| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:53 | |
| ηταν τελειο...!τοσο ρομαντικο πρωινο...τοσο δυνατα αισθηματα...κι εγω θα ηθελα τον εντ πιο αυθορμητο αλλα ειμαι σιγουρη πως θα γινει...μπραβο μαρια μου για ααλη μια φορα καταπληκτικο κεφαλαιο... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:26 | |
| Ο Έντουαρντ θα γίνει πιο αυθόρμητος, μην ανησυχείτε! Απλά ήθελε να είναι διακριτικός και προστατευτικός. Δεν ήθελε να φοβήσει τη Μπέλλα και προσπαθεί να την πλησιάσει σιγά, σιγά με κάθε τρόπο δείχνοντας της την αγάπη του. Λίγο έως πολύ αυτό ήθελα να δείξω σε αυτό το κεφάλαιο. Το επόμενο όμως δεν θα είναι έτσι! Εκπλήξεις σας περιμένουν παρακάτω. Αλλά θα συνεχίσω με σιωπή στο σκοτάδι. Το έχω αφήσει στο έλεος του Θεού και είναι μία ιστορία την οποία λατρεύω. Δεν θέλω παράπονα και γκρίνιες, το 1920 προχώρησε πολύ. Αφήστε αυτό τον Έντουαρντ και τη Μπέλλα να ζήσουν τον έρωτα τους και πάμε να δούμε τι κάνουν οι άλλοι που έχουν τόσα θέματα να λύσουν και είναι ακόμα χώρια... | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:40 | |
| Για αλλη μια φορα καταπληκτικο.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:41 | |
| Χμμμ... Πόσα έγραψα αλήθεια; Κάτσε να τα μετρήσω... 6 κεφάλαια και δύο αποσπάσματα.... wow!!! Και μόλις ανακάλυψα ότι έχω έναν ολόκληρο μήνα να ποστάρω κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι... Ναι, παραδέχομαι ότι το παράκανα! Οπότε Λένα τι λες; Είσαι ευχαριστημένη με έξι κεφάλαια Σιωπή στο Σκοτάδι; Χμμ... πολύ φοβάμαι ότι θα μου πάρει χρόνο μέχρι την Έκλειψη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:49 | |
| ναι ειμαι ευχαριστημενη με εξι κεφαλαια νομιζω οτι θα εχει προχωρησει στο ζουμι η ιστορια ή οχι;;;;; | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:53 | |
| Λένα νομίζω ότι σε έξι κεφάλαια θα υπάρχει εξέλιξη! Δεν έχω υπολογίσει ακριβώς τι και πως και σε πόσα κεφάλαια αλλά εντάξει. Ελένη μου, δεν ξέρω που έχεις μείνει, αν θες διάβασε τα τελευταία κεφάλαια 1920 ότι έχεις αφήσει και πιστεύω ότι θα ικανοποιηθείς! Έχει και λεμόνια και ουράνια τόξα και βανίλιες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 18 Μάης 2010 - 23:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 0:05 | |
| Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ! Προς το παρόν πρέπει να γυρίσω το mood μου πάλι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 0:09 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 3:02 | |
| Εγω το ειπα και την προηγουμενη φορα εχεισ βαλθει να μας πεθανεις!!!!!!!!!!!! Δειξε λιγο ελεος..... - Σπόιλερ:
WhiteQueen θα ηθελα να σου πω κατι προσωπικα αλλα δεν ξερω πως γινετε αν μπορεις πες μου τον τροπο.ευχαριστω
| |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 8:47 | |
| | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 10:08 | |
| Λοιπον ειμαι ενελως αχαριστη το ξερω αλλα δεν ξερω αλλα δεν μου βγαινει ενα δεκαπενταχρονο να σχολιαζει τετοια λεμοναδα... Μαρια ειναι εξαιρετικο και αρκετο να χασω χθες τον υπνο μου.... ασε δεν εκλοισα ματι μεχρι τις 6 το πρωι.... Ηταν... βασικα η σωστη λεξη ειναι οτι ανακαλυψα το αγαπημενο μου κεφαλαιο που δεν βαριεμαι να το διαβαζω ποτε... αν και αυτο με τον γαμο μου αρεσε... και με την Ρενε... και με την Αλις και Τζασπερ (πραγματικα ευχομαι αυτα τα παιδια να εχουν μελλον) καλα ενταξει ολα ειναι τα αγαπημενα μου! Αχ ποσο τρυφερος μπορει να γινει ο Εντουαρντ ακομα; Ηταν τελειο! Πανεμορφο κεφαλαιο! Ευχαριστουμε που γραφεις Χμμ... Ακουσα νεο κεφαλαιο σιωπη στο σκοταδι!!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Αχ αχ! Μου ελειψε αυτο το ζευγαρι και ο Ντανιελ... Αντε αντε περιμενουμεεεε! Θα εχουμε και αυτη την κακομοιρα την συνεντευξη; Να πεις τον Εντουαρντ εκ μερος μου να κοψει τον λαιμο του ειναι σταρ εχει θαυμαστες πρεπει να δεχτει την συνεντευξη! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 10:37 | |
| Με κάλυψες πλήρως!Τη λατρεύω αυτήν την ιστορία και ακόμα πιο πολύ λατρεύω τη Σιωπή στο σκοτάδι!Χίλια ευχαριστώ γιατί ξέρω πως για να γράψεις τέτοια αρισοτυργήματα θέλει χρόνο και ξέρω ότι ο χρόνος για όλους μα είναι πολύτιμος! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 12:08 | |
| Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα ποια μου αρεσει. Λατρευω εξισου και τις δυο.
Το τελευταιο κεφάλαιο. Το πολυαναμενομενο 15.
Απο που να ξεκινησω και απο που να τελειωσω?? Αρχικα να πω οτι το διαβαζα χθες το βραδυ με το πασο μου και ηρθαν οι γονεις μου και ειχα μεινει στο σημειο που την γδυνει. Δεν μπορουσα να συνεχισω γιατι το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου. Μετα μεχρι τις 1 η ωρα ειχα υπερενταση και εφταιξα το αχουρι μου. Οριστε τι μας κανεις!!!!!
Ας τα πάρω τωρα απο την αρχη τα πραγματα.
Τι γλυκο ξυπνημα. Οπως ειπε και καποια απο πάνω...ζηλεψα και εγω. Οχι που ο Εντουαρντ ηταν "ετοιμος" αλλα γενικά με την ολη σκηνη. Ισα ισα που αν δεν συνεβαινε κατι τετοιο ισως να ηταν πιο ωραια. Αλλα οχι απο αυτο το κεφαλαιο δεν θα αλλαζα τιποτα απολυτως. Ειναι τελειο οπως ειναι.
Και συνεχιζω....Το φαγητο στο κρεβατι. Εριξα το γελιο. Η εμμονη του να φαει η Μπέλλα!! Παναγια μου, λες και ηταν αρρωστη. Αλλα ισως να του ειχε πει ο Καρλαιλ οτι πρεπει να τρωει. Τι να πω. Απο αυτην την σκηνη μου αρεσε που ο Εντουαρντ πινοντας γαλα εκανε "μουστακι" και 'προσταξε' την συζυγο του να το καθαρισει. Αααχχχ. Μονο που δεν ξερω εγω τι θα εκανα στην θεση της (αηδιαζω με το γαλα)...Και φανταζομαι στο μελλον θα δουμε και αλλα τετοια με φαγητο.... Με την μπανανα, περιττο να πω οτι ειχα λυσει. Κυριολεκτικα. Αφου με ακουσε ο αδερφος μου και του ειπα "τιποτα". Τι να του ελεγα??
Στην σκηνη του μπανιου....θα ελεγα "δεν εχω λογια" αλλα εχω να πω τοσα πολλα που δεν ταιριαζει. Tο ζεστο νερο είναι η συνταγη για αισθησιασμο και το χρησιμοποιησες πολύ καλα. Ο Εντουαρντ κανει τα πάντα για την Μπέλλα και το αναποδο. Τι ταιριαστο ζευγαρι!!! Και αντε να γινει και επισημως γιατρος!
Και εγω μολις ξυπνησε η Μπέλλα και δεν βρηκε τον Εντουαρντ εκει ειπα: «Ζιατι???». Γελασα με την σκεψη της ότι η Ατνζελα δεν θα την γδυνει πια και ότι αυτό ηταν δουλεια του Εντουαρντ.
Το τραγουδι που επεζε ο Εντουαρντ το ειχε συνθεσει μονος του και εμπνευση του ηταν η προηγουμενη νυχτα? ….τι λέω το 14χρονο (+ 6 μηνες)….
Εκει που καθεται πάνω του μετα το δειπνο….δεν ξερω….μου αρεσε που της βγηκε αυθορμητα.
Για την σκηνη στο δωματιο, εδώ δεν εχουν λογια η πρωταγωνιστες και θα ειχα εγω. «Μπέλλα αυτό ηταν…» «Υπέροχο» Θα το αφησω ετσι. Η τελειοτητα δεν σχολιαζεται.
Και χαιρομαι που θα συνεχισεις με Silence in the Dark το ειχα πεθυμησει…..τι λες και για μια σνεντευξουλα?? Ένα επιχειρημα για τον Εντουαρντ: Ένα μηνα σας αφησα στην ησηχια σας να ζησετε τον ερωτα σας. Καιρος να αποζημιωσετε το κοινο σας. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 12:20 | |
| και θελω να τονισω οτι η σταδιακη εξελιξη της Μπελλα απο ''παιδακι'' σε γυναικα ειναι φοβερη!!! δεν ξερω πως αλλα μας το μετεφερες χωρις κοπο!!! θελω να πω οτι οταν διαβαζω τα αρχικα κεφαλαια η μπελλα στα ματια μου (μεσω της περιγραφης σου) μου βγαζει την αίσθηση οτι ειναι ενα μικρο κοριτσακι με ''κοτσιδακια''και μετα διαβαζω αυτο το κεφαλαιο βλεπω μια μπελλα τελειως διαφορετικη, μια γυναικα που ξερει τι θελει και μπορει να το παρει με εναν ''πλαγιο τροπο''. ξερετε πολυ καλα κοριτσια μεσω ποιου τροπου! ετσι και αλλιως αυτη ηταν,ειναι και θα ειναι η ''δυναμη'' της γυναικας για να αντιμετωπισει τους αντρες! την εξελιξη της μας την μεταφερεις με πολυ τελειο τροπο!!! ειναι καταπληκτικο πως μας το περνας αυτο!!!!!!!!!! αυτο ήθελα να πω! ελπιζω να με καταλαβατε! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 15:56 | |
| Aχ καινουριο κεφαλαιο ΣΣΣ θα τρελαθω ειχες να γραψεις τοσο καιρο για αυτο.....Ειχα ανγχος μηπως και δεν γραψεις και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου (σοβαρολογω)....Τωρα νιωθω ανακουφισμενη!!!!Οι ιστοριες που γραφεις μου εχουν παρει το μυαλο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 17:50 | |
| Βρε κουτά τι μου ανησυχείτε; Πόσες φορές έχω πει ότι και οι δύο αυτές ιστορίες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν; Απλά λόγω χρόνου δεν μπορώ π.χ. να ανεβάζω κεφάλαια κάθε μέρα. Πιστέψτε με ένα κεφάλαιο για να γραφτεί να επεξεργαστεί και να ανέβει θέλει 6 ατόφιες ώρες! Και δεν έχω καμία ημέρα τόσο ελεύθερο χρόνο. Οπότε αναγκάζομαι να σταματάω και να ξανασυνεχίζω όποτε έχω χρόνο και διάθεση φυσικά ή δεν είμαι κουρασμένη. Γιαυτό το λόγο μπορεί να μου πάρει και μία ολόκληρη εβδομάδα να ανεβάσω ένα κεφάλαιο. Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και πάλι για άλλη μία φορά για τα υπέροχα σχόλια που κάνατε για αυτό το κεφάλαιο. Δεν ξέρετε πόσο πολύ χαίρομαι που σας άρεσε. Ήθελα αυτό το κεφάλαιο να έχει ευαισθησία και να φανεί πόσα άλλα πράγματα υπάρχουν πέρα από τα λεμόνια. ¶λλωστε ένα κυρίως πιάτο δεν συνοδεύεται ποτέ χωρίς ορεκτικό! Το επόμενο κεφάλαιο εδώ προειδοποιώ ότι θα είναι full λεμόνια! Αλλά θα πρέπει να περιμένετε γιατί σειρά έχει το Σιωπή στο Σκοτάδι που πιστεύω ότι επίσης θα σας αρέσει η συνέχεια. Τη συνέντευξη δεν την έχω ξεχάσει, την έχω στα υπόψιν αλλά θέλει και αυτή το χρόνο της και την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο υπέροχα νιώθω με τα σχόλια σας, πόση δύναμη μου δίνετε να συνεχίσω να γράφω αυτές τις ιστορίες τις οποίες λατρεύω. Μείνετε συντονισμένοι, εξοπλιστείτε με υπομονή και δεν θα σας απογοητεύσω! Για την κοπέλα που θέλει να με ρωτήσει κάτι προσωπικά θα πρέπει να μου στείλει πμ. Επάνω δεξιά στο inbox μπορεί να στείλει κάποιος προσωπικό μήνυμα επιλέγοντας το nickname του παραλήπτη που θέλει να στείλει το μήνυμα. Είμαι στη διάθεση σας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 17:59 | |
| Θα ειναι full λεμόνια το ΣΣΣ ή το 1920??? | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 18:04 | |
| Το 1920!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 18:07 | |
| | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 18:33 | |
| Μαράκι μου, Όλα τα fanfics σου είναι υπέροχα αλλά εγώ έχω μέχρι στιγμής τεράστια αδυναμία στο 1920....Πραγματικά το τελευταίο κεφάλαιο, το υπέροχο 15ο κεφάλαιο με συγκλόνισε...Φοβόμουν να το τελειώσω... Το λατρεύω Πιστεύω πως είχες από πάντα ένα κρυφό ταλέντο στο να γράφεις ιστορίες δικές σου(αλλά πιστέυω πως και η σειρά του Λυκόφωτος σε ενέπνευσε,χωρίς όμως τις δικιές σου πινελιές δεν θα γινόταν τίποτα)και αφού μας το έδειξες οφείλω να σε συγχαρώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου... Μας έχεις κάνει να αγωνιάμε για την συνέχεια της κάθε ιστορίας σου και χάρη σ'εσένα περνάμε ευχάριστες στιγμές με του αγαπημένους μας ήρωες! Όσο για το Σιωπή στο σκοτάδι, ακόμα και αν δεν έχει φτάσει στο κρίσιμο σημείο, μπορώ να πω πως είναι πραγματικά υπέροχο και σαγηνευτικό!Συγχαριτήρια και για αυτή την ιστορία σου!!! Συνέχισε έτσι και εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σε ευχαριστούμε και να σε συγχαίρουμε για την φοβερή δουλειά σου!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 20:04 | |
| whitequeen δεν τα κανουν αυτα.φουλ λεμονια το επομενο καιφαλαιο,δηλαδη πως θα ειμαι?χθες διαβασα το 15ο κεφαλαιο και στο τελος ειχα γινει τουρμπο. - Σπόιλερ:
περιττο να σας πω οτι το βραδυ εγινε χαμος.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 22:36 | |
| Μάλλον τα λέτε αυτά γιατί δεν έχετε διαβάσει λεμόνια λεμόνια! Και ναι εννοούσα το επόμενο κεφάλαιο του 1920. Αλλά προς το παρόν είπαμε έχουμε Σιωπή στο Σκοτάδι. Mrs Christina, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ξέρεις ότι κι εσύ έχεις χάρισμα, η ιστορία σου μου αρέσει πάρα πολύ. Και περιμένω επόμενο κεφάλαιο! Πραγματικά το 1920 ξεκίνησε περισσότερο σαν ένα φανφικ απλά για τα λεμόνια αλλά στην πορεία εξελίχτηκε σε κάτι διαφορετικό και αυτό επειδή τελικά με παρασύρει ο ρομαντισμός. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|