σου, ένα blog που - κατα την δική μου άποψη και όχι μόνο- κρύβει ανεκτίμητους λογοτεχνικούς θησαυρούς.
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 20:17

τελειο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 201917
kain
Twilight Human
Twilight Human
kain

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 30/04/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 20:28

καλησπέρα χωρίς να θελω να φανώ αγενής αλλά τώρα ρίχνω μια καλύτερη ματιά στο foroum και είδα αυτή την ενότητα.
whiteQueen έχεις πάρει την ιστορία του twilight και την φτιάχνεις δική σου?
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 21:13

Βασικα εχει παρει τους χαρακτηρες και τους προσαρμοζει στην ιστορια της!(Ελπιζω να μην σε πειραζει,Μαιρη μου,που απαντησα εγω!) Smile
AnaroseCullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
AnaroseCullen

Θηλυκό Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1802
Registration date : 27/02/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 21:18

Μαρία μας, θα ήθελα να ζητήσω ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ
για την ''απουσία'' των σχολίων μου, αλλα ειλικρινέστατα, δεν έχω προλάβει να
διατυπώσω την αποψή μου στο τόπικ από τότε που διάβασα το 10ο κεφάλαιο του
1920, μιας και δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 80711 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 691775
Ξέρω πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι σχολιασμοί του αναγνώστη για τον συγγραφέα
όσο κι αν ισχύει ότι ''Κάποια θέματα είναι καθαρά υποκειμενικά και δεν δέχονται κριτική''
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, με έχει φάει η μιζέρια που δεν έχω καν αξιωθεί να διαβάσω το 11ο
κεφάλαιο
....WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 773164
ΟΜΩΣ η προσωπική μου ''αξιοπρέπεια'', οι διάφορες υποχρεώσεις οι...γονείς μου και κυρίως
οι εξετάσεις δεν θα μου αφήνουν και πολύ ελέυθερο χρόνο τους επόμενους 2 μήνες!
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ εντός ημερών θα ποστάρω τις σκέψεις μου για όλα τα κεφάλαια μαζι Embarassed
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλω να μου γίνουν αγγαρία το 1920 ή το Σιωπή Στο Σκοτάδι αντί
για απόλαυση και πιστεύω πως ούτε εσύ, Μαρία μου, θα ήθελες σχολιασμούς ''εξ αναγκασμού''! Shocked Embarassed
Να ξέρεις ότι είμαι μια πιστή, μαγεμένη φαν των ιστοριών σου! study
Keep on the good work! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 201917
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 22:05

Hello!

Δεν πήρα την ιστορία του Twilight να την κάνω δική μου σε καμία περίπτωση. Μπορείτε να διαβάσετε την ενότητα confessions στο blog μου που εξηγώ τι ακριβώς είναι οι ιστορίες που γράφω. Για όσους δεν γνωρίζω είναι fanfic και φυσικά δεν είμαι η μόνη που γράφει fanfic. Χιλιάδες συγγραφείς στον κόσμο έχουν αυτό το χόμπι. Wink Επίσης υπάρχει ενότητα στο φόρουμ μας αποκλειστικά με fanfic και ξεχωριστή ενότητα με σχολιασμούς γιαυτά. Ιστορίες για όλα τα γούστα! Και φυσικά έχω ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές ότι δεν έχω καμία σχέση με τη Στέφενι Μέγιερ της οποίας το έργο σέβομαι απόλυτα και θαυμάζω. Ούτε κατά διάνοια κάποια σύγκριση μαζί της.

lena, η Μπέλλα είναι αθώα κατά την άποψη του Έντουαρντ. Αν κάποιος τη 'διαφθείρει' και την κάνει να βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα είναι ο ίδιος και νομίζω ότι αυτό μάλιστα ικανοποιεί ιδιαίτερα τον εγωισμό του. Wink Το Σιωπή στο Σκοτάδι εννοείται πως δεν το
ξέχασα! Σύντομα μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν κεφάλαια του.

AnaroseCullen, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τις υποχρεώσεις όλων μας εδώ μέσα. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ ζορίζομαι και προσπαθώ πάρα πολύ για να έχω νέα κεφάλαια. Οι ιστορίες θα είναι εκεί για να τις διαβάσετε όλοι όποτε θέλετε και όποτε μπορείτε. Και τα σχόλια μπορούν να γίνουν όποτε επιθυμεί ο καθένας. Δεν σκοπεύω να πάω κάπου! Wink

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς που διαβάζετε τις ιστορίες μου και με στηρίζετε με αυτό τον μοναδικό τρόπο. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 34442
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 21 I_icon_minitimeΚυρ 2 Μάης 2010 - 22:22

Μολις τελειωσα και το 12ο κεφαλαιο και εχω να πω οτι ειναι...απεριγραπτο!!!δεν υπαρχουν λεξεις!!!Μου αρεσε πολυ ο πρωτος καβγας!!!Ανυπομονουμε για την συνεχεια!!!

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 21 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: