| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:08 | |
| λοιπον να μαι κι εγω. πρωτα απο ολα ντροπη μ δεν ειχα δει καν το 11ο κεφαλαιο. λοιπον θα σε γεμισω αποριες πρωτα απο ολα εχω οταν η μπελλα και ο εντουαρντ ανοιξαν την πορτα η αλις και ο τζασπερ τους ειδαν αμεσως? απο κει και περα εχω αλλη μια απορια εκεινη την εποχη αφου ο εντουαρντ οπως μας λες ειχε χρηματα γιατι χρειαζοταν να δουλεψει για να αγορασει σπιτι? η αλις ποσο ειναι? η προικα πηγαινε η μεγαλυτερη στην μεγαλη κορη ή επειδη ηταν και οι δυο γυναικες μοιραζονταν ισα την προικα? συυγνωμη για τις ερωτησεις απλα δεν γνωριζω πολλα για εκεινη την εποχη | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:09 | |
| Δηλαδη δεν ηθελε καθόλου τον Τζασπερ απο μονη της?? Ο μοναδικος λογος ηταν να τραβηξει την προσοχη πάνω της? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:14 | |
| κι εγω εχω μια αλλη ερωτηση γιατι η μπελλα αρχισε να κλοτσαει και να χτυπαει τον εντ μολις ειδε τν αλις και τν τζαζ...?και μετα ετρεξε στν αγκαλια της ροζαλι..?(σορρυ αν σε φορτωνουμε με ερωτησεις....) | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:15 | |
| και ττον τζασπερ αρεσε η αλις, ή απλα δεν ειχε προβλημα να κανει κατι μαζι της? γιατι στο 11ο κεφαλαιο σχεδον κατηγορει την αλις οτι τον παραπλανισε, και προσπαθει να δωσει ολη την ευθηνη σε αυτη (οχι οτι δεν φταιει κιολας αλλα σαν κυριος επρεπε να παραδεχτει το λαθος του...) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:25 | |
| Λοιπόν να απαντήσω τις ερωτήσεις της mariza27 πρώτα. Η ¶λις και ο Τζάσπερ δεν είδαν αμέσως τον Εντ και τη Μπέλλα γιατί όταν είσαι απασχολημένος με τέτοιου είδους δραστηριότητες μερικές φορές αργείς λίγο να πάρεις χαμπάρι... Αλλά όλα αυτά έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Έντουαρντ έχει μεγάλη περιουσία ως μοναχογιός ή μάλλον είναι ο κληρονόμος μίας τέτοιας περιουσίας. Αλλά για να αγοράσει σπίτι θα έπρεπε να ζητήσει χρήματα από τον πατέρα του ή κάποιο από το μερίδιο του. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ήταν κακό να το κάνει. Πιθανότατα στο μέλλον θα ζήταγε ένα ποσό και θα έβαζε τα υπόλοιπα. Αλλά ήθελε να κερδίσει χρήματα δικά του από την εργασία του μόνος του για να αγοράσει σπίτι. Τελικά ο Τσάρλι του έλυσε το πρόβλημα. Επίσης να σημειωθεί ότι ο Έντουαρντ δεν ήθελε προίκα. Απλά η εποχή και τα έθιμα ήταν τέτοια που θα ήταν προσβολή να την αρνηθεί. Η άλις είναι 15 χρονών. Και οι δύο γυναίκες θα έπαιρναν προίκα. Όταν θα ερχόταν και η ώρα της ¶λις να παντρευτεί θα έπαιρνε και εκείνη αντίστοιχα χρήματα και ίσως και σπίτι. Ανάλογα βέβαια. Και, Lizzy Cullen, είπα πως δεν το έκανε μόνο γιαυτό. Της άρεσε ο Τζάσπερ, είναι έτσι κι αλλιώς πιο πεταχτούλα και αυθόρμητη από τη Μπέλλα αλλά αυτό που έγινε είχε επίσης ως αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή επάνω της και να ικανοποιήσει τον εγωισμό της. twilightsagaddicted, η Μπέλλα αντέδρασε έτσι αυθόρμητα, προσπαθούσε να ξεφύγει από την αγκαλιά του Έντ για να ριχτεί στον Τζάσπερ. Βλέποντας τη Ρόζαλι και νιώθοντας πολύ κοντά της πλέον, επίσης αυθόρμητα έπεσε στην αγκαλιά της ζητώντας τη βοήθεια της η οποία τελικά όχι μόνο βοήθησε αλλά τους έβαλε όλους στη θέση τους. di1996, Φυσικά και του άρεσε! Δεν ξέρω κανέναν άντρα που δεν θα κολακευόταν όταν μία μικρούλα, νοστιμούλα θα κουνιόταν επιδεικτικά μπροστά του προκαλώντας τον ανοιχτά. Και ο Τζάσπερ δεν υπερέβαλε ότι αυτή το ξεκίνησε αλλά φυσικά θα μπορούσε να είναι κύριος και να αντισταθεί ευγενικά. Αντί γιαυτό παρασύρθηκε κάτι που άλλωστε είναι συνήθειο του. Ο Έντουαρντ αναφέρεται στο 'παρελθόν' τους πως συνήθιζαν οι δυό τους να διασκεδάζουν με 'εύκολες' κοπέλες και επίσης λέει για τη νεαρή ηθοποιό που ερωτεύτηκε και την ακολούθησε μέχρι το Μπρόντγουαιη. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα ρωτήσετε, ο Έντουαρντ δεν έχει και τόσο αθώο παρελθόν! Ας πούμε ότι έχει μεγάλη εμπειρία στον έρωτα! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:28 | |
| ηταν φυσιολογικη εκεινη την εποχη κοπελες 15χρονες να τριβονται σε αντρες? | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:29 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:30 | |
| μας βγηκε και Womanizer o Edward τωρα? ευχαριστουμε πολυ,Μαιρη για τις απαντησεις σου!!! ερωτηση,εχεις βγαλει δραματικη σχολη? | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:31 | |
| ευχαριστουμε!!!!!!!!!! α, και κατι ακομα (τελευταια απο εμενα, που σε εχω πριξει με τις ερωτησεις μου) ο εμετ παντρευοταν εκεινη τη νυχτα ή εκανε την προταση γαμου? και: στο 11ο κεφαλαιο, η μπελλα λεει πως ο εντουαρντ μιλησε με τον τζασπερ, και ο εντουαρντ σκεφτεται πως πρεπει να κανει μια ακομα κουβεντα με τον τζασπερ. η μπελλα αναφερεται σε αυτη την ακομη κουβεντα ή σε εκεινη που εγινε μεσα στο γραφειο του τσαρλι και τον εβαλε να υποσχεθει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:42 | |
| εχω αλλη μια ερωτηση(πρεπει να σε εχω πρηξει) εκεινη την εποχη σε τι ηλικια μιλαγαν οι γονεις στα παιδια τους για την νυχτα του γαμου? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:49 | |
| Αν ήταν φυσικό εκείνη την εποχή να τρίβονται οι δεκαπεντάχρονες σε άντρες;;; Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν εποχές. Υπάρχουν χαρακτήρες και καταστάσεις. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ¶λις και έτσι αντέδρασε. Επίσης θα πρέπει να σας πω ότι και αυτές τις εποχές γίνονταν όλα αυτά που γίνονται και σήμερα (και χειρότερα μη σας πω) απλά δεν ήταν τόσο ελεύθερη η έκφραση τους. Επειδή υπήρχε καταπίεση, λογοκρισία και περιορισμός δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια πίσω από τις κλειστές τους πόρτες είχαν άλλου είδους δραστηριότητες σε σχέση με σήμερα. Ναι, έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή. Ο Έμετ και η Ρόζαλι θα παντρευτούν σύντομα σε ένα από τα επόμενα κεφάλαια. Είναι ήδη αρραβωνιασμένοι από την αρχή της ιστορίας. Εκείνο το βράδυ ήταν απλώς καλεσμένοι στον αρραβώνα του Έντουαρντ και της Μπέλλα. Ο Έντουαρντ σκέφτεται να κάνει την επόμενη ημέρα μία κουβέντα με την Τζάσπερ μετά το συμβάν την οποία και. Αυτά που αναφέρει στη Μπέλλα έχουν να κάνουν με τη συζήτηση που έκαναν οι δυό τους την οποία δεν είδαμε αλλά δεν διέφερε και πολύ από τη γρήγορα σκηνή ανάμεσα τους μετά το συμβάν τη βραδιά του αρραβώνα. Απλά για την ιστορία, ο Έντουαρντ προσπάθησε να εξηγήσει στον Τζάσπερ πως νιώθει ο ίδιος, πόσο σημαντική είναι γιαυτόν η Μπέλλα και πόσο κακό θα μπορούσε να του κάνει με τη συμπεριφορά του. Έτσι ο Τζάσπερ υποσχέθηκε για άλλη μία φορά να μην έχει καμία σχέση ή επαφή οποιουδήποτε είδους με την ¶λις. Υπάρχει 'κανόνας' που να λέει, το 1900 μιλούσαν στα παιδιά τους για τα ερωτικά θέματα στα 17. Το 1910 στα 15 και το 1920 στα 16;;; Φαντάζομαι ανάλογα την οικογένεια, τις εμπειρίες, την κοινωνική τάξη και τις ανάγκες. Σίγουρα ήταν μία πολύ πιο σεμνότυφη εποχή όπου δεν υπήρχαν πληροφορίες από παντού όπως σήμερα από την τηλεόραση και το internet πλέον αλλά αν κάποια μητέρα είχε προοδευτικές ιδέες θα μπορούσε να μιλήσει πολύ νωρίς στην κόρη της. Αντίθετα κάποια άλλη ίσως και να μην το έκανε ποτέ με αποτέλεσμα την πρώτη νύχτα γάμου η άμοιρη κοπέλα να μην ξέρει καν τι της συμβαίνει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 21:53 | |
| μαλιστα οκ σε ευχαριστω για τις απαντησεις προς το παρον δεν εχω καμια αλλη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:06 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:15 | |
| Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς στο καλό το πετυχαίνεις αυτό, όμως οι φωτογραφίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά σε αυτό που είχα φανταστεί!!! Αγαπημένο μου φόρεμα σίγουρα το νυφικό, αλλά και της κοπέλας μέσα στο νερό... Πιστεύω ταιριάζει υπέροχα! Να μην μιλήσω φυσικά για τον τελευταίο κορσέ που ήταν πιο κοντά από κάθε άλλο στο μυαλό μου!!! Έχω να προσθέσω πως μου άρεσαν τρομερά τα εσώρουχα που προορίζονταν για την Ροζ!!! Αδημονώ να μάθω περισσότερα!!! Μπράβο! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:21 | |
| Ολα μου αρεσαν αλλα..... To αγαπημενο μου ειναι το σουτιεν (μπουστακι?) ολο δαντελα!! Τι ωραιο γενικα η δαντελα ειναι τρομερη! Ως συνηθως η Ροζαλι υπερπαραγωγη και θεα,της ταιριαζει απιστευτα! Και της Μπελλα το βραδυνο,τι ωραια ρουχα τοτε!!Και το αρραβωνιαρικο φορεμα τελειο,δεν το θυμομουν! Και εννοειτε οτι τα καλυτερα κομματια τα εχω εγω Αλλο ενα μπραβο στην Ρενε για την επιλογη της! Αρε Εντ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:28 | |
| Είδες παιδί μου τι παρείγγειλε η Ρενέ; Εντάξει, τόσα ψώνια έκανε στη Μπέλλα, να μη πάρει και αυτί το κατιτίς της; Το φόρεμα αυτό του Τιτανικού από την αρχή μου είχε κολλήσει. Εν το μεταξύ όλα τα φορέματα της Κέιτ Γουίνσλετ είναι απίστευτα σε αυτή την ταινία, ένα κι ένα και είναι γύρω στο 1918 αν δεν κάνω λάθος οπότε αυτή είναι και η σωστή εποχή. Νομίζω ότι τέτοιου είδους φορέματα θα μου άρεσαν γενικότερα για τη Μπέλλα, αν και κάποια που φοράει είναι πολύ θυληκά οπότε αυτά θα ήταν κατάλληλα για τις πιο κοσμικές εμφανίσεις. Από μέσα τώρα είχαν πολλά πράγματα... και κορσέδες και καμιζόλες, κοντά παντελόνια, αυτά τα σουτιενάκια κ.τ.λ. Προσωπικά μου άρεσε κι εμένα πάρα μα πάρα πολύ το σουτιενάκι δαντέλα με το κορδελάκι από κάτω... Λίγο έως πολύ νομίζω όλες θα θέλαμε να έχουμε ζήσει σε αυτή την εποχή μόνο για τα φορέματα και ας είχαν και σφιχτούς κορσέδες... Και τώρα είμαι στην αναζήτηση για περισσότερο υλικό και σε ρούχα αλλά και σε χώρους πλέον. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:32 | |
| Αυτο ειναι αληθεια....Κι αν κυκλοφορουσε ελευθερος και ο Εντουαρντ της ιστοριας σου το μονο που λειπει ειναι μια χρονομηχανη.... ..Oσο για τον Τιτανικο βυθιστηκε στις 14 Απριλιου 1912 αν δεν με γελα η μνημη μου.... | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:33 | |
| Αγαπητή μου συγγραφέα μπορείτε να μου λύσετε μια απορεία?? Το να σας έρχεται η έμπνευση βραδιάτικο γίνεται με σκοπό να πάθω έμφραγμα?? Λατρεύω τα ρούχα εποχής και οι φώτο με έστειλαν...Ενώ ας πούμε το κείμενο δεν με στειλε.... Ανέφερα ότι το βλέπω στον ύπνο μου??Το χω δει καμιά-δυο-τρείς φορές... Κάθε μέρα τσέκαρα για νέο ποστ και τσουπ χθες τα είδα όλα μαζί και μου ρθε ένα ψιλοέμφραγμα,ένα ψιλοεγκεφαλικό μια συγκοπή,βρε παιδί μου... Ότι και να πω είναι λίγο...Έχω τρελαθεί πια με τα ταλέντα εδω μέσα... Μαζί με μένα το διαβάσανε και 2-3 άλλα άτομα και έχουν κι αυτά την ίδια αντίδραση Σεεεεεεεεε παρακαλώωωωωωωωωωω.....Το ξέρω ότι πιέζεσαι αλλά και γω θελω κι άλλοοοοοοο!!!...Αναλαμβάνω εγώ μαγειρέματα,πλυσίμητα,ξεσκονίσματα,μπειμπι σιτινγκ....Εσυ θα γράφεις αναπόσπαστη το έργο σου...Δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχαστώ και δεν θα κάψω κάνα φούρνο-σπίτι-σύζηγο....¶λλα δεν πειράζει μωρέ...Υγεία και καλά Fanfict!! Θυσία για την τέχνη! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:34 | |
| ωχ ωχ ωχ......ηταν ολα τους καταπληκτικα!!!!!!!!! προβλεπω τον εντουαρτ και τον εμμετ να μενουν πολλες νυχτες αυπνοι.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:36 | |
| Αλλο που δεν θελουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 28 Απρ 2010 - 23:39 | |
| Καλά από ιστορία έσκισα πάλι... 1912 ε; Εντάξει, αυτή είναι η σωστή εποχή, εκεί γύρω. Και να σκεφτεί κανείς ότι έχω δει τον Τιτανικό κι εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορές... - Παράθεση :
- Μαζί με μένα το διαβάσανε και 2-3 άλλα άτομα και έχουν κι αυτά την ίδια αντίδραση
Σεεεεεεεεε παρακαλώωωωωωωωωωω.....Το ξέρω ότι πιέζεσαι αλλά και γω θελω κι άλλοοοοοοο!!!...Αναλαμβάνω εγώ μαγειρέματα,πλυσίμητα,ξεσκονίσματα,μπειμπι σιτινγκ....Εσυ θα γράφεις αναπόσπαστη το έργο σου...Δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξεχαστώ και δεν θα κάψω κάνα φούρνο-σπίτι-σύζηγο....¶λλα δεν πειράζει μωρέ...Υγεία και καλά Fanfict!! Θυσία για την τέχνη! Τι να πει κανείς;;; Μην ανησυχείς και εγώ δεν είμαι η σούπερ νοικοκυρά για να μη πω ότι αυτά τα κάνω όποτε δεν έχω άλλη επιλογή; Και έτσι κι αλλιώς έχω ήδη ξεκινήσει το επόμενο κεφάλαιο. Ίσως μείνω λίγο παραπάνω σε αυτή την ιστορία αυτές τις ημέρες μιας και έχω έμπνευση γενικότερα. Την επόμενη εβδομάδα έχω άδεια και σκοπεύω να αφιερώσω αρκετό χρόνο στις ιστορίες μου. Αυτό όμως σημαίνει ότι κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύω να γράψω και Σιωπή στο Σκοτάδι. | |
|
| |
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Twilight Human
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 0:28 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 10:41 | |
| Αν και άργησα λίγο κατάφερα να διαβάσω τα καινούργια κεφάλαια.... και ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ...!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια... Να ρωτήσω κάτι το "απόσπασμα" αποτέλεί κεφάλαιο ή είναι μια " μικρή" γεύση για το επόμενο;;;; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 11:24 | |
| Μαιρη μου τα ρουχα ηταν ιδιαιτερα ομορφα!!! Ειδικα αυτο του αρραβωνα ηταν ονειρικο!!! Πολυ μου αρεσει αυτη η εποχη δεν ξερω γιατι.. Την βρισκω πολυ ελκυστικη!! Σημερα διαβασα και το αποσπασμα!! Οι πρωταγωνιστριες μας τι εχουν να πουν??? Ωραιο κομματι και αυτο με την επιλογη των καταλληλων εσωρουχων!! Τρελαινομαι που η Ρενε ειναι μια γυναικα χωρις αναστολες στο συγκεκριμενο τομεα.Και προσπαθει να μυησει την κορη της σε αυτα τα μονοπατια!!! Ασε που εχω την εντυπωση οτι αν η Μπελλα της ελεγε τι εχει συμβει με τον Εντουαρντ και καταλαβαινε οτι η κορη της μονο ησυχη δεν ειναι,αλλα ξερει να διεκδυκει και να δινει απλοχερα θα ενιωθε περισσοτερο ανακουφιση παρα θυμο!! Ανυπομονω να δω τις αντιδρασεις του Εντουαρντ οταν δει το υλικο που αγορασε η ντροπαλη συζηγος του!!! Μαιρη μου συνεχισε με οτι σου δινει εμπνευση!!! Εμεις ευχαριστιομαστε και τις δυο σου ιστοριες με τον ιδιο τροπο!! Προσωπικα εγω δεν μπορω να ξεχωρισω καμια απο τις δυο!! Τις βρισκω και τις δυο εκπληκτικες!! Η καθε μια σε βαζει σε ενα ξεχωριστο κοσμο που θελεις οπωσδηποτε να μαθεις ολα τα μυστικα του!! Φυσικα βεβαια δεν σου κρυβω οτι το σιωπη στο σκοταδι ειναι τοσο μα τοσο μοναδικο που ειμαι σιγουρη οτι θα γινοταν εκπληκτικο βιβλιο!!! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Πεμ 29 Απρ 2010 - 14:19 | |
| Μαιρη μου(σε πειραζει που σε λεω Μαιρη) τα ρουχα ηταν καταπληκτικα!!!Ενα θα σου πω, τα πρωτα lemons που διαβασαν οι κολλητες μου ηταν δικο σου, για την ακριβεια το ''Cinderella Story''... εκεινες το ζητησαν... | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|