| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:30 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:50 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 17:11 | |
| Το κεφάλαιο πραγματικά ήταν κάτι το διαφορετικό , συναρπαστικό και με αγωνία μέχρι να διαβάσω ότι τον συχώρεσε κόντεψε να μου βγει η ψυχή. Ο τρόπος που περιγραφείς τα συναισθήματα της Μπελάς είναι πραγματικά εκπληκτικός και μου αρέσει πραγματικά αυτό το κομμάτι , εκείνη την εποχή θα σκεφτεί κάνεις πως οι γυναίκες δεν είχαν και πολλές επιλογές αλλά ο χαρακτήρας της Μπελάς άρχετε σε αντίθεση με αυτό , είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που δεν θέλει να μπαίνει σε καλούπια και θέλει να έχει και εκείνη επιλογή για την ζωή της , το βρίσκω απόλυτα λογικό να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο θέλει να έχει επιλογές στην ζωή της και θέλει πάνω από όλα την αλήθεια από τον άνθρωπο που αγαπήσει και που θα μοιραστεί την ζωή της . Επίσης το ότι ο Εντουαρντ το καταλαβαίνει το λάθος του και προσπαθεί να επανορθώσει με χαροποίει ιδιαίτερα , διώχνει τα πραγματικά του αισθήματα για την Μπελά . ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για ακόμα μια φορά ήταν φανταστικό , μαγευτικό , ονειρεμένο | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 17:37 | |
| Υπέροχο.......απλά υπέροχο!Να φανταστείτε έκλαψα στο σημείο που ο Εντουαρντ ζητάει συγνώμη και λέει 'Δεν ξέρω τι να κάνω για να επανορθώσω' και αρχίζει και περπατάει προς την πόρτα... ..Ήταν τόσο ρομαντικό...Επίσης όταν φτάνει ο Εντουαρντ σπίτι της και η Ρενέ του λεει 'Δεν θέλει να σε δει' αχχχ σαν να τον έβλεπα απο μια μεριά που θα έπεφτε απο τα σύννεφα μόλις το άκουγε...Δεν μπορώ θέλω και άλλο...μακάρι να μποροούσα να περιμένω να γράψεις έτσι 5-6 κεφάλαια και μετά να τα διαβάσω όλα μαζί αλλά δεν αντέχω..μόλις βγαίνει κεφάλαιο τα παρατάω όλα και αρχίζω το διάβασμα πφφφφφφφφφφφφφ.......... Ευχαριστώ πολυ για τις ιστορίες σου... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 18:13 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 18:27 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 18:56 | |
| Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι αυτό το κεφάλαιο ξεκίνησε κάπως αλλιώς αλλά αλλιώς κατέληξε. Μερικές φορές οι χαρακτήρες σε παίρνουν από το χέρι και σε πάνε μόνοι τους κάπου και οφείλεις να τους ακολουθήσεις γιατί θέλουν να σου πουν και να σου δείξουν πράγματα που ίσως να έχεις παραβλέψει. Ίσως να μην ήταν τόσο τραγικό το λάθος που έκανε ο Έντουαρντ και τόσο κακό αλλά πρόδωσε κατά κάποιο τρόπο την εμπιστοσύνη της Μπέλλα. Όχι πως θα άλλαζε κάτι αν θα συναντιόντουσαν για πρώτη φορά στο σπίτι της αλλά όταν ο Έντουαρντ πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι της ήξερε τι να περιμένει και είχε ήδη αποφασίσει τι ήθελε να κάνει. Είχε σχεδιάσει τις κινήσεις του σε αντίθεση με τη Μπέλλα που δεν ήξερε τι να περιμένει. Η αγάπη που νιώθει η Μπέλλα για τον Έντουαρντ δεν αλλάζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απογοητεύτηκε με αυτό που συνέβη. Αν ο Έντουαρντ της το είχε πει μόνος του εξηγώντας της σωστά δεν θα είχε συμβεί αυτό. Τώρα για το θέμα της άγνοιας γύρω από τα ερωτικά θέματα δυστυχώς οι γυναίκες μέχρι τα τέλη του περασμένου αιώνα συνήθως δεν είχαν την κατάλληλη πληροφόρηση. Ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι η Μπέλλα ανήκει σε καλή οικογένεια και πως πιθανότατα λίγο έως πολύ κάποιος θα της εξηγούσε τα βασικά. Επίσης το πιο συνηθισμένο ήταν αυτό που αναφέρει η Ρόζαλι. Οι μεγαλύτερες αδελφές, εξαδέλφες οι παντρεμένες φίλες ήταν αυτές που ενημέρωναν και τις υπόλοιπες. Πολλές φορές αυτή η 'ενημέρωση' μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη γιατί ουσιαστικά οι γυναίκες αυτές μοιράζονταν μεταξύ τους τις εμπειρίες τους οι οποίες δεν σημαίνει ότι ήταν πάντα και σωστές. Σίγουρα δεν ήταν λίγες αυτές οι οποίες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό κατά τη μεγάλη βραδιά, ειδικά αυτές που δεν είχαν ενημερωθεί από κανέναν ή αυτές που πίστευαν ότι η γη είναι επίπεδη επειδή οι σύζυγοι που είχαν αυτό τις άφηναν να πιστεύουν. Πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο θέμα αυτό αλλά αυτή η ιστορία δεν θα σταθεί σε αυτό. Στον Έντουαρντ αρέσει κατά βάθος που η Μπέλλα είναι άπειρη και άμαθη. Η αθωότητα της τον εξιτάρει και είναι ένας από τους λόγους που εξ' αρχής του άρεσε. Η Μπέλλα πάλι για άγνωστο λόγο είναι διατεθειμένη να κάνει και να μάθει πολλά και παρά κάτω ακόμα περισσότερα επειδή όταν αγαπάς κάποιον και περνάς καλά μαζί του σε αυτό το κομμάτι όλα τα άλλα μένουν πίσω. Και ουσιαστικά αυτό θέλει να δείξει αυτή η ιστορία. Το ότι βρίσκεται σε μία άλλη εποχή είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα καθώς τα πράγματα ήταν πιο απαγορευμένα και δύσκολα. Στη συνέχεια της ιστορίας μάλιστα, ο Έντουαρντ και η Μπέλλα θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα άλλο πολύ πιο σοβαρό θέμα το οποίο θα τους κάνει να ωριμάσουν και και να καταλάβουν πόσο πραγματικά αγαπιούνται. Αλλά όλα αυτά σιγά, σιγά στην ώρα τους! Και να πω σε αυτό το σημείο ότι τα lemons και τα ουράνια τόξα είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της ιστορίας! Επίσης ναι, την 25η του Μάρτη υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω κεφάλαιο αλλά θα είναι Silence in the Dark! Το χρονοδιάγραμμα μου λέει δύο κεφάλαια από το ένα και μετά δύο από το άλλο! Μέχρι στιγμής το κρατάω και πρέπει να παραδεχτείτε ότι το πάω καλά! Και στο επόμενο κεφάλαιο 1920 έχουμε αρραβώνες! Για να σας εξιτάρω θα πω μόνο ότι θα κάνει την εμφάνιση του ένας καινούριος αγαπημένος χαρακτήρας ο οποίος μάλιστα θα δημιουργήσει μπελάδες! Κατά τα άλλα θα είναι ένα κεφάλαιο γεμάτο χαρά για τους ήρωες και φυσικά lemons! Y.Γ. Αγαπημένο μου σημείο σε αυτό το κεφάλαιο το σημείο που την περιποιείται γιατί αυτό δείχνει αληθινή, άνευ όρων αγάπη σε όλες τις συνθήκες. Και ο Έντουαρντ θα βρεθεί και σε άλλες τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 19:02 | |
| Τελεία τελεία περιμένουμε με αγωνιά | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 19:54 | |
| Εντάξει τώρα μας αποτελείωσες....θα σκάσω μέχρι το επόμενο κεφάλαιο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 19:58 | |
| Γραφε Μαρια γραφε..... Γιατι αλλιως θα σου μεινουμε στα χερια.... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:00 | |
| Ο Τζασπερ? Μου ελειψε αυτο το παιδι! Λοιπον αρραβωνες ακουω και μου αρεσει... Επιτελους! Τα παιδια με το καλο και εγω κουμπαρα! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:05 | |
| ¶ντε να μη σας κρατάω σε αγωνία! Ο Τζάσπερ θα είναι! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να γράψω τη συνέχεια γιατί θα έχει πλάκα! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:08 | |
| αχχχχ!! τελεια μου περασε απο το μυαλο, σκεφτηκα οτι θα δει την Αλις στουσ αρραβονες και θα την τρεχει απο πισω για να της μιλησει..... περιμενουμε με αγωνια ..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:14 | |
| - maria23 έγραψε:
- αχχχχ!! τελεια μου περασε απο το μυαλο, σκεφτηκα οτι θα δει την Αλις στουσ αρραβονες και θα την τρεχει απο πισω για να της μιλησει..... περιμενουμε με αγωνια .....
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα!Για το 1920 δεν μιλάμε...Έχουμε Αλις στο 1920??? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:32 | |
| Εντάξει τα έχω χαμένα απόψε...σορρυ κορίτσια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:47 | |
| Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή την ιστορία η ¶λις και ίσως γιαυτό την ξέχασες αλλά από εδώ και πέρα θα πάρει το αίμα της πίσω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 20:52 | |
| Όχι είμαι απαράδεκτη και διαβάζω την ιστορία ανελλιπώς!!!Αλλά να σήμερα με αυτό το κεφάλαιο μόνο για τον Εντουαρντ και την Μπελλα αγωνιούσα να μάθω τι στο καλό θα γίνει.......πφφφφφφφφφφφφφ μας χάζεψες καλέ με τις ιστορίες σου!!!! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 22:49 | |
| Εγώ τα είπα και προηγουμένως τα σχόλια μου, που ήταν όλα θετικά! Είχα όμως μια απορία, την οποία υπό κανονικές συνθήκες (αν μπορούσα δηλ. να μπω με το πολυαγαπημένο mozzila) θα μπορούσα να τη λύσω μόνη μου.. Είπαμε οτι ο Έντουαρντ είναι 20 ή 23??? Και η Μπέλλα είναι 17? Η Ρόζαλι πόσο είναι? Απλά επεξεργαζόμουν λίγο την ιστορία τώρα στο μυαλό μου και σκάλωσα! Ευχαριστώ πολύ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 23:00 | |
| Ο Έντουαρντ είναι 23 και η Μπέλλα μόλις 17! Αλλά εκείνες τις εποχές η Μπέλλα ήταν στη σωστή ηλικία για γάμο. Ο Έντουαρντ σχετικά μικρός, θα μπορούσε να παντρευτεί και μεγαλύτερος και μάλιστα θα μπορούσε να επιλέξει σύζυγο πολύ μικρότερη σε ηλικία από τον ίδιο αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο πατέρας του δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να τον παντρέψει με την κόρη του Τσάρλι που είναι τραπεζίτης. Η Ρόζαλι είναι περίπου 20 χρονών και γνώρισε τον Έμετ σε κάποια κοσμική συγκέντρωση - χορό! Δεν είχε παντρευτεί μέχρι τότε γιατί παρόλο που την ήθελαν πολλοί αυτή ήταν κάπως δύσκολη! | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 23:08 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης, θέλω να σου κάνω εσένα μια ερώτηση που θεωρώ πως θα ενδιέφερε και άλλους η απάντηση...
Φαίνεται να γνωρίζεις πολλά για την εποχή αυτή, να έχεις ασχοληθεί με αυτό το θέμα! Όλοι έχουμε κάποιες γνώσεις, αλλά φαίνεται πως το κατέχεις! Εντάξει, μη κοροιδευόμαστε, η εποχή αυτή ήταν αρκετά παλιά!
Το ερώτημά μου είναι το εξής. Εχεις μελετήσει πάνω στο τότε, ώστε να το εντάξεις στην ιστορία σου, ή απλά ήταν μια έμπνευση η οποία με τη βοήθεια των πρωταγωνιστών οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα?
Κατά την κρίση μου, είναι πολύ σημαντικό κάποιος συγγραφέας να έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο στις τότε κοινωνίες, ώστε να υπάρχουν βάσεις σε αυτά που λέει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 23:19 | |
| Λοιπόν, ουσιαστικά δεν είναι απόλυτα σωστά τα όσα γράφω. Αν θέλω να είμαι απολύτως σωστή θα πρέπει ουσιαστικά να τοποθετήσω την ιστορία λίγα χρόνια πριν το 1920. Η σωστή εποχή εδώ είναι η εποχή του Τιτανικού, περίπου για να καταλάβετε το ντύσιμο ας πούμε. Έρευνα δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει. Οι παλιές εποχές μου αρέσουν και με γοητεύουν πάντως και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κάπου εκεί, λίγο πριν το 1920 η εποχή αυτή ονομάζεται Εδουαρδιανή! Αυτό που έχω ψάξει περισσότερο είναι τα ρούχα, τα αντικείμενα, τα δωμάτια κ.τ.λ. Έχω αποθηκεύσει έναν καλό αριθμό από εικόνες στον υπολογιστή μου και ετοιμαστείτε να δείτε παρακάτω το φόρεμα της Μπέλλα για τον αρραβώνα της, το νυφικό της, το φόρεμα της ¶λις, της Ρενέ, διάφορα άλλα και το δωμάτιο της Μπέλλα και του Έντουαρντ! Αναλυτικότερα: Ουσιαστικά εκείνη την εποχή οι πλούσιοι είχαν και αμάξια. Κανονικά αμάξια με μηχανές κ.τ.λ. Αλλά υπήρχαν και άμαξες. Για χάρη της πλοκής μου έτσι όπως την ονειρεύτηκα αποφάσισα να κρατήσω την άμαξα με τα άλογα κ.τ.λ. Τώρα ο καθένας ας το πάρει όπως θέλει. Ας πούμε πως για τις κοντινές μετακινήσεις δεν έπαιρναν τα αμάξια ή μπορούμε και να το τοποθετήσουμε χρονικά λίγο πιο πίσω και να μην είχαν ακόμα αμάξι. Αυτά για το θέμα με την άμαξα. Το ντύσιμο και το στυλ, κυρίως το γυναικείο όμως δεν διέφεραν και πολύ από πιο παλιές κλασσικές εποχές. Οι κορσέδες είναι μέρος του γυναικείου ντυσίμτος όπως και τα φορέματα με κουμπιά πίσω ή μπροστά, με δαντέλα, ανοιχτά ντεκολτέ και τα περίτεχνα χτενίσματα. Εκτός από καπέλα είχαν αρχίσει να επικρατούν και τα φτερά καθώς και πανάκριβα κοσμήματα με μεγάλες πέτρες. Η Μπέλλα γενικότερα είναι αρκετά απλή. Θα τη δούμε όμως παρακάτω με πιο χλιδάτα και στυλάτα ντυσίματα καθώς θα εξελλίσεται η σχέση της με τον Έντουαρντ και καθώς θα έχει να παραστεί σε διάφορες συγκεντρώσεις όπως στους αρραβώνες της, τον γάμο της Ρόζαλι και του Έμετ κ.ο.κ. Επίσης στο μέλλον ως κυρία νομίζω ότι θα έχει ακόμα πιο θηλυκή εμφάνιση! Τα συμπεράσματα δικά σας! Τώρα τα αντρικά ντυσίματα είναι συνήθως κουστούμια πιο σπορ για τις καθημερινές ημέρες απαραίτητα με γιλέκο από μέσα. Σε κάποιες περιπτώσεις φορούσαν και τιράντες από μέσα αν δεν κάνω λάθος. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις φορούσαν πάλι κουστούμια μαύρου χρώματος - τύπου σμόκιν. Τα μαλλιά τους τα έκαναν κάπως κολλημένα και καλοχτενισμένα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον Έντουαρντ με κολλημένο μαλλί! Νομίζω πως είναι πιο ανέμελο! Αυτά από μία γενικότερη έρευνα που έκανα. Αν έχετε άλλες συμβουλές και ιδέες σχετικά με την εποχή, τους τρόπους και τις συνήθειες θα ήθελα πάρα πολύ να τις ακούσω. Με βοηθάει πάρα πολύ! Αυτά προς το παρόν. | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|