Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 22:45

Ω ναί... Το διάβασα το κεφάλαιο... Έχω να πω πως ήταν το καλύτερο φινάλε μιας πολύ κουραστικής ημέρας!

Ήταν ένα διαφορετικό κεφάλαιο από τα καθιερωμένα.
Δεν είχε λεμονάδες, αλλά πάλι άρεσε που σημαίνει οτι είναι για τους αναγνώστες κάτι παραπάνω από τον Έντουαρντ και την Μπέλλα στις ερωτικές τους στιγμές!

Πολλές οι εξελίξεις και θέλω πολύ να σχολιάσω!!

Η Άλις! Αχ η Άλις!
Στο σημερινό κεφάλαιο στην αρχή, με εκνεύρισε πολύ ο τρόπος της.
Βέβαια, η αντίδρασή της στην Ρόζαλι είναι δικαιολογημένη για την ηλικία της κατά την κρίση μου.
Ενώ σκεφόμουν πολλά καθώς διάβαζα δεν θα τα γράψω, διότι απάντησες μόνη σου.
Οι πράξεις της Άλις δεν ήταν κάτι παραπάνω από αγανάκτηση που δεν ήταν όλοι σταμμένοι πάνω της. Μου άρεσε πολύ που το εκμυστηρεύτηκε αυτό στη Μπέλλα και που η Μπέλλα έκατσε και μίλησε...

Ακόμη, ο Έντουαρντ ήταν πολύ κύριος σε όλη την ιστορία και τον δικαιολογώ 100% και τον όποιο τρόπο αντιμετώπισε τον Τζαζ... Ο οποίος Τζαζ, αν πάρουμε ως δεδομένο την τότε εποχή δεν νομίζω να πάθαινε τίποτα που έγινε ο,τι έγινε με την Άλις. Αντιθέτως, η ΄Άλις θα κινδύνευε.
Παλιές εποχές...

Γενικά, σε αυτό το κεφάλαιο ξετυλήχθηκαν κάποιοι χαρακτήρες!
Μου άρεσε τρελά η επιβλητικότητα της Ρόζαλι...
Μια μόνο επισήμανση.
Λέει κάτι για μπράβους σε κάποια στιγμή. Υπήρχανε τότε η μπράβοι με αυτή την έννοια;
Έχει μια λεπτή διαφορά ο μπράβος με τον σωματοφύλακα.

Για το τέλος λίγο Έντουαρντ.
Είναι μόνο 2 γραμμές, μια απλή σκηνή. Με ξετρέλανε όμως!

Βυθίστηκα σε μία πολυθρόνα περνώντας τα δάχτυλα μου μέσα από τις τούφες των μαλλιών μου νευρικά.

Με καταλαβαίνετε, έτσι δεν είναι; WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 835489 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 835489 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 835489

Μια ακόμη απορία και σταματάω.
Εσύ Μαρία μπορεί να το εννόησες, εγώ δεν το πολυέπιασα...
Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο μεταξύ Τζαζ και Άλις έτσι δεν είναι;
Όχι κάτι παραπάνω από όσα έχουμε δει τον Έντουαρντ και την Μπέλλα να κάνουν...;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.xat.com/Lost_Empeire
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:02

Οh ma cherie....je suis touche WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 334688

Ειμαι απλα υπεροχη...επρεπε να ησουν απο μια πλευρα να με εβλεπες
να διαβαζω μες στο χαμογελο!!!!

Περα απο αυτο μου αρεσε πολυ το κεφαλαιο! Η Ρενε επιτελους εχει γινει
πιο αναλαφρη και μπορει να συμπεριφερετε με την Μπελλα σαν να ειναι φιλες!Κατι που θα περιμενε καιρο...

To διαβασα πολυ ευχαριστα..ηταν ενα ευχαριστω διαλειμμα πριν απο τα
οργια που θα επακολουθησουν!!!

*Η οικογενεια Swan ψωνιζει παντα απο τους καλυτερους WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 Icon_geek *
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:10

Λοιπόν θα πρέπει να σας πω ότι όλοι οι Κύριοι της Καλής Κοινωνίας είχαν και έχουν 'μπράβους' όλες τις εποχές σε όλα τα μέρη του κόσμου και ειδικότερα οι πλούσιοι.

Όποια ταινία και αν δείτε, εποχής ή όχι, αυτοί που έχουν χρήματα έχουν πάντα και αυτούς που τους ακολουθούν και αυτούς που τους προστατεύουν. Αυτή την έννοια έχουν εδώ οι μπράβοι του πατέρα της Ρόζαλι. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η ιστορία δεν αναφέρεται απλά στην συγκεκριμένη εποχή αλλά σε ανθρώπους ιδιαίτερα ευκατάστατους.

Η οικογένεια του Έντουαρντ έχει πολλά χρήματα, ο πατέρας του είναι γιατρός όπως και ο Κάρλαιλ, ο αδελφός της μητέρας του Έντουαρντ. Ο Έμετ είναι ο μόνος που ξέφυγε και προτίμησε να ασχοληθεί με το εμπόριο και τις επενδύσεις.

Ο Τσάρλι είναι τραπεζίτης και η προίκα της Μπέλλα είναι ιδιαίτερα ευκαταφρόνιτη. Αν αναρωτιέστε γιατί η Μπέλλα δεν ήταν περιζήτητη νύφη ουσιαστικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά έτυχε Wink και η πρώτη πρόταση που της έγινε ήταν αυτή της οικογένειας του Έντουαρντ και βοήθησε και ο Κάρλαιλ σε αυτό βάζοντας το χεράκι του με τον δικό του τρόπο! Θα μάθετε παρακάτω γιαυτό.

Και σχετικά με την Άλις και τον Τζάσπερ, στη συγκεκριμένη σκηνή δεν πρόλαβε να γίνει σχεδόν τίποτα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:13

Να υποθέσω ότι το διπλό ποστ είναι από τη χαρά σου; lol!

Thanks ma cherie kiss αν ήξερα Γαλλικά θα είχα βάλει εσένα και τη Λιζέτ να κόβετε και να ράβετε αλλά δυστυχώς το μόνο που ξέρω να λέω σε αυτή τη γλώσσα είναι το Je m apele Marie (φαντάσου ούτε πως γράφεται δεν ξέρω! lol!

Πραγματικά κι εγώ το ευχαριστήθηκα τρελά και όταν μου πέρασε η ιδέα από το μυαλό ήθελα οπωσδήποτε να το γράψω και όσο το σκεφτόμουν τόσα πιο πολλά περνούσαν από το μυαλό μου!

Και πίστεψε με, το ονομαστό κατάστημα με τα εσώρουχα μάλλον θα παίξει και παρακάτω! Όλες πελάτισσες σου θα γίνουν, μία, μία με τη σειρά!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:15

Aυτο το μέχρι στιγμης τι το ηθελες?????
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:17

Lizzy Cullen έγραψε:

Υπομονή! Θα δείτε παρακάτω τι θα γίνει και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από μία κουβεντούλα που μου ξέφυγε! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 671170
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:25

Υes θα πλουτισω ακομα περισσοτερο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 500229
Πλακα κανω εγω ειμαι μια πολυ καλη κοπελα που απολαμβανω να μετατρεπω
τα καλα κοριτσακια σε γυναικες!!

Εμ βασικα το διπλο ποστ εγινε γιατι δεν ειχα edit WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 Icon_eek και εκανα quote στον
εαυτο μου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 403120 (το διορθωσε η υπαλληλος μου Απριλια ομως WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 403120 )

Αλλα ναι ειμαι χαρουμενη που συμμετεχω κι εγω στο 1920 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 150320
...ευχαριστω Queen μου WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 536715
maria23
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : crete
Αριθμός μηνυμάτων : 224
Registration date : 05/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:28

από την στιγμή που διάβασα την ιστορία που ανέβασες σήμερα με έφαγε πραγματικά η περιέργεια να δω τα εσώρουχα εκείνης τις εποχή πήρα το θάρρος να βάλω κάποια από αυτά και θα ήθελα να μου πεις αν είναι κάπως έτσι ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα http://images.hitched.co.uk/fashion/underwear/images/5_129_12_L.jpg

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://images.hitched.co.uk/fashion/underwear/images/5_129_12_L.jpg&imgrefurl=http://www.hitched.co.uk/wedding-underwear/adore-corsets/maya-hansen-helena-overbust-corset/&usg=__b8psszt9lpVfxMGDHKbcaRwfsb8=&h=520&w=520&sz=57&hl=el&start=38&itbs=1&tbnid=AkU0YsV_fxGNSM:&tbnh=131&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dunderwear%2Blast%2Bcentury%26start%3D36%26hl%3Del%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://images.hitched.co.uk/fashion/underwear/images/5_129_12_L.jpg&imgrefurl=http://www.hitched.co.uk/wedding-underwear/adore-corsets/maya-hansen-helena-overbust-corset/&usg=__b8psszt9lpVfxMGDHKbcaRwfsb8=&h=520&w=520&sz=57&hl=el&start=38&itbs=1&tbnid=AkU0YsV_fxGNSM:&tbnh=131&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3Dunderwear%2Blast%2Bcentury%26start%3D36%26hl%3Del%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:31

maria23, αυτό είναι κορσές και ναι ίσως θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι τέτοιο αν και είναι πολύ τολμηρό.

Αν είναι θα σας βάλω σύντομα λινκ να δείτε τι περίπου φορούσαν εκείνη την εποχή. Και όπως σας έχω υποσχεθεί και φωτογραφίες από τα φορέματα κ.τ.λ. Αλλά όλα αυτά προσεχώς γιατί ακόμα και αυτά τα ποστ και η οργάνωση θέλουν χρόνο και δουλειά.

Ροζ, ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η βοηθός η Απρίλια γιατί αλλιώς ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι θα γινόμασταν εδώ μέσα! lol!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 27 Απρ 2010 - 23:32

WhiteQueen έγραψε:
Lizzy Cullen έγραψε:

Υπομονή! Θα δείτε παρακάτω τι θα γίνει και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από μία κουβεντούλα που μου ξέφυγε! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 671170

*κραταω μούτρα*

Οχι οτι δεν θέλω τον Τζαζ με την Αλις μαζι αλλα εφοσον ο Τζασπερ ειπε οτι δεν θα κανει τπτ μαζι της πρεπει να κρατησει την υποσχεση του *εκνευρισμένος τονος*

(lol! )

*βαθιες ανασες* kiss

ΥΓ. Θέλω Καρλάιλ σύντομα!!! lol!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 13:15

μολις μπηκα και εχω αρχισει ηδη να το διαβαζω!!!καταπληκτικο...μονο μια ερωτηση εχω...τι ειναι οι καμιζόλες και τι τα κρινολίνια??? WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 876749 επισης προβλεπω πολλα WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 923478 για την πρωτη νυχτα του γαμου...
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 17:55

θα πειραζε να απαντουσα εγω Μαρια μου...please!!!
ειναι οι σπουδες μου αυτες!!!

Καμιζολα ειναι εσωρουχο εποχης κατι σαν λεπτο πουκαμισο με μανικι ή χωρις, που φτανει μεχρι την περιφερια κατι σαν το κομπινεζον...

Κρινολινο ειναι ενα μεσοφορι απο σκληρο υφασμα(το φορουσαν εσωτερικα απο το φορεματο) που χρησιμευε για να δεινει ογκο στην φουστα!!
Ok???
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 18:26

Ναι και σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες γιατί το έκανες καλύτερα από εμένα. WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 34442

Όπως έχω πει θα σας βάλω κάποιες φωτογραφίες προσεχώς από αυτά που έχω βρει κι εγώ από μία έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο! Wink
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 19:52

AliceK έγραψε:
θα πειραζε να απαντουσα εγω Μαρια μου...please!!!
ειναι οι σπουδες μου αυτες!!!

Καμιζολα ειναι εσωρουχο εποχης κατι σαν λεπτο πουκαμισο με μανικι ή χωρις, που φτανει μεχρι την περιφερια κατι σαν το κομπινεζον...

Κρινολινο ειναι ενα μεσοφορι απο σκληρο υφασμα(το φορουσαν εσωτερικα απο το φορεματο) που χρησιμευε για να δεινει ογκο στην φουστα!!
Ok???

ευχαριστω παρα πολυ!!!! huggie
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:08

λοιπον WhiteQueen εγω θα ηθελα να σε ρωτησω κατι λιγο ασχετο, εαν θες απαντας εαν οχι οκ...
εχεις μεγαλητερη αδερφη? γιατι νομιζα πως μονο μια μικρη αδερφη θα μπορουσε να εχει το σκεπτικο της αλις:

‘Εμείς πάντα τι; Θέλεις να μου πεις πως πάντα ήμασταν αγαπημένες αδελφές που τα μοιραζόμασταν όλα; Μη το κάνεις γιατί είναι ψέματα και το ξέρεις.’...

...‘Θα προτιμούσες η Άντζελα να είναι αδελφή σου.’ Μου πέταξε. ‘Σε εκείνη λες όλα σου τα μυστικά.’
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:15

εχω εχω αδερφο και ψιλο-σκεφτομαι ετσι. Και ναι οντως τωρα που το λες..... ενταξει δεν φαινεται?? ε?
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:20

τι ενοεις ενταξι δε φενεται?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:26

Λοιπόν δεν έχω αδελφή ούτε μεγάλη ούτε μικρή! lol! Αν και πιστεύω ότι θα ήθελα να έχω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 616544

Έχω δύο μεγαλύτερους αδελφούς και ήμουν αρκετά κακομαθημένη ως η μικρότερη και μοναχοκόρη! Τώρα για τη συγκεκριμένη σκηνή τι να πω;

Ας πω ότι αντλώ την έμπνευση μου από τις εμπειρίες μου (όχι απαραίτητα μέσα από την οικογένεια μου) και από τις σπουδές μου στο θέατρο.
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:30

επιδη, εγω που ειμαι η μικροτερη (εχω 1 μεγαλητερη αδερφη κατα 2 χρονια) κανω ακριβως αυτες τις σκεψεις...
μπραβο σου λυπον! εισαι παρα πολυ ευρηματικη!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 201917 WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 201917
AliceK
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
AliceK

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Οπου γης και πατρης
Αριθμός μηνυμάτων : 694
Registration date : 24/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:35

Συμφωνω...
δεν ειναι απαραιτητο να εχει καποια προσωπικη τετοια εμπειρια για να μπορει να την καταγραψει!!! χαχαχα αλιμονο!!! χαχαχα
Ημουν η πρωτοτοκη και ποτε μα ποτε δεν υπηρξε ιχνος αναλογης συμπεριφορας απο μερους της αδελφης μου!!!
Δεν ειναι κανονας!!!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:45

εμενα ο αδερφος μου ειναι 6 χρονια μεγαλύτερος και καμια φορα σκέφτομαι ετσι.... αλλα ξέρω οτι ολοι σκέφτονται ετσι για τα μεγαλύτερα αδερφια τους....... πάντως ο τρόπος που το ειπε η Μαιρη ηταν σωστος!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:52

Βασικά δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχει αιτία και αποτέλεσμα. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη σκηνή αυτό που ήθελε να πει ήταν:

Η Άλις είχε συνηθίσει να έχει όλη την προσοχή επάνω της. Η Μπέλλα ήταν ουσιαστικά παραγκωνισμένη, ήσυχη, σχεδόν ανύπαρκτη. Βέβαια δεν παραπονιόταν γιαυτό, αυτός είναι ο χαρακτήρας της δεν της αρέσει να τραβάει την προσοχή επάνω της σε αντίθεση με την Άλις που την έχει ανάγκη, θέλει επιβεβαίωση.

Από τη στιγμή όμως που μπήκε ο Έντουαρντ στη ζωή της Μπέλλα τα πράγματα άλλαξαν. Πρώτα απ' όλα βρέθηκε ένας γοητευτικός - ευκατάστατος νεαρός ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για τη Μπέλλα και όχι μόνο. (Προσοχή όμως εδώ να μη γίνει παρανόηση. Δεν ζηλεύει επειδή θέλει τον Έντουαρντ αλλά θέλει κάποιον σαν τον Έντουαρντ για τον εαυτό της! Wink )

Παράλληλα η προσοχή των γονιών στράφηκε επίσης πάνω στη Μπέλλα λόγω των θεμάτων που προέκυψαν σε σχέση με τον επικείμενο αρραβώνα - γάμο κ.τ.λ. Για να μη πω ότι υπάρχει και ανησυχία από την πλευρά τους σε σχέση με αυτά που εισέπραξαν από τα 'σκαμπανεβάσματα' στη σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλλα.

Παράλληλα και η ίδια η Μπέλλα λόγω του Έντουαρντ άλλαξε συμπεριφορά σε ένα βαθμό. Ξαφνικά άρχισε να ενδιαφέρεται για φορέματα, για την εμφάνιση της και επίσης αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση με τη Ρόζαλι. Και στο backround η σχέση της με την Άντζελα ενισχύθηκε.

Αποτέλεσμα, η Άλις να παραγκωνιστεί απόλυτα και αυτό είναι κάτι που ο οργανισμός της δεν το σηκώνει και λόγω χαρακτήρα και ηλικίας και συνήθειας. Άρα γιαυτό αντιδρά έτσι, γιαυτό ζηλεύει και γιαυτό θα συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά. Ο σκοπός της θα είναι να κάνει κάτι για να τραβήξει και πάλι την προσοχή επάνω της. Wink
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 20:58

Τους λόγους τους καταλαβαμε αλλα το θέμα ειναι οτι ακομα και τη σημερον εποχη ολα τα αδερφια ετσι σκεφτονται ετσι. Αυτο εννοω σωστη!!! Smile
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:00

δηλ., αυτο που εκανε με τον τζασπερ το εκανε για να τραβιξει την προσοχη και απλα επελεξε τον τζασπερ γιατι της φανικε λιγο καλητερος και πιο ευκολο "θυμα" απο τους υπολειπους?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:06

Ναι, μπορώ να πω ότι αρχικά απλά της άρεσε εμφανισιακά αλλά δεν το έκανε μόνο από δόλο. Της αρέσει ο Τζαζ αλλά ταυτόχρονα ψάχνει τρόπους για να τραβήξει και πάλι την προσοχή επάνω της.

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: