| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 23:04 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 23:08 | |
| Ω April!!!! - Σπόιλερ:
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα! Τη Μπέλλα που ξέρατε να την ξεχάσετε!
| |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 23:17 | |
| Ανυπομονουμε!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Ποιος ειδε τη Μπελλα και δεν τη φοβηθηκε??? Να υποθεσω οτι η μαθητρια θα ξεπερασει το δασκαλο????
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 19 Μάης 2010 - 23:28 | |
| Μαίρη ως συνήθως έγραψες αν και πρέπει τώρα να βρεις κάτι που να αντιστοιχείς στον όρο ουράνια τόξα εις το τετράγωνο... μια και το κορίτσι μας το απόλαυσε μέχρι τέρμα... Ουφ, δε θέλω να μιλάω με σπόιλερ για αυτό Μαίρη τέλειο το κεφάλαιο και το σημείο που βάζεις την Μπέλα να κουράζεται τόσο εύκολα. Οι γυναίκες εκείνης της εποχής και εκείνης της τάξης αντιμετωπίζονταν ως πιο εύθραυστα πλάσματα και μου άρεσε πολύ που φαινόταν και στο φάνφικ. Ανυπομονούμε για το επόμενο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 0:21 | |
| Πραγματικά, ντελικάτα και λεπτεπίλεπτα τα κορίτσια αυτής της εποχής! Υπήρχαν βέβαια και εκείνα τα πιο στρουμπουλά αλλά η Μπέλλα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το έχει αναφέρει ο Έντουαρντ πως είναι αδύνατη, σχεδόν αέρινη. Ελιζάκι το ξέρεις πως η γνώμη σου μετράει πολύ για εμένα. Και ξέρεις και λίγα spoiler για το παρακάτω. Ελπίζω να μη σου χάλασα το σασπενς! Τες πα, συνεχίζω με Σιωπή στο Σκοτάδι. Θα προσπαθήσω να ξεκινήσω το επόμενο κεφάλαιο σιγά, σιγά. Αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είναι έτοιμο. Βλέποντας και κάνοντας. Εννοείται βέβαια πως θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 9:14 | |
| Η λέξη "τέλειο" είναι πολύ λίγη για να περιγράψει το καινούργιο κεφάλαιο..... Ήταν καταπληκτικό,υπέροχο... Αδημονώ για τη συνέχεια... Για άλλη μια φορά συγχαριτήρια!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 13:52 | |
| Να κανω μια ερωτηση?Η Bella στο 1920 ειναι αδυνατη σαν την Kristen???? -To ξερω πως ρωταω βλακιες αλλα ειμαι περιεργη..... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 14:22 | |
| όλη η ιστορία είναι φοβερή!!! συγχαρητήρια!! μου πήρε αρκετό καιρό βέβαια να τη διαβάσω όλη άλλα άξιζε τον κόπο!!!!! ανυπομονώ για το επόμενο!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 21:25 | |
| Αν και ειμαι καινουργια αναγνωστρια σου.....ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ......!!! Απλα εχω μπερδευτει λιγακι...το καινουργιο κεφαλαιο (το 15 δηλαδη)που ανεβασες στο blog σου απο ποιο fanfic ειναι????εχω μπερδευτει λιγακι..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 21:43 | |
| Είναι από το 1920. Αν πατάς πάνω στις ετικέτες σου βγάζει τα κεφάλαια της κάθε ιστορίας ξεχωριστά. | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 21:51 | |
| ααααα τελεια....!!!Ευχαριστω παααααραααα πολυυυυυυ!!!! Συγχαρητηρια για ολα οσα εχεις γραψει μεχρι σημερα αλλα και για ολα αυτα που ελπιζουμε να γραψεις στο μελλον.... Και ελπιζω καποια μερα να διαβασουμε και το βιβλιο σου....Εχεις πολυ φαντασια και δημιουργικοτητα που πρεπει να την διαβασουν και αλλοι εκτος απο μας.... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 22:05 | |
| Ας εκφράσω και εδώ το θαυμασμό μου.Έχω διαβάσει όλα τα fanfics σου,κάθε ένα ξεχωριστά.Λάτρεψα το 1920 και ευελπιστώ να έχει συνέχεια...Επίσης,κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με το Σιωπή στο Σκοτάδι που μετά έγινε Διάχυτο φως κτλ.Είναι όλα εξαιρετικά.Κάθομαι με τις ώρες και τα ξαναδιαβάζω όλα απο την αρχή.Ευχαριστώ για αυτές τις ώρες που μου χάρισες και ελπίζω να συνεχίσεις έτσι.Έχεις μεγάλο ταλέντο και θα ήταν άδικο να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο.Δεν κατάλαβα δηλαδή...οι άλλοι καλύτεροι είναι απο εσένα. Πέρα απο τα κατα καιρούς αριστουργήματα δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν και πολλά λογοτεχνικά σκουπίδια.Δημοσίευσε κάποιο απο τα φοβερά φανφικ σου και κάνε μας περήφανους. Μια πιστή και θεότρελη θαυμάστριά σου! | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 23:34 | |
| Τι υπέροχο πρωϊνό ξύπνημα! Ο Έντουαρντ όπως πάντα κύριος, φροντίζει για τα πάντα πριν από εσάς για εσάς... Και η Μπέλλα όμως, τον ανταμοίβει με τον καλύτερο τρόπο, ψυχή τε και σώματι!!! Αυτό το κεφάλαιο ήταν το κάτι άλλο, από την αρχή μέχρι το τέλος! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 23:36 | |
| Ηταν ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεις γραψει.Μπραβο σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 23:43 | |
| Thanks! Το καλύτερο ε; Ένα από τα καλύτερα; χμμμ.... Νομίζω ότι μου αρέσει καλύτερα να λέω ότι αυτή είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες που έχω γράψει ποτέ! Και το γουστάρω τρελά γιατί ξεκίνησε πολύ χαλαρά και ήταν ουσιαστικά ένα φανφικ που ξεκίνησα να γράφω περισσότερο για τα λεμόνια και όχι για το στόρυ... Και όμως! Παρακάτω μου προέκυψε και στόρυ, μου έβγαλε και πολλά συναισθήματα. Και θα έχει και πόνο και δυσκολίες και συγκινήσεις! Και ναι, μου αρέσουν τα λεμόνια αλλά πάνω απ' όλα είμαι χαζορομαντική που λέει και η φίλη μου η Scarlet! Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για άλλη μία φορά. Τα ευχαριστώ δεν φτάνουν γιαυτό κι εγώ θα σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου με έργα! Έχω ξεκινήσει να 'δουλεύω' το επόμενο κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να έχουμε σύντομα νέο κεφάλαι. | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 20 Μάης 2010 - 23:50 | |
| Πρεπει να σου πω οτι νιωθω πιο καλα οταν διαβαζω το 1920 απο οτι οταν διαβαζω ενα Αρλεκιν.Με συναρπαζουν τα φανφικ που γραφεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 0:04 | |
| Κι εγώ πίστεψε με! Όχι η αλήθεια είναι πως έχω διαβάσει πολλά άρλεκιν στο παρελθόν. Μία εποχή με είχε πιάσει και διάβαζα άρλεκιν. Ήθελα να ξεχνιέμαι που λέει και το σλόγκαν! Τώρα που διαβάζω φανφικ διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλύτερα από τα άρλεκιν! Γιατί να μην εκδίδουν αυτές τις υπέροχες ιστορίες που γράφουν τόσες ταλαντούχες υπάρξεις; Αξίζουν. Και δεν μιλάω για εμένα βέβαια, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι θέλω πολύ δουλειά... Αλλά από ξένα φανφικ που έχω διαβάσει υπάρχουν πολύ άρτιες δουλειές και αρκετά προσεγμένες. Αξίζει τον κόπο να δώσει κανείς τα χρήματα του για να διαβάσει μία τέτοια ιστορία. | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 0:08 | |
| Συμφωνω μαζι σου υπαρχουν μερικα φανφικ που οντωα αξιζει να τα εκδοσουν. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 12:13 | |
| Kαι εγω συμφωνω. Και διαβασει αρκετα φανφικ που ηταν πολύ καλοδουλεμενα. Και για να μην νομιζετε οτι λεω μονο για τα εδω φανφικ (που ειναι καταπληκτικα) εννοω καποια που διαβασα στο φανφικτιον νετ στα αγγλικά. Πραγματικα τα ειχαν ολα. - Σπόιλερ:
Ειχα διαβασει καπου οτι καποιος λεει ειχα παρει ενα της Οστεν και το ειχε ψιλοαλλαξει αλλα η κεντρικη ιδεα και τα περισσοτερα κομματια ηταν δικα της (της οστεν) και τα πηρε σε εναν εκδοτικο οικο και μετα απο καιρο του ειπαν οτι δεν ειναι αρκετα καλο για να εκδοθει. Και οπως ειχε πει και η Στεφανι για να εκδοθει ενα βιβλιο θελει πολύ δουλεια και αγωνα.
Να ρωτησω κατι για την Σιωπη στο σκοτάδι μια που το θυμηθηκα?? Προφανως ειναι ρητορικη ερωτηση αφου την απορια μου θα την ελεγα ετσι και αλλιως..... Ο Εντουαρντ τελικά θα χωρισει την Τανια?? Απλως δεν ηθελε μεσω τηλεφωνου και δεν νομιζω να αφηνε την Μπέλλα τωρα που την βρηκε για να παει να την χωρισει. Και ουτε ειναι τοσο ακαρδος που θα την προσκαλεσει μονο και μονο για να χωρισουν. Και τελικά στα επόμενα κεφάλαια θα ερθουν ο Καρλάιλ και η Εσμε? Αν δεν μπορεις να απαντησεις μην απαντησεις...απλά ημουν περιεργη -κακο πραγμα, το ξερω, αλλα δεν κοβεται- και επρεπε να ρωτησω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 19:22 | |
| Λοιπόν, μιας και είμαι στις καλές μου και μιας και δεν έχω κάνει τη συνέντευξη για να απαντηθούν κάποια από τα ερωτήματα σας θα απαντήσω στις τελευταίες ερωτήσεις. Ναι, ο Έντουαρντ θα χωρίσει με την Τάνια. Το πως ίσως να το μάθετε και στο επόμενο κεφάλαιο. Και ναι, ο Κάρλαιλ και η Έσμε θα 'επισκεφτούν' τον Έντουαρντ. Θα υπάρξουν πολύ σημαντικές συναντήσεις προσεχώς! Ελπίζω να ικανοποίησα μερικούς από εσάς με τις απαντήσεις! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 19:29 | |
| Αχ τι καλη που εισαι!!! Χαρηκα τωρα!!!!! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 20:15 | |
| Εγω να δεις περιμενω με αγωνια αυτη την ιστορια,να δω τη θα γινει στη συνεχεια. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 20:49 | |
| Περιμενουμε με αγωνια για το επομενο κεφαλαιο...... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|