| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 1:56 | |
| Mε την ησυχια σου Μαρια μου...Μπορει να καθυστερεις μερικες φορες τις καταπληκτικες ιστοριες σου αλλα καθε φορα μας αποζημιωνεις στο επακρο.Και πιστεψε με δεν χρειαζεται να εχεις καμια αμφιβολια....γραφεις καταπληκτικα και κατι παραπανω....Αδημονουμε για την συνεχεια.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 1:58 | |
| Μαρια μου δεν εχω προλαβει να διαβασω ακομα την ιστορια σου! Σιγουρα αυριο θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω!! Και οσον αφορα τις ερωτησεις να εισαι σιγουρη οτι αυτη την φορα θα παω για να διεκδικησω ενα φιλακι!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 13:24 | |
| βρηκα ερωτηση! Ρωτα την Μπελλα τι ειναι αυτο που λατρεβει πιο πολυ στον Εντουαρντ! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 13:43 | |
| Ευχαριστω για τα "ε" και "ζ" και βρηκα και εγω 2 ερωτησεις: (για Μπέλλα) Γιατι δεν εισαι πια τοσο δεμενη με τον Τζασπερ? Δεν τον πεθυμησες? (για Εντουαρντ) Στην προηγουμενη συνέντευξη ειπες οτι ο σταυρος εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια για σενα. Γιατι? Τι ειδους? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 17:22 | |
| Λοιπόν, πρέπει να σας πω ότι μου αρέσουν πολύ οι καινούριες σας ερωτήσεις! Συνεχίστε έτσι και κάτι μου λέει ότι θα καταφέρω να πείσω τον Εντ να έχουμε σύντομα μία συναντησούλα! Ίσως μετά από το 8ο κεφάλαιο, ανάλογα βέβαια και τις ερωτήσεις που θα έχετε και τι θα έχετε εισπράξει και από την ιστορία μέχρι τότε. | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 19:13 | |
| εχω κι εγω μια ερωτηση για τον Εντουαρντ!!!!! Μηπως θελει να αλλαξει διακοσμηση στο δωματιο του;;;;;;; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 19:26 | |
| Δυο για την Μπέλλα και δυο για τον Εντουαρντ
Μπέλλα 1) Γιατι ονομασες το παιδι σας Ντανιελ; 2) Τα λάθη ειναι ανθρώπινα. Συνεχιζεις να μην θες να να συγχωρησεις την μητέρα σου;
Εντουαρντ 1) Στην προηγουμενη συνέντευξη επέμενες να ρωταει η Τζοκάστα την Μπέλλα περισσοτερο και όχι εσενα, επειδη ηθελες να μαθεις για αυτην. Γιατι δεν την ρωτας μονος σου; Φοβασαι οτι θα σου κρυψει πραγματα και δεν θα ειναι ειλικρινεις μαζί σου; 2) Θα ήθελες και δευτερο παιδι; Ενα παιδι που θα παρευρισκεσαι στην γέννηση του και θα του δωσεις το ονομα ενος απο τους δυο γονεις σου;
Ελπιζω οι ερωτησεις μου να ειναι καλες και ενδιαφέρουσες...... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 20:01 | |
| Μαράκι τέλειο το κεφάλαιο.... για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τις ιστορίες σου... Ανεφερες παραπάνω πως θα γράψεις και το επόμενο κεφάλαιο... Πότε να το περιμένουμε αυτό γιατί έχω μεγάλη αγωνία... και πότε και το καινούργιο από το 1920??? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:16 | |
| Ααχ, εγω ακολουθω τακτικη... Ρωτα την Μπελλα-ακου Εντουαρντ. Εχω μια ακομα ερωτηση για την Μπελλα: Ποια ήταν η ομορφοτερη στιγμη στην ζωη σου με τον Ντανιελ; | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:18 | |
| εχω και εγω μια ερωτηση αλλα δεν ξερω αν ειναι και πολυ σωστη ειναι για τον εντουαρτ:
πως ενιωσες οταν ειδες για πρωτη φορα τον ντανιελ? καταλαβες οτι ειναι δικος σου?? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:18 | |
| Οι ερωτήσεις σας τα σπάνε! Μου αρέσουν πάρα πολύ! Ευκαιρία να τσιτώσουμε τον Έντουαρντ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:20 | |
| Ααααααα Μαρακι μην μου δινεις ιδεες! Γιατι θα στον κανω εγω μπουρλοτο τον Εντουαρντ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:50 | |
| Μπορείτε να κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε, αν ο Έντουαρντ κρίνει ότι είναι two much απλά δεν θα απαντήσει ή θα χρησιμοποιήσει την διπλωματική μέθοδο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:53 | |
| Ρωτα την Μπελλα αν της εχει ερθει ποτε να τον φιλησει εν ωρα μαθηματος...ή και μπροστα στον Ντανιελ; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:57 | |
| ερωτηση για μπελλα:
γιατι δεν ηθελες να μαθει απο την αρχη ο εντουαρτ για τον ντανιελ? γιατι δεν του μιλουσες για την νυχτα εκεινη?
και μια για τον εντουαρτ:
γιατι την "μοιραια" νυχτα σηκωθηκες και εφυγες μετα απο ολα οσα εγιναν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:58 | |
| Ωραια λοιπον: Για τον Εντουαρντ (και σε παρακαλω εδω να περιγραφεις τις εκφρασεις τις Μπέλλα) Πως ενιωθες οταν εκανες ερωτα/σεξ(οπως θες πες το) με την Τανια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 21:58 | |
| Αυτη θα ηθελα να μου την απαντησεις εσυ Μαρια, Ο Ντανιελ μοιαζει παρα πολυ στον Εντουαρντ σαν χαρακτηρας; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:00 | |
| αχ και αλλη μια ερωτηση για τον εντουαρτ!
πιστευεις πως ησουν ετοιμος για να γινεις πατερας? εννοω ειχες σκεφτεις ποτε να κανεις μια κανονικη δικη σου οικογενοια?
ελπιζω να ειναι καλες οι ερωτησεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:08 | |
| - Παράθεση :
- και μια για τον εντουαρτ:
γιατι την "μοιραια" νυχτα σηκωθηκες και εφυγες μετα απο ολα οσα εγιναν? Αυτή η ερώτηση πιστεύω ότι θα απαντηθεί στο επόμενο κεφάλαιο. - Παράθεση :
- Αυτη θα ηθελα να μου την απαντησεις εσυ Μαρια, Ο Ντανιελ μοιαζει παρα πολυ στον Εντουαρντ σαν χαρακτηρας;
Εμφανισιακά του μοιάζει πάρα πολύ. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην προσέξει κάποιος την ομοιότητα. Θα έλεγα μάλιστα ότι μοιάζει στον Έντουαρντ ακριβώς όπως ήταν και αυτός παιδί. Τώρα για το θέμα 'χαρακτήρας' είναι λιγάκι δύσκολο να το προσδιορίσει κάποιος διότι τα μικρά παιδιά δείχνουν τον χαρακτήρα τους μεγαλώνοντας και επηρεάζονται και από το περιβάλλον τους για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Προς το παρόν στο σημείο της ιστορίας που βρισκόμαστε η Μπέλλα δεν γνωρίζει ακόμα καλά τον Έντουαρντ για να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Μπορεί να μας απαντήσει στη συνέντευξη που θα κάνουμε όμως που φαντάζομαι ότι πλέον τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και να ξαναπώ για άλλη μία φορά ότι οι ερωτήσεις σας αυτή τη φορά είναι καταπληκτικές! Θα βάλουν τους ήρωες στην πρίζα για τα καλά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:10 | |
| Αντε γιατι στην προηγουμενη μονο η Ερη ρωτουσε τον Εντ!! Να μαθουμε και καποια πικαντικα πραγματα που ο Εντουαρντ λιγο εως πολυ θα αναγκαστει να απαντησει..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:23 | |
| μια ερωτηση για την μπελλα που ειναι λιγο....
αν θυμαμαι καλα εχει αναφερεθει πως η μπελλα δεν πηγε ξανα με αλλον. η ερωτηση ειναι η εξης:
αφου ενιωσες ποσο υπεροχος ειναι ο ερωτας δεν ηθελες να ξαναδοκιμασεις να απολαυσεις αλλη μια φορα τον ερωτα? οχι αναγκαια με τον εντουαρτ να δοκιμασεις με καποιον αλλον απο περιεργεια αν θα νιωσεις τα ιδια συναισθηματα | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:24 | |
| ρωτα την μπελλα γιατί δεν πήγε με κανένα άλλον μετά από το πείραμα και τον Εντουαρντ πώς ένιωθε που πήγε με άλλη μετά από το πείραμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 6 Απρ 2010 - 22:25 | |
| καλοο! Μπραβο Βικη! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| |
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|