Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

WhiteQueen's Blog (1)

Πήγαινε κάτω 
+63
i love edward 2
Vera
CrazyKatie
izzy cullen
ed<3
Fay1765
evaki
despina aek
Mrs.Cullen
nora
kain
emerald eyes
marianna.gr
michelle
niki
Bella Cullen12
emma cullen pattinson
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
evangelina
Rozmari
Isabela Cullen
di1996
peby
Ashley Greene
AliceK
alice cullen!
twilightsagaddicted
April
BELLA MARIE
SilverMusk
Lizzy Cullen
Zafrina
AnaroseCullen
Wonder
Isabella_Cullen
robert\'s girl
marionlovesedward
evi
dolores!!
ma.do
Nemesis Of Bellin
!~Twilighter~!
mR.Geo
pink
maria23
T-NM-E-BD
athina
Bella07
vikaki21
Mrs.Christina
Vampire love
e+b
VLaSia =)
Morena
Drama Queen
Renée
volturi girl
Mrs Alice
ΕΡΗ
lena
Kimberly
ioannaki-twilightaddicted
WhiteQueen
67 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Night Castle
Αριθμός μηνυμάτων : 3549
Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Controling the Elements

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:08

λοιπον να μαι κι εγω. πρωτα απο ολα ντροπη μ δεν ειχα δει καν το 11ο κεφαλαιο.
λοιπον θα σε γεμισω αποριες

πρωτα απο ολα εχω οταν η μπελλα και ο εντουαρντ ανοιξαν την πορτα η αλις και ο τζασπερ τους ειδαν αμεσως?

απο κει και περα εχω αλλη μια απορια εκεινη την εποχη αφου ο εντουαρντ οπως μας λες ειχε χρηματα γιατι χρειαζοταν να δουλεψει για να αγορασει σπιτι?

η αλις ποσο ειναι?

η προικα πηγαινε η μεγαλυτερη στην μεγαλη κορη ή επειδη ηταν και οι δυο γυναικες μοιραζονταν ισα την προικα?

συυγνωμη για τις ερωτησεις απλα δεν γνωριζω πολλα για εκεινη την εποχη Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:09

Δηλαδη δεν ηθελε καθόλου τον Τζασπερ απο μονη της?? Ο μοναδικος λογος ηταν να τραβηξει την προσοχη πάνω της?
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:14

κι εγω εχω μια αλλη ερωτηση γιατι η μπελλα αρχισε να κλοτσαει και να χτυπαει τον εντ μολις ειδε τν αλις και τν τζαζ...?και μετα ετρεξε στν αγκαλια της ροζαλι..?(σορρυ αν σε φορτωνουμε με ερωτησεις....)
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:15

και ττον τζασπερ αρεσε η αλις, ή απλα δεν ειχε προβλημα να κανει κατι μαζι της?
γιατι στο 11ο κεφαλαιο σχεδον κατηγορει την αλις οτι τον παραπλανισε, και προσπαθει να δωσει ολη την ευθηνη σε αυτη (οχι οτι δεν φταιει κιολας αλλα σαν κυριος επρεπε να παραδεχτει το λαθος του...)
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:25

Λοιπόν να απαντήσω τις ερωτήσεις της mariza27 πρώτα.

Η ¶λις και ο Τζάσπερ δεν είδαν αμέσως τον Εντ και τη Μπέλλα γιατί όταν είσαι απασχολημένος με τέτοιου είδους δραστηριότητες μερικές φορές αργείς λίγο να πάρεις χαμπάρι... lol! Αλλά όλα αυτά έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ο Έντουαρντ έχει μεγάλη περιουσία ως μοναχογιός ή μάλλον είναι ο κληρονόμος μίας τέτοιας περιουσίας. Αλλά για να αγοράσει σπίτι θα έπρεπε να ζητήσει χρήματα από τον πατέρα του ή κάποιο από το μερίδιο του. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ήταν κακό να το κάνει. Πιθανότατα στο μέλλον θα ζήταγε ένα ποσό και θα έβαζε τα υπόλοιπα. Αλλά ήθελε να κερδίσει χρήματα δικά του από την εργασία του μόνος του για να αγοράσει σπίτι. Τελικά ο Τσάρλι του έλυσε το πρόβλημα. Επίσης να σημειωθεί ότι ο Έντουαρντ δεν ήθελε προίκα. Απλά η εποχή και τα έθιμα ήταν τέτοια που θα ήταν προσβολή να την αρνηθεί.

Η άλις είναι 15 χρονών.

Και οι δύο γυναίκες θα έπαιρναν προίκα. Όταν θα ερχόταν και η ώρα της ¶λις να παντρευτεί θα έπαιρνε και εκείνη αντίστοιχα χρήματα και ίσως και σπίτι. Ανάλογα βέβαια.

Και, Lizzy Cullen, είπα πως δεν το έκανε μόνο γιαυτό. Της άρεσε ο Τζάσπερ, είναι έτσι κι αλλιώς πιο πεταχτούλα και αυθόρμητη από τη Μπέλλα αλλά αυτό που έγινε είχε επίσης ως αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή επάνω της και να ικανοποιήσει τον εγωισμό της.

twilightsagaddicted, η Μπέλλα αντέδρασε έτσι αυθόρμητα, προσπαθούσε να ξεφύγει από την αγκαλιά του Έντ για να ριχτεί στον Τζάσπερ. Βλέποντας τη Ρόζαλι και νιώθοντας πολύ κοντά της πλέον, επίσης αυθόρμητα έπεσε στην αγκαλιά της ζητώντας τη βοήθεια της η οποία τελικά όχι μόνο βοήθησε αλλά τους έβαλε όλους στη θέση τους.

di1996, Φυσικά και του άρεσε! Δεν ξέρω κανέναν άντρα που δεν θα κολακευόταν όταν μία μικρούλα, νοστιμούλα θα κουνιόταν επιδεικτικά μπροστά του προκαλώντας τον ανοιχτά. Και ο Τζάσπερ δεν υπερέβαλε ότι αυτή το ξεκίνησε αλλά φυσικά θα μπορούσε να είναι κύριος και να αντισταθεί ευγενικά. Αντί γιαυτό παρασύρθηκε κάτι που άλλωστε είναι συνήθειο του. Ο Έντουαρντ αναφέρεται στο 'παρελθόν' τους πως συνήθιζαν οι δυό τους να διασκεδάζουν με 'εύκολες' κοπέλες και επίσης λέει για τη νεαρή ηθοποιό που ερωτεύτηκε και την ακολούθησε μέχρι το Μπρόντγουαιη.

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ρωτήσετε, ο Έντουαρντ δεν έχει και τόσο αθώο παρελθόν! lol! Ας πούμε ότι έχει μεγάλη εμπειρία στον έρωτα! Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:28

ηταν φυσιολογικη εκεινη την εποχη κοπελες 15χρονες να τριβονται σε αντρες?
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:29

Α οκ thanks.....!
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:30

μας βγηκε και Womanizer o Edward τωρα? lol! ευχαριστουμε πολυ,Μαιρη για τις απαντησεις σου!!! ερωτηση,εχεις βγαλει δραματικη σχολη?
di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:31

ευχαριστουμε!!!!!!!!!!
α, και κατι ακομα (τελευταια απο εμενα, που σε εχω πριξει με τις ερωτησεις μου)
ο εμετ παντρευοταν εκεινη τη νυχτα ή εκανε την προταση γαμου?
και: στο 11ο κεφαλαιο, η μπελλα λεει πως ο εντουαρντ μιλησε με τον τζασπερ, και ο εντουαρντ σκεφτεται πως πρεπει να κανει μια ακομα κουβεντα με τον τζασπερ.
η μπελλα αναφερεται σε αυτη την ακομη κουβεντα ή σε εκεινη που εγινε μεσα στο γραφειο του τσαρλι και τον εβαλε να υποσχεθει?
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:42

εχω αλλη μια ερωτηση(πρεπει να σε εχω πρηξει)
εκεινη την εποχη σε τι ηλικια μιλαγαν οι γονεις στα παιδια τους για την νυχτα του γαμου?
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:49

Αν ήταν φυσικό εκείνη την εποχή να τρίβονται οι δεκαπεντάχρονες σε άντρες;;; Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν εποχές. Υπάρχουν χαρακτήρες και καταστάσεις. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ¶λις και έτσι αντέδρασε. Επίσης θα πρέπει να σας πω ότι και αυτές τις εποχές γίνονταν όλα αυτά που γίνονται και σήμερα (και χειρότερα μη σας πω) απλά δεν ήταν τόσο ελεύθερη η έκφραση τους. Επειδή υπήρχε καταπίεση, λογοκρισία και περιορισμός δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια πίσω από τις κλειστές τους πόρτες είχαν άλλου είδους δραστηριότητες σε σχέση με σήμερα.

Ναι, έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή. Wink

Ο Έμετ και η Ρόζαλι θα παντρευτούν σύντομα σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια. Είναι ήδη αρραβωνιασμένοι από την αρχή της ιστορίας. Εκείνο το βράδυ ήταν απλώς καλεσμένοι στον αρραβώνα του Έντουαρντ και της Μπέλλα.

Ο Έντουαρντ σκέφτεται να κάνει την επόμενη ημέρα μία κουβέντα με την Τζάσπερ μετά το συμβάν την οποία και. Αυτά που αναφέρει στη Μπέλλα έχουν να κάνουν με τη συζήτηση που έκαναν οι δυό τους την οποία δεν είδαμε αλλά δεν διέφερε και πολύ από τη γρήγορα σκηνή ανάμεσα τους μετά το συμβάν τη βραδιά του αρραβώνα. Απλά για την ιστορία, ο Έντουαρντ προσπάθησε να εξηγήσει στον Τζάσπερ πως νιώθει ο ίδιος, πόσο σημαντική είναι γιαυτόν η Μπέλλα και πόσο κακό θα μπορούσε να του κάνει με τη συμπεριφορά του. Έτσι ο Τζάσπερ υποσχέθηκε για άλλη μία φορά να μην έχει καμία σχέση ή επαφή οποιουδήποτε είδους με την ¶λις.

Υπάρχει 'κανόνας' που να λέει, το 1900 μιλούσαν στα παιδιά τους για τα ερωτικά θέματα στα 17. Το 1910 στα 15 και το 1920 στα 16;;; WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 921765

Φαντάζομαι ανάλογα την οικογένεια, τις εμπειρίες, την κοινωνική τάξη και τις ανάγκες. Σίγουρα ήταν μία πολύ πιο σεμνότυφη εποχή όπου δεν υπήρχαν πληροφορίες από παντού όπως σήμερα από την τηλεόραση και το internet πλέον αλλά αν κάποια μητέρα είχε προοδευτικές ιδέες θα μπορούσε να μιλήσει πολύ νωρίς στην κόρη της. Αντίθετα κάποια άλλη ίσως και να μην το έκανε ποτέ με αποτέλεσμα την πρώτη νύχτα γάμου η άμοιρη κοπέλα να μην ξέρει καν τι της συμβαίνει...
Nemesis Of Bellin
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 21:53

μαλιστα οκ σε ευχαριστω για τις απαντησεις προς το παρον δεν εχω καμια αλλη WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 691711
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:06

Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε από το blog μου και να ρίξετε μία ματιά στο φωτογραφικό υλικό που ανάρτησα σχετικά με τα ρούχα του αρραβώνα και τα εσώρουχα γενικότερα. Wink

http://jokastia.blogspot.com/2010/04/1920-insparation.html
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:15

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς στο καλό το πετυχαίνεις αυτό, όμως οι φωτογραφίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά σε αυτό που είχα φανταστεί!!!
Αγαπημένο μου φόρεμα σίγουρα το νυφικό, αλλά και της κοπέλας μέσα στο νερό... Πιστεύω ταιριάζει υπέροχα!
Να μην μιλήσω φυσικά για τον τελευταίο κορσέ που ήταν πιο κοντά από κάθε άλλο στο μυαλό μου!!!

Έχω να προσθέσω πως μου άρεσαν τρομερά τα εσώρουχα που προορίζονταν για την Ροζ!!! Αδημονώ να μάθω περισσότερα!!!

Μπράβο! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 201917
http://www.xat.com/Lost_Empeire
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:21

Ολα μου αρεσαν αλλα.....
To αγαπημενο μου ειναι το σουτιεν (μπουστακι?) ολο δαντελα!!
Τι ωραιο WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 465227 γενικα η δαντελα ειναι τρομερη!

Ως συνηθως η Ροζαλι υπερπαραγωγη και θεα,της ταιριαζει απιστευτα!
Και της Μπελλα το βραδυνο,τι ωραια ρουχα τοτε!!Και το αρραβωνιαρικο
φορεμα τελειο,δεν το θυμομουν!
Και εννοειτε οτι τα καλυτερα κομματια τα εχω εγω WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 526765 Αλλο ενα μπραβο
στην Ρενε για την επιλογη της!

Αρε Εντ WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 442819
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:28

Είδες παιδί μου τι παρείγγειλε η Ρενέ; lol!

Εντάξει, τόσα ψώνια έκανε στη Μπέλλα, να μη πάρει και αυτί το κατιτίς της; lol!

Το φόρεμα αυτό του Τιτανικού από την αρχή μου είχε κολλήσει. Εν το μεταξύ όλα τα φορέματα της Κέιτ Γουίνσλετ είναι απίστευτα σε αυτή την ταινία, ένα κι ένα και είναι γύρω στο 1918 αν δεν κάνω λάθος οπότε αυτή είναι και η σωστή εποχή. Νομίζω ότι τέτοιου είδους φορέματα θα μου άρεσαν γενικότερα για τη Μπέλλα, αν και κάποια που φοράει είναι πολύ θυληκά οπότε αυτά θα ήταν κατάλληλα για τις πιο κοσμικές εμφανίσεις.

Από μέσα τώρα είχαν πολλά πράγματα... και κορσέδες και καμιζόλες, κοντά παντελόνια, αυτά τα σουτιενάκια κ.τ.λ.

Προσωπικά μου άρεσε κι εμένα πάρα μα πάρα πολύ το σουτιενάκι δαντέλα με το κορδελάκι από κάτω... WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 616544 Λίγο έως πολύ νομίζω όλες θα θέλαμε να έχουμε ζήσει σε αυτή την εποχή μόνο για τα φορέματα και ας είχαν και σφιχτούς κορσέδες...

Και τώρα είμαι στην αναζήτηση για περισσότερο υλικό και σε ρούχα αλλά και σε χώρους πλέον. Wink
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:32

Αυτο ειναι αληθεια....Κι αν κυκλοφορουσε ελευθερος και ο Εντουαρντ της ιστοριας σου το μονο που λειπει ειναι μια χρονομηχανη.... lol! ..Oσο για τον Τιτανικο βυθιστηκε στις 14 Απριλιου 1912 αν δεν με γελα η μνημη μου....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:33

Αγαπητή μου συγγραφέα μπορείτε να μου λύσετε μια απορεία??
Το να σας έρχεται η έμπνευση βραδιάτικο γίνεται με σκοπό να πάθω έμφραγμα??
Λατρεύω τα ρούχα εποχής και οι φώτο με έστειλαν...Ενώ ας πούμε το κείμενο δεν με στειλε....
Ανέφερα ότι το βλέπω στον ύπνο μου??Το χω δει καμιά-δυο-τρείς φορές... lol!
Κάθε μέρα τσέκαρα για νέο ποστ και τσουπ χθες τα είδα όλα μαζί και μου ρθε ένα ψιλοέμφραγμα,ένα ψιλοεγκεφαλικό μια συγκοπή,βρε παιδί μου...
Ότι και να πω είναι λίγο...Έχω τρελαθεί πια με τα ταλέντα εδω μέσα...
Μαζί με μένα το διαβάσανε και 2-3 άλλα άτομα και έχουν κι αυτά την ίδια αντίδραση faint
Σεεεεεεεεε παρακαλώωωωωωωωωωω.....Το ξέρω ότι πιέζεσαι αλλά και γω θελω κι άλλοοοοοοο!!!...Αναλαμβάνω εγώ μαγειρέματα,πλυσίμητα,ξεσκονίσματα,μπειμπι σιτινγκ....Εσυ θα γράφεις αναπόσπαστη το έργο σου...Δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχαστώ και δεν θα κάψω κάνα φούρνο-σπίτι-σύζηγο....¶λλα δεν πειράζει μωρέ...Υγεία και καλά Fanfict!!
Θυσία για την τέχνη!
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:34

ωχ ωχ ωχ......ηταν ολα τους καταπληκτικα!!!!!!!!!
προβλεπω τον εντουαρτ και τον εμμετ να μενουν πολλες νυχτες αυπνοι.... giggle WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 876749
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:36

Αλλο που δεν θελουν.... giggle
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 28 Απρ 2010 - 23:39

Καλά από ιστορία έσκισα πάλι... 1912 ε; WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 921765 Εντάξει, αυτή είναι η σωστή εποχή, εκεί γύρω. Wink Και να σκεφτεί κανείς ότι έχω δει τον Τιτανικό κι εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορές...

Παράθεση :
Μαζί με μένα το διαβάσανε και 2-3 άλλα άτομα και έχουν κι αυτά την ίδια αντίδραση
Σεεεεεεεεε παρακαλώωωωωωωωωωω.....Το ξέρω ότι πιέζεσαι αλλά και γω θελω κι άλλοοοοοοο!!!...Αναλαμβάνω εγώ μαγειρέματα,πλυσίμητα,ξεσκονίσματα,μπειμπι σιτινγκ....Εσυ θα γράφεις αναπόσπαστη το έργο σου...Δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχαστώ και δεν θα κάψω κάνα φούρνο-σπίτι-σύζηγο....¶λλα δεν πειράζει μωρέ...Υγεία και καλά Fanfict!!
Θυσία για την τέχνη!

Τι να πει κανείς;;; Μην ανησυχείς και εγώ δεν είμαι η σούπερ νοικοκυρά για να μη πω ότι αυτά τα κάνω όποτε δεν έχω άλλη επιλογή; lol! Και έτσι κι αλλιώς έχω ήδη ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο. Ίσως μείνω λίγο παραπάνω σε αυτή την ιστορία αυτές τις ημέρες μιας και έχω έμπνευση γενικότερα.

Την επόμενη εβδομάδα έχω άδεια και σκοπεύω να αφιερώσω αρκετό χρόνο στις ιστορίες μου. Αυτό όμως σημαίνει ότι κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να γράψω και Σιωπή στο Σκοτάδι.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Twilight Human
Twilight Human
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 31/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 0:28

WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 691711
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 10:41

Αν και άργησα λίγο κατάφερα να διαβάσω τα καινούργια κεφάλαια.... και ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ...!!!
WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 201917 Πραγματικά δεν έχω λόγια...
Να ρωτήσω κάτι το "απόσπασμα" αποτέλεί κεφάλαιο ή είναι μια " μικρή" γεύση για το επόμενο;;;;
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 11:24

Μαιρη μου τα ρουχα ηταν ιδιαιτερα ομορφα!!!
Ειδικα αυτο του αρραβωνα ηταν ονειρικο!!!
Πολυ μου αρεσει αυτη η εποχη δεν ξερω γιατι..
Την βρισκω πολυ ελκυστικη!!

Σημερα διαβασα και το αποσπασμα!!
Οι πρωταγωνιστριες μας τι εχουν να πουν??? lol!
Ωραιο κομματι και αυτο με την επιλογη των καταλληλων εσωρουχων!!
Τρελαινομαι που η Ρενε ειναι μια γυναικα χωρις αναστολες
στο συγκεκριμενο τομεα.Και προσπαθει να μυησει την κορη της σε αυτα τα μονοπατια!!!
Ασε που εχω την εντυπωση οτι αν η Μπελλα της ελεγε τι εχει συμβει με τον Εντουαρντ και καταλαβαινε οτι η κορη της μονο ησυχη δεν ειναι,αλλα ξερει να διεκδυκει και να δινει απλοχερα θα ενιωθε περισσοτερο ανακουφιση παρα θυμο!!
Ανυπομονω να δω τις αντιδρασεις του Εντουαρντ οταν δει το υλικο που αγορασε η ντροπαλη συζηγος του!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 318209

Μαιρη μου συνεχισε με οτι σου δινει εμπνευση!!!
Εμεις ευχαριστιομαστε και τις δυο σου ιστοριες με τον ιδιο τροπο!!
Προσωπικα εγω δεν μπορω να ξεχωρισω καμια απο τις δυο!!
Τις βρισκω και τις δυο εκπληκτικες!!
Η καθε μια σε βαζει σε ενα ξεχωριστο κοσμο που θελεις οπωσδηποτε να μαθεις ολα τα μυστικα του!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 150320

Φυσικα βεβαια δεν σου κρυβω οτι το σιωπη στο σκοταδι ειναι τοσο μα τοσο μοναδικο που ειμαι σιγουρη οτι θα γινοταν εκπληκτικο βιβλιο!!! WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 906998
alice cullen!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
alice cullen!

Θηλυκό Δίδυμος
Αριθμός μηνυμάτων : 875
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1)   WhiteQueen's Blog (1) - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 29 Απρ 2010 - 14:19

Μαιρη μου(σε πειραζει που σε λεω Μαιρη) τα ρουχα ηταν καταπληκτικα!!!Ενα θα σου πω, τα πρωτα lemons που διαβασαν οι κολλητες μου ηταν δικο σου, για την ακριβεια το ''Cinderella Story''... lol! εκεινες το ζητησαν...

WhiteQueen's Blog (1)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WhiteQueens Fanfic
» WhiteQueen's Blog (2)
» MariaCullenSalvatore blog....!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
Μετάβαση σε: