Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Future Telling

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 22:53

ηταν τελειο...!τοσο ρομαντικο πρωινο...τοσο δυνατα αισθηματα...κι εγω θα ηθελα τον εντ πιο αυθορμητο αλλα ειμαι σιγουρη πως θα γινει...μπραβο μαρια μου για ααλη μια φορα καταπληκτικο κεφαλαιο... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 201917
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:26

Ο Έντουαρντ θα γίνει πιο αυθόρμητος, μην ανησυχείτε! Wink Απλά ήθελε να είναι διακριτικός και προστατευτικός. Δεν ήθελε να φοβήσει τη Μπέλλα και προσπαθεί να την πλησιάσει σιγά, σιγά με κάθε τρόπο δείχνοντας της την αγάπη του. Λίγο έως πολύ αυτό ήθελα να δείξω σε αυτό το κεφάλαιο.

Το επόμενο όμως δεν θα είναι έτσι! Εκπλήξεις σας περιμένουν παρακάτω. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 465227

Αλλά θα συνεχίσω με σιωπή στο σκοτάδι. Το έχω αφήσει στο έλεος του Θεού και είναι μία ιστορία την οποία λατρεύω.

Δεν θέλω παράπονα και γκρίνιες, το 1920 προχώρησε πολύ. Αφήστε αυτό τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα να ζήσουν τον έρωτα τους και πάμε να δούμε τι κάνουν οι άλλοι που έχουν τόσα θέματα να λύσουν και είναι ακόμα χώρια... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 616544
http://www.jokastia.blogspot.com
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4103
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:31

το ξερεις οτι συμφωνω με αυτο αλλα θελω οσα κεφαλαια εγραψες 1920
τοσα να ειναι και στο σιωπη στο σκοταδι!!!!!!! lol! lol! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:40

Για αλλη μια φορα καταπληκτικο....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:41

Χμμμ... lol! Πόσα έγραψα αλήθεια; Κάτσε να τα μετρήσω... 6 κεφάλαια και δύο αποσπάσματα.... wow!!! Και μόλις ανακάλυψα ότι έχω έναν ολόκληρο μήνα να ποστάρω κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι... Ναι, παραδέχομαι ότι το παράκανα! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 876749

Οπότε Λένα τι λες; Είσαι ευχαριστημένη με έξι κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι; Χμμ... πολύ φοβάμαι ότι θα μου πάρει χρόνο μέχρι την Έκλειψη! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 403120
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:49

ναι ειμαι ευχαριστημενη με εξι κεφαλαια νομιζω οτι θα εχει προχωρησει
στο ζουμι η ιστορια ή οχι;;;;; lol!
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:50

Καλά εγώ έχω μείνει πάρα πολύ πίσω και στα δύο. Μου φένετε πως χρειάζομαι μια άμεση ενημέρωση για να αποκτήσω και εγώ γνώμη. Απλώς το θέμα είναι πως εμένα δεν μου αρκεί ένα κεφάλαιο την φορά. Θέλω να διαβάζω πολλά ουράνια τόξαWhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 923478 μαζί για να λιώνω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 40135 giggle
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:53

Λένα νομίζω ότι σε έξι κεφάλαια θα υπάρχει εξέλιξη! Wink Δεν έχω υπολογίσει ακριβώς τι και πως και σε πόσα κεφάλαια αλλά εντάξει.

Ελένη μου, δεν ξέρω που έχεις μείνει, αν θες διάβασε τα τελευταία κεφάλαια 1920 ότι έχεις αφήσει και πιστεύω ότι θα ικανοποιηθείς! Έχει και λεμόνια WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 185649 και ουράνια τόξα WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 923478 και βανίλιες WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 416168

lol! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 923478
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤρι 18 Μάης 2010 - 23:58

Το καλο που σου θελω να υπαρχει εξελιξη......... lol! lol! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 0:05

Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Wink Προς το παρόν πρέπει να γυρίσω το mood μου πάλι!
lena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
lena

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 0:09

Το mood σου στο θεμα της ....εξελιξης ειναι μια χαρα!!!!!!!! lol! lol! lol!
nora
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
nora

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 325
Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 3:02

Εγω το ειπα και την προηγουμενη φορα εχεισ βαλθει να μας πεθανεις!!!!!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 592681
Δειξε λιγο ελεος..... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 551700
Σπόιλερ:
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 8:47

Η συνεχεια ηταν καταπληκτικη!!!!!!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 174341 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 174341 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 174341 ουαου!!!!! καταπληκτικο και αυτο το κεφαλαιο!!!!!! ΠΡΟΣΚΗΝΩ!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 610817 ΠΩ ΠΩ τι υπεροχα συναισθηματα και μου αρεσει που ο Εντουαρτ ειναι τοσο προστατευτικος και γλυκος!!!!! ηταν τελεια η σκηνη του μπανιου!!! τοσο αισθησιακη!!!!! καλα η τελευταια σκηνη ηταν ολα τα λεφτα!!!! και ανυπομονω να δω εναν πιο ελευθερο εντουαρτ στην συνεχεια!!!!!! Wink και ναι νομιζω οτι ειναι καιρος να συνεχισεις την σιωπη στο σκοταδι! αλλα μια ιστορια που μας εξηταρει την περιεργεια και εχουμε μια αγωνια για το τι θα συμβει αργοτερα!!!!!!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο του τη σιωπη στο σκοταδι!!!!!!!!!!!!! περιμενουμε καρτερικα!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 6512 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 6512
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 10:08

Λοιπον ειμαι ενελως αχαριστη το ξερω αλλα δεν ξερω αλλα δεν μου βγαινει ενα δεκαπενταχρονο να σχολιαζει τετοια λεμοναδα... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 876749 Μαρια ειναι εξαιρετικο και αρκετο να χασω χθες τον υπνο μου.... ασε δεν εκλοισα ματι μεχρι τις 6 το πρωι.... Ηταν... βασικα η σωστη λεξη ειναι οτι ανακαλυψα το αγαπημενο μου κεφαλαιο που δεν βαριεμαι να το διαβαζω ποτε... αν και αυτο με τον γαμο μου αρεσε... και με την Ρενε... και με την Αλις και Τζασπερ (πραγματικα ευχομαι αυτα τα παιδια να εχουν μελλον) καλα ενταξει ολα ειναι τα αγαπημενα μου! Αχ ποσο τρυφερος μπορει να γινει ο Εντουαρντ ακομα; Ηταν τελειο! Πανεμορφο κεφαλαιο! Ευχαριστουμε που γραφεις WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 334688

Χμμ... Ακουσα νεο κεφαλαιο σιωπη στο σκοταδι!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Αχ αχ! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 465227
Μου ελειψε αυτο το ζευγαρι και ο Ντανιελ... Αντε αντε περιμενουμεεεε! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 868134
Θα εχουμε και αυτη την κακομοιρα την συνεντευξη; Να πεις τον Εντουαρντ εκ μερος μου να κοψει τον λαιμο του ειναι σταρ εχει θαυμαστες πρεπει να δεχτει την συνεντευξη!
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
Mrs.Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Cullen

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 2768
Registration date : 13/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 10:37

Με κάλυψες πλήρως!Τη λατρεύω αυτήν την ιστορία και ακόμα πιο πολύ λατρεύω τη Σιωπή στο σκοτάδι!Χίλια ευχαριστώ γιατί ξέρω πως για να γράψεις τέτοια αρισοτυργήματα θέλει χρόνο και ξέρω ότι ο χρόνος για όλους μα είναι πολύτιμος! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 906998
https://www.youtube.com/user/MrVampireStar
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 12:08

Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα ποια μου αρεσει. Λατρευω εξισου και τις δυο.

Το τελευταιο κεφάλαιο. Το πολυαναμενομενο 15.

Απο που να ξεκινησω και απο που να τελειωσω?? Αρχικα να πω οτι το διαβαζα χθες το βραδυ με το πασο μου και ηρθαν οι γονεις μου και ειχα μεινει στο σημειο που την γδυνει. Δεν μπορουσα να συνεχισω γιατι το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου. Μετα μεχρι τις 1 η ωρα ειχα υπερενταση και εφταιξα το αχουρι μου. Οριστε τι μας κανεις!!!!!

Ας τα πάρω τωρα απο την αρχη τα πραγματα.

Τι γλυκο ξυπνημα. Οπως ειπε και καποια απο πάνω...ζηλεψα και εγω. Οχι που ο Εντουαρντ ηταν "ετοιμος" αλλα γενικά με την ολη σκηνη. Ισα ισα που αν δεν συνεβαινε κατι τετοιο ισως να ηταν πιο ωραια. Αλλα οχι απο αυτο το κεφαλαιο δεν θα αλλαζα τιποτα απολυτως. Ειναι τελειο οπως ειναι.

Και συνεχιζω....Το φαγητο στο κρεβατι. Εριξα το γελιο. Η εμμονη του να φαει η Μπέλλα!! Παναγια μου, λες και ηταν αρρωστη. Αλλα ισως να του ειχε πει ο Καρλαιλ οτι πρεπει να τρωει. Τι να πω. Απο αυτην την σκηνη μου αρεσε που ο Εντουαρντ πινοντας γαλα εκανε "μουστακι" και 'προσταξε' την συζυγο του να το καθαρισει. Αααχχχ. Μονο που δεν ξερω εγω τι θα εκανα στην θεση της (αηδιαζω με το γαλα)...Και φανταζομαι στο μελλον θα δουμε και αλλα τετοια με φαγητο.... Με την μπανανα, περιττο να πω οτι ειχα λυσει. Κυριολεκτικα. Αφου με ακουσε ο αδερφος μου και του ειπα "τιποτα". Τι να του ελεγα??

Στην σκηνη του μπανιου....θα ελεγα "δεν εχω λογια" αλλα εχω να πω τοσα πολλα που δεν ταιριαζει. Tο ζεστο νερο είναι η συνταγη για αισθησιασμο και το χρησιμοποιησες πολύ καλα. Ο Εντουαρντ κανει τα πάντα για την Μπέλλα και το αναποδο. Τι ταιριαστο ζευγαρι!!! Και αντε να γινει και επισημως γιατρος!

Και εγω μολις ξυπνησε η Μπέλλα και δεν βρηκε τον Εντουαρντ εκει ειπα: «Ζιατι???». Γελασα με την σκεψη της ότι η Ατνζελα δεν θα την γδυνει πια και ότι αυτό ηταν δουλεια του Εντουαρντ.

Το τραγουδι που επεζε ο Εντουαρντ το ειχε συνθεσει μονος του και εμπνευση του ηταν η προηγουμενη νυχτα? ….τι λέω το 14χρονο (+ 6 μηνες)….

Εκει που καθεται πάνω του μετα το δειπνο….δεν ξερω….μου αρεσε που της βγηκε αυθορμητα.

Για την σκηνη στο δωματιο, εδώ δεν εχουν λογια η πρωταγωνιστες και θα ειχα εγω. «Μπέλλα αυτό ηταν…» «Υπέροχο»
Θα το αφησω ετσι. Η τελειοτητα δεν σχολιαζεται.

Και χαιρομαι που θα συνεχισεις με Silence in the Dark το ειχα πεθυμησει…..τι λες και για μια σνεντευξουλα?? Ένα επιχειρημα για τον Εντουαρντ: Ένα μηνα σας αφησα στην ησηχια σας να ζησετε τον ερωτα σας. Καιρος να αποζημιωσετε το κοινο σας.
pink
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pink

Θηλυκό Λέων
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1257
Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 12:20

και θελω να τονισω οτι η σταδιακη εξελιξη της Μπελλα απο ''παιδακι'' σε γυναικα ειναι φοβερη!!! δεν ξερω πως αλλα μας το μετεφερες χωρις κοπο!!! θελω να πω οτι οταν διαβαζω τα αρχικα κεφαλαια η μπελλα στα ματια μου (μεσω της περιγραφης σου) μου βγαζει την αίσθηση οτι ειναι ενα μικρο κοριτσακι με ''κοτσιδακια''και μετα διαβαζω αυτο το κεφαλαιο βλεπω μια μπελλα τελειως διαφορετικη, μια γυναικα που ξερει τι θελει και μπορει να το παρει με εναν ''πλαγιο τροπο''. ξερετε πολυ καλα κοριτσια μεσω ποιου τροπου! Wink ετσι και αλλιως αυτη ηταν,ειναι και θα ειναι η ''δυναμη'' της γυναικας για να αντιμετωπισει τους αντρες! Smile Wink την εξελιξη της μας την μεταφερεις με πολυ τελειο τροπο!!! ειναι καταπληκτικο πως μας το περνας αυτο!!!!!!!!!! αυτο ήθελα να πω! Smile ελπιζω να με καταλαβατε! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 413121
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 15:56

Aχ καινουριο κεφαλαιο ΣΣΣ θα τρελαθω ειχες να γραψεις τοσο καιρο για αυτο.....Ειχα ανγχος μηπως και δεν γραψεις και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου (σοβαρολογω)....Τωρα νιωθω ανακουφισμενη!!!!Οι ιστοριες που γραφεις μου εχουν παρει το μυαλο!!!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 17:50

Βρε κουτά τι μου ανησυχείτε; Πόσες φορές έχω πει ότι και οι δύο αυτές ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν; Απλά λόγω χρόνου δεν μπορώ π.χ. να ανεβάζω κεφάλαια κάθε μέρα. Πιστέψτε με ένα κεφάλαιο για να γραφτεί να επεξεργαστεί και να ανέβει θέλει 6 ατόφιες ώρες! Και δεν έχω καμία ημέρα τόσο ελεύθερο χρόνο. Οπότε αναγκάζομαι να σταματάω και να ξανασυνεχίζω όποτε έχω χρόνο και διάθεση φυσικά ή δεν είμαι κουρασμένη. Γιαυτό το λόγο μπορεί να μου πάρει και μία ολόκληρη εβδομάδα να ανεβάσω ένα κεφάλαιο. Wink

Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και πάλι για άλλη μία φορά για τα υπέροχα σχόλια που κάνατε για αυτό το κεφάλαιο. Δεν ξέρετε πόσο πολύ χαίρομαι που σας άρεσε. Ήθελα αυτό το κεφάλαιο να έχει ευαισθησία και να φανεί πόσα άλλα πράγματα υπάρχουν πέρα από τα λεμόνια. lol! ¶λλωστε ένα κυρίως πιάτο δεν συνοδεύεται ποτέ χωρίς ορεκτικό! Wink

Το επόμενο κεφάλαιο εδώ προειδοποιώ ότι θα είναι full λεμόνια! lol! Αλλά θα πρέπει να περιμένετε γιατί σειρά έχει το Σιωπή στο Σκοτάδι που πιστεύω ότι επίσης θα σας αρέσει η συνέχεια. Τη συνέντευξη δεν την έχω ξεχάσει, την έχω στα υπόψιν αλλά θέλει και αυτή το χρόνο της και την κατάλληλη στιγμή.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο υπέροχα νιώθω με τα σχόλια σας, πόση δύναμη μου δίνετε να συνεχίσω να γράφω αυτές τις ιστορίες τις οποίες λατρεύω. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 98735

Μείνετε συντονισμένοι, εξοπλιστείτε με υπομονή και δεν θα σας απογοητεύσω! Wink

Για την κοπέλα που θέλει να με ρωτήσει κάτι προσωπικά θα πρέπει να μου στείλει πμ. Επάνω δεξιά στο inbox μπορεί να στείλει κάποιος προσωπικό μήνυμα επιλέγοντας το nickname του παραλήπτη που θέλει να στείλει το μήνυμα.

Είμαι στη διάθεση σας! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 906998
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 17:59

Θα ειναι full λεμόνια το ΣΣΣ ή το 1920???
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 18:04

Το 1920!!! boogie
http://www.christianemarie.blogspot.com/
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 18:07

A, vraia
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 18:33

Μαράκι μου,
Όλα τα fanfics σου είναι υπέροχα αλλά εγώ έχω μέχρι στιγμής τεράστια αδυναμία στο 1920....Πραγματικά το τελευταίο κεφάλαιο, το υπέροχο 15ο κεφάλαιο με συγκλόνισε...Φοβόμουν να το τελειώσω... lol! study Το λατρεύω WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 879660 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 603117

Πιστεύω πως είχες από πάντα ένα κρυφό ταλέντο στο να γράφεις ιστορίες δικές σου(αλλά πιστέυω πως και η σειρά του Λυκόφωτος σε ενέπνευσε,χωρίς όμως τις δικιές σου πινελιές δεν θα γινόταν τίποτα)και αφού μας το έδειξες οφείλω να σε συγχαρώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 44754 Μας έχεις κάνει να αγωνιάμε για την συνέχεια της κάθε ιστορίας σου και χάρη σ'εσένα περνάμε ευχάριστες στιγμές με του αγαπημένους μας ήρωες! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 98735

Όσο για το Σιωπή στο σκοτάδι, ακόμα και αν δεν έχει φτάσει στο κρίσιμο σημείο, μπορώ να πω πως είναι πραγματικά υπέροχο και σαγηνευτικό!Συγχαριτήρια και για αυτή την ιστορία σου!!! huggie

Συνέχισε έτσι και εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σε ευχαριστούμε και να σε συγχαίρουμε για την φοβερή δουλειά σου!!!

kiss
http://www.christianemarie.blogspot.com/
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 20:04

whitequeen δεν τα κανουν αυτα.φουλ λεμονια το επομενο καιφαλαιο,δηλαδη πως θα ειμαι?χθες διαβασα το 15ο κεφαλαιο και στο τελος ειχα γινει τουρμπο.
Σπόιλερ:
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 I_icon_minitimeΤετ 19 Μάης 2010 - 22:36

lol!

Μάλλον τα λέτε αυτά γιατί δεν έχετε διαβάσει λεμόνια λεμόνια!

Και ναι εννοούσα το επόμενο κεφάλαιο του 1920. Wink

Αλλά προς το παρόν είπαμε έχουμε Σιωπή στο Σκοτάδι.

Mrs Christina, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ξέρεις ότι κι εσύ έχεις χάρισμα, η ιστορία σου μου αρέσει πάρα πολύ. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 34442 Και περιμένω επόμενο κεφάλαιο!

Πραγματικά το 1920 ξεκίνησε περισσότερο σαν ένα φανφικ απλά για τα λεμόνια αλλά στην πορεία εξελίχτηκε σε κάτι διαφορετικό και αυτό επειδή τελικά με παρασύρει ο ρομαντισμός. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 30 98735

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 30 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: