| WhiteQueen's Blog (1) | |
|
+63i love edward 2 Vera CrazyKatie izzy cullen ed<3 Fay1765 evaki despina aek Mrs.Cullen nora kain emerald eyes marianna.gr michelle niki Bella Cullen12 emma cullen pattinson ΧΡΙΣΤΙΝΑ evangelina Rozmari Isabela Cullen di1996 peby Ashley Greene AliceK alice cullen! twilightsagaddicted April BELLA MARIE SilverMusk Lizzy Cullen Zafrina AnaroseCullen Wonder Isabella_Cullen robert\'s girl marionlovesedward evi dolores!! ma.do Nemesis Of Bellin !~Twilighter~! mR.Geo pink maria23 T-NM-E-BD athina Bella07 vikaki21 Mrs.Christina Vampire love e+b VLaSia =) Morena Drama Queen Renée volturi girl Mrs Alice ΕΡΗ lena Kimberly ioannaki-twilightaddicted WhiteQueen 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Δευ 15 Μαρ 2010 - 23:35 | |
| ηταν πολυ ομορφο....... και ολα τα περιεγραφες τοσο υπεροχα.....μπραβο καλη συνεχεια | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Μαρ 2010 - 1:16 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Μαρ 2010 - 10:58 | |
| Καλημέρα, μόλις σήμερα επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο του 1920 και έπαθα πλακά, μου έχει κάνει εντύπωση πως η Μπελά ανταποκρίνεται με αυτόν τον τρόπο και παίρνει εκείνη πρωτοβουλίες , ήταν πραγματικά ακόμα ένα κεφάλαιο συναρπαστικό , ρομαντικό και αισθησιακό , σου έχω ξανά αναφέρει ότι ο τρόπος που γραφείς είναι μαγικός , μπορείς και εκφράζεις τόσο όμορφα συναισθήματα και καταστάσεις που σε μαγεύουν όταν τα διαβάζεις . έχω μείνει άφωνη πραγματικά συγχαρητήρια αν και δεν νομίζω να είναι αρκετό για ακόμη μια φορά έδωσες ρέστα μπράβο σου. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Μαρ 2010 - 11:01 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τρι 16 Μαρ 2010 - 16:57 | |
| | |
|
| |
Wonder New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Έδεσσα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 15/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Τετ 17 Μαρ 2010 - 15:03 | |
| χμμμ πολυ καλη δουλεια....μπραβοοο σου....!!!!!γραφεις σαν να εχεις εμπειρια ως συγγραφεας......ελπιζω καποια στιγμη να δουμε και καποιο βιβλιο απο σενα....!!!!!συνεχισε την καλη δουλεια!!!! | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 19 Μαρ 2010 - 22:13 | |
| πρεπει να πω πως για ακομα μια φορα διαβασα το 8 κεφαλαιο του 1920, ειναι υπεροχο !!!!!!! και ομολογω οτι ειμαι πιστη θαυμαστρια ολων των ιστοριων σου , συχαρητηρια για ακομα μια φορα , εχει μεγαλο ταλεντο!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Παρ 19 Μαρ 2010 - 22:30 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 21:27 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με κάνετε να θέλω να γράψω περισσότερο! Πιθανότατα αύριο καινούριο κεφάλαιο! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 21:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 21:44 | |
| 1920! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Σαβ 20 Μαρ 2010 - 21:48 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 12:46 | |
| Δηλαδη σημερα? Τι ωρα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 13:11 | |
| Λίγο αργότερα! Όχι πολύ αργότερα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 13:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 14:11 | |
| Δηλαδη να περιμενω για το απογευμα? Αντε να τους παντρεψεις γιατι δεν αντχω αλλο! | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 14:11 | |
| Χθες κατάφερα και διάβασα το 8 κεφάλαιο και ήταν πραγματικά εκπληκτικό...!!! Αδημωνώ για τη συνέχεια................................... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 15:28 | |
| Έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο και πραγματικά ανυπομονώ για τα σχόλια σας γιατί αυτό είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο που ελπίζω να σας αρέσει! Επί τη ευκαιρία δεν μου είπατε στο προηγούμενο κεφάλαιο πως σας φάνηκε το δαχτυλίδι της Μπέλλα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 15:50 | |
| Μαρια μου το δαχτυλιδι ηταν πολυ ομορφο! και μου αρεσε που επελεξες να χρησιμοποιησεις οχι κατι κλασσικο αλλα κατι ιδιαιτερο!ηταν ιδιαιτερο κομματι και επειδη εμπεριειχε και μπλε μου αρεσε ακομα περισσοτερο! το εχω συνδιασει πολυ ως το αγαπημενο χρωμα του εντουαρντ!!! αυτο το κεφαλαιο δεν θα το διαβασω σημερα γιατι θελω οσο να ειναι την ησυχια μου για τα το απολαυσω!!αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι καταπληκτικο.να μην ξανααναφερθω στο ταλεντο σου...τωρα περισσοτερα σχολια μολις καταφερω να το διαβασω!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 15:58 | |
| ναι πραγματι αυτο το κεφαλαιο ειναι διαφορετικο....αλλα και παλι ηταν πολυ ωραιο και μου αρεσε ο τροπος με τον οποιο εδινες τις πληροφοριες για την πρωτη νυχτα του γαμου........ το δαχτυλιδι ειναι απλα τελειο.....( το εχεις δει πραγματι καπου ή το σκεφτηκες μονη σου???????) ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:00 | |
| Αφού έχω βάλει και φωτογραφία του δαχτυλιδιού στο blog δεν το είδατε; Δεν εμφανίζεται; Βρήκα αυτή τη φωτογραφία ψάχνοντας για ρούχα και κοσμήματα του περασμένου αιώνα και αμέσως μόλις το είδα μου άρεσε για την ιστορία μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:04 | |
| ααααα τωρα το ειδα το δαχτυλιδι......την πρωτη φορα που διαβασα το κεφαλαιο δεν μου το εδειχνε....... ( μαλλον θα ειχε καποιο προβλημα ο υπολογιστης μου)....τελικα ειχα δικιο ειναι τελειο καταπληκτικο!!!!!!!!!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:08 | |
| τελειο τελειο το αγαπημένο μου κεφάλαιο μέχρι το επόμενο | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:21 | |
| Λοιπόν το διάβασα! Έχω να πω πως ήταν διαφορετικό το κεφάλαιο! Όχι και . Λοιπόν, μου άρεσε πολύ και αυτό το κεφάλαιο! Γιατί, φάνηκε ακόμη περισσότερο πόσο πολύ ο Έντουαρντ ενδιαφέρεται για την Μπέλλα και πόσο δύσκολες ήταν οι τότε εποχές. όπως μας είπε και η Ρόζαλι, οι γυναίκες θα είχανε μεγάλο πρόβλημα αν οι άντρες τους άφηναν, σε αντίθεση με το σήμερα, που οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες! Μου αρέσει αυτή η αίσθηση του "απαγορευμένου" σε αυτή την ιστορία, και μου άρεσε ακόμη περισσότερο που δεν τους έβαλες σε καμία ερωτική σκηνή σε αυτό το κεφάλαιο, παρά απέδειξες πως ο Έντουαρντ νοιάζεται και παρα νοιάζεται!!!! Ωραίο πολύ ωραίο! Αλλά... εννοείται πως είχαμε έστω και μια μικρή αναφορά στο... θέμα! Αχ αυτή η Μπέλλα! Που θα πάει! Θα της τα δείξει όλα ο Έντουαρντ!!! | |
|
| |
Vampire love New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Λεπτοκαρυά Πιερίας-Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: WhiteQueen's Blog (1) Κυρ 21 Μαρ 2010 - 16:22 | |
| Βγήκε κεφάλαιο?????????????? *THUD* Τρέχω για διάβασμααα | |
|
| |
| WhiteQueen's Blog (1) | |
|