| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 30 Απρ 2010 - 23:09 | |
| Δεν μενουν απλα μεσα μας.....ριζωνουν.....Εισαι πραγματικα καταπληκτικη συγγραφεας..... | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 1 Μάης 2010 - 15:07 | |
| οταν διαβάζεις κατι που αξίζει, θες να το ξαναδιαβάσεις μέχρι να το θυμάσε με κάθε λεπτομέρια, ωσότου να μπορείς να το σέφτεσαι χωρίς αμφιβολείες για το εαν το θυμάσε σωστα... είσαι πολύ καλα και τουλάχιστον με εμένα το έχεις πετύχει! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 13:08 | |
| Κορίτσια, σήμερα μετά το μεσημέρι μάλλον θα είναι έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο μόνο που ... μου βγήκε κάπως διαφορετικό απ' ότι το υπολόγιζα. Δηλαδή η σκηνή με τη Ρενέ που σας είχα πει κ.τ.λ. θα είναι οπωσδήποτε στο επόμενο κεφάλαιο όπως και ο γάμος Ρόουζ Έμετ. Σόρι γιαυτό αλλά καμία φορά οι χαρακτήρες σε περιμένουν στη γωνία έχοντας να σου πουν κι άλλα πράγματα! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 15:12 | |
| Φυσικά και το καταλαβαινουμε! Και αυτο ειναι το κλειδι της επιτυχιας σου! Ακολουθεις τους χαρακτηρες και οχι ενα χαζο χρονοδιαγραμμα!! Οσο για το γαμο της Ροουζ και του Εμμετ απλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονη!! Οταν λες μεσημέρι εννοεις σημερα?? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 16:22 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 16:23 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:03 | |
| Ηταν τελειο.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:06 | |
| εγω εχω μια ερωτισουλα! αρχίζει απο όταν βρίσκονται στην άμαξα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:10 | |
| - di1996 έγραψε:
- εγω εχω μια ερωτισουλα!
αρχίζει απο όταν βρίσκονται στην άμαξα? οκ, τωρα που το ξαναδιάβασα κατάλαβα πωε έγραψα βλακιάρα... σόρι... | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:16 | |
| πω πω ηταν πολυ ωραιο!!!!! μπραβο ανυπομονω για την συνεχεια και ελπιζω ο γαμος της ροουζ και του εμμετ να μην αργησει..... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:39 | |
| Τι υπέροχο να γυρίζεις στο σπίτι και να σε περιμένει ένα ακόμη κεφάλαιο!!! Το βρήκα πολύ ωραίο και ξανά διαφορετικό! Υπέροχο κεφάλαιο....Και κάποια λόγια σου απλά σωστότατα και μαγικά!!! Έμοιαζε σαν απαγορευμένος καρπός, ακριβώς μπροστά στα χείλη μου που είχα το δικαίωμα να τον μυρίσω και να τον γευτώ αλλά όχι να τον φάω.
Δεν έχω λόγια απλώς... Μια παρομοίωσω άλλο πράγμα! Ενώ έδειχνε να απολαμβάνει για μία ακόμα φορά να μπλέκει τα δάχτυλα της μέσα στα μαλλιά μου. Είμαι πολύ λάθος που έχω συνδιάσει τον Έντουαρντ του 1920 με τον Ρόμπερτ του 2010; Ειλικρινά, διαβάζοντας τέτοιες αναφορές στα μαλλιά του μου έρχεται η εικόνα του στο μυαλό! Σε κάποιο σημείο έγραψες: Και αυτή ήταν η πιο ερωτική στιγμή της ζωής μου. Καθώς την κρατούσα μέσα στα χέρια μου ήξερα πολύ καλά ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής μου που θα αγαπούσα και θα λάτρευα μέχρι την στιγμή που θα άφηνα την τελευταία μου πνοή. Τι γλυκός άντρας ρε γαμώτο... Διαβάζεις κάτι τέτοια λόγια και σε σκλαβώνουν... Γιατί μη μου πείτε πως καμιά σας δεν έχει βάλει τον εαυτό της στην ιστορία της Μπέλλα! Και για τέλος, το υπονοούμενο του κεφαλαίου όπως το έλαβα εγώ: Το ξέρω πως προτιμάς άλλους τρόπους αλλά άσε με να νιώσω την ικανοποίηση ότι έχω την δύναμη να σου χαρίσω τα πάντα.
Ξέρεις Μαρία, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ένα από τα πιο αγαπημένα μου κεφάλαια... Είναι τόσο σωστό αυτό που γίνεται. Μου φαίνεται τόσο... πραγματική η συμπεριφορά του Έντουαρντ... Όπως και η συμπεριφορά της Αλις στο προηγούμενο. Τόσο πραγματική! Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που μου αρέσει τόσο αυτή η ιστορία. Είναι απλά πραγματική!! Είχα πάρα πολλά στο μυαλό μου, αλλά είμαι στο λαπτοπ και δεν βολεύει το keyboard... Απλά ένα υπέροχο κεφάλαιο!! Με τι θα συνεχίσεις αν επιτρέπεται; | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 17:39 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 18:13 | |
| Α, ρε Μαίρη τέλειο όπως πάντα το κεφάλαιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 18:34 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Όπως το βρίσκετε εσείς τόσο ευχάριστο να βρίσκετε ξαφνικά ένα κεφάλαιο, άλλο τόσο ευχάριστο το βρίσκω κι εγώ μετά το μεσημεριανό μου ύπνο να ξυπνάω και να βρίσκω τα σχόλια σας. Λοιπόν, αλλιώς ξεκίνησε αυτό το κεφάλαιο και αλλού κατέληξε. Η σκηνή στη βάρκα ήταν στο πρόγραμμα. Ήθελα να γράψω τη βαρκάδα και λίγο λεμόνι και μετά θα συνέχιζα με τον γάμο της Ρόουζ και του Έμετ. Ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα αφήσει στη μέση εκείνο το θέμα με τις βέρες και είπα να το προσθέσω. Αλλά έτσι ξαφνικά μόλις μπήκε στη μέση η καρφίτσα τα πράγματα ξέφυγαν... Οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους δυναμική από μόνοι τους πλέον και όταν δεν τους κάνω τη χάρη να δείξω αυτό που πραγματικά είναι νιώθω πως τους αδικώ. Και ναι, μου άρεσε τελικά πολύ αυτό το κεφάλαιο. Και οι δύο έχουν δίκιο με τον τρόπο τους. Ο Έντουαρντ πληγώνεται γιατί η Μπέλλα αρνείται το δώρο του και αυτό τον κάνει να νιώθε ανασφάλεια. Από την άλλη η Μπέλλα έχει δίκιο σε όλα αλλά ίσως φέρθηκε κάπως παρορμητικά. Θα δούμε παρακάτω δύο τρία πραγματάκια σε σχέση με αυτό, πως θα ξεσπάσει καθώς θα συζητήσουν και με άλλους. Αλλά σας υπόσχομαι ότι στο επόμενο κεφάλαιο θα έχουμε τον γάμο Έμετ Ρόουζ. Και ναι... αποφάσισα να συνεχίσω με 1920. Ένα κεφάλαιο ακόμα οπωσδήποτε. Τελευταία με ρωτάνε, μα πότε θα παντρευτεί επιτέλους ο Έντουαρντ με τη Μπέλλα; Για πόσο ακόμα θα μας βασανίζεις; Και στ' αλήθεια δεν είχα κι εγώ σκοπό να το τραβήξω τόσο πολύ. Αλλά είναι αυτό που είπα πριν, οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους βούληση και θέλουν να δείξουν όλες τις πλευρές τους και για να γίνει αυτό πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που αυτοί θέλουν. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 19:01 | |
| Toυς θελουμε να την βαλουν επιτελους την κουλουρα αλλα αυτο θα σημαινε και το τελος της ιστοριας... Οποτε μπορουν να μας βασανισουν οσο θελουν....Ειναι γλυκο το μαρτυριο.... | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 19:29 | |
| TEΛΕΙΟ!!!Το πρωτο τους ερωτικο καυγαδακι!!!Ο τροπος με τον οποιο περιγραφεις τα συναισθηματα του καθενος ειναι φανταστικος!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:06 | |
| Ήθελα να ξεκουμπώσω το φόρεμα της και να τις χαρίσω μοναδικές στιγμές ηδονής κάτω από τον λαμπερό ήλιο αλλά δεν μπορούσα να χαλάσω αυτή την μαγευτική εικόνα της αθωότητας που εξέπεμπε και με γέμιζε μέχρι τα βάθη της ψυχής μου.Ερωτηση Ποση αθωοτητα εχει ενα κοριτσι που βαζει στο στομα του το....φυλο του αγοριου της και του...χαριζει στιγμες ικανοποιησης;;;;χαχαχα Μου αρεσε το κεφαλαιο και ηταν πολυ παραστατικες οι...λεμονατες σκηνες με ξεσηκωσαν πραγματικα!!!Περιμενω με αγωνια την πρωτη νυχτα του γαμου τους,φαντασου τι εχει να γινει!!!!! Το σιωπη στο σκοταδι το ξεχασες;;;;; | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:12 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους βούληση και θέλουν να δείξουν όλες τις πλευρές τους και για να γίνει αυτό πρέπει να τους δώσεις το δικαίωμα να πουν την ιστορία τους με τον τρόπο που αυτοί θέλουν.
ακριβώς! αυτό είναι που κάνει την ιστορία σου τόσο ξεχωριστή. είναι απο τις σπάνιες φορές που διαβάζω μια ιστορία και το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το πως θα εξελιχθεί. αυτό που εξιτάρει είναι πως κάθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούργιο για τις πτυχές του χαρακτήρα τους. ποιοι πραγματικα είναι, τι ζητάνε απο την ζωή και απο τους ανθρώπους που τους περιβάλουν και τόσα μα τόσα άλλα πράγματα. με αυτό τον τρόπο, μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις και τα αισθήματά τους μέσα απο τα γεγονότα και τις καταστάσεις που τους φέρνεις αντιμέτωπους. θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρήκε το blog σου, ένα blog που - κατα την δική μου άποψη και όχι μόνο- κρύβει ανεκτίμητους λογοτεχνικούς θησαυρούς. | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:17 | |
| τελειο | |
|
| |
kain Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 30/04/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 20:28 | |
| καλησπέρα χωρίς να θελω να φανώ αγενής αλλά τώρα ρίχνω μια καλύτερη ματιά στο foroum και είδα αυτή την ενότητα. whiteQueen έχεις πάρει την ιστορία του twilight και την φτιάχνεις δική σου? | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 21:13 | |
| Βασικα εχει παρει τους χαρακτηρες και τους προσαρμοζει στην ιστορια της!(Ελπιζω να μην σε πειραζει,Μαιρη μου,που απαντησα εγω!) | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 21:18 | |
| Μαρία μας, θα ήθελα να ζητήσω ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ''απουσία'' των σχολίων μου, αλλα ειλικρινέστατα, δεν έχω προλάβει να διατυπώσω την αποψή μου στο τόπικ από τότε που διάβασα το 10ο κεφάλαιο του 1920, μιας και δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή! Ξέρω πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι σχολιασμοί του αναγνώστη για τον συγγραφέα όσο κι αν ισχύει ότι ''Κάποια θέματα είναι καθαρά υποκειμενικά και δεν δέχονται κριτική'' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, με έχει φάει η μιζέρια που δεν έχω καν αξιωθεί να διαβάσω το 11ο κεφάλαιο.... ΟΜΩΣ η προσωπική μου ''αξιοπρέπεια'', οι διάφορες υποχρεώσεις οι...γονείς μου και κυρίως οι εξετάσεις δεν θα μου αφήνουν και πολύ ελέυθερο χρόνο τους επόμενους 2 μήνες! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ εντός ημερών θα ποστάρω τις σκέψεις μου για όλα τα κεφάλαια μαζι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θέλω να μου γίνουν αγγαρία το 1920 ή το Σιωπή Στο Σκοτάδι αντί για απόλαυση και πιστεύω πως ούτε εσύ, Μαρία μου, θα ήθελες σχολιασμούς ''εξ αναγκασμού''! Να ξέρεις ότι είμαι μια πιστή, μαγεμένη φαν των ιστοριών σου! Keep on the good work! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 22:05 | |
| Hello! Δεν πήρα την ιστορία του Twilight να την κάνω δική μου σε καμία περίπτωση. Μπορείτε να διαβάσετε την ενότητα confessions στο blog μου που εξηγώ τι ακριβώς είναι οι ιστορίες που γράφω. Για όσους δεν γνωρίζω είναι fanfic και φυσικά δεν είμαι η μόνη που γράφει fanfic. Χιλιάδες συγγραφείς στον κόσμο έχουν αυτό το χόμπι. Επίσης υπάρχει ενότητα στο φόρουμ μας αποκλειστικά με fanfic και ξεχωριστή ενότητα με σχολιασμούς γιαυτά. Ιστορίες για όλα τα γούστα! Και φυσικά έχω ξεκαθαρίσει πάρα πολλές φορές ότι δεν έχω καμία σχέση με τη Στέφενι Μέγιερ της οποίας το έργο σέβομαι απόλυτα και θαυμάζω. Ούτε κατά διάνοια κάποια σύγκριση μαζί της. lena, η Μπέλλα είναι αθώα κατά την άποψη του Έντουαρντ. Αν κάποιος τη 'διαφθείρει' και την κάνει να βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα είναι ο ίδιος και νομίζω ότι αυτό μάλιστα ικανοποιεί ιδιαίτερα τον εγωισμό του. Το Σιωπή στο Σκοτάδι εννοείται πως δεν το ξέχασα! Σύντομα μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν κεφάλαια του. AnaroseCullen, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις άσχημα. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τις υποχρεώσεις όλων μας εδώ μέσα. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ ζορίζομαι και προσπαθώ πάρα πολύ για να έχω νέα κεφάλαια. Οι ιστορίες θα είναι εκεί για να τις διαβάσετε όλοι όποτε θέλετε και όποτε μπορείτε. Και τα σχόλια μπορούν να γίνουν όποτε επιθυμεί ο καθένας. Δεν σκοπεύω να πάω κάπου! Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς που διαβάζετε τις ιστορίες μου και με στηρίζετε με αυτό τον μοναδικό τρόπο. | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 2 Μάης 2010 - 22:22 | |
| Μολις τελειωσα και το 12ο κεφαλαιο και εχω να πω οτι ειναι...απεριγραπτο!!!δεν υπαρχουν λεξεις!!!Μου αρεσε πολυ ο πρωτος καβγας!!!Ανυπομονουμε για την συνεχεια!!! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|