| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 21:08 | |
| Μαιρη μου Μαιρη μου....και να θελει ενας ανθρωπος να ηρεμισει δεν μπορει! πωπω...sooooo nice!!!sooo romantic!! sooo lemon!! | εχω παθει σοκ...με την καλη εννοια παντοτε.. μ αρεσει οπως παντα το συναισθημα και οχι το ''λεμονι'' αυτο καθ εαυτο.* - Σπόιλερ:
ε καλα μ αρεσει και το λεμονι αυτο καθ εαυτο...
μ αρεσει ο τροπος που το δινεις ζωη και χρωμα.. ειναι σαν να βαζεις την ψυχη σου μεσα σ αυτο που γραφεις.. και αυτο ειναι το βασικοτερο.... σου ετοιμαζω πραγματα και θαυματα μετα την αλλη παρασκευη. να εχεις ορεξη να γραφεις και να βλεπεις! αντε θελω να ετοιμαζομεθα και για κεφαλαιο σσκ.. μου εχει λειψει αφανταστα ο λατρεμενος καθηγητης!! - Σπόιλερ:
αληθεια εκεινο που σου ειχα στειλει το πηρες? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 21:13 | |
| Ναι βρε Μαράκι μου, όλα τα έχω πάρει! Απλά καμία φορά από τα πολλά που παίρνω ξεχνάω να απαντήσω σε μερικά... Και σε ευχαριστώ για όλα όσα γράφεις. Το ξέρεις πως σου έχω αδυναμία. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 21:24 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Ναι βρε Μαράκι μου, όλα τα έχω πάρει! Απλά καμία φορά από τα πολλά που παίρνω ξεχνάω να απαντήσω σε μερικά...
Και σε ευχαριστώ για όλα όσα γράφεις. Το ξέρεις πως σου έχω αδυναμία. Χαιρομαι χαιρομαι! - Σπόιλερ:
και δεν πειραζει καταλαβαινω εισαι και συ...pressed! πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα!
εγω εκτος απο το οτι εχω αδυναμια σε σενα*(αμοιβαια τα αισθηματα!) εχω αδυναμιες πολλες και σ αυτα που γραφεις!!!! δηλωνω και επισημα fanfict- addicted και εσυ εισαι η κύρια υπαιτια! - Σπόιλερ:
πως λεει το ασμα αδυναμιιες αδυναμιεεες....δεν θυμαμαι τι λεει μετα...αυτο αρκει.
αλλα να τονισω οτι το πρωινο τα μελια τα γαλατα , τα μπανια, τα ροδοπεταλα και τα αλλα ''μελια'' αχ...ρομαντζοοο... τι να πω... just keep on rocking μαιρη! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 21 Μάης 2010 - 23:35 | |
| + φωνω γραφεις τελεια!!!Δηλαδη να υπολογισω πως μεσα στη βδομαδα θα εχεις γραψει καινουργιο κεφαλαιο?? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 20:26 | |
| Αργότερα σήμερα το βράδυ, ακολουθεί το επόμενο κεφάλαιο Σιωπή στο Σκοτάδι. Θα σας ενημερώσω μόλις είναι έτοιμο. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 20:32 | |
| Αχ τελεια!!!! Ελπίζω οχι μετα τις 10 γιατι θα κραζει η μαμακα μου...... | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 20:47 | |
| Τι φοβερό νέο ήταν αυτό;Επιτέλους βρε παιδί μου.Κάθε μέρα έμπαινα στο blog ευχόμενη ότι θα βρω κάτι αλλά τα ίδια.Περιμένω με αγωνία. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 21:00 | |
| Ki εγω το ιδιο....Τελειο το 1920 αλλα χρειαζομαστε και μια δοση απο ΣΣ.... | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 21:02 | |
| τι ωραία!!!!! θα πριμένω -κι εγώ- με αγωνία!!!!!!! - Σπόιλερ:
συμφωνώ με την Lizzy
| |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 21:52 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 21:55 | |
| τελεια....ανυπομονουμε... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 22:01 | |
| Αργεί πολύ η δημοσίευση του νέου κεφαλαίου;Συγγνώμη που σε πιέζουμε αλλά πέρα απο το ότι μας έχει φάει η αγωνία, γράφουμε αύριο και θέλω να ξέρω μέχρι τι ώρα θα ξενυχτίσω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 22:17 | |
| Κορίτσια μην το ξενυχτήσετε, ειδικότερα αν γράφετε μαθήματα αύριο. Θα το ποστάρω το κεφάλαιο αλλά θα χρειαστώ λίγη ώρα ακόμα. Sorry... Δείτε την καλή πλευρά ότι θα το βρείτε αύριο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 22:22 | |
| Αμ,με τη φιτυλιά που μας άναψες δε μας πιάνει ύπνος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 23:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 23:16 | |
| Επιτέλους βρε πουλάκι μου,Να'σαι καλά.Τρέχω να το απολαύσω!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 23:24 | |
| Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss!!!Σόρρυ για το αγγλικό αλλά είμαι χαρούμενη!Ευχαριστούμε WhiteQueen!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 24 Μάης 2010 - 23:47 | |
| Βάλθηκες να μας τρελάνεις βραδιάτικα?Είμαι μαζόχα...το ξέρω!Συνέχισε έτσι,είμαι η πιο ένθερμη φαν σου!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 0:04 | |
| Καταφερα την μανα μου και το διαβασα αλλα απο αυριο τα σχολια..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 0:06 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 0:07 | |
| μολις διαβασα το νεο κεφαλαιο, ειναι καταπληκτικο.ανεπαναληπτο.συγχαρητηρια.συνεχισε το.Αντε τωρα να συγκεντωθω παλι στο διαβασμα, αλλα αξιξε.Περιμενω με αγωνια τις εξελιξεις.!!!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 0:10 | |
| Το κακό με τις ιστορίες σου είναι πως όσο διαβάζεις τόσο θες περισσότερο και για αυτό φταις εσύ που γραφείς τόσο υπέροχα | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 1:25 | |
| | |
|
| |
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 25 Μάης 2010 - 1:38 | |
| Απιστευτο κεφαλαιο...... Απλα καταπληκτικο...... Συγχαριτηρια!!!! Να κανω μια ερωτηση σε κατι που δεν καταλαβα,πως γινετε η Τανια να εχει κλειδια,αφου τωρα πηγε εκει ο εντουαρντ και αυτη δεν ειχε ξαναπαει? | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|