| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evangelina New Moon Victim
Ηλικία : 45 Τόπος : Up, up and away!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 18:31 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Στο επόμενο κεφάλαιο σκέφτομαι να βάλω και ένα Rene POV και μάλιστα η σκηνή θα είναι ανάμεσα σε Τσάρλι - Ρενέ! Πως θα σας φαινόταν;
Να σας πω εμενα δεν θα με χαλούσε να διαβασω και λιγα λεμονια μεταξυ του Τσαρλι και της Ρενε... ο καημένος σχεδόν σε κάθε ιστορια που εχω διαβασει είναι ή ο εγκαταλελειμένος σύζυγος ή χήρος ή τα έχει με την κ. Κλιαργουοτερ. Οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να δω τον Τσάρλι να εξαπολύει την ερωτική του τέχνη στην Ρενε!!!! Εξάλλου ο Τσάρλι είναι πολύ γοητευτικός άντρας!!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 18:34 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 18:35 | |
| Λοιπόν σε αυτή την ιστορία ο Τσάρλι δεν είναι ούτε χήρος ούτε έχει κρυφή σχέση με την Κα Κλίαργουοτερ! Είναι παντρεμένος με τη Ρενέ και όλα είναι μία χαρά! Τη σκηνή την έχω φανταστεί και πιστεύω ότι θα σας αρέσει αλλά μη περιμένετε λεπτομεριακές λεμονάδες, δεν μου βγαίνει! Αν και θα πρέπει να σας πω ότι η Ρενέ είναι μόλις 35 - 36 χρονών και ο Τσάρλι γύρω στα 40κάτι. Μην ξεχνάτε πόσο νέοι παντρεύονταν αυτές τις εποχές και πόσο σύντομα αποκτούσαν παιδιά. | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 18:56 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:11 | |
| Τα πράγματα είναι περίπου έτσι αλλά τα αφροδίσια νοσήματα υπήρχαν από πάρα πολύ παλιά! Όπως η σύφιλη για παράδειγμα. Γιαυτό και θα έπρεπε να προσέχει κανείς και να μην αλλάζει εύκολα ερωτικούς συντρόφους. Αλλά μέθοδοι προφύλαξης υπήρχαν και παλιότερα, για την εγκυμοσύνη τουλάχιστον. Υπήρχε το κλασσικό φαντάζομαι, δηλαδή η μη ολοκλήρωση της διαδικασίας εν των έσω (τι λέω απογευματιάτικα! ) αλλά και ίσως κάποια βότανα ή απέφευγαν τις γόνιμες ημέρες κ.τ.λ. Βέβαια όλα αυτά στο βαθμό που μπορούσαν, δεν υπήρχε σίγουρα ο απόλυτος έλεγχος που υπάρχει σήμερα σε αυτά τα θέματα. Τώρα το ότι οι γυναίκες προορίζονταν να γίνουν καλές σύζυγοι είναι πραγματικότητα. Στην δική μας ιστορία θα δούμε παρακάτω πως θα εξελιχθεί η Μπέλλα σε όλους τους τομείς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:13 | |
| | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:17 | |
| εγω θα ηθελα παρα πολυ ενα pov αλις... για να δουμε και τον κοσμο εξω απο τα ματια των πρωταγωνιστων... κατι μου λεει πως ο τζασπερ εχει καψουρευτει την αλις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:25 | |
| Έτοιμο το μικρό μου απόσπασμα - έκπληξη! http://jokastia.blogspot.com/2010/04/1920.htmlΕλπίζω να σας αρέσει! Αφιερωμένο με όλη μου την αγάπη στην Ρόζμαρι, την Ευαγγελίνα και την April! Το αξίζετε κορίτσια! Είστε από μόνες σας πηγή έμπνευσης! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:46 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:55 | |
| Τελειο το αποσπασμα....ανυπομονουμε και για το υπολοιπο..... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 19:58 | |
| υπεροχο !!! καλα η ρενε εδωσε ρετσα μιλαμε γελασα πολυ!!!! ανυπομονουμε για την επομενο........ | |
|
| |
Drama Queen Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 24/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:01 | |
| Κορυφή το κεφάλαιο έτσι...Μπράβο και πάλι μπράβο. Όσο για τα μέτρα προφύλαξης να σας ενημερώσω ότι προφυλακτικά υπήρχαν από την εποχή των Φαραώ και κάποια έχουν διασωθεί και φυλάσσονται σε μουσεία(ευτυχώς ανευ περιεχομένου). Τα περισσότερα ήταν φτιαγμένα από φύλλα παπύρου. Καταλαβαίνετε...Έγραφε ο Αιγύπτιος, περίσσευε και ένα κομματι από τον πάπυρο, το έσκιζε και μετά φώναζε στη γυναίκα του"Αναψουναμούν, έλα! Έχω πάπυρο..." Και για να μη βιαστείτε να με μαλώσετε, το Αναξουναμούν είναι πραγματικό γυναικείο αιγυπτιακό όνομα.Έ, ένα γραμματάκι άλλαξα. Και προχωρώντας, βρίσκουμε προφυλακτικά από δέρμα προβάτων και βοοειδών, από έντερα ζώων και από μαλλί και ύφασμα. Οι γυναίκες επίσης χρησιμοποιούσαν κάποια σφουγγάρια και πανιά σαν διάφραγμα, βουτηγμένα σε βότανα.Τέλος, πολλές έφτιαχναν κάτι μαντζούνια για να μην συλλάβουν... Αν συλλογιστούμε τον αριθμό των ορφανών μάλλον τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ έγκυρα! Αυτό ήταν και το μάθημα της ημέρας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:09 | |
| - Drama Queen έγραψε:
- "Αναψουναμούν, έλα! Έχω πάπυρο..."
Όπως καταλαβαίνετε αυτό κράτησα από όλη την ανάλυση! Σοφία, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Είχα διαβάσει κι εγώ παλιότερα αυτά περί παπύρου και μαλλιού κ.τ.λ. Δεν ξέρω βέβαια ακριβώς πως τα χρησιμοποιούσαν και τι αποτέλεσμα είχαν αλλά εντάξει όλο και κάτι θα γινόταν. Και αυτά μας τα σχόλια τελευταία με γεμίζουν έμπνευση! Δεν ξέρω γιατί... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:12 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:15 | |
| Ε γενικα πιστευω πως αυτο ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι... εκτος απο το οτι εχω πεθανει στα γελια με αυτο που ειπε η drama απο πανω *( ) με το κεφαλαιο αυτο Μαιρη αποτελειωθηκα... παει με χανετε - Σπόιλερ:
και οχι τιποτα αλλο...ουτε εξετασεις δεν θα προλαβω να δωσω τζαμπα ολη η προετοιμασια...
ηταν μπορω να πω...περιγραφικοτατο οπως παντα!!με την καλη εννοια οπως παντα!!! τρομερο!! και πιστευω πως καλα εκανες και εμπνευστηκες απο τις εν λογω κυριες!! τερμα και τελειωσε!! μπραβο και παλι μπραβο... ps.. - Σπόιλερ:
Mαιρη,...μηπως να προχωρησω σε κατασκευη wallpaper της αποπλανησης??θα εχει ζουμι η υποθεση!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:25 | |
| Μαρία μου να προχωρήσεις σε ότι κατασκευή θέλεις! ¶λλωστε 'μία εικόνα χίλιες λέξεις' λένε! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:32 | |
| Πιστευω ναι...ναι θα το κανω... και οτι θελει ας προκυψει...απλα ενημερωνω οτι για τυχον ( ) λιποθυμικες η επιληπτικες τασεις δεν θα φερω καμμια ευθυνη!! αλλα ειλικρινα ακομα μια φορα στο λεω Μαιρη μας κρατας εκειιι...το κοινο ειναι καθηλωμνενο...ποτε να περιμενουμε για το σιωπη στο σκοταδι επομενο κεφαλαιο?.. αχ...αν γινοταν να εχω 32 ωρες τη μερα να διαβαζω φανφικτ και να κανω wallpapers θα ημουν ευτυχισμενη... - Σπόιλερ:
τελικα μαλλον πρεπει να μετοικησω στον αρη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 20:38 | |
| Ναι, κι εγώ θα ήθελα να μετοικίσω σε έναν πλανήτη όπου η ημέρα θα είχε 36 ώρες, να κοιμάμαι τις 12 και τις 8 να δουλεύω για να βγάζω τα προς το ζην και τον υπόλοιπο χρόνο να κάνω αυτά που μου αρέσουν. Αλλά μιας και είμαστε στον πλανήτη γη θα πρέπει να βολευτούμε με το 24ωρο! Όσο για τα σχέδια σου να δημιουργήσεις καυτές εικονίτσες με τις ευλογίες μου! Μη σου πω ότι ανυπομονούσα! Και μην ανησυχείς, έχουμε αποδείξει εδώ και καιρό ότι αντέχουμε! Εδώ έχουμε δει τόσο Ρόμπερτ, ξαπλωτό, όρθιο, πεσμένο, κοιμισμένο, με ρούχα, χωρίς και δεν συμμαζεύεται! Αφού δεν πτοηθήκαμε τότε, ε... έχουμε ακόμα αποθέματα! | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 21:53 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 22:17 | |
| Δεν με πειράζει καθόλου αν θέλεις να αποθηκεύσεις την ιστορία για να την έχεις και να την ξαναδιαβάζεις όποτε σου κάνει κέφι! Από τη στιγμή που ανεβάζεις κάτι στο ίντερνετ πρέπει να ξέρεις εξ' αρχής ότι είναι δημόσια εκτεθειμένο και στη διακριτική ευχαίρια του καθενός να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Πιστεύω ότι αυτό που θα με στεναχωρούσε θα ήταν να έβρισκα - έβλεπα κάπου ένα ατόφιο κομμάτι μου κάπου αλλού αναρτημένο και κάποιος να ισχυριζόταν ότι είναι δικό του. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω από τη στιγμή που είναι εκτεθειμένα θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για όλα. Τώρα για το ότι σας αρέσουν αυτά που έχω μέσα στο μυαλό μου τι να πω; Έχω πονηρό μυαλό πάντως να ξέρετε! Και το μόνο που φοβάμαι πλέον μόνο είναι μη με μαζέψει στο τέλος η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για αποπλάνηση ανηλίκων! Γιαυτό έχω και την ειδική σήμανση στο blog μου! Μπαίνετε και διαβάζετε με δική σας ευθύνη να ξέρετε! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 22:32 | |
| Το ξέρουμε και καλά έκανες και το έβαλες αυτό το σήμα!!! Και μην φοβάσαι εγώ τουλάχιστον δεν θα το πειράξκω ούτε θα το βάλω σε άλλο φόρουμ!!! Ορκίζομαι στην twilight saga τιμή μου!!! Βάζω το χέρι μου πάνω στα βιβλία!!! Θα ήθελα να μας πεις περίπου σε ποιο κεφάλαιο θα τελειώσει το 1920....δεν ξέρω αν θες το λες φυσικά και θα μπορούσες επίσης να συνεχίσεις το Shadws in the silver moon στο μπλε δωμάτιο τώρα... . | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 22:35 | |
| Φυσικά την εχουμε δει την σήμανση...... και δεν υπάρχει περιπτωση καμία απο εμας να πει οτι η ιστορια ειναι δική της. Απο καποιον αλλο ναι, γινεται αλλα απο εμας σιγουρα οχι!!!! Και καλά κάνεις που εισαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 27 Απρ 2010 - 22:39 | |
| Δεν χρειάζεται να μου δίνετε υποσχέσεις ότι δεν θα το πειράξετε κ.τ.λ. Φαντάζομαι ότι ο καθένας από εσάς αναγνωρίζει τη δουλειά μου και θα τη σεβαστεί. Δεν ζητάω τίποτα περισσότερο. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ εσάς. Μιλάω γενικότερα για κάποιους ίσως κακοπροέραιτους.
Τώρα σε ποιο κεφάλαιο θα τελειώσει δεν ξέρω για να σου απαντήσω. Έχω όλη την ιστορία μέσα στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω πόση έκταση θα πάρει, ούτε την έχω χωρίσει σε κεφάλαια για να σου απαντήσω.
¶λλωστε πολλές φορές κάνω και κάποιες αλλαγές, προσθέτω ή βγάζω πράγματα κ.τ.λ. Πάντως είμαστε ίσως περίπου στα μισά της ιστορίας. Σίγουρα θα έχει άλλα τόσα κεφάλαια, κάτι τέτοιο πιστεύω.
Για το Shadows in the Silver Moon δεν έχω στο πρόγραμμα να γράψω κάτι για τη συνέχεια. Προς το παρόν οι δύο ιστορίες μου, μου τρώνε σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο μου και είναι ήδη two much για τα δεδομένα μου δύο ιστορίες αυτής της έκτασης παράλληλα.
Ίσως να γράψω κάτι σε one shot κάποια στιγμή ή να ξεκινήσω κάτι καινούριο αλλά αφού θα έχω ολοκληρώσει τις δύο αυτές ιστορίες μου! | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|